17
sep
Seneste opdatering: 18/9-11 kl. 0238
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Trust in British politicians down

Kendt norsk, kriminel muslim bag Westergaard-terrorplan

Norske medier har ikke navngivet ham endnu, antagelig af angst for hans uberegnelige voldelighed, men vi har pÄlidelige informationer fra Norge, at det drejer sig om pakistaneren Arfan Qadeer Bhatti. Bhatti har vÊret sigtet for blandt andet mordforsÞg, terror mod den amerikanske ambassade i Norge og skud mod synagogen i Oslo. FÞrste gang han blev sigtet i Norge, var i 1997. Norske psykiatere har beskrevet ham sÄdan her:

Allerede i 1997 slo psykiaterne Berthold GrĂŒnfeld og Finn Magnussen fast at Bhatti er «emosjonelt umoden, ureflektert og bagatelliserende med hensyn til den alarmerende sosiale og personlighetsmessige utviklingen som har preget ham siden 1990».I siste rettsrunde slo de sakkyndige Kjell Noreik og Jofrid Alise Nygaard fast at «Bhattis prognose er svĂŠrt dyster og svĂŠrt vanskelig — nĂŠrmest umulig — Ă„ behandle».

PST slo full alarm da de fikk informasjon om at en kjent norsk kriminell hadde fÄtt tak i automatvÄpen og sprengstoff for Ä ta livet av karikaturtegneren Kurt Westergaard i Oslo.Skulle drepes med sprengstoff (Bhatti 2002: Jeg lever for islam, og hater norske verdier.)

Kreativ kitman

Man mĂ„ lade den uheldigt navngivne Nadir Ahmed at hans tilgang til islam-apologi er forfriskende anderledes og Ăžrevenlig i forhold til hvad man kender og forventer. Her er ingen skingre beskyldninger om alskens had og intolerance mod opponenten David Wood fra den kristne organisation Acts 17. Stemmelejet er sĂ„ afdĂŠmpet at man umiddelbart bemĂŠrker det, og nervĂžst afventer det frĂ„dende angrebs komme. I stedet fĂ„r man ulden tale i usĂŠdvanlige mĂŠngder. Der er faktisk det velkendte ‘kontekst’-kort, hvor pĂ„standen er at den famĂžse sura 9:29 betyder noget helt andet end kristne og andre ikkemuslimer pĂ„stĂ„r – faktisk det modsatte af hvad enhver kan lĂŠse at der stĂ„r:

Sura 9 (Omvendelse) vers 29

BekÊmp dem, som ikke tror pÄ Gud og den yderste dag, og som ikke forbyder, hvad Gud og Hans udsending forbyder; og blandt dem, der har fÄet Skriften, skal I bekÊmpe dem, der ikke bekender sig til den sande religion, indtil de kuet er rede til at betale skat!

Hvad Ahmed ikke oplyser er at islamiske lÊrde den dag i dag lÊser verset som det stÄr skrevet, dvs. som almengyldigt, og ikke som den udstrakte hÄnd til kristne i 600-tallet han prÞver at udlÊgge det som. Han fortÊller heller ikke at budskabet bekrÊftes i tallÞse andre islamiske helligtekster. Klippet her er noget af en Þrkenvandring indtil den altid klare og vittige David Wood kommer pÄ banen, men vÊrd at se for en tilgang til apologi der mÄske har bedre chancer for at ringe klokker hos pÊne vestlige mennesker end man er forvÊnt med (LFPC).

Thorning reddet af Ørum og 198 fÊrÞske stemmer

Et af de mest besynderlige valg i lange tider. Morten Uhrskov kommenterer det detaljeret her: Nogen noget forpjuskede vindere. I min egen valgkreds fik SF, R og Enhl. alene et flertal pĂ„ 51.5 af stemmerne, men her bor ogsĂ„ kun “bureaukrater, bĂžsser og operasangere,” som min ven, der er fra en jordbunden midjysk provinsby, siger det. Og sĂ„ er der mig. Jeg holdt hĂ„nden under DF, sĂ„ de fik hele 4 % af stemmerne…… Man ser pĂ„ kortet nedenfor, at operasangerne er flokdyr og bor ret koncentreret i smĂ„ enklaver. Et operahus i Nakskov og Svendborg mĂ„ vĂŠre det nĂŠste, vores nye kultusminister “islamofobi-Jensen” fĂ„r bygget. Der mĂ„ vĂŠre arkitekter, der kan bygge dem sammen med en stormoskĂ©. To templer for de progressive under Ă©t og samme tag, en forbrĂždring af jĂždehaderne Wagner og Muhammed. Valgdeltagelsen var hele 87.70, den hĂžjeste i 27 Ă„r, og det kimser demokrater jo ikke af. Det mĂ„ vĂŠre det bedste nederlag, DF og V nogensinde har lidt.

