21
nov
Seneste opdatering: 22/11-11 kl. 1910
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(Billedet har ingen direkte relevans til teksten, det var blot for godt til at smide ud. Marx som den proletar han ville have været, hvis ikke han havde kunnet leve for andres penge hele sit liv.)

Mange med kendskab til bolsjevismen – eller marxismen-leninismen, som den senere kom til at hedde – er sl√•et af de mange lighedstr√¶k med islam.Der er tale om totalit√¶re ideologier og politiske bev√¶gelser, som g√łr krav p√• total styring af samfundet og menneskelivet helt ind i det private. Der sker en opdeling af mennesker i rene og urene.

Der kr√¶ves respekt, