6
okt
Seneste opdatering: 7/10-11 kl. 1914
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

France’s run-down city suburbs are becoming ‚Äėseparate Islamic societies‚Äô cut off from the state, a report has warned.

Arab communities are increasingly rejecting French values and identity to immerse themselves in Muslim culture and lifestyle, it was found.

Muslim pupils often boycott school dinners if the food is not halal and most Arabs oppose marriages to white French citizens, the study by respected political scientist Gilles Kepel revealed.

As a result, France ‚Äď whose five million Muslims make up Europe‚Äôs largest Islamic population ‚Äď was turning into a ‚Äėdivided nation‚Äô, the study called Suburbs of the Republic found.

Dr Kepel wrote: ‚ÄėIn some areas, a third of the population of the town does not hold French nationality, and many residents are drawn to an Islamic identity rather than simply rejecting or failing to find a secular one. Warning over France’s Islamic suburbs which are becoming ‘separate communities in a divided nation’ , La place croissante de l’islam en banlieue. (Le Monde-artiklen er delvist oversat til engelsk her.)

Ny bog: Mord og mafiosoer i Malm√ł

Gangstermord, mordförsök, bombdåd och skottlossning på öppen gata. Gänguppgörelser och maffiakrig mellan yrkeskriminella. Man skulle kunna tro att det handlar om nån avlägsen by i Colombia, men vi talar om Malmö och det våld som eskalerat där under de senaste åren. (Via PI)

L√łgnens anatomi: Sp√łrgsm√•l til Klemens Kappel

I dagene efter Anders Breiviks massakrer var det en frustrerende og surrealistisk f√łlelse at opleve mainstreammediernes taget-for-givne pr√¶dikater n√•r Snaphanen blev n√¶vnt: Det var √•benbart en etableret kendsgerning at vi emmede over af had og krigsretorik, at vi var “h√łjreekstremister”. Ikke √©n gang blev det illustreret eller dokumenteret med henvisning til noget vi rent faktisk havde skrevet. Vi kom hurtigt dertil at vi m√•tte anse muligheden af at blive fremstillet i et retvisende lys i MSM for h√•bl√łs. Vi meldte ud at vi fremover kun undtagelsesvist ville besk√¶ftige os med deres antagelser og generaliserende p√•stande.

Dette er en s√•dan undtagelse, for nedenst√•ende klumme af Klemens Kappel er et d√©ja vu til disse dage som m√•ske er lidt mere udpenslet injurierende end vi er vant til. Det skal lige have et par ord med p√• vejen, og s√• forts√¶tter vi ellers med det vi helst vil: At s√¶tte lys p√• en virkelighed som MSM fors√łmmer eller fordrejer. Enhver kan l√¶se alt der har v√¶ret bragt her uden pegepind. Det vil vi faktisk opfordre til at man g√łr. I stedet vil vi vinkle det til en udfordring – i den meget omtalte “anst√¶ndigheds” navn – til at Kappel kommer i gang med at “walk the walk” og bringe den dokumentation og eksemplicificering hans kommentar er st√łvsuget for.

[…] Danske pendanter [til Gates of Vienna og document.no] er Sappho, Uriasposten og Snaphanen. Alle tager de afstand fra Breiviks voldshandlinger. Men n√¶vnte blogs er karakteriseret ved to ting, der g√łr, at sp√łrgsm√•let om retorisk medansvar ikke er grebet ud af den bl√• luft.

For det f√łrste kolporterer de en undergangshypotese eller en borgerkrigshypotese, nemlig forestillingen om, at europ√¶isk kultur og civilisation er p√• vej til at bukke under for en islamisk magtovertagelse, hvis det da ikke stoppes af den snart forest√•ende borgerkrig.

Sp√łrgsm√•l: N√¶sten alle poster her tager udgangspunkt i konkrete tildragelser beskrevet i historier og analyser fra kilder i hele verden. Kan Kappel komme med eksempler p√• historier vi har bragt her som ikke burde have v√¶ret bragt hvis vi ikke skulle p√•drage os “retorisk medansvar” for Breivik? Hvor har vi konkluderet at en “snart forest√•ende borgerkrig” var en l√łsning p√• de komplekse problemer (eks. kulturelt selvhad, demografisk selvafvikling, frygtkultur og selvcensur) vi besk√¶ftiger os med?

