14
okt
Seneste opdatering: 15/10-11 kl. 0301
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Nej, det kan man ikke, selvom den er det egentlige problem. Man kan forbyde dens symboler. Vi har ikke lov at gÄ rundt pÄ gaden ifÞrt gasmaske eller hagekorsarmbind, og derfor er der selvfÞlgelig en vis rÊson i, at forbyde burkaen. Jeg gik som ti-Ärig rundt med en gasmaske fra krigens tid, men en patruljevogn satte en stopper for det. Siden da har jeg tÞjlet min Äbenbart latente gasmaske-tilbÞjelighed. Men vi tillader sÄ mange andre symboler pÄ en autoritÊr, politisk bevÊgelse. Sharia banking, sharia courts, halal-kÞd. Islam er stridbar og giver os kamp til stregen. Hvilken kamp giver vi dem ? I Frankrig trodses burka forbudet i vidt omfang i de omrÄder, hvor staten har mistet jurisdiktionen, der kan den ikke forbyde noget som helst mere. Vil det samme vise sig i Holland, nemlig at den hollandske stat ikke er helt det, den var engang ? The Netherlands to pass burka ban.

NĂ„r fredens religion sĂžger asyl, er freden forbi

Der forestÄr et stÞrre exodus af kristne fra MellemÞsten, fra Syrien og Egypten, og det er svÊrt lige at se idéen med at give begge parter asyl, sÄ de kan genoptage deres borgerkrig pÄ dansk grund, ligesom kristne og muslimer har gjort pÄ svensk i SödertÀlje, hvor de fÞrst ankomne kristne fornyer deres konflikt med de sidst ankomne muslimer: MotsÀttningar i Hovsjö skapar rÀdsla, RasistdÄd mot nya minoriteter i Hovsjö. Hele asylbranchens absurditet udstillet i ét eksempel.

PÄ tre ud af fire asylcentre oplever kristne beboere hetz, mobning og i enkelte tilfÊlde vold. Flere kristne asylbeboere tÞr ikke stÄ frem med deres tro, siger ledere af asylcentrene.

”Flere kristne beboere har igennem Ă„rene bedt os om ikke at sige til de andre beboere, at de er kristne. De holder deres tro skjult, fordi de er bange for, hvad der kan ske med dem,” fortĂŠller kontaktperson Lene Rauff fra Asylcenter Brovst i Tranum. ”Vi har haft konvertitter, der blev chikaneret, men ogsĂ„ homoseksuelle, ateister og kommunister har vĂŠret udsatte. Det er ikke et stort problem, men det handler om at vĂŠre anderledes end sine landsmĂŠnd, og ofte kan problemerne klares ved, at en af parterne skifter vĂŠrelse.” Kristne flygtninge chikaneres pĂ„ asylcentre

Amnesty – terroristernes bedste ven

Lars Norman JĂžgensens senste bulletiner om Danmark – puha, Danmark. Skam jer. Mon RAF regeringen nu vil vĂŠre rĂžd- og enĂžjet nok for Lars Normann JĂžrgensens smag ? Det ville da vĂŠre rart med en watchdog, hvis ikke den vi har, holdt med de forkerte diktatorer hvergang. Den tror, ligesom vores politikere, at vi i MellemĂžsten og i verdens i det hele taget, kan vĂŠlge mellem the good og the bad guys, hvor sandheden er, at vi kan vĂŠlge mellem de onde og de vĂŠrre. Lur mig om ikke Mubarak fĂ„r ret, da han sagde USA var idioter, da de skrottede ham. Ja, selv Saddam og Gaddafi kan vĂŠre de mindre onder i historiens lys, ikke i fagakademikernes, naturligvis, de lever i forestillingernes verden. Lars Norman JĂžrgens mente, at Danmark burde deltage i Duban II konferencen, der ville kriminalisere religions (islam) kritik, blandt andre gode venstreflĂžjsmĂŠrkesager. Vi totalitarister bĂžr stĂ„ sammen, men det gĂžr de jo allerede. SĂ„ lĂŠnge det varer – Switch! – Teheran 1979.

