3
okt
Seneste opdatering: 4/10-11 kl. 2113
35 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vores nye statsminister er det st√łrste eksperiment siden 1849, og danskerne er meget modige, at de har sat et s√• uerfarent menneske ind som statsminister.Claes Kastholm i P 1

Tidligere kommunister i Statsministeriet, V√¶kst- og Erhvervsministeriet og Kulturministeriet. En af dem, den luftige spradebasse og √Örhus AFA Uffe Elb√¶k, vil vil bl.a. nedl√¶gge Gamle Scene p√• Det Kongelige Teater. Han vil ogs√• flytte Den Kongelige Ballet sammen med Den Kongelige Opera og reducere antallet af symfoniorkestre, give mindre i st√łtte til kirkemusik og nedl√¶gge FM-b√•ndet. Musik er godt, pop er bedre. R√łd kulturpolitik har i 40 √•r siden Niels Mathiasen v√¶ret “don’t look back.” Den er svensk: “Alt af v√¶rdi er fremtid.” Fremtiden er altid bedre end fortiden, evigheden er m√•ske nu, men s√¶rligt i morgen. “Jugend, vorw√§rts.” B√łger, balletter, symfonikere og kirker samler st√łv og koster penge, “forbugerne” gider ikke have dem. Vi har ikke nogen arv, der ikke kan moderniseres bort med et kvikt pennestr√łg.”Tous les hommes sont mortels.” Det falder dem aldrig ind, at n√•r vi ikke f√łler os hjemme i vores nutid, kunne det hjemlige fundament findes i arven og fortiden. Vi k√łrer for at k√łre, for at forlade noget, ikke for at ankomme.

√ėjebliksbillede, screenshot fra TV-Avisen: Thorning den yngre i den sydlige, k√łbenhavnske forstad Ish√łj, hvor hun n√¶ppe ville bryde sig om at bo i dag. √ėsterbro og Ingrid Jespersens H√łjere Pigeskole, det er mere i tidens Radikal- Socialdemokratiske klang. Snart rygtes det snart blandt menneskehandlerne, at gr√¶nserne er √•bnere, s√• ender hun p√• Marienborg med socialrealistisk udsigt til Bagsv√¶rd S√ł. F√łrst lukker de hendes Kuhlausgade i hver sin ende, ligesom Downing Street er blevet et gated community. Anker J√łrgensen p√• Borgbjergvej i Sydhavnen, som man kan m√łde nede i ismejeriet om morgenen, det er den fiktion √¶ldre og yngre socialdemokrater stadig lever i. Alt kan ramle, men eventyret best√•r. “Fort√¶llingen”, som det hedder i marketingsprog.

Jeg var lige ved at tage forbi Amalienborg for at tage nogle billeder af den nye regering, men man skal ikke udfordre sk√¶bnen, i dette tilf√¶lde hum√łret, der ogs√• er en slags sk√¶bne, og der er alligevel s√• mange andre fotografer, og billederne ville ikke vise noget, ingen kender. Det skulle lige v√¶re af publikum. At t√¶nke sig, at Thorning skulle n√• det, der aldrig lykkedes hendes yderst bjergsomme – og lad os bare sige det p√¶nt – “pragmatiske” svigerfar, Lord Kinnock, der forhandlede missiler med Kreml bagom ryggen p√• den engelske regering i 1980√©rne. Nu bliver der fest i det lille arbejderhjem i byggeforeningshuset p√• √ėsterbro.

