24
aug
Seneste opdatering: 26/8-11 kl. 2106
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

De kommende dage vil vi i en minikavalkade genpostere nogle af de vigtigste film, der er lavet i denne genre gennem de sidste syv-otte år. Her op til ti-årsdagen for 9/11 kunne vi ikke finde på noget bedre at gøre. Dengang sagde sociologen Mehmet Necef i en samtale med Weekendavisens Arne Hardis, at »11. september har givet dødsstødet til multikulturalismen.« Ingen ved endnu, om dette bliver historiens endelige dom, den kværner for det meste langsomt ligesom demokratier.

Vi så med vores tredje postering af BBC dokumentaren om Enoch Powell, at det kan være nødvendigt med så mange gentagelser, før alle har grebet deres chance for at se med. Flere af filmene har vi ikke vist siden de kom, og der er kommet nye bloglæsere til siden dengang denne blog var en af de første i foråret 2004, og begyndte med cirka 50 læsere om dagen. Det er fint nok, at DR 2 sender Undercover Mosque med tre års forsinkelse en sen aften, men det er mildt sagt ikke på DR det sner, hvis man vil følge med i disse internationale film. De ses på kanaler i Tyskland, Frankrig, England og USA, men ikke i Danmark og da slet ikke i Sverige, hvor stærk selektiv uvidenhed, er en statsdyd og en forudsætning for den omkalfatring af landet, der finder sted.

Vi begynder med Islam – What the West Needs to Know fra 2006, og dens vigtigste medvirkende er Robert Spencer, Walid Shoebat, Bat Yeor, Serge Trifkovic og Abdullah Al-Araby. Den er en slags grunduddannelse og lynuniversitet i islam, noget der stadig, – selvom vidensniveauet i Danmark er øget en del, – forekommer yderst pĂĄkrævet. I Sverige er niveauet helt jammerligt, som man kan studere rundt omkring pĂĄ debatfora. Hvad den svenske skole lærer sine elever, er de skammeligste løgnehistorier og rene eventyr, sĂĄ disse er absolut uden forudsætninger for at forstĂĄ den fremtid deres politikere har beredt dem. Begyndere kan ikke anvende 90 minutter bedre. Jeg tænkte selv, da jeg havde set den første gang, at mere basisviden kunne jeg ikke fĂĄ pĂĄ kortere tid. Filmen er “omdiskuteret” og “kontroversiel”, rost og nedrakket, men den leverer et sobert, akademisk mobillede til denne verdens politiserende Jan Hjärp’er, Jørgen Bæk Simonsen’ er, Mathias Gardell’ er og Edward Said’ er, der har haft banen sĂĄ meget for sig selv. Bemærk især ex-muslimen Walid Shoebat, der ville være selvmordjihadist, men opgav. Han løfter især denne film. Hvis vi overser væsentlige film, sĂĄ mind os lige om det.

Ramadanfest pĂĄ Christiansborg igen-igen

Af Britta Mogensen, antropolog

Sidste år var det den generelle opfattelse, at det var Özlem Cekic (SF), der havde fundet på, at den islamiske fest efter ramadanen, eid, skulle afholdes på Christiansborg, og at Zaman Skandinavia finansierede gildet. Den samme opfattelse har vist været gældende i år, da det blev offentliggjort, at det i år ville være Arac Husseyn (S), der stod som vært for afholdelse af eid på demokratiets højborg med de samme glade givere.

Men den 20.8.2011 kunne Naser Khader imidlertid rive os ud af den vildfarelse. Han oplyste i ”Ugen pĂĄ Spidsen” i TV2 News, at det skam er Zaman Skandinavia, som den odiøse imam Fethullah GĂĽlen stĂĄr bag, der er gildets vært, og at henholdsvis Ă–zlem Cekic og Arac Husseyn blot er nødvendige mellemmænd for at kunne komme ind pĂĄ Christiansborg. Imam GĂĽlen er i øvrigt ham, der opfordrer sine tilhængere til ”at de skal holde sig gode venner med naboen, uddanne sig og fĂĄ et godt job i staten. PĂĄ den mĂĄde overtager de magten. Ikke ved hjælp af terror, men med økonomisk og politisk magt”. Han er ikke sĂĄ dum, den imam. Den tyrkiske journalist Ăśnsal Turan fortalte sidste ĂĄr til BT, at ”i skyggen (dvs. bag ved Zaman Skandinavia) stĂĄr den uhyggelige islamistiske sekt, der ifølge en hollandsk dokumentar kalder sekulære vesterlændinge for ‘beskidte, blasfemiske vantro’”, og at ”GĂĽlen-sekten forsøger at legitimere sig selv gennem det initiativ, som Zaman stĂĄr bag pĂĄ Christiansborg”. Ifølge ham er GĂĽlen er lige sĂĄ farlig som andre radikale, islamistiske organisationer.

