4
sep
Seneste opdatering: 4/9-11 kl. 2359
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Fra grÄzonen mellem en bestemt religion og almindelig sindsforvirring. Engelsk oversÊttelse fra ShowNieuws pÄ Jihad Watch (LFPC).

Tonight a man was arrested at the Concertgebouw in Amsterdam. There was a classical concert scheduled in the Great Hall, where Queen Beatrix sat on the first row. Concertgebouw director Simon Reinink confirmed this to ShowNieuws.

This man, neatly dressed in a suit, entered the stage and began a speech about Islam. He called himself the servant of God and invited the public to believe. One person who was present wrote on Twitter: “He said: ‘There is no bomb … I’m sorry.’ […] Netherlands: Muslim disrupts concert for Queen to preach Islam Video fra en anden vinkel her, hvor man ser hele orkestret forlade podiet. All Hell Breaks Loose at Concertgebouw.

Tommy Robinson: “We will not appease islam”

“Islam rules by intimidation and violence. I’ m here to tell you loud and clear: Every single muslim watching this video on You Tube: On 7/7 you got away with killing british citizens. Think about it, you’d better understand, we build a network in this country. The islamic community will feel the full force of the EDL, if we see any of our british citizens killed og hurt on british soil ever again.”

Tommy Robinson mĂžder op til en demonstration, han ikke mĂ„ deltage i, forklĂŠdt som jĂždisk rabbiner. 3000 sageslĂžse politifolk var til stede for at kontrollere den perfekte storm, Tony Blair og Gordon Brown har anlagt, men Robinson slap ud af en bagdĂžr. Det skal nok gĂ„ galt, sĂ„ kan de altid skyde skylden pĂ„ EDL. Vi skrev for Ă„r tilbage: Den dag “multikulturen” gĂ„r rigtig ad Helvede til og bliver rigtig blodig, vil Politiken skrive det er Dansk Folkepartis skyld, sĂ„ deres selvfrikendende ligning kan gĂ„ op. (IndsĂŠt selv SD, FrP, Wilders, Freysinger, Stadtkewitz osv.) Vi har allerede fĂ„et en ganske tydelig forvarsel pĂ„ den logik, nemlig hvem der var skyld i den norske psykopat, narcissist, sadist og massemorder ABB. Det var naturligvis de, der ville forebygge ulykker og de, der pegede pĂ„ faresignalerne.

Medierne kan kalde EDL “far, extreme right” alt det de vil, de kan ikke forhindre dem i, at blive mere og mere main stream. De er oppe imod virkeligheden, og den vinder hver gang. Vi ser konturerne af en borgerkrig, og vi ser et slagsmĂ„l om, hvem der skal have skylden for den, for de bedst begavede og mest fremsynede af de skyldige, ved godt at aben vil havne pĂ„ deres bord. Udviklingen er allerede ude af deres hĂŠnder, de foregiver kontrol, men det er teater. David Cameron sagde for nylig: “There are none sicker than the EDL.” Det er ord, han kommer til at ĂŠde i sig inden ret lĂŠnge. Der gĂ„r ti eller tyve Ă„r, sĂ„ det vil ske. Det vil ogsĂ„ ske i Frankrig, Belgien, Holland, Sverige og muligvis Tyskland. Min motivation er, at forhindre det skal ske i Danmark. Det er ikke noget, man bliver bespist pĂ„ rĂ„dhuset for, men det spiller ingen rolle, jeg er en god kok. Se en af de bedste analyser af Englands kommende borgerkrig, du ikke kan lĂŠse i dagspressen: Our Muslim Troubles:Lessons from Northern Ireland By El InglĂ©s. Genopfrisk evt. om forholdene i Tower Hamlets, og se DR Deadline om English Defence League fra 31.8.2011.

Danmarks kommende udenrigsminister ?

Man lĂŠnges jo helt efter Per Hikkerup. Naser Khader, hvis engelske jeg har vĂŠret sĂ„ uheldig at overvĂŠre flere gange, har i det mindste humor. Han har udfordret Villy SĂžvndal til en debat om udenrigspolitik pĂ„ engelsk. Hvordan Khader kunne blive cand. polit. med sĂ„dan et engelsk, er et spĂžrgsmĂ„l der skal sendes videre til hans undervisitet. Hvis SĂžvndal bliver udenrigsminister, er det Thorning man skal spĂžrge, om hun er rigtig vel forvaret. Der er ogsĂ„ en glimrende SĂžvndal rap her og her. Somnabulisten Villy rocks! Er de “de intellektuelle”, der stemmer SF, eller er de mere til Enhl. og R ?