Kastholm mener denne regering holder i to √•r. Det mener Lars L√łkke selvf√łlgelig ogs√•, selvom han er for klog til at sige det. Jeg mener, at de borgerlige tr√¶ngte til en t√¶nkepause, og at de ikke kunne √łnske sig at v√¶re opposition til noget mere vakkelvorent, s√• alt i alt er der ingen grund til at forh√łje dosen af lykkepiller. Det her ender som en voldsom skuffelse for det samlede, svenske journalistforbund, men f√łrst af alle bliver danske postkommunister skuffede, og s√• skal Vestager og Thorning have DF som st√łttekorset, og s√• begynder underholdningen. Nok er politik blodig alvor, men man skal ikke kimse af, at det er ogs√• teater. Dilletant-teater med en guds velsignelse af instrukt√łrer, som regel kemisk renset for originale replikker. Det var derfor, jeg ikke pluggede mit 15 tommer TV til, som jeg plejede at bruge i Sm√•land, som har alle mulige kanaler. Det kan vente, selvom man er firs √•r, kan det sagtens vente. (Glenys and Neil Kinnock have six state pensions.)

Goliath mod David – PK mod PI

Der sker noget interessant i Tyskland og Sverige, og det sker samtidigt og af de samme grunde. Tyske og svenske medier har lanceret en kampagne mod de st√łrste anti-immigrationblogs. De har gjort det fordi indvandringsmodstanden er stigende og fordi deres egne oplag er faldende. I Sverige er svensk Politisk Inkorrekt nu en st√łrre nyhedsside end Sydsvenskan og n√¶sten lige s√• stor som “Sveriges Berlingske Tidende,” Svenska Dagbladet. Det g√•r jo ikke, og det g√łr ondt p√• det tidligere “√•siktsmonopol.” S√§po m√• granske bloggen PI, trygler de st√¶rkt venstredrejede nazistj√¶gere, Expo. Gr√¶sr√łdder er fine, hvis de er harml√łse og mener det rigtige. Ellers er de “populister” og “islamofober”, og det kan jo ende med, at EU m√• gribe ind for at “forsvare demokratiet.” Indtil videre har de ikke opn√•et andet, end at levere ubetalelig reklame for de samme blogs, n√¶sten i samme kaliber som norske medier lykkedes med at reklamere for Fjordman, Document.no og Gates of Vienna. Man b√łr t√¶nke sig godt om, inden man lancerer en kampagne mod det frie ord.

The German government is debating whether to increase surveillance of German citizens who are trying to prevent the spread of radical Islam in Germany.The move comes in reaction to a three-week-long smear campaign by members of the German mainstream media, who have been relentless in their efforts to discredit the so-called counter-jihad movement in Germany.[..]

A particular object of wrath is a highly popular German-language Internet website called Politically Incorrect (PI), which over the years has grown into a major information resource for people concerned about the spread of Islam in Germany. PI’s motto reads “Against the Mainstream, Pro-American, Pro-Israel, Against the Islamification of Europe” — which represents everything the German left abhors. Not surprisingly, many German media elites want PI shut down. German Multiculturalists Declare War on Critics of Islam

En Sverigedemokraterna närstående sajt ger utrymme för hot och rasistiska påhopp som skulle kunna leda till åtal om de publicerades i en tidning. Men de anonyma personerna bakom Politiskt ­inkorrekt tar inga risker. De påverkar utan att synas. Sydsvenskan: I nätskuggan (Svensk PI:Gammelmedia får allt kallare fötter.)

Sveriges Radios to programmer om svensk PI: Politiskt inkorrekt gömmer sig från lagen, Inifrån Politiskt inkorrekt och spräckt pixling.

Obama i ‘kontroversielt’ selskab

Vi besk√¶ftiger os kun i begr√¶nset omfang med amerikanske indenrigspolitiske forhold, og normalt kun hvis der er paralleller eller forbindelser til europ√¶iske akt√łrer. Men dette billede og historien bag vil jeg umiddelbart g√¶tte p√• ikke bliver forsidestof hverken her eller p√• den anden side af Atlanten, og vil vel p√• den m√•de ogs√• v√¶re en historie i kraft af dette: Hykleriet der g√łr at en Sarah Palin eller en George W. Bush holdes i kort snor og under skarpt opsyn, mens Skt. Barack intet forkert kan g√łre. Men lad os nu se. Der har v√¶ret nogle forbavsende kritisk afd√¶kkende artikler i medierne om Enhedslisten p√• det seneste, s√• man kunne da h√•be p√• nyfunden journalistisk nysgerrighed (LFPC).

