12
sep
Seneste opdatering: 13/9-11 kl. 0000
29 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Politiet prĂžvede at holde islamister og English Defence League fra at myrde hinanden udenfor den amerikanske ambassade, ved at vise EDL bort. Men der blev ingen mord dennegang – nĂŠsten: Two EDL Members Stabbed by Muslims. PĂ„ svensk stats-TV brugte man dagen pĂ„ at have ondt af islam: Omar Mustafa – en islamist i SVT-soffan og Elfte september och sorgen, men det kunne vores snilde lĂŠsere jo nok gĂŠtte selv.

Anholdte i GĂžteborg: Mohammed-koefficienten er 100

Natten mot den 11 september greps fyra mĂ€n vid Göteborgs centralstation misstĂ€nkta för förberedelse till terroristbrott. Samtidigt spĂ€rrade polisen av omrĂ„det runt Älsvborgsbrons fĂ€ste, konsthallen Röda Sten och Transportstyrelsens kontor. .
De fyra anhölls under söndagen pÄ sannolika skÀl misstÀnkta för förberedelse till terroristbrott. De fyra Àr 26-Ärige Abdi Mahamud, 25-Ärige Abdi Mohamud, 23-Ärige Salar Mahmood och 24-Ärige Mohamud Kulan. Enligt uppgifter till Expressen skall de anhÄllna ha kopplingar till de muslimska grupperingarna al-Shabab eller al-Qaida. Muslimer anhÄllna för förberedelse till terroristbrott i Göteborg, Namnen pÄ de anhÄllna terrormisstÀnkta i Göteborg.

Oplysningerne forelĂ„ fĂžrst i formiddags fra to smĂ„ kilder, men siden i morges er andre kommet til og snart har verdenspressen indhentet Snaphanen. En kilde skriver: “tre frĂ„n Somalia och en frĂ„n Irak. Alla pekas ut som tidigare dömd för brott. En skall dessutom vara brittisk medborgare.” The Local spekulerer i, at det hele kan have noget at gĂžre med, at Lars Vilks for en uge siden skrev pĂ„ sin blog, at han ville vĂŠre tilstede i kunsthallen. Vilks kommenterer det selv idag. – Nu kl. 13.20 bekrĂŠfter GĂžteborg Posten at alle er tidligere kriminelle, hvad der er grunden til, at deres identiteter offentlige for enhver. Avisen skriver: “PĂ„ mĂ„ndagen hĂ€vde tingsrĂ€tten sekretessen kring de fyra gripna mĂ€nnens identiteter,” men navngiver dem ikke selv, da svensk journalistik nĂždig bringer oplysninger, der kan skade de politikeres interesser, de er sat i verden for at forsvare. Man mĂ„ finde dem selv.

Mens samtlige svenske medier lusker rundt om grĂžden, kan svenske se pĂ„ lyserĂžde CNN: Swedish terror suspects are Somali and Iraqi, authorities say. A court named them as Kulan Mohamud Abel, Mahamud Abdi Aziz, Mahmood Salar Sami, and Mohamud Abdi Weli, SĂ„ patetisk er svensk journalistik. (foto: Kulturhuset lige ved brofĂŠstet til den 930 meter lange hĂŠngebro. Om det er broen eller “rödvinsvĂ€nstern och pk-etablisimanget” i kulturhuset, der var mĂ„let, er uvist. I det sidste tilfĂŠlde er det naturligvis alvorligt.)

Hvis denne sag, i modsĂŠtning til de sidste terroranholdelser i GĂžteborg, holder vand, sĂ„ ser man at Sverige haler ind pĂ„ den danske fĂžrerposition i indenlandske terrorsager. Tre svenske sager pĂ„ otte mĂ„neder. Stockholm-bomberen den 11 december 2010. De svenske JP terrorister 29 december 2010, (fejlagtigt placeret i 2009 af Aftonbladet, men det ser selvfĂžlgelig pĂŠnere ud) og nu dette. Sverige var et paradis for alverdens terrorister i 70 erne, som dokumenteret af Bent BlĂŒdnikow i bogen “Bombeterror i KĂžbenhavn.” Det er en nĂŠrliggende tanke, at svenskere har sat sig for, at fĂ„ 70 erne til at blegne af misundelse. “Vi skall vara bĂ€st i vĂ€rlden.” Ro pĂ„. Det bliver I!