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

27 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] kilder: Diana West, Diana West, The Jewish Chronicle, Snaphanen, […]

li
li
10 years ago

Normalt fĂ„r jeg kvalme og nogle gange direkte opkast, nĂ„r den snĂžvlende og barnagtige lĂŠspende leflende dhimmie Villige sĂžvndahl starter en af sine hovedlĂžse prĂŠdikener. Men, denne video fik mig til at stortude af grin. Hvor ville jeg dog Ăžnske at hĂ„blĂžse tidligere volds revolutionĂŠr vs medlem dhimmie Villige sĂžvndahl vil fĂžrer resten af valgkampen pĂ„ engelsk, tysk, spansk eller et andet sprog den snĂžvlende barnlige lĂŠspen leflende dhimmie Villige sĂžvndahl heller ikke magter. Det er ikke fordi jeg er ond imod folk der snĂžvler og lĂŠsper, men idag kan man faktisk godt blive hjulpet af med sin lĂŠspen, hvis… Read more »

Gunnar Biering
10 years ago

NĂ„r nu talen er om valget og DF, vil jeg gerne dele lidt af mine egne erfaringer fra valgkampen med Snaphanen (fra min egen hjemmeside): Dialog – men ikke med hvem som helst Der er stadig mange, der ikke kan lide Dansk Folkeparti – om Ă„rsagen har jeg gjort nogle overvejelser i min postering fra 9. december 2010 ”Hvor stĂ„r DF i det politiske landskab?” Det viser sig bl.a., nĂ„r man deler valgmateriale ud. NĂ„r man fortĂŠller, at det er fra DF, er der nogle, der svarer: ”NĂ„, i sĂ„ fald skal jeg ikke have noget”. Det var jeg ude… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
10 years ago

AXEL. Da Kattrup nu engang er dyrlĂŠge er det da sympatisk hun har 2 af slagsen. Selv er jeg ikke vild med hunde, men elsker katte ! At hund og kat kan forliges er min datter og svigersĂžn – begge er desuden dyrlĂŠger – gode eksempler pĂ„ med deres hushold af hhv. kat og hund, som trives fortrindeligt sammen. Eneste tegn pĂ„ optrĂŠk til slagsmĂ„l vises, nĂ„r hunden ikke stopper hans ” kattevask”, nĂ„r katten mener han har vasket nok. ForĂžvrigt vidste jeg ikke L.K. stillede op for DF – og det mĂ„ jeg lige tĂŠnke lidt over, da jeg… Read more »

MetteD
MetteD
10 years ago
Reply to  Vivi Andersen

Hvis jeg stemmer DF, hvilket jeg indtil videre ikke har tÊnkt mig at gÞre, men muligvis kan overtales til, hvis Venstre ikke opper sig gevaldigt pÄ falderebet, fÄr Lene Kattrup min stemme.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
10 years ago

Undskyld mig men…..det er sĂ„gu da en katastrofe at sende Villy SĂžvndal ud som udenrigsminister !!

Ikke alene pÄ grund af hans gruopvÊkkende engelsk, men kan danskerne stole pÄ en mand der udtrykker et USA-had af det format som han gÞr, vil arbejde det bedste han har lÊrt for Danmark ?

Helt ĂŠrlig – det tror jeg ikke vi kan !

Axel
Axel
10 years ago

Lene Kattrup:
http://www.lenekattrup.dk/politik

Gode synspunkter, men hunde kan jeg altsĂ„ godt undvĂŠre …
http://i.imgur.com/ivONm.jpg

Peter Buch
Peter Buch
10 years ago

Lene Kattrup har debatindlÊg dateret Kristeligt Dagblad 17.11.2011, set under Politik, Udpluk fra avisdebatten, en fremtidens kvinde! Et eksempel pÄ flere dimensioner findes samtidigt.
Eller, der er tale om en slÄfejl i dateringen.

pĂŠl
pĂŠl
10 years ago

Det kan vel nĂŠppe kaldes ekstremistisk at ville forsvare sit land mod fjendtlige indtrĂŠngere.

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  pĂŠl

Der ta’r du helt fejl. Det sker hver dag mange gange. 🙂

Slyrgraff
Slyrgraff
10 years ago

Hva fan&allah, er muselmÊndene begyndt at gÄ til klassiske koncerter?

Prudentius
10 years ago

“Fra grĂ„zonen mellem en bestemt religion og almindelig sindsforvirring.”

Det forekommer mig at den bestemte religion og almindelige sindsforvirring ofte fĂžrer til hinanden.

Victor
Victor
10 years ago

Det er fair nok – helt fair – at gĂ„ efter SĂžvndal for hans politik (Som Prudentius gĂžr ovenfor).

Men jeg har fanden galeme noget imod dem, der morer sig over hans engelske…..