New photographs obtained exclusively by BigGovernment.com reveal that Barack Obama appeared and marched with members of the New Black Panther Party as he campaigned for president in Selma, Alabama in March 2007.

The photographs, captured from a Flickr photo-sharing account before it was scrubbed, are the latest evidence of the mainstream media’s failure to examine Obama’s extremist ties and radical roots.

In addition, the new images raise questions about the possible motives of the Obama administration in its infamous decision to drop the prosecution of the Panthers for voter intimidation.

The images, presented below, also renew doubts about the transparency of the White House‚Äôs guest logs‚Äďin particular, whether Panther National Chief Malik Zulu Shabazz is the same ‚ÄúMalik Shabazz‚ÄĚ listed among the Obama administration‚Äôs early visitors. […]¬†Shock Photos: Candidate Obama Appeared And Marched With New Black Panther Party in 2007

Spengler: Ikke verdens ende, bare europæernes

[…] So the Eurocrats spin one unworkable, unacceptable bailout scheme after another. And each time the Greeks display their empty pockets and grin. Both sides are existentially incapable of doing what is required. Neither Eurocrats nor Greek (or Italian) politicians would find employment in the post-crisis world.[…]

Remember that two thirds of the world’s population (China, India, peripheral Asia, Latin America) is still enjoying strong economic growth. The US economy is weak but not crashing. Europe is a big chunk of the world’s GDP, and it is crashing, but its importance is diminishing by the year. It’s not the end of the world; it’s just the end of the Europeans. David P. Goldman (Spengler): A Beautiful Mess

Drik kaffe med profeten ‚Äď og st√łt Kurt Westergaard og ytringsfriheden

Den 30. september var seks√•rsdagen for Jyllands-Postens offentligg√łrelse af Kurt Westergaards ber√łmte tegning af profeten med en bombe i turbanen. Kruset, der koster 50 kr. (eksklusiv porto), t√•ler maskinvask uden at billedet lider skade. Overskuddet fra salget deles mellem Kurt Westergaard og Trykkefrihedsselskabet.K√łb det her.

Lindängen, Malmö.

Af Thomas Nydahl

Jag kom 1972 till nybyggda Motetten som är en del av Malmös södra förort Lindängen. Jag skulle bli pappa för första gången. Vi flyttade in i en tvårumslägenhet på trettonde våningen, med en svindlande och kuslig utsikt över Malmö och Själland. Vår första son föddes i maj 1973. Vi skaffade en större lägenhet i samma område, nu på andra våningen i den serie låghus som byggts i sextonvåningshusets skugga.

Lindängen är för mig starten på vuxenlivet. Där började det liv som stod oskrivet framför mig. Jag arbetade på Nordsjö Färgfabrik då. Den trötthet och lösningsmedelsrusighet jag kände varje kväll var inte möjlig att kombinera med familjeliv. Mycket av tiden sov jag bort.

Lindängen var på 1970-talet en förort man stod ut att leva i. Mycket lite skrämde mig. Det var ju mitt Malmö, det jag levt i sedan jag föddes på Rasmusgatan 1952. Jag hade min bröllopsfest där på trettonde våningen i Motetten. Jag var politiskt aktiv där. Mina familjepromenader, mina timmar i sandlådan med sonen Рallt detta var Lindängen för mig. Redan åren efter att vi flyttat därifrån började förändringen komma. Bråken blev fler. Motsättningarna större. Under 1990-talet och hela vägen fram till idag växte våldet in i andra uttrycksformer: det blev skjutvapen, det blev kriminella falanger som stred mot varandra. Den marknad de ville kontrollera fanns och finns ju också ute i Lindängen. Den marknaden omfattar allt ifrån narkotika till vapen och prostitution.