Naser Khader udtrykte ligeledes undren over, at netop Arac Husseyn var mellemmand, da han er alevit og derfor ikke holder ramadan. Tja, men derfor kan han jo godt være enig med imam Gülen i dennes opfattelse af alle os vantro. Og det har da ikke hindret de inviterede i at møde op, selv om de ifølge deres værter er ”beskidte, blasfemiske vantro”.

Sidste ĂĄr protesterede Mogens Camre (DF). Det foranledigede Cekic til med den arrogance, som man kun finder blandt meget radikaliserede muslimer, at foreslĂĄ Camre – hvis han var utilfreds med islamismens indtog pĂĄ Christiansborg – at forlade sit fædreland og slĂĄ sig ned et andet sted i verden. Denne himmelrĂĄbende frækhed afficerede bestemt ikke medierne og ej heller Cekics chef Villy Søvndal, som ellers nok kan tage store ord i sin mund om islamister, nĂĄr han gerne vil være populær. Tør nogen tænke den tanke til ende, at Camre havde foreslĂĄet Cekic at forlade landet og rejse hjem til sit fædreland? Der findes næppe det do-good segment i Menneskerettighedsdomstolen, EU, FN, DRC, OIC m.v., der ikke havde ønsket at se hans hoved pĂĄ et fad.

I venstresnoede partier, herunder SF, anses religion ellers for at være ”opium for folket”. Derfor kunne partiet naturligvis helhjertet støtte Kamal ’Oliver’ Qureshi, da han – samtidig med den islamiske (foreløbige) overtagelse af Christiansborg – krævede, at den traditionelle gudstjeneste ved Folketingets åbning skulle afskaffes. Det er helt i partiets ånd og kan næppe anfægtes. Men et krav om afskaffelse af danske traditioner perspektiveres af den samtidige invadering af Christiansborg af en islamistisk organisation, hjulpet ind af fundamentalistiske muslimer og muliggjort, fordi de er folketingsmedlemmer. Dette dobbelte angreb burde have fået en og anden i SF op af stolen – i hvert fald Søvndal, der blev berømt i Danmark på sin udtalelse om, at Hitzb ut-Tahrir kunne gå ”ad helvede til”. Det kan undre, at han lige netop langer ud efter denne gruppe, når han i sit parti ser gennem fingre med langt farligere ideologer.

I år var det Søren Espersen (DF), der protesterede, for reglerne var i mellemtiden lavet om, så det nu ikke længere var muligt at holde religiøs fest på Christiansborg. Troede han. Men Husseyn og Cekic er lige så røgede, som Espersen er speget, så festen blev nu kaldt et politisk arrangement. VOILA! – keine hexerei, nur behendigkeit. Så var der fri adgang. Den politiske dagsorden er vi mange, der hele tiden har været klar over, og vi har ikke taget fejl.

Cekic forfægtede det synspunkt, at ramadanfesten da selvfølgelig skulle holdes på Christiansborg, da det jo er ”danskernes hus.” Den lader vi lige stå og tale for sig selv. I stedet vil jeg anfægte, hvor meget huset er danskernes, al den stund, at det efter Enhedslistens militante afdelings overfald på tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen er blevet mere vanskeligt at komme ind på Christiansborg end på et El-Al fly.

Det første afslag blev i øvrigt i TV fulgt op af Cekic med en slet skjult trussel om, at næste islamiske fest skulle afholdes på Marienborg, statsministerens officielle bolig. Ja, hvorfor ikke, nu vi er i gang med at overlade landet vigtigste institutioner til islamisterne. Det manglede da bare. Alt andet ville være racistisk.