SKAL man vĂŠre DJØFer for at komme igennem nĂ„leĂžjet? (Helt ĂŠrligt er det – i min optik – positivt, at han og Pia lige netop ikke er kommet ud af den samme hĂ„ndfuld akademiske institutter som ALLE de andre partiledere).

Victor
Victor
10 years ago
Reply to  steen

Steen – er du kĂžbenhavner?

Victor
Victor
10 years ago
Reply to  Victor

Steen – ikke polemisk; men det passer fint til et vist kĂžbenhavner-segments holdning til alle, der ikke snakker med en 2900-dialekt.

Jeg er ikke fra Hellerup, jeg er fÞdt pÄ Christianshavn. Count me out. *S

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  Victor

Jeg har helt ondt i maven af grin, selv om jeg som SÞvndal er fra Jylland. GrÞnland fik tildelt begge polerne, Syrien og Sirius blevn pÄ mystisk vis indblandet, og sÄ er der det med pigerne, de korte og de lange. Det er det morsomste jeg har hÞrt i lang tid. Og det er fra fÞrst til sidst.

Prudentius
10 years ago

Villy SĂžvndal: “If we act, there is a lot of hope for this globe, that we can make it even better”

VenstreflÞjens evige trang til at handle pÄ katastrofehysteri og overoptimistiske fremtidssyner mÄ i ethvert fornuftigt menneske fremkalde nervÞse trÊkninger. De har allerede (med hjÊlp fra liberale lufthoveder) skaffet os multikulturen pÄ halsen, hvad bliver det nÊste?

Husk pÄ intet er for stort eller smÄt til at smadres af venstreflÞjen. Yes they can!!!

Aglet Xander
Aglet Xander
10 years ago

Klar tale fra Mr Robinson !

Europas muslimer kan godt begynde at gÞre sig klar til bÄl og brÊnd , folk er fed-up med den daglige muslimske terror .

De sÄ gerne vÊre ofre , sÄ lad dem da blive det . .

Ole Burde
Ole Burde
10 years ago

Gennem snart tusind aar har det engelske folk altid vĂŠret istand til at producere exeptionelle individer som har vĂŠret istand til at lede nationen til sejr over dens fjender og rivaler . Listen er uendeligt lang hvis alle skal med , men den de fleste har nok hĂžrt navne som Elisabeth , Fancis Drake ,Wellington Montgomery og Churchill . Nogen Gange naar jeg hĂžrer Tommy Robinson tale , har jeg fĂžlelsen af , at han hĂžrer til blandt disse exeptionelle individer. Han har DET som faar maend til at fĂžlge en leder i dĂžden om nĂždvendigt , og han er… Read more »

morlille
morlille
10 years ago

Underligt, hvorledes ALLE gÊster til den hollandske koncert sidder musestille! SkrÄt bag dronningen sidder endog en tom tÄbe og smiler . Folk er lammede! Folk er lammede overalt i den vestlige verden.

trackback

[…] “The East End belongs to cockneys” insertAd(true); Utlagd av Olli Rein frĂ„n Snaphanen […]

Johansen
Johansen
10 years ago

EDL betegnes som hÞjreekstremister. Er det ekstremistisk at gÄ ind for demokratiske rettigheder og vÊre modstander af islamister, som for forsÞger at underminere selvsamme rettigheder?

Jeg har lagt mÊrke til, ogsÄ pÄ fÞrste hÄnds eksempler, at man er begyndt at kalde islamister/muslimske fundamentalister for hÞjreradikale islamister. Muslimske fundamentalister er vist hverken til hÞjre eller til venstre men til hele den islamiske pakke.

Jonny
Jonny
10 years ago

TT-AFP:s syn pÄ hÀndelserna i London:

Det blev en vÄldsam sammanstötning med 3.000 poliser nÀr högerextremister trotsade regeringens förbud mot en demonstration i London.

Tusen medlemmar frÄn frÀmlingsfientliga EDL marscherade i Aldgate i östra London pÄ lördagen.

Polisen grep 60 personer för vÄldsamt upplopp, fylleri och ordningsstörande.

Omkring 1.500 motdemonstranter frÄn en anti-fascistgrupp hade samlats i nÀrheten i Whitechapel.

Demonstrationerna pÄgick i ett omrÄde med mÄnga mÀnniskor frÄn minoritetsgrupper.

h t t p://www.dn.se/nyheter/varlden/hogerextrema-slogs-med-londonpolisen

Tim
Tim
10 years ago

Politiet jorder ind i mĂŠngden til sidst?

Svenssonsfunderingar
10 years ago

nu igen har det hÀnt, att Svensk massmedia ljuger nÀr det Àr invandrare som begÄr brott, man försöker framstÀlla det som att det Àr en Svensk som har begÄtt brottet lÀs mer om det hÀr http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/2011/09/04/ljuger-hasse-aro-om-invandrarnas-brottslighet/