For det andet huser disse blogs en relativt voldspr√¶get og aggressiv retorik, hvor der tales om krig, fjender, konflikt, forsvar, angreb, kamp, katastrofer, sejr, nederlag, undergang, udslettelse, underkastelse, borgerkrig, selvforsvar, belejring, korstog, modstand, forr√¶dderi, medl√łberi, helte og kujoner, f√•r og bukke, dem og os. Eller man bruger retorik hentet fra patologiens og hygiejnens verden, hvor af befolkningsgrupper omtales som kr√¶ftknuder, bet√¶ndelsestilstande eller urenheder p√• det ellers sunde legeme, altsammen i dikotome termer, der let kan mappes p√• venner og fjender. […]

Hvis dette havde noget som helst p√• sig, var vi blevet meldt til poltiet for mange √•r siden, og det er aldrig sket. Det er desuden klart injurierende. Det er ikke mere rigtigt, end da SSU¬īs formand p√•stod i Weekendavisen, at vi beskrev indvandrere som “kr√¶ftknuder”. Ordet forekommer overhovedet ikke p√• denne blog i syv et halvt √•r, ikke engang i anden sammenh√¶ng. S√łg selv. Beviskravet synes at v√¶re ikke-eksisterende, n√•r det drejer sig om at belyve og lette ben op ad en blog. Hvordan adskiller det at Snaphanen “taler om” ting som krig, konflikt, forsvar osv. sig fra den m√•de mainstreammedierne “taler om” disse f√¶nomener? Kan du komme med eksempler p√• retorik som “kr√¶ftknuder, bet√¶ndelsestilstande eller urenheder p√• det ellers sunde legeme” her p√• Snaphanen?

For det f√łrste er ingen enkeltperson ansvarlig for at vedligeholde dette meningsunivers. Det er et univers, der skabes af mange mennesker, der bidrager uafh√¶ngigt af hinanden og p√• en ukoordineret m√•de. […]

Hvis det h√łjreradikale meningsunivers er en relevant lidt fjernere √•rsag til Breiviks handlinger, s√• er det jo lige s√• n√¶rliggende se p√•, hvad dette meningsunivers er en reaktion p√•, dvs. den traditionsl√łse, rodl√łse, etnisk mudrede rodebutik af et samfund, som Breivik og mange, mange andre har reageret p√•. […] Klemens Kappel: Samtale og ansvar: Breivik og moralens algebra III¬†

Vi ser ikke selv vores arbejde som et sp√łrgsm√•l om “meninger”. Vi henviser til konkrete f√¶nomener i virkelighedens verden som vi pr√łver at uddrage tendenser af eller at perspektivere. Vi beskriver ofte begivenheder, der ellers ville v√¶re ukendte i Danmark. Kan Kappel komme med eksempler p√• noget vi burde have udeladt at bringe? Kan du komme med citater fra Snaphanen der placerer os som “h√łjreradikale”?

Snaphanen har formidlet svenske j√łders fordrivelse fra Malm√ł, et helt √•r inden danske medier. Vi har formidlet og oversat over ti til femten artikler fra international presse om kriminaliteten i Bryssel. Vi har bragt videos fra Channel Four tre √•r inden DR, og fra Tyskland, dokumentarer der aldrig kommer til Danmark. Vi har beskrevet kriminaliteten i Holland, Frankrig, Tyskalnd og England. Vi har v√¶ret et korrektiv til danske medier, der kaldte opt√łjerne i Frankrig i 2010 for “ungdomsopr√łr”, og citeret le Figaro for, at det i vid udstr√¶kning var en “intifada.” Vi har gjort det kendt, at fransk politi ikke sj√¶ldent er blevet beskudt med skarpe v√•ben under opstandene, at arabere i Danmark heilede mod danske j√łder p√• R√•dhuspladsen og meget meget andet.

Vi har introduceret internationale forfattere som Alexander Caldwell, Thilo Sarrazin, Theodore Dalrymple og Hamed Abdel-Samad m√•neder og √•r inden danske aviser opdagede dem. Vi har formidlet og oversat Kirsten Heisig, ogs√• l√¶nge inden danske medier. Vi d√¶kkede selvmordbomberen i Stockholm uden filter meget l√¶nge inden danske medier, vi d√¶kkede Ut√łya f√łr og grundigere, – begges identiteter havde vi f√• timer efter, – vi har d√¶kket de svenske voldt√¶gtstal ogs√• l√¶nge inden danske medier, vi har d√¶kket svenske mordsagen svenske medier villetyste ned, vi har givet svenske skribenter det m√¶le, de ikke kunne f√• derhjemme, og dette er bare et lille udvalg af syv √•rs blogging, der er meget vi har glemt. Vi har filmet Wafa Sultan, Mark Steyn, Melanie Phillips, Robert Redeker, Bruce Bawer, Ibn Warraq, Geert Wilders, Daniel Pipes og mange mange andre.