Allahu akbar: Moské sprængt, minaret væltet
Og det må nok anses for sikkert at eksemplarer af den evige, ukrænkelige Koran ved samme lejlighed er blevet flammernes bytte. Medietavsheden er larmende, men grunden er selvfølgelig at det er altafgørende hvem det er der krænker de letkrænkelige pus, og her var det altså syriske kampvogne der i et af de opgør de nu engang har dernede i de varme lande blev indsat fordi nogen anså det for gavnligt at rasere en moské.

Jeg tror ikke jeg har set denne tanke formuleret af nogen, og jeg ville absolut ikke selv have vovet det for to-tre uger siden, men: Hvis Anders Breivik ud fra den logik kun han selv forstĂĄr havde angrebet muslimer i stedet for socialdemokrater – hvis terroren havde medført nøjagtig det samme antal døde, men muslimer i stedet, og hvis gødningsbomben havde været rettet mod en moskĂ© med nøjagtig samme resultat som i denne syriske video, ja, sĂĄ havde verden stĂĄet pĂĄ gloende pæle i dette øjeblik. Den ophedede debat vi har oplevet post-Breivik har været en søndagsudflugt med Biskop Holm i sammenligning hvad der i givet fald havde fulgt.

Af hensyn til dem der gerne vil læse noget andet ind i det man skriver er man stadig nødt til at indsætte selvindlysende disclaimers, sĂĄ pointen her bliver lige skĂĄret ud i pap: Hysteriet og sensitiviteten i forhold til indbildte hate crimes mod hele verdens offerkæledægger muslimerne stĂĄr i skærende kontrast til det der reelt tegner situationen nĂĄr muslimer slĂĄs ihjel – det sker for trosfællers hĂĄnd, ikke for fantasters eller højreekstremisters hĂĄnd (LFPC).

“Søg asyl, fĂĄ afslag og bliv”

Three out of four asylum seekers remain in the UK, with most staying illegally, campaigners have said. Migration Watch UK said one in four of the 660,000 decisions made on asylum claims between 1997 and 2010 led to the applicant being removed. The cost of the asylum system, including legal aid and court costs, has reached almost ÂŁ10 billion – or ÂŁ2 million a day – since 1999, the campaign group said.In a study published ahead of the release of official statistics on Thursday, Migration Watch UK found that of the 660,000 cases decided in the 13-year period, 509,000 applicants remain in the UK, 243,000 legally and 266,000 illegally.

Sir Andrew Green, chairman of the campaign group, said: “The asylum system has proved to be a ÂŁ10 billion shambles. Those who, like ourselves, are serious about protecting genuine refugees should be no less serious about removing bogus claimants and, better still, deterring them in the first place.“ASYLUM SYSTEM COST ‘REACHES ÂŁ10BN’

SĂĄdan fungerer det i praksis i Europa. “Once in, never out.” Det har kostet englænderne 850 milliarder kroner pĂĄ 12 ĂĄr, eller 17 millioner kroner om dagen, penge englænderne nok kunne have brugt til andet lige nu. Man skønner der er 40.000 illegale i Sverige, og 5-7000 i Danmark, som nu skal kunne fĂĄ lægehjælp. Politiken samler endda penge ind til klinikken, der skal behandle illegale. Det er forstĂĄeligt, at læger har den refleksreaktion, den er bare uholdbar i virkelighedens verden, pĂĄ Politiken er immuniteten overfor realiteter total, her drejer det sig om at hele den syge verden her og nu. Men først undergraver man, som Andrew Green siger, hele asylsystemet. Derefter andre samfundsinstitutioner, og tilsidst hele samfundet. Hver krise i Mellemøsten kaster nye flygtninge af sig. Der bor en lille halv milliard mennesker der. Hvor mange millioner skal ønske at flygte, før vi forstĂĄr, vi sidder pĂĄ en bombe, som ikke engang et korrekt administreret asylsystem, kan demontere ? SĂĄ langt vil vi ikke tænke, selvom det kan blive nĂĄr som helst. Vi er fatalister, “Everything happens to us.”