Efter Lindängen bodde vi också på Nydala och Bellevuegården. Det var två förorter som betraktades som trygga och stabila. När vi definitivt lämnade Malmö 1981 hade Bellevuegården förvandlats till getto. Mitt sista minne är hur två mycket unga pojkar bryter upp låsen till min moped. Jag står på balkongen och ropar åt dem att de ska lämna platsen. De skriker att jag ska skita i det de håller på med. Först när jag går ut ger de upp.

Den kommande natten, innan vi skulle styra kosan till Tollarp, via Ystad i sex m√•nader, fick jag ringa polisen. D√• jagade n√•gra yngre m√§n varandra med dragna knivar. Jag s√•g genom d√∂rrens titth√•l hur en satt ovanp√• en annan i trapphuset med sin kniv mot den liggande mannens ansikte. Bl√•ljus och sirener var inget jag ville erbjuda mina barn som vardagsmusik. N√§r jag l√§ser om hur ett barn v√•ldtagits p√• Lind√§ngen sn√∂rs min strupe samman…….


Jag vet precis var platsen ligger där den tolvåriga flickan igår utsattes för detta vidriga brott. Polisen betecknar våldtäkten som grov och tror att det är samma gärningsman som slagit till två gånger tidigare i angränsande förorter.

Avvecklingen av Malmö går rasande snabbt. De som vill se, ser det också. Många vill inte se och betraktar varje rån, misshandel, våldtäkt, mord, brandbomb eller annat brott som isolerade företeelser. De ser inte att Malmös förvandling till en stad delad i två halvor ligger till grund för avvecklingen. Sådana osynliga gränslinjer i en stad blir som pisksnärtar in i den halva av befolkningen som vill leva ett anständigt liv. Långt in i familjerna slår dessa piskor och budskapet är entydigt. Här kan man inte leva, om man inte också varje dag ska påminnas om gettots villkor. Att det dessutom finns andra gränslinjer gör inte saken bättre. Så blir till exempel de fattiga allt fattigare. Malmö var en stolt arbetarstad med tung och viktig industri. Där arbetarklassen levde finns idag mest getton. Mitt födelsekvarter Sevedsplan är ett skrämmande exempel på det.

Se de tilh√łrende fotografier her.

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

35 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Preben F1 JensenJ
Preben F1 JensenJ
9 years ago

Hej Ja, undskyld jeg sp√łrger, men jeg overvejer at deltage i debatten her, af og til. Men er dette snaphanens hovedspor hvad ang√•r debat? Eller er debatten opdelt og placeret forskellige steder? Og hvorfor er der ikke en lidt tydeligere hevisning til eller invitation til at deltage i snaphanens debatter?

Så er der Uriasposten? Er der almindelig adgang ligesom på f.eks. jps blogs??

Håber at nogen vil svare. På forhånd tak.

trackback

[…] Snaphanen Dela:TwitterFacebookE-postSkriv utLike this:GillaBli f√∂rst att gilla denna post. […]

trackback

[…] Snaphanen 2011-10-05, 11:14 (uppdaterat 2011-10-05, 11:14) | Kategori(er): Inrikes, Kr√∂nika, M√•ngkultur /* */ /* */ /* */ […]

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago

Det er de s√¶reste associationer der kan opst√•, n√•r jeg h√łrer om statsministerens bolig, er det jo egentlig t√¶t ved Karl Christian Lammers, tidligere min l√¶rer og vejleder, jeg formoder stadig en af landets st√łrste kendere af det moderne Tyskland. Blandt meget andet forfatter til bogen: Goebbels – Hitlers spindoktor, 2. udgave edn, Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck, 15. maj 2010. http://saxoinstitute.ku.dk/staff/beskrivelse/?id=21778&f=3 Noget andet. Faldt efter statsministerens tiltr√¶delsestale via l√¶sning i B√łrsen over: http://www.stm.dk/publikationer/Et_Danmark_der_staar_sammen_11/Regeringsgrundlag_okt_2011.pdf hvorfra passager var identiske med tiltr√¶delsestalen. Det mest opl√łftende fandt jeg var ytringen: Cykling er et billigt, sundt og forureningsfrit transportmiddel. Det er en vigtig prioritering… Read more »