Det er ikke popul√¶re personer og kendgerninger i visse kredse, men det g√łr dem ikke til mindre h√•ndfaste og vigtige, og det er¬† ikke deligitimerende for denne blog. At Politiken ikke kan lide den virkelighed, vi v√¶lger at understrege, g√łr det ikke til noget i n√¶rheden af det verbale medansvar for vold, som Klemens Kappel antyder p√• en facon, der er gr√¶nsende til injurier. Det er ikke mere legitimt at v√¶re multikulturalist, end ikke at v√¶re det. Om Klemens Kappel lyver bevidst om denne blog, for at g√łre det nemt for sig, og fordi han er intellektuelt doven, eller om han virkelig tror p√• det han skriver, det m√• v√¶re en sag mellem Politiken, hans egen samvittighed og hans andre arbejdsgivere. En af dem er Etisk R√•d, det burde ellers forpligte.

Som uafh√¶ngigt netmedie nyder vi ikke beskyttelse i Presseloven. S√• meget desto mere vil vi gerne opfordre Klemens Kappel til at komme med meget konkrete svar med linkhenvisninger til de sp√łrgsm√•l vi her stiller, og de skal ikke v√¶re hentet fra kommentar nr. 145 et sted, vi skal have skrevet det. Ellers tvinges vi til at konkludere, at Kappel farer med l√łgn, og det m√• v√¶re et skidt renomm√© at f√•, n√•r man er i etik-branchen. Det m√• da v√¶re muligt at kritisere denne blog for, hvad vi faktisk skriver, uden at skulle have fiktioner og fabrikationer som st√łttekorset. Er det ikke det, s√• man man v√¶re √¶rlig og sige, at man ikke bryder sig om den virkelighed, vi lader optr√¶de her. Vi har ikke skabt den, vi har stemt imod den, skrevet imod den og advaret imod den, og vi beskriver den, uden i virkeligheden at kunne p√•virke den ret meget. Den avis Kappel skriver i, har langt tungere og mere anvsarsp√•dragende aktier i tingenes tilstand, og det kan da t√¶nkes, at det er det ansvar, der begynder at tynge s√• meget, at det nu skal fordeles p√• andre. Der bliver meget mere ansvar at fordele med tiden, og vi agter at beskrive det som hidtil uanset de slag under b√¶ltestedet, vi f√•r. De fleste indser med almindelig sund fornuft, at forbryderen Breivik blev skabt af masseindvandringen, og man kunne ogs√• p√•st√• af dem der skabte den, ikke af dens saglige, demokratiske kritikere. Ingen ordakrobater kan vende den virkelighed p√• hovedet, og da slet ikke med s√• l√łst krudt, som Klemens Kappels. Han er velkommen til at svare her, ogs√• selvom vores yderst h√łviske replik – i en meget anst√¶ndigere tone end her – til ham p√• Politikens kommentarfelt, er slettet, guderne m√• vide hvorfor. (LFPC/Steen).

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Andersen
8 years ago

Man kunne ogs√• tvinge dem til at se p√• den anden del, af sandheden omkring multikulturen. Hvergang de udsender disse nedg√łrende og bel√¶rende kronikker og deslige, b√łr man “spamme” hele kommentarfeltet med direte links, som modsvarer deres teser. Det b√łr naturligvis v√¶re l√łdige links, der netop bekr√¶fter usandheden i deres udsagn. P√• den m√•de kommer de jo alle til, at l√¶se “h√łjreorienterede” blogs. Deres eneste modsvar, bortset naturligvis fra usaglige propaganda-ytringer, ville jo v√¶re, at komme med modsvarende links. Og s√• m√• vel selv De kunne se det komiske/tragiske i hele problemstillingen. P√• et eller andet tidspunkt…

Ole Burde
Ole Burde
8 years ago

En m√•de at “komme ind p√• n√¶rt hold” af feks Kappel ville v√¶re at i¬®rende rundt efter ham med kamera ved alle mulige og umulige lejigheder og s√• stille ham sp√łrgsm√•l han ikke kan svare p√• uden at afsl√łre sin uvidenhed . Med andre ord er der brug for en ny m√•de at udnytte internettet p√• , som kan suplementere feks snaphanen .

Svenskasvensson
8 years ago

Socialdemokraterna vill skicka iväg utlänningar som begår brott, men det vill inte Reinfeldt, så räkna med forsatta våldtäkter och rån i Malmö.

Ole Burde
Ole Burde
8 years ago

Det er spild af tid at argumentere med folk som Kappel , s√•l√¶nge denne udveksling foreg√•r p√• betingelser som DE har valgt . Sjovt nok opf√łrer denne verdens Kappel’ er sig p√• en m√•de som g√łr det helt tydeligt at de nettop selv helt entydigt ser OS som FJENDER og er temmelig gode til at bruge taktikkens regler mod os , selvom de selvf√łlgeligt aldrig vil indr√łmme det offentligt . Det Kappel g√łr , hvis man overs√¶tter det til fjende-snak , er at bruge psykologisk krigsf√łrelse mod os . Han spreder misinformation og kreativ propaganda mindst lige s√• godt som… Read more »

steen
Editor
8 years ago
Reply to  Ole Burde

Det har du ju fuldst√¶ndig ret i, men gr√¶nsen g√•r ved lodret l√łgn. De er man n√łdt til at protestere, lige som vi gjorde til Weekendavisen over SSU manden–

@Endnu en vantro: Det kan du jo godt sige, men man kan ogs√• sige som jeg skriver, vi lukker nogle huller, der eller ikke ville v√¶re blevet hverken beskrevet eller lukket. Jeg kan selvf√łlgelig godt f√łlge dig, det er ogs√• derfor her af og til er historier og fotos om noget helt andet. S√•gar musik. S√• man kan holde ud at se p√• bloggen, ikke?

Victor
Victor
8 years ago

To “svenskere” er stukket af fra politiet i Aalborg. Politiet er nu g√•et ud med navne og fotos af ungersvendene:

http://nordjyske.dk/artikel/10/5/28/3974825/3/har%20du%20set%20de%20flygtede%20r%F8vere

JensA
JensA
8 years ago

Jeg har tidligere (d. 21. september) her p√• Snaphanen gjort opm√¶rksom p√• et indslag om “h√łjreekstremistiske bev√¶gelser i Europa” sendt p√• Orientering p√• P1 (DR). I opl√¶gget til indslaget s√¶ttes der lighedstegn mellem h√łjreekstremisme og islamkritik. Det er sj√¶ldent at h√łre det udtalt s√• direkte, men islamkritik er simpelthen h√łjreekstremisme if√łlge MSM. S√• Snaphanen er per definition h√łjreekstremistisk. Det kan der ikke argumenteres imod; og at n√¶vne en r√¶kke kendte islamkritikere bekr√¶fter blot dommen. I Danmark (og i Vesten i det hele taget) har vi en √•rhundrede gammel – og forholdsvis ukontroversiel – tradition for religionskritik. M√¶rkeligt at de mennesker,… Read more »

Endnu en vantro
Endnu en vantro
8 years ago
Reply to  JensA

Konklusionen er desv√¶rre skrevet p√• forh√•nd i mangen DR/Px udsendelser. De skal oftest blot fylde de blanke felter ud, med alverdens kommentatorer og vinkler, der alle som √©n bekr√¶fter deres allerede fastlagte holdning. Tro det hvem der vil, DR¬īs chefer fastholder til den dag idag at DR er upolitisk og neutral. Hver gang jeg h√łrer dem komme med den konklusion, er jeg ved at falde bagover. Der er mange kritikpunkter der f√łr er blevet rettet mod Snaphanen som jeg er enig i, men at begynde at konkludere noget mellem linierne, og shame Snaphanen kan jeg aldrig acceptere. Kritikken kan med… Read more »

JensA
JensA
8 years ago

Nu har n√¶sten samtlige medier gennem en menneskealder gjort sig store anstrengelser, for at fort√¶lle nogle solstr√•lehistorier om ‚ÄĚmultikulturens‚ÄĚ velsignelser, s√• jeg kan d√•rligt forestille mig noget mere overfl√łdigt end en blog, der skulle fremture i den samme slags historier.
I √łvrigt er multikultur et begreb, der bedst beskriver under kategoriens: l√łgnens anatomi (derfor g√•se√łjnene).
I praksis betyder ‚ÄĚmultikultur‚ÄĚ masseindvandring af muslimer til den vestlige verden. Dette er det modsatte af multikultur. Nemlig en udvikling i retning af den ekstreme monokultur, der hersker i den s√•kaldte muslimske verden, hvor alt ikke-islamisk bliver udryddet eller groft undertrykt.