Arabisk forĂĄr under sorte skyer

Her i følgende link er et lille arabisk forĂĄrsbillede, hvor demonstranter foran den israelske ambassade i Egypten bærer et skilt, hvor der stĂĄr gaskamrene er klar: MEMRI: Footage of Egyptians Demonstrating opposite Israeli Embassy in Cairo Shows Sign with Swastika Saying “The Gas Chambers Are Ready”

Jeg ved ikke, om det tidligere har været fremme, men da svenske jøder faktisk protesterede mod krigen i Gaza for nogle år siden i Malmø og krævede krigens ophør, så meldte der sig desuagtet ønsket om fred en hadsk og truende moddemonstration. Det fik den jødiske demonstration til at tage benene på nakken, tilskyndet af politiet, der ikke ville svare for deres sikkerhed.

Da jøderne flygtede,så blev arabernes børn sat til at forfølge de flygtende jøder, så de kunne registrere, hvor de tog hen, det ifølge Paulina Neuding , der er chefredaktør for et liberalt magasin i Sverige :

Under kriget i Gaza 2008 höll judar i Malmö en demonstration under parollen ”medlidande med alla civila offer” på Stortorget i Malmö. De möttes av en våldsam motdemonstration och rop om ”Hitler, Hitler, Hitler” och ”Jävla judar”. Till slut skickades en slangbomb rakt in i den judiska gruppen, varpå polisen bestämde sig för att evakuera. Budskapet från polisen var att man skulle lämna allt och springa, och medan judarna sprang följde barn från motdemonstrationen efter för att rapportera tillbaka in i folkmassan vart judarna tog vägen. En ganska hårresande scen i en svensk stad.

Ikke noget at sige til, at jøderne flygter fra “Ramalmø”.

Hvad angĂĄr Egypten, er det værd at vide, at her tager man de famøse de ældre af Zions protokoller for pĂĄlydende.Protokollerne er angiveligt skrevet i 1800-tallet af den russiske efterretningstjeneste i et forsøg pĂĄ at aflede uheldig opmærksomhed pĂĄ zarens feudale samfund. De angiver at være en lækket “hemmelig” strategiplan for Zionismens magtovertagelse af hele verdenssamfundet skrevet af en hemmelig loge af jøder. Det kan ikke være overraskende, at netop disse blev brugt flittigt af nazisterne og dengang var med til at skabe hadet mod jøderne.

I dag bruges de flittigt i Mellemøsten, hvor Hamas i dens 1988 principerklæring referer til dem som: “inkarnationen af zionisternes plan.” De er ogsĂĄ en del af det Egyptiske forĂĄr og en meget væsentlig del. Det er nemlig ikke kun synspunktet hos en lille fraktion af nutcases.

Her er for eksempel en præsidentkandidat til det kommende valg i Egypten, der i princippet tager på protokollerne på ordet og mener, at jøderne ønsker at dominere verden.

Her diskuteres Zion vise protokoller, som var de et naturgivent faktum, i Egyptisk TV.

Og her igen:

Altsammen dugfriske optagelser fra det arabiske forĂĄrs sensommer.

Man har også fundet ud af, hvordan man kan sprede kendskabet til Zions vise protokoller til den store illitterære arabiske befolkning.

I 2002 havde en stor tv-serie premiere,“Horseman Without a Horse”, hvor plottet netop handlede om, hvordan denne hemmelige zionistiske loge plotter at dominere verden. AltsĂĄ en tv-serie baseret direkte pĂĄ Zions vise protokoller.

Det var tilfældigvis den præsidentkandidat, Al-Faraeen’s Tawfiq Okasha, som tidligere nævnt i denne post, der ejede den tv-station, der producerede den populariserede udgave af Zions vise protokoller. Han står inde for optagelsen og nægter at anerkende holocaust.
Jeg venter bare på, at vestlige medier kalder ham Egyptens Berlusconi og lirer endnu en lyserød hymne af til demokratiet i Egypten. Hvad man end mener om Berlusconi, er der en verden til forskel.
Jeg kender dog ikke noget til denne herres chancer for at vinde et valg.

Den blev ikke kun sendt pĂĄ hans kanal, men ogsĂĄ pĂĄ den statsejede Egyptiske kanal og andre arabiske kanaler.

Det er altså højt oppe i systemet, og langt ud i befolkningen, hvor antisemitismen og falsk propaganda trives.

Hvor protokollerne og jødernes ønske om verdensdominans er ren fiktion og en fuldkommen konspirationsteori, sĂĄ er Hamas’ og det muslimske broderskab, samt andre islamisters, planer om Islams verdensherredømme det ikke. Tankerne om islamisk verdensdominans luftes ogsĂĄ ĂĄbenlyst pĂĄ det allerhøjeste plan.

