25
aug
Seneste opdatering: 25/8-11 kl. 2123
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Eller: Hvorfor vi ikke kan satse vores fremtid pĂ„ velmenende muslimske individer, afsnit 2.548.736. Islam vinder over muslimerne – en ufatteligt enkel pointe der kan iagttages bekrĂŠftet dagligt, men som er aldeles fravĂŠrende i den politiske og mediemĂŠssige mainstream for hvem islam slet ikke eksisterer, kun individuelle muslimer. Butiksejeren har sikkert vĂŠret oprigtig i den fĂžrste video vi postede for et par dage siden, men der er nu engang ikke voldsparate gemytter der kĂŠmper for pragmatismens og moderationens sag, lige sĂ„ lidt som der er islamisk dogmatik der sĂŠtter butiksejeren i en gunstig situation (LFPC).

Berlinere danner borgervĂŠrn, Ăžnsker bevĂŠbnede militser

As night-time car arsons in Berlin continue unabated, some citizens are calling for neighbourhood groups to prowl the streets looking for culprits, an idea that appears to be gaining ground…Some have suggested that neighbours begin carrying weapons and go on the hunt for perpetrators. Others have suggested a less vigilante-style response with simple unarmed neighbourhood patrols.One 72-year-old who lives with his wife in the Berlin’s Westend district told Die Welt that residents have been debating what to do over the last few days. His idea is for a citizens’ patrol to go out for about an hour per night per night. It would alert police if it sees anything suspicious. – “Some residents here want to arm themselves,” he said. “What we need here is a kind of militia.” Citizen patrols mooted to stop car arsons

YouTube i en grÄzone mellem dÞdstrusler og oplysning

Der er adskillige eksempler pÄ antijihadiske videoer der uden nogen forklarlig grund er blevet fjernet pÄ YouTube. David Wood fra den kristne organisation Acts 17 gÊtter her pÄ at tiden er ved at lÞbe ud for denne gruppe pÄ YouTube, men lÊgger op til en fortsÊttelse pÄ LiveLeak. Acts 17s videoer fra Dearbornistan, Michigan er noget af det mest fascinerende grÊsrods-tv der findes, og selvfÞlgelig vil de fortsÊtte med dette oplysningsarbejde pÄ den ene eller anden mÄde. Det krÊver ikke megen fantasi at forestille sig postyret hvis Uriasposten eller Snaphanen bragte kommentarer som denne, der altsÄ har fÄet lov at stÄ pÄ YouTube i et halvt Är. En kommentar til en video der viser starten pÄ en meget blodig lynchning af ahmadier i Indonesien (LFPC):

Uploaders’ Comments (IneeMaakaYaMasroor)

good job

kill ahmadiyas

gustaq rasool

abbasi1251 6 months ago Cikeusik Indonesia – Innocent Ahmadi Muslims brutally murdered by Terrorist Mullahs – 6 Feb 2011 

Libyenrapporternas yra höns – och ett lite seriösare alternativ.

Af Thomas Nydahl

Medan en tidning varnar för en smutsig (radioaktiv) bomb berĂ€ttar en annan att Kaddafi promenerar omkring i Tripoli. En tredje tidning publicerar en ledare som ropar högt om demokrati och frihet, och en fjĂ€rde försöker fĂ„ oss att tro att “revolutionen” Ă€r “arbetarklassens och hemmafruarnas”. Det Ă€r ingen hejd pĂ„ spekulationerna. Men om man nöjer sig med Andreas Malms revolutions-eufori eller den svenska liberalismens högtidsord sĂ„ fĂ„r man vad man efterfrĂ„gar. I DN har man redan börjat resonera om vem som blir landets nya ledare. FĂ„r jag föreslĂ„ ett seriöst alternativ? LĂ€s i sĂ„ fall denna rapport: LIBYA: AN UNCERTAIN FUTURE. Report on a Fact Finding Mission to Assess Both Sides of the Libyan Conflict, sĂ„ heter rapporten som finns att lĂ€sa pĂ„ engelska.

Den kom i maj 2011 men tecknar en bakgrund och analyserar ett skeende som man mÄste försöka förstÄ pÄ djupet, ocksÄ nu nÀr allt stÄr och vÀger i Tripoli. Det rÀcker inte med Jan HjÀrpes försÀkran om att klanerna spelat ut sin roll i Libyen eller brittiska och amerikanska högtidstal om rebellarméns demokratiska avsikter.

I vanlig ordning Ă€r vĂ€sterlĂ€ndsk press prĂ€glad av den lĂ€ttja och okunskap som tycks vara ryggmĂ€rgsjournalistikens frĂ€msta signum. Varför berĂ€ttar ingen att rebellerna och det styrande rĂ„det i Benghazi i sitt förslag till ny konstitution sĂ€ger att landet ska regeras utifrĂ„n Koranen och Sharia-lagarna? Varför stĂ„r vĂ€stjournalisterna i skottsĂ€kra vĂ€star och jublar, som okunniga, yra höns, utan förmĂ„ga att stĂ€lla en enda kritisk frĂ„ga eller granska en enda oklar aspekt av skeendet? LĂ€ttjan och okunskapen styr det mesta av “det fria ordet”. Den som riskerar lite mer hittar inte ens fram till tryckpressarna.

HÀr finns lÀnkar till tidigare texter i bloggen om Kaddafi och Libyen.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ole Burde
Ole Burde
9 years ago

Hvad angaar de israelske dadler’s markedsfoering i londonistan tror jeg ikke man skal tage det ret alvorligt .Israelske eksportvirksomheder har udviklet mange og varierede strategier for at omgaa blokader af enhver slags . Noget helt andet er saa at landbrugsvarer kun udgoer 3% af den israelske eksport. , og at det meste af verden (incl. Saudiarabien) staar i koe for at koebe de forholdsvist faa 1.kvalitetes dadler som bliver dyrket i negev oerkenen. Hvis indbyggerne i londonistan hellere vil ha’ 2.sorteringsdadler som sandsynligvis er dyrket ved brug af ubehandlet kloakvand , saa er der maaske en slags “absurd retfaerdighed” i… Read more »

Jonny
Jonny
9 years ago

VĂ€sterlĂ€ndska politiker… Ingenting som jag uppskattar. [ Foreign Secretary William Hague: ] But there remain forces active loyal to the Gaddafi regime, concentrated particularly in the south of Tripoli and around the city of Sirte. As long as that remains the case and they remain a threat to the civilian population, the Nato operations will continue. h t t p://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/africaandindianocean/libya/8722500/William-Hague-Libya-fighting-not-over-yet.html Libya conflict: British and French soldiers help rebels prepare Sirte attack h t t p://www.guardian.co.uk/world/2011/aug/25/libya-conflict-british-french-soldiers-rebels-sirte — Det lĂ„ter vĂ€ldigt “humanitĂ€rt”, allt detta. NATO mĂ„ste naturligtvis, för att hjĂ€lpa civilbefolkningen, hjĂ€lpa rebellerna att inta en stad som av mĂ„nga uppfattas som… Read more »

Svenssonsfunderingar
9 years ago

Muslimerna sÀger ju att dom som inte tror pÄ islam ska dödas, alltsÄ tvingar dom alla muslimer att tro pÄ islam.

Tim
Tim
9 years ago

Nu kommer stormoskeen
http://www.bt.dk/danmark/nu-kommer-stormoskeen

Socialdemokraternes miljĂž- og teknikordfĂžrer, Lars Weiss, afviser at forholde sig til finansieringen.

– Det er for sĂ„ vidt borgerreprĂŠsentationen uvedkommende. Hvis der er noget fikumdik med finansieringen er det politiet eller i yderste konsekvens PET, der skal tage sig af det, siger han til Ritzau.