NÄr man har skrevet lÊnge, og det har jeg gjort lÊnge inden denne blog, og mest om alt muligt andet, sÄ tÊnker man, hvad gÞr det egentlig godt for. Jeg har diskuteret det med andre, der mere eller mindre lever for at skrive. Og jeg er kommet til den overbevisning, at det bare tjener to smÄ formÄl. 1) At fÄ luft og fÄ fred, fÞrst og fremmest med sig selv, dernÊst at komme lidt overens med verden og 2) at dokumentere for eftertiden, noget der ikke mindst kalder pÄ fotografen i mig. Man kan ikke pÄvirke noget som helst, man kan slet ikke forebygge noget som helst. Vi er ikke fatalister, vi er bare fatale fordi det er det man er, nÄr man lader stÄ til, fordi ti eller tyve Är ud i fremtiden, overgÄr de flestes fatteevne. Alle og enhver, kan vÄgne op med en flue i Þjet, og bede verden vente til i morgen. Men vi er ombord pÄ det samme skib, ogsÄ nÄr vi sover.

Jeg tror nok jeg i 2004 troede, at jeg kunne skrĂŠmme nogen ved at holde Sverige op foran deres Ăžjne. Det gĂžr jeg ikke mere. At skrive i det offentlige rum, forbliver en meget privat ting, man skal ikke nĂŠre nogen illusioner om det. De “undgĂ„elige onder” vi skal opleve, dem kommer vi til at opleve og det er det, man skal finde sig tilrette med. Jeg tror mine skrivende venner vil vĂŠre enige med mig i det. At klynge sig til at tjatte pĂ„ bloggen, “loggen” som det hedder til sĂžs, er vĂŠrdilĂžst, hvis det ikke er hver dag. Mangler der Ă©n, er det kriminelt. Det ville det have vĂŠret ombord pĂ„ ØKÂŽs m/s Arosia. Godt eller skidt, spor skal afsĂŠttes. Nogle dage bliver det rigtig godt, navnlig nĂ„r der kommer hjĂŠlp udefra. Men at tro man flytter nogen……nej.

Jeg mĂždte som meget ung gymnasiast Arthur Koestler til en middag, da han fik Sonningprisen i 1968. Han siger et sted i en trods, jeg prĂžver at skrive af mig, men som ikke desto mindre klĂŠber til tasterne:

“You want to stifle the Republic in blood. How long must the footsteps of freedom be gravestones? Tyranny is afoot; she has torn her veil, she carries her head high, she treads over our dead bodies.”— Arthur Koestler, Darkness at Noon

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Allan Hansen
Allan Hansen
12 years ago

“Slavery, Terrorism, and Islam” is now in its second edition. Although written from a Christian Missionary perspective, the text is useful for secular analysts researching a civilizational force on the march. Unlike the academics who debate whether a clash of civilizations is even in progress, Hammond, writes from the perspective of one decisively engaged in that civilizational fight. His area of emphasis is Africa, Nigeria and the Sudan. He starts with the strategic perspective (Islam as a doctrine) and drills down to specifics: Islam’s hostilities with the non-Islamic world in general and Christianity in particular. He specifically addresses jihad, women’s… Read more »

Victor
Victor
12 years ago

NĂ„ – den her havde jeg ikke lige set komme:

Menneskerettighedsdomstolen i Strassbourg har lige sagt OK til, at Tyskland udviser en kriminel tuneser tilbage til nordafrika. Selv om han er fĂždt i Tyskland osv osv.

http://www.n-tv.de/ratgeber/Deutschland-darf-abschieben-article4521026.html

Hele hans familie bor i Forbundsrepublikken, han taler ikke arabisk – men domstolens kommentar var vist i kategorien: “Bare ĂŠrgerligt, Mourad”.

JensH
JensH
12 years ago

Apropos Snaphanens rapport om anti-semitismen ved disse ‘Occupy’ demonatrationer i USA, (“Peace, love and 
.. anti-Semitism”), sĂ„ lagde ‘OccupyChicago” ikke fingrene imellem:

Protesters’ Message At OccupyChicago Rally: ‘Destroy Israel’:

http://www.breitbart.tv/protesters-message-at-occupychicago-rally-destroy-israel/

Tim
Tim
12 years ago

Efter at have set den video med burka kvinderne fÄr jeg lyst til at smide samtlige burka/tÞrklÊde kvinder hjem til MellemÞsten. De vil bare ikke integrere sig.

Er der ikke nogle der kan sige til dem at de plejede at vĂŠre ligesom os?

Muslimske kvinder plejede at vĂŠre ligesom vestlige kvinder.
http://www.foreignpolicy.com/articles/2011/04/25/once_upon_a_time_in_egypt

Hvorfor skal de stÄ og skabe sig?