Ikke engang Hitler var så direkte i mælet.

Dette er dokumenteret i min tidligere post – Islam Uncensored:

Det Logiske Snit

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Aktuel pĂĄ grund af EDL og Tower Hamlets pĂĄ lørdag og Deadline igĂĄr. Sendt af Channel Four Dispatches i marts 2010. I fem dele, filmen skifter selv afsnit. Om kavalkaden her. […]

trackback

[…] Med bla. Rudy Giuliani, Ayaan Hirsi Ali, Rachel Ehrenfeld, Melanie Phillips, Bernard Lewis og Mark Steyn. Om kavalkaden se her. […]

Tim
Tim
9 years ago

Andre dokumentarer
The 3 Jihad
Det muslimske brorskap
Jihad Generation
BBC har ogsĂĄ lavet mange

Prudentius
9 years ago

“Because islam is the one and only enemy of the jews”

Og det fra en mand uden langt hennafarvet skæg, uden en madkasse på hovedet og uden natkjole, men i pænt slips og jakkesæt, ja med et alt i alt ganske moderat og moderne udseende.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
9 years ago

Jeg kan kun give dig, Mette, ret.

Jo mere jeg har læst og hørt hvad Cekic skriver og siger, jo mere er jeg blevet klar over, at hun IKKE er et rart bekendtskab for Danmark og danskerne.

En islamist er hvad hun fremstår som i mine øjne og der er al mulig god grund til at ønske hende retur til hendes oprindelsesland Tyrkiet.

Faktisk fatter jeg ikke hvad hun er her i landet for !

falkeøje
falkeøje
9 years ago

Lad os fĂĄ at vide hvem der deltager i disse Ramadanfester.
Det er vigtigt, for sĂĄ ved man, hvem man for enhver pris skal
undgå at støtte ved næste valg.

falkeøje

Ulla Lauridsen
Ulla Lauridsen
9 years ago

Fejringen af ramadanen pĂĄ Christiansborg ER et politisk arrangement, sĂĄ der er ingen hellig ko pĂĄ isen…

Mette
Mette
9 years ago
Reply to  Ulla Lauridsen

Jo, der er masser af skinhellige politiske køer på isen. Og mindst én gris (tdlg. bordelvært) 🙂

Mette
Mette
9 years ago

Som jeg tidligere har skrevet ved flere lejligheder, er det min mening, at Ă–zlem Cekic er fræk som en slagterhund. Det glæder mig, at jeg ikke har set presseomtale af det islamiske propagandafremstød pĂĄ Christiansborg. Diverse regler mĂĄ laves om, sĂĄ at offentlige danske bygninger ikke kan udlejes til sammenkomster, hvor anledningen har enten ĂĄbenlys eller indirekte tilknytning til religion, og sammenkomsten derfor kan opfattes som en hĂĄn mod anderledes troende. Vi mĂĄ ogsĂĄ have præciseret, at det samme gælder udendørs i det offentlige rum. Ikke noget med rækker af bagdele i vejret pĂĄ RĂĄdhuspladsen eller gader og parker endsige… Read more »

Prudentius
9 years ago
Reply to  Mette

“NĂĄr de nye moskeer bliver bygget, kan man holde sine eidfester der…” Ramadan pĂĄ borgen, nye moskeer, fællesbøn pĂĄ mĂĄnen eller bare mere “rummelighed”, intet kommer til at løse vores problemer med islam og dens dedikerede tilhængere, desværre (Du ved godt, at jeg godt ved, at du godt ved det)! Det skulle vores politikere tage og indse, mens de stadig kan tage deres forholdsregler relativt let, men vi ved ogsĂĄ alle at det ikke kommer til at ske, før vi sidder i suppedasen til op over ørene og til den tid er der intet mere der er let, men alt… Read more »

Svenssonsfunderingar
9 years ago

Resebolagen är dom stora vinnarna, när invandrarna får avslag och skickas bort, staten typ skänker dom pengar då.

Marit
Marit
9 years ago

Det er det samme som skjer i Norge. Her blir det anslĂĄtt at ca. 30 000 oppholder seg illegalt. Vi vet ikke hvem de er , eller hvor de er. Skremmende at ikke myndighetene ordner opp i eget hus.