– Vi vurderer jo heller ikke, hvor pengene kommer fra i forbindelse med alle mulige andre byggeprojekter, pĂ„peger Lars Weiss.

Hvad fanden er det for en PIS kommentar. Lade stÄ til.
Det er venstreflĂžjen anno 2011 der baner vejen for hĂžjre ekstrem islamismen.
Hvad pokker sker der?

Prudentius
9 years ago
Reply to  Tim

VenstreflÞjen varetager deres vÊlgeres interesser, danske multikulturalister sÄvel som muslimer Þnsker sig stormoskeer og fÄr dem.

Crass BĂžrsting
Crass BĂžrsting
9 years ago

Ingen tvivl om, at muslamisterne ogsÄ er selvdestruktive. Bare ikke tilstrÊkkeligt selvdestruktive til, at vi andre kan slippe for dem.

Victor
Victor
9 years ago

I er godt klare over, at de brÊndende biler i Berlin gÄr hÄrdt ud over muslimerne, ikke? Det er jo isÊr dem, som kÞber BMW og Mercedes-dytter:

http://www.forumfuerdeutschland.de/articles.view.524.html?search=linke&pxID=d3d69b9d7d8c049b77d333f225febc6f

http://www.brennende-autos.de/

Som I kan se, er det gĂ„et hĂ„rdt ud over Kreuzberg og NeukĂžln –

Denne dags pressemeddelelse fra Berlins Politi tyder pĂ„ det samme. BMW i Kreuzberg. Mercedes lastvogn i Neukölln….

http://www.berlin.de/polizei/presse-fahndung/archiv/356166/index.html

Og i gÄr var det samme billede:

http://www.berlin.de/polizei/presse-fahndung/archiv/356007/index.html

Der er altsĂ„ ufatteligt mange af de her brandattentater, som gĂ„r ud over “sorte” gader.

Victor
Victor
9 years ago
Reply to  LFPC

Jeg tror vi snakker forbi hinanden her. Historien om de brĂŠndende biler i Berlin og Hamborg har langt flere lag – tror jeg. Politifolk regner med, at mindst halvdelen af brandene er forsikringssvig. Jeg ved, CDU skyder skylden pĂ„ venstreekstremister; men det kan altsĂ„ ogsĂ„ vĂŠre skingende skĂžre psykiatriske patienter, pyromaner eller hvad ved jeg. For nogle dage siden fangede politiet i Berlin en pyroman – han var avisbud og kunne bare ikke lide folk fra Stuttgart og opland. Jeg ville ikke vĂŠre for skrĂ„sikker her. Og et importeret problem – det er der vist ikke nogen, som har snakket… Read more »

Prudentius
9 years ago

“It has come to our knowledge recently that Israeli dates are haram” SĂ„ skulle den ged vĂŠre barberet. Det eneste muslimer ikke kan sige nej til? Islam! LĂŠg iĂžvrigt mĂŠrke til at gaden er befĂŠrdet nĂŠsten fuldstĂŠndigt af pakistanske/indiske muslimer, der meget vel kan ende op som det etniske flertal i England pĂ„ et eller andet tidspunkt i det her Ă„rhundrede. Som jeg engang, med egne Ăžre, hĂžrte en pakistansk herre frejdigt udtrykke det til en landsmand pĂ„ NĂžrreport metrostation: “This is Pakistan, everywhere is Pakistan!”. Meget smukt, jeg mĂ„ dog indrĂžmme at jeg pĂ„ ingen mĂ„de fĂžlte mig beriget,… Read more »

Prudentius
9 years ago
Reply to  Prudentius

“Det eneste muslimer ikke kan sige nej til? Islam!”

Det afgÞrende er fromheden, der sÄ hurtigt kommer i klemme og som er enhver muslims svage punkt, man bliver nemlig aldrig en god nok muslim, fÞr man drÊber og bliver drÊbt for Allahs sag.

Fromheden er social kapital og ved tabet af den kan man hurtigt miste meget mere end en frugtbiks.