PK
PK
8 years ago

Man skulle mere, at en så godt uddannet person ville være i stand
til at lægge beviser frem.
Pinligt og ganske sigende at han ikke g√łr det.
Kappels tilh√łre de gode , og de beh√łver ikke at bevise
noget som helst.
Deres åndelige renhed er bevis nok.
Plus at det naturligvis gavner karrieren.

ThorG
ThorG
8 years ago

Rigtigt mange mennesker bruger denne blog som et supplement til de danske nyhedsmedier. Og det er et uundv√¶rligt supplement, med mindre man da er meget godt orienteret i udenlandske medier. Det har de f√¶rreste med fuldtidsarbejde dog tid til. Hvis det ikke var for angsten p√• sigt for repressalier fra et mere og mere intimiderende systemsegment (politisk korrekte kammerater og medl√łbere i pressen og p√• universiteterne), ville mange flere helt sikkert ogs√• blande sig i debatterne i kommentatorsporene. Selvom anklagerne mod Snaphanen ingen gang har p√• jord, er de med til at give denne angst – og p√• den m√•de… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
8 years ago
Reply to  ThorG

Enten fik jeg alle til at tie eller alle sov eller havde andet at lave, der er ikke nye kommentarer efter det Politiken tilsendte ovenfor, som organet for den h√łjeste oplysning modtog nogle minutter inden det var synligt her. Med hensyn til problematikken om hjemmesider st√•r til ansvar for kommentarer eller udelukkende for egne sager, er jeg usikker, jeg erindrer dog ikke tilf√¶lde hvor hjemmesider er d√łmt eller sigtet for ytringer kommentatorer har fremsat, men mit bel√¶g er ikke til stede. At nogle han l√¶se mellem linjer er en ting, liges√• at nogle h√¶vder ikke eksisterende f√¶nomener eksisterer, noget andet… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
8 years ago

Kappel minder lidt om en jeg havde en længere udveksling med om Fjordman på Uriasposten.
Påstande uden at kunne konkretisere med eksempler, altså en ganske anderledes metode end Snaphanens.

Fri filosofi kan blive – ren fantasi.
Der er intet i vejen med eventyr, skal hertil tilf√łjes. Men virkeligheden m√• foruds√¶tte noget konkret s√•fremt man ikke holder alt for- abstrakt.

Peter Buch
Peter Buch
8 years ago
Reply to  Peter Buch

Tilsendte Politiken f√łlgende: Eksempler p√• undergangshypotese, borgerkrigshypotese, ytringer om krig, fjender, konflikt, forsvar, angreb, kamp, katastrofer, sejr, nederlag, undergang, udslettelse, underkastelse, borgerkrig, selvforsvar, belejring, korstog, modstand, forr√¶dderi, medl√łberi, helte og kujoner, f√•r og bukke, dem og os. Retorik eksempler hentet fra patologiens og hygiejnens verden, hvor befolkningsgrupper omtales som kr√¶ftknuder, bet√¶ndelsestilstande eller urenheder p√• det ellers sunde legeme, kunne vel let freml√¶gges fra de fem n√¶vnte hjemmesider Gates of Vienna, document.no, Sappho, Uriasposten og Snaphanen, ellers virker omtalen af siderne som karakteriseret af deres brug af s√•dan retorik uden bel√¶g. Virkeligheden og en skildring af denne m√• foruds√¶tte noget konkret… Read more »

Prudentius
8 years ago

Snaphanens virke har været og er helt unikt i det danske/skandinaviske medie-udbud, et forum for sand journalistik og ægte public service!

Det skriver jeg som fan og derfor med fare for at pudse jeres glorie for hårdt, men jeg mener jeres produkt taler tydeligt for sig selv.

Kappel bryder sig ikke om multikulturens fiasko og heller ikke om at der tales og skrives om den, too bad.

Prudentius
8 years ago
Reply to  Prudentius

“taler tydeligt for sig selv.”

Og bekræfter min lille panegyrik!

Er det vigtigt at få med.

ūüėČ

Prudentius
8 years ago
Reply to  Prudentius

For “taler tydeligt for sig selv” er noget tvetydigt pladder!

(Ja, f√łrst nu kan jeg komme videre)

ūüôā

B√łrge
B√łrge
8 years ago

Tossen er uden tvivl bange for den kontante retorik i kommentarerne. Har har som resten af multikultitosserne troet, at han og den resterende “elite” kunne skalte og valte med Danmark som de ville. De havde aldrig forestillet sig, at der kunne v√¶re folk, der ville noget andet.

Det er godt at vide, at han ikke praktiserer medicin, men n√łjes med at dosere sin skyh√łje etik.