SÞlle 396 stemmer skilte Socialdemokratiet og det borgerlige parti Folkeflokken og sikrede dermed rÞd blok 1 mandat til Socialdemokratiet pÄ FÊrÞerne, hvor stemmeprocenten kun nÄede 59%. Hvis 198 af Socialdemokratiets stemmer dermed i stedet var gÄet til Folkeflokken, sÄ havde de rÞde mistet dette mandat. De nordatlantiske mandater ville sÄledes vÊre blevet fordelt med 2 til hver blok.Hvis Ørum derudover ikke havde lavet stemmespild med 28.000 stemmer havde kristendemokraterne fÄet 2 mandater, som dermed var gÄet fra rÞd til blÄ blok. Dermed ville stillingen have vÊret 89/90 i stedet for 92/87 til rÞd blok. 180 grader


0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
JensH
JensH
12 years ago

“Thorning reddet af Ørum og 198 fĂŠrĂžske stemmer”

Og det ‘Konservative’ Folkeparti og deres forfjemskede alliance med det raidkale Venstre pĂ„ valgkampens fĂžrste dag.

PBr
PBr
12 years ago
Reply to  JensH

Og de “konservative” tumler videre rundt i manegen men det er mĂ„ske bare Barfod der kĂŠmper for sit politiske liv?

http://jp.dk/indland/indland_politik/article2549784.ece

Fundersam
Fundersam
12 years ago

PÄ Berlingskes sida sÄg jag att det rödaste distriktet var Nörrebro i Köpenhamn. dÀr röstade nÀstan var tredje pÄ Enhedslisten.

Jag undrar vilka har rĂ„d att bo sĂ„ centralt ? Är det arbetsarklassen eller vĂ€lavlönade tjĂ€nstemĂ€n i media och offentlig sektor ? AlltsĂ„ “Etablissemanget”.

NĂ„gon som vet ?

Casper
Casper
12 years ago
Reply to  Fundersam

Det behĂžver ikke vĂŠre dyrt at bo pĂ„ NĂžrrebro. Der er masser af relativt billige/smĂ„ lejligheder. Det er ikke som Stockholm, hvor hele centrum er dyrt. NĂžrrebro er indvandrere, studerende, unge, lavere funktionĂŠrer, enlige mĂždre m.v. Det er en ret blandet bydel. Etablissementet bor mere pĂ„ Østerbro, den mere kreative del ogsĂ„ pĂ„ Vesterbro, men de hĂžjtlĂžnnede bor isĂŠr pĂ„ Frederiksberg og i Gentofte/nord for KĂžbenhavn. De mest “almindelige” bydele i KĂžbenhavn er nok Amager, BrĂžnshĂžj, VanlĂžse og Valby. Efter min vurdering er KĂžbenhavn ikke sĂ„ opdelt som Stockholm, vi har ikke et Södermalm, hvor alle er medieansatte og venstreorienterede,… Read more »

Prudentius
12 years ago

Robinson er sÄ modig en gut, at jeg kun kan sidde tilbage i lÊnestolen med fÞlelsen af, at have rygrad som en kogt pÞlse.

Respekt Tommy!!!

Peter Andersen
12 years ago
Reply to  Prudentius

Ja, og sĂ„ er han svĂŠr at komme uden om. Han er jo ikke demagog eller politiker. Han er “workingclass hero” i ordets bedste forstand. Noget venstreflĂžjen fĂ„r svĂŠrt vĂ©d, at dĂŠmme op for. Mange af AFA’s loyale fodtudser er jo netop unge teenagere, som mangler et meningsfuldt projekt at gĂžre oprĂžr over. SĂ„ her er mit forslag til deres ny agenda: 1. SkĂ„n miljĂžet. Stop import af bl.a. Saudisk olie. Det ĂždelĂŠgger miljĂžet og understĂžtter et patriakalsk og menneskefjendsk styre. 2. Religion er opium for folket. Religion har mange liv pĂ„ samvittigheden. Mange steder i verden drĂŠbes og forfĂžlges… Read more »

SkÄning
SkÄning
12 years ago

Jag kan inte lÄta bli att tÀnka lite kontrafaktisk historieskrivning. Ett oberikat SkÄne hade varit ett gjutet borgerligt högfÀste i Danmark. Hade socialdemokratin ens varit i nÀrheten av makten i ett enat danskt rike?