“GĂŠlder ikke for GrĂžnland, FĂŠrĂžerne – og Helle Thorning-Schmidt”

Soc.dem: MilionĂŠrer skal betale ekstraskat (bare ikke Helles mand), – BĂžrn skal gĂ„ i folkeskole (bare ikke Helles bĂžrn) Danskere har Ă©t personfradrag pr. person (bare ikke Helle, hun har 2) Folk skal betale for at kĂžre ind i Kbh. (ikke Helle hun bor 50 meter inden for grĂŠnsen) Man skal cykle og kĂžre i bus i Kbh. (dog ikke Helle, der tager Poloen hver dag fra Østerbro til Borgen) Man mĂ„ ikke udnytte tysk moms (Helle flexleaser dog Poloen pĂ„ tysk moms hos Fleggaard)

Rumsfeld’s regrets

Via Vlad Tepes og Gates of Vienna.

Det nye Egypten: Bikinier stÄr for fald, den faraoniske arv nÊst?

[…] The [Muslim Brotherhood] announced recently that it wants government officials to adopt stricter regulations, mainly targeting tourists, regarding bikinis and alcohol consumption in public. In a sharia law-ruled state, which the MB hopes to introduce in Egypt, alcohol and certain women’s clothing deemed too revealing would be banned outright. The MB’s proposed alcohol and bikini restrictions probably represent the first step in making this ban a reality.

“Beach tourism must take the values and norms of our society into account,” Muhammad Saad Al-Katany, secretary-general of the Freedom and Justice Party, told Egyptian tourism officials in late August. “We must place regulations on tourists wishing to visit Egypt, which we will announce in advance.” […]

But a hardcore Egyptian Salafist group, called Dawa, really stirred fears in Egypt’s tourist industry when one of its representatives, Abd Al-Minim A-Shahhat, told a London-based Arab newspaper that the tourist-attracting treasures of Egyptian antiquity, like the sphinx, pyramids and pharaonic statues should be covered up. Comparing them to idols in Mecca in pre-Islamic times, he called them un-Islamic.

“The pharaonic culture is a rotten culture,” A-Shahhat told the paper, adding the statues’ faces “should be covered with wax, since they are religiously forbidden.” […] Stephen Brown: Goodbye Egypt, Hello Iran 

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

29 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Preben F1 JensenJ
Preben F1 JensenJ
9 years ago

Det undrer mig at det er sĂ„ kringlet at finde vej til “dagens debat” eller en af “dagens debatter” – – – og hvor er “hovedsporet” debatmĂŠssigt, hvis der er et sĂ„dant?? Er det her? Og pĂ„ Uriasposten er det vist ogsĂ„ lidt besvĂŠrligt for nye lĂŠsere? Kan tingene ikke gĂžres lidt smartere?? MĂ„ske fĂ„r I flere lĂŠsere hvis det bliver nemmere at navigere rundt? (jp’s system kan mĂ„ske bruges som forbillede?)

trackback

[…] Sagen har stort set vĂŠret mĂžrkelagt af myndighederne, og det har givet grobund for spekulationer. I forlĂŠngelse af lĂžrdagens anholdelser blev kunsthallen Röda Sten evakueret, og politiet gennemsĂžgte stedet. Den svenske kunstner Lars Vilks havde nogen dage forinden skrevet pĂ„ sin blog om en fernisering pĂ„ Röda Sten (http://www.vilks.net/2011/09/06/del-1313-konsthostens-resurspresentation/), hvilket har udbredt en teori om, at Lars Vilks kunne vĂŠre mĂ„let for et eventuelt angreb. Denne teori synes bestyrket af, at de fire mĂŠnd i grundlovsforhĂžret krĂŠves fĂŠngslet for at forberede et drab (http://www.document.no/2011/09/var-lars-vilks-malet/). Den danske blog Snaphanen spekulerer i, at Älsvborgsbron ogsĂ„ kan have vĂŠret et muligt mĂ„l… Read more »

Johansen
Johansen
9 years ago

Uha, den er uhyggelig, denne islamiske dÞdskult, som marcherede uden for den amerikanske ambassade med kalifat-budskaber pÄ 10 Ärs dagen for de blodigste terrorangreb med USA nogensinde.
Det er ren selvmordskurs at tillade disse muslimske mĂžrkemĂŠnd m/k, som helt tydeligt ikke er englĂŠndere, at agitere og kolonisere Storbritannien.

SkÄning
SkÄning
9 years ago

SÄ dags för Rumsfeld att komma pÄ det nu. Hade han (och hela den regering han satt i) öppnat kÀften hösten 2001 sÄ hade vÀrlden sett mycket annorlunda ut. Man slÄss inte mot ett politiskt medel. Man slÄss mot en politisk ideologi.

Prudentius
9 years ago

Rumsfeld: “…radical islamism…”

Det er ligesom at sige en “ekstremistisk ekstremist”, eller noget i den dur.