Hilmar
Hilmar
9 years ago

Snaphanen b√łr efter min mening have korrespondenter i alle de st√łrste byer i Danmark. Der er seri√łst potentiale til et kritisk og ramsaltet, k√¶ttersk medieforetagende der kan udfordre og udstille DanMarx Radio og TV-2much.
Jeg elsker den sardoniske galgenhumor der driver ned af væggene hver gang man åbner for . . . Hanen.

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

Just the other week, it was revealed that the first Shariah Law court had opened in the Belgium city of Antwerp ‚Äď a city which has a 10% Muslim population. There are also well over 85 Shariah courts operating in the United Kingdom according to a recent study by an independent UK-based think-tank. In the first of a special two-part report on the spread of Shariah Law, Clarion Fund’s Senior Fellow Clare M. Lopez, examines the systematic and subversive creeping of Islamic Shariah Law in Europe and the United States. Islamic Law Conquering the West by Clare M. Lopez Western… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

Dhimmikrati. De st√łrste taber af dette valg er den danske befolkning og det danske samfund. Med Barbie Helle og sharia- listen samt De Radikale svensker vil Danmark for altid forblive et Uland. Danskerne er til grin, ni ud af ti m√¶rkesager, valgl√łfter eller valgfl√¶sk er forsvundet. Alts√• man vandt valget med l√łgne. Det eneste valg l√łfte, der st√•r ved magt er, at vi skal have nogle flere geddeknipper, kameldriver og bedet√¶pper alts√• den direkte vej til Allah¬īs det levende helvede. Et meget m√¶rkeligt valg! Helle dumg√•s tabte valget ( hun fik mindst stemmer) og blev statsminister. Lars L√łkke og Venstre… Read more »

JensH
JensH
9 years ago

@Vivi Andersen Jeg er naturligvis helt enig med dig. Nu tror jeg der i r√łd blok er forskellige motiver til at man √łnsker denne helt uansvarlige lempelse, s√• lad mig bare tage fat i de Radikales motiv her, (eller et af deres motiver her). Du skriver: “Det er uansvarligt i forhold til vores egne efterkommere, der fortsat skal leve i det danske samfund som er DERES , som skal k√łre landet videre efter vores generationer” S√•dan ser de kulturradikale i Det Radikale Venstre det slet ikke. De mener ikke, at det man kalder “Danskerne” har nogen f√łrsteret p√• det omr√•de… Read more »

Gunnar Biering
9 years ago
Reply to  JensH

Min opfattelse af sagen ligger vist n√¶rmest midt imellem din og Vivis. Jeg tror egentlig nok, at de er klar over, at der er problemer – det er jo ikke for sjov, at de s√¶tter deres egne b√łrn i “hvide”, dvs danske skoler – men de tror, at problemerne l√łser sig selv, eller er til at leve med. Her ser de bort fra 1.400 √•rs erfaringer. Men de er villige til at p√•f√łre landet disse problemer, fordi de mener, at det er vores pligt – alts√• gutmenschen – eller fordi de tror, der er penge i det. Jeg er overbevist… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
9 years ago