Jonny
Jonny
12 years ago

Damian Thompson skriver i The Telegraph om EDL: “Is the EDL the new voice of the white working class?” TyvĂ€rr har han en utprĂ€glad “etablissemangssyn” pĂ„ mycket, och i synnerhet pĂ„ vad islam Ă€r för nĂ„got: It’s pointless to argue with an EDL sympathiser that most British Muslims don’t fit this description: that Islam is a complex and fast-changing phenomenon and that Muslim ghettos are likely to be eroded by secularisation. A little learning is a dangerous thing, and EDL agitators know just enough about sharia to convince their neighbours – including black ones – that a sinister project to… Read more »

Casper
Casper
12 years ago

Det er ret vidtlĂžftigt (og forkert) hvad 180 Grader skriver. BlĂ„ blok, inkl. Kristendemokraterne, fik 49,7 pct. af stemmerne. RĂžd blok fik 50,2 pct. De sidste 0,1 pct. var til lĂžsgĂŠngerkandidater. PĂ„ FĂŠrĂžerne er der ikke mange vĂŠlgere der cirkulerer mellem Folkeflokken og Socialdemokratiet, da de er diametralt modsatte bĂ„de pĂ„ hĂžjre-venstre-aksen og pĂ„ rigsfĂŠllesskab/lĂžsrivelses-aksen. Man stemmer efter Ăž og familiebaggrund. Man kan tĂŠnke sig alle mulige hypoteser, hvis folk havde stemt anderledes – der kunne ogsĂ„ have vĂŠret 500 vĂŠlgere som skiftede fra blĂ„ til rĂžd blok, sĂ„ ville flertallet have vĂŠret stĂžrre. Men tilsyneladende var det ikke udlĂŠndingepolitik… Read more »

Allan Hansen
12 years ago

For en saglig gennemgang af de faktiske forhold lĂŠs: ISLAM MAGT – Europas ny virkelighed.
Karen Jespersen og Ralf Pittelkow 2010.

Ole Burde
Ole Burde
12 years ago

Heldigvis er Tommy meget ung , om 20 Är er han muligvis i en position hvor han vil vÊre den rigtige mand pÄ det rette sted.

Itzpapalotl
Itzpapalotl
12 years ago

To dage efter valget fortÊller de os, at Kurt skulle drÊbes med sprÊngstof! Mon ikke ogsÄ det kunne have flyttet 8000 stemmer? :

http://ekstrabladet.dk/112/article1622447.ece

Itzpapalotl
Itzpapalotl
12 years ago
Reply to  steen

Tak for kaffe! Uhyggeligt, at han med jÊvne mellemrum fÄr lov til at lÞbe frit rundt i Norge. I dit link stÄr der desuden, at han har fÄet sig bÞrn ogsÄ. Jeg hÄber virkelig, at de norske myndigheder holder ham pÄ behÞrig afstand af de bÞrn.

T. Snorrason
T. Snorrason
12 years ago
Reply to  steen

Det er vist pĂ„ tide, at de vestlige indre efterretningstjenester udstyres med/fĂ„r fornyet deres “license to kill”, hvad angĂ„r terrorister.
Der er ikke megen grund til at benytte civile domstole i terroristsager, nÄr terroristerne jo reelt har erklÊret krig mod de vestlige samfund.
Hurtig og diskret aflivning med fjernelse af alle spor skulle ikke vÊre sÄ vanskeligt, om ikke andet sÄ mestrer den engelske tjeneste allerede sÄdant. De Þvrige sikkert ogsÄ.

MetteD
MetteD
12 years ago

Det forekommer mig, at Tommy Robinson virker trovĂŠrdig og er dygtig til at argumentere, og det er formodentlig “blot” at holde ud, indtil bevĂŠgelsen bliver sĂ„ omfangsrig, at man er nĂždt til at tage den alvorligt og lytte til den, hvilket man selvfĂžlgelig forlĂŠngst burde havde gjort. Men “eliten” lytter ikke til dem pĂ„ “bunden”, som Robinson betegner sig selv og medlemmerne af EDL, og Labour svigtede dem for mange Ă„r siden.

Peter Andersen
12 years ago
Reply to  MetteD

Hvis visse elementer hos EDL har haft tilbÞjelighed til mere eller mindre voldelig fremfÊrd, var det mÄske ogsÄ lige vÊrd at betÊnke hvorfra de er opstÄet. Det er vel ikke ligefrem en flok tidligere sÞndags-skoledrenge. Det er arbejderklassens drenge, og i England er den altsÄ ret hÄrd.

MetteD
MetteD
12 years ago
Reply to  Peter Andersen

Ja, det tÊnkte jeg ogsÄ, og Michael Coren kender jo miljÞet fra egen opvÊkst.

Jeg har boet i England og holdt mine fleste ferier pÄ Det britiske Þer, og jeg har helt pÄ det rene, at man ikke umiddelbart kan sammenligne deres arbejdermiljÞer med det danske, som ikke er nÊr sÄ hÄrdt.

Ole Burde
Ole Burde
12 years ago

Tommy Robinson virker letter rystet efter at have smagt pĂ„ det engelske fĂŠngeselsvĂŠsen… eller som Bond plejer at sige ,`”shaken but not stirred “

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x