Med andre ord mere “pussyfooting” rundt om sandheden. (Ja, ja jeg ved godt “islam” er hvad Rumsfeld prĂžver at sige, meeen…)

Islam er og bliver nĂždden der knĂŠkkes.

Vi skal hĂžre sandheden og sandheden skal frigĂžre os!

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago
Reply to  Prudentius

Vise ord!

Mvh. Allan Hansen.

Hans Und
Hans Und
9 years ago
Reply to  Prudentius

Eller humanistisk medmenneskelighed…

LFPC
9 years ago
Reply to  Prudentius

Ja, som Robert Spencer skriver: “Even Rumsfeld is not stellar about it, referring to “radical Islamism” and “Islamists,” which are essentially Western constructs without any referent in Islam as it has been formulated by the Islamic sects and schools of jurisprudence. But in the main, his point is absolutely sound”. Jeg ville Ăžnske at dette retoriske figenblad ville ende pĂ„ historiens mĂždding, men der er lang vej fĂžr selv toughe hardliners i den politiske mainstream tĂžr forholde sig til at problemet er at “Islam is Islam”, i Erdogans ord. Han mĂ„ sige det som det er, men nĂ„r en af… Read more »

Anonymous
Anonymous
9 years ago
Reply to  LFPC

Oprindeligt var det ateisten Dennis NĂžrmark (det var i en replik til Hedegaards reaktion pĂ„ en boganmeldelse), der skrev, at muslimer mĂ„ tage ansvaret for deres religion. Det synspunkt tog jeg til mig, og jeg bryder mig derfor ikke om kunstgrebet med den skarpe sondring mellem islam og muslimer. Det strider mod mit syn pĂ„ frihed og personlig integritet, hvis muslimer ikke skal gĂžres medansvarlige for de ideologiske holdninger, de bekender sig til og mĂ„ formodes at praktisere i mere eller mindre grad i deres hverdag, da en stor del af islam bestĂ„r af lovgivning og leveregler. Hvis man kun… Read more »

MetteD
MetteD
9 years ago
Reply to  LFPC

Oprindeligt var det ateisten Dennis NĂžrmark (det var i en replik til Hedegaards reaktion pĂ„ en boganmeldelse), der skrev, at muslimer mĂ„ tage ansvaret for deres religion. Det synspunkt tog jeg til mig, og jeg bryder mig derfor ikke om kunstgrebet med den skarpe sondring mellem islam og muslimer. Det strider mod mit syn pĂ„ frihed og personlig integritet, hvis muslimer ikke skal gĂžres medansvarlige for de ideologiske holdninger, de bekender sig til og mĂ„ formodes at praktisere i mere eller mindre grad i deres hverdag, da en stor del af islam bestĂ„r af lovgivning og leveregler. Hvis man kun… Read more »

li
li
9 years ago
Reply to  MetteD

Enig med MetteD og LFPC Et af problemerne med vores behandling af islam og dens tilhĂŠngere, er at vi har gjort islam og dens tilhĂŠngere til en urĂžrlig race, hvorved vi har gjort dem til ansvarslĂžse lemminge, der bare kan krĂŠve dit og dat uden rimelig argumentation, fordi opfyldes deres forskellig koran lemming underkastelses regler og krav ikke, sĂ„ kan de uden hindring anklage alle og enhver for racisme og stemple de vantro med belastende straffe og bĂžde domme, som i al evighed ville kunne trĂŠkkes frem. Et andet problem er at vi trĂŠkker religiĂžse regler og krav ind pĂ„… Read more »

Svend
Svend
9 years ago
Reply to  MetteD

Enig med de ovenstÄende indlÊg; tak for dem. ForhÄbentlig er debatten ved at flytte sig derhen, hvor vi kan tale Äbent om problemernes kerne, bÄde ideologien og de mennesker der direkte eller indirekte promoverer den. Det mÄ ogsÄ snart vÊre pÄ tide, at vi fÄr en Äben debat om (kollektiv) religionsfrihed versus (individuel) trosfrihed.

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

I dag er det fuldstĂŠndig ligegyldigt hvad du stemmer pĂ„ – for nu er det for sent. Nu har vi fĂ„et vores eget PalĂŠstina med Gaza pĂ„ NĂžrrebro og Vestbredden i Vollsmose, Gellerup etc, etc. P.s Jeg faldt lige over dette: ” Terror og kampen er en obligatorisk religiĂžs pligt i alle lande , hvor muslimer udgĂžre ti procent af hele befolkningen. NĂ„r den den muslimske hĂŠr invadere et nyt land, mĂ„ muslimerne kun give det ikke-muslimske folk tre muligheder: 1) De kan konvertere til den islamiske (tro) og opgive deres egen religion. 2) De kan acceptere at vĂŠre indbyggere… Read more »

Peer Pedersen
Peer Pedersen
9 years ago

Det bedste med Nordkorea er nok den fantastiske stjernehimmel man kan se, der er jo ikke nogen lysforurening!
Vad det indavlede “Kim-dynastiet” angĂ„r har jeg ingen ord.