JENS H. Det er s√•gu da helt ustyrligt, at politikerne ikke kan se, at det mest fornuftige er IKKE at lempe p√• noget som helst i forbindelse med indvandrings politikken ! Det er ikke flere disintegrerebare, ikke-produktive muslimer vi har brug for. Alle, ALLE ved pr. empiri at hovedparten af den type indvandrere betyder livslange fors√łrgelse hvilket ogs√• bliver deres efterkommeres lod og danskernes √łkonomiske, som menneskelige byrder ! Dette poker game med vores land og med danskernes tilv√¶relser er S√Ö uanst√¶ndigt at jeg ikke har ord for det ! Det er uansvarligt i forhold til vores egne efterkommere, der… Read more »

Augustin
9 years ago

Man kan s√• sige at forskellen p√• f√łr og nu er at, nu har der i de sidste ti √•r v√¶ret s√• meget fokus p√• indvandrer-problematikken, at tiden d√•rligt kan rulles tilbage. Alle de der f√łr s√• br√¶ndende √łnskede DF og deres synspunkter hen hvor peberet gror, vil nu f√• kam til deres h√•r, hvergang de √łnsker at √¶ndre noget. Nu vil de Radikale blive stillet til ansvar hele tiden. Den r√łde regering vil skulle svarer p√• sp√łrgsm√•l om samtlige problemstillinger, vedr. lempelser p√• udl√¶ndinge-omr√•det, de aldrig havde turde dr√łmme om og da slet ikke har svar p√•. Det hele… Read more »

Hilmar
Hilmar
9 years ago

Ligegyldigt om Erik Morgan er “gammelsvensker” eller “nybygger” s√• burde han steriliseres omg√•ende. Kriminelle elementer, om det s√• er etnisk lokale eller indvandrede af slagsen avler jo sateme som rotter her i det postkulturelle Vesten.

JensH
JensH
9 years ago

@Hilmar

Nej, if√łlge det Svenske svar p√• Komiske Ali, Professor Jerzy Sanecki, s√• skyldes drabet p√• denne kvindelige f√¶ngselsbetjent f√łlgende:

“Professor Jerzy Sanecki understreger, at f√¶ngsler er blandt de farligste arbejdspladser overhovedet med indsatte som lider af misbrug og sociale problemer.
“Jeg kan ikke understrege det tilstr√¶kkeligt, hvor desperate de indsatte kan v√¶re,” siger han.”

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-44297185:svensk-fængselsbetjent-tævet-ihjel.html

S√• det er if√łlge “fr√§mlingsfientlighet” der er √•rsagen i dette tilf√¶lde. Det er selve det faktum, at det Svenske samfund er s√• umenneskeligt, at det sp√¶rrer folk inde.

Hilmar
Hilmar
9 years ago

Tragiske (men m√•ske √łjen-√•bnende) nyheder fra Sverige: kvindelig f√¶ngselsbetjent t√¶sket ihjel af “farlig fange”. Her fra ekstrabladet og her fra expressen.se. Intet signalement af gerningsmanden. Taget den skandinaviske presse-habitus om at sk√•ne l√¶serne for ubekvemme og ikke-statsgodkendte fakta om berigende voldsm√¶nds etnicitet samt den svenske f√¶ngsels-demografi i betragtning, kan jeg have mine mistanker . . . men indtil andet er bevist m√• vi som udgangspunkt formode at der er tale om en “gammelsvensker”. Og under alle omst√¶ndigheder; hvis det er en nybygger, er han utvivlsomt blevet drevet til handlingen af den allestedsn√¶rv√¶rende fr√§mlingsfientlighet og sociale eksklusion.

Santor
Santor
9 years ago
Reply to  steen

Note :

PI har tilsyneladende fjernet den beskrivelse du linker til !!