Tim
Tim
12 years ago
Reply to  steen

@steen. Jeg ved det. Det er simpelthen bare sĂ„ barnagtigt dum at kigge pĂ„ de burkaer, nĂ„r man ved hvordan kvinderne plejede at vĂŠre ligesom os. Hassan Al Bannas sĂžster gik ikke med noget, og selv Osama Bin Ladens familie brugte det ikke. Men islamisterne er jo nĂžd til at sĂŠtte en vĂŠg op mod vesten, og det er derfor de er MEGA bange for vores forbrugersamfund (som vil smadre alt deres kultur), og tage kvinderne vĂŠk fra deres mĂŠnd. Alt vil da vĂŠre tabt for dem. Derfor ser du at alle dem der kĂŠmper imod siger nej til forbrugersamfundet,… Read more »

Tim
Tim
12 years ago
Reply to  steen

Her er en lĂŠngere liste af videor der viser at kvinder ikke brugte det i MANGE muslimske lande. Det er nok kun i Saudi Arabien man har brugt det i lĂŠngere tid. Da de kom til England i 1960erne drak mange Ăžl og spiste gris. Jeg tror at mange fĂžrst gik op for at den var grueligt galt i slutningen af 1980erne med Salman Rushdie. Her er et udklip omkring hvordan kvinder behandles under Islam Muslimske kvinder plejede ikke at bruge tĂžrklĂŠde…det er rent FUP og LØGN Beviser pĂ„ at muslimske kvinder ikke plejede at bruge tĂžrklĂŠdet, og derfor er… Read more »

Svenskasvensson
12 years ago

Muslimer har 10 barn per familj , dom Àr fattiga men ÀndÄ skaffar dom sÄ mÄnga barn ?

Prudentius
12 years ago

“Ja, selv Saddam og Gaddafi kan vĂŠre de mindre onder i historiens lys…” Jeg tror ikke der er noget “kan vĂŠre” her, men allerede et “er” istedet. Den gamle baath-orden var selvfĂžlgelig rĂ„dden indtil benet, (Syrien mĂ„ske undtaget, men der hĂŠnger den fast pĂ„ en etno-religiĂžs gruppe der intet andet valg har end at kĂŠmpe imod og som har Iran, shia-Irak og shia-Libanon i ryggen) men Vesten, der Ă„benbart ikke kan andet for tiden, har igen-igen skudt sig selv i fĂždderne. Med en bazooka. Det muslimske broderskab og dets mange, mere eller mindre uafhĂŠngige, franchises (al-Qaeda og Hamas iblandt dem)… Read more »

Endnu en vantro
Endnu en vantro
12 years ago

Ezra Levant er alt for emotionel og ustabil for mit vedkommende. Skipper ham helst, men har nogle gode synspunkter. Michael Coren er langt mere i min boldgade. SĂ„danne debat-ledere kunne vi godt bruge i dansk tv. En modpol til den altdominerende og yderst venstreflĂžjs-politiserende DR. Vi trĂŠnger til en stor landsdĂŠkkende blĂ„ kanal, der kan give modvĂŠgt til propaganden monopolet spyer ud dagligt. Jeg er 100% for objektiv journalistik, men sĂ„ lĂŠnge DR eksisterer sĂ„ skal de ogsĂ„ bekĂŠmpes med alle midler. Amnesty er biased, ligesom en lang rĂŠkke andre “menneskerettigheds”organisationer er. DesvĂŠrre. De har standpunkter og holdninger, der modsiger… Read more »

Endnu en vantro
Endnu en vantro
12 years ago
Reply to  steen

Ja livlig og vibrerende :). Problemet er nĂ„r han bliver presset. SĂ„ virker han mildest talt temmeligt ustabil :). Normalt er det en stor ulempe hvis journalisten bliver fĂžlelsesmĂŠssigt engageret og involveret. Man gĂ„r fra at vĂŠre Ă©n, der skal belyse et problem pĂ„ en kritisk og objektiv mĂ„de, til at vĂŠre en part. Fint at man har holdninger, men Coren viser klart hvordan den slags skal hĂ„ndteres. Men fed kanal/programmer, den slags som jeg ogsĂ„ sagde fĂžr ville jeg i den grad hilse velkommen herhjemme. Vi mangler bare pengemĂŠndene til at finansiere det. En hĂžjreorienteret kanal/er, med kritiske vinkler,… Read more »

Tim
Tim
12 years ago

Det er bare synd at muslimer har en horisont pÄ 50-200 Är, og de ved med tid at de fpr mere magt. Jo mere vi diskuterer, jo mere tid der gÄr, jo mere indflydelse fÄr de.
Derfor bliver vi nÞd til at indgÄ en kontrakt med muslimer pÄ vores betingelser, og hvad vi vil tolerere fra dem.

Santor
Santor
12 years ago

Var det ikke AI der lod en terrorist optrĂŠde som sandhedsvidne her i Danmark for et par Ă„r siden ?

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x