JensH
JensH
9 years ago

Melanie Phillips har en glimrende og harsk kommentar mht. hvad den Britiske elite egentlig har lĂŠrt i tiden efter 9/11: “Britain has travelled steadily towards the edge of the cliff in the years since 9/11” http://www.dailymail.co.uk/debate/article-2036477/Britain-travelled-steadily-edge-cliff-years-9-11.html Specielt er hendes gennemhegling af den tidligere MI5 chef Baroness Manningham-Buller brilliant. Og sĂ„ blev tidligere PM Tony Blair interviewet af BBC radio, og her er BBC-intervieweren selvfĂžkgelig ude med det nye mode-argument om, at 9/11 blot var ‘an act ofg crime’ og ikke ‘an act of war’, og derfor overdrev vesten totalt sin reaktion pĂ„ denne banale kriminelle handling. Tony Blair er faktisk… Read more »

16830911
16830911
9 years ago

Kommentar till underartikel “GĂžteborg-anholdte: Mohammed koefficient 100”:

Haha, mÄste pÄminna om denna underbara klassiker: What do they have in common?

http://www.youtube.com/watch?v=Rd8cRvZZv44

JensH
JensH
9 years ago

@Svenssonsfunderingar

Det er vel ikke bare Reinfeldt du skal ‘takke’ for det. Jeg ville mene, at Oluf Palme, Carl Bildt, Bengt Westerberg, Friggebo, Mona Sahlin, Göran Person, Pierre Schori, Thomas BodstrĂžm med mange flere ogsĂ„ har et medansvar for denne misere. Men ogsĂ„ det samlede Svenske journalistkorps bĂžr vel have et ‘tak’ med pĂ„ vejen, eller hur??

Svenssonsfunderingar
9 years ago
Reply to  JensH

Jo men Reinfeldt kunde ha valt att gÄ Ät andra hÄllet. Men nu gÄr han Ànnu mer Ät det hÄllet. Sossarna byggde aldrig nÄgra Moskeer som Moderaterna gör nu. Reinfeldt kÀnns Àn mer instÀlld tull muslimerna Àn vad Socialdemokraterna gjorde.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  JensH

Jens Orback:
” – kanske nĂ„ngĂ„ng vi hamnar i minoritet – och försvarar vi dom andras rĂ€ttighetar,dĂ„ gĂ„r vi lite tryggare ” (2:42)

http://www.youtube.com/watch?v=OWjW16qlBNM

Ha, vi gÄr ju inte Àns trygga nu.

Svenssonsfunderingar
9 years ago

Terror kommer bli vardagsmat i Sverige framöver , Tack Reinfeldt :p

Nils
Nils
9 years ago

Terrorangrebet gik i ged for den 23-Ă„rige Muhammed, den 24-Ă„rige Muhammed, den 25-Ă„rige Muhammed og den 26-Ă„rige Muhammed. Jeg tror det er Monty Python, der stĂ„r bag. John Cleese kan vĂŠre eksperten, der konstaterer, at de ikke har noget tilfĂŠlles – ud over socioĂžkonomisk status.

Et overset aspekt ved krigen mod terror er, at Vesten har vundet den. De trusler, vi havde for ti Ă„r siden fra den kant, er elimineret. Stort set.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Nils

Don’t mention the Quran! 😉

Robin Shadowes
Robin Shadowes
9 years ago
Reply to  Bjovulf

I mentioned it once but I think I got away with it alright! 😀

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Robin Shadowes

😀 😀 😀

Har du ogsÄ slÄet hovedet, Robin?
Ingen ved deres fulde fem ville vove at sige den slags!

Eller du har mÄske arvet dit mod efter din forfader, Brave Sir Robin?

http://www.youtube.com/watch?v=jYFefppqEtE

JensH
JensH
9 years ago

Trist for de Nordiske medier, at det ikke var fire blonde og blĂ„Ăžjede Svenskere. Nu hvor de vel ikke kan vride mere ud af Breveik’s massakre i Norge, ville sĂ„dan fire Svenske Breveik’er have vĂŠret gefundnes fressen.

Naivtive
Naivtive
9 years ago

Enligt de första pressuppgifterna om detta i svensk press uppgavs de gripna ha “svensk-klingade namn” Nu börjar jag bli riktigt orolig nĂ€r man lĂ€ser dessa namn och de offeciellt anses vara svenskt klingade. Hu