Hilmar
Hilmar
9 years ago

Ang. Obama kan jeg anbefale den her tale af den selvst√¶ndige journalist Jack Cashill. Interessant, morsomt og gr√¶nsende til det vanvidsfremkaldende hvordan europ√¶ere og i s√¶rdeleshed skandinaver stadig n√¶gter at fravige en tomme fra det massemedie-glansbillede af Obama (rigtigt navn: Barry Soetoro) som de √©n gang er blevet indpodet med. I USA har store dele af befolkningen gennemskuet ham som globalisternes marionet for flere √•r siden . . . i Danmark har man p√• fornemmelsen at 90% af befolkningen stadig ville betragte ham som det t√¶tteste p√• den genopstandne Jesus siden Michael Jackson selv efter at have overv√¶ret ham voldtage… Read more »

JensH
JensH
9 years ago

“Jeg dr√łmmer om en V O regering, gerne med Pind som statsminister. Det er der mange danskere, der g√łr. De ved det bare ikke endnu”

Det ville virkelig v√¶re en dr√łmme-regering. S√łren Pind har virkelig udviklet sig fra en typisk lalle-libreal til en sand borgerlig v√¶rdik√¶mper. Jeg ved det ikke, men m√•ske det var de praktiske erfaringer med ‘integrations-problemerne’ i K√łbenhavns Kommune der fik ham ’til at v√•gne op og lugte kaffen’.

Kristendhimmi
Kristendhimmi
9 years ago

PI. J√§mf√∂relsen mellan PI och SVD √§r p√• tok √∂verdrivet, men j√§mf√∂r man PI med sydsvenska √§r de lika stora enligt Alexa. Vilket betyder att PI har blivit en maktfaktor i svensk media. Detta √§r ett faktum och SRs reportage √§r ett slags erk√§nnande av den bilden. G√§llande kommentarer p√• PI. Jag tycker att det √§r m√§rkligt att v√§nsternissar √§r s√• fixerade vid kommentasf√§lten. Opassande kommentarer skylls alltid p√• SD och dess anh√§ngare. Det skylls oftast p√• en organiserad SD propagandamaskin. Det verkar som om v√§nstern vill tvinga oss att √§lska alla. Men m√•nga inser att det √§r om√∂jligt att… Read more »

JensH
JensH
9 years ago

@steen “Jeg mener, at de borgerlige tr√¶ngte til en t√¶nkepause, og at de ikke kunne √łnske sig at v√¶re opposition til noget mere vakkelvorent,” Jeg er delvis enig. Men det med, at de r√łde kun holder to √•r er jeg langt fra sikker p√•. Lad os sige den nuv√¶rende RAF-regering falder efter to √•r, hvem siger s√• de borgerlige automatisk vinder??? Poul Schl√ľter sad i sit f√łrste 1,5 √•r p√• mindst lige s√• usikkert et parlamentarisk flertal, (De radikale og det dengang ‘anakistiske’ Fremskridtsparti under ledelse af Glistrup), og Schl√ľter sejrede alts√• da han f√łste gang m√łdte v√¶lgerne i januar… Read more »

Peter Andersen
9 years ago
Reply to  JensH

Man kan s√• sige at forskellen p√• f√łr og nu er at, nu har der i de sidste ti √•r v√¶ret s√• meget fokus p√• indvandrer-problematikken, at tiden d√•rligt kan rulles tilbage. Alle de der f√łr s√• br√¶ndende √łnskede DF og deres synspunkter hen hvor peberet gror, vil nu f√• kam til deres h√•r, hvergang de √łnsker at √¶ndre noget. Nu vil de Radikale blive stillet til ansvar hele tiden. Den r√łde regering vil skulle svarer p√• sp√łrgsm√•l om samtlige problemstillinger, vedr. lempelser p√• udl√¶ndinge-omr√•det, de aldrig havde turde dr√łmme om og da slet ikke har svar p√•. Det hele… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Peter Andersen

Godt set, PA! ūüėČ De kan ikke bare rulle tiden tilbage til 90’erne, selv om de gerne ville. Den g√•r bare ikke l√¶ngere med at kalde enhver seri√łs kritiker af indvandringen og dens meget alvorlige konsekvenser for Dk og danskerne for racist, nazist, fascist, xenofob, provinsiel landsbytosse eller “nationalromantisk Morten Korch-l√¶ser”. Deres “gode gamle Morten Kj√¶rum-dage” er for l√¶ngst forbi, og det vil de i den grad f√• at f√łle, selv om de sikkert allerede nu har planerne klar til genopdragelse af det danske folk, s√• det kan l√¶re at elske “kultuberigelsen”. Og indser S is√¶r ikke dette i en… Read more »

PK
PK
9 years ago

Ang. mord og andet i Sverige så har een lagt mærke til i svenske aviser, at
der aldrig kommer et signalement, hvis det er fremmede, som dræber og volder.
Gælder det også i de mange romaner, som udkommer i Sverige om kriminalitet?
Min sidste krimi fra sverige var Kerstin Ekmans” H√¶ndelser ved vand” fra 1993.
Jeg har ikke rigtigt haft lyst til at læse senere udgivelser.
Så , er der forskel på pressen og romanens verden?

mea culpa
mea culpa
9 years ago

Jeg br√¶kker mig i l√•rfede kaskader over DKs fremtid, eller snarere mangel p√• samme ūüôĀ

Prudentius
9 years ago

“…danskerne er meget modige…” Eller bare dumme eller fork√¶lede eller en blanding af de to! Nu tror jeg ikke Thornings erfarenhed eller ikke-erfarenhed har det store at sige. Problemet er at hun er allieret med tre religi√łse partier; faris√¶erne i det Radikale Venstre (med streg under Radikale, det er ikke falsk varebetegnelse), sadduk√¶erne i SF og manik√¶erne i Einheitslisten. Derudover er problemet at de andre partier, minus DF, ikke kan finde ud af at sige nej til multikulturalismen, men fortsat, om end halvhjertet, br√¶nder r√łgelse ved dens altre. Kan danskerne ikke l√¶ngere finde ud af hvad der er op og… Read more »

Anonymous
Anonymous
9 years ago

Aprop√• Politiskt Inkorrekt. PI raderar och blockerar en f√∂r att man inte har exakt samma uppfattning som dem, eller f√∂r att man r√§ttar stora fel som de g√∂r. Stilen att inte tolerera skillnader i √•sikter eller f√• sanningen f√∂rklarad n√§r det publicerats felaktigheter k√§nns totalit√§r och PI √§r bevisligen (har bevis i form av hur PI agerar) l√•ngt v√§rre i √•siktscensur √§n MSM. J√§mte att PI med j√§mna mellanrum sj√§lva har rasistiska eller p√• andra s√§tt klanderv√§rda inl√§gg accepterar de m√§ngder av grova och r√•a kommentarer mot bl a muslimer, t o m n√§r artiklar inte ber√∂rt muslimer, och det… Read more »

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
9 years ago

Lind√§ngen: Dagens globaliserade kommunister ser alla v√§sterl√§nningar som “borgarsvin” och islam som den slutliga l√∂sningen p√• borgarfr√•gan.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Tak for kaffe! – nu bliver der da ballade igen, igen ūüėČ

Olav
Olav
9 years ago

Bem√łter man PKer med realpolitikk, faller i regelen deres argumenter d√łde til jorden.
Det dårligste måten å forsvare sitt samfunn på, er å innlate seg i diskurs om teori, der disse kan manipulere. Det er også det eneste de kan, teoretikere som de er..
Jamf√łrt med far og farfars generasjoner, eier de en forkvaklet moral, som de har lyktes √• overf√łre til mange av v√•re unge, fordi de dominerer v√•re institusjoner for p√•virkning.
For √• “hjelpe” verdens svake, ofrer de hjelpen til v√•re egne svake, ved √• sidestille disse med hverandre.

Svenskasvensson
9 years ago

Sverige kommer bli nästa land som ansöker om nödlån hos EU, läs mer här http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/2011/10/03/sverige-ar-eus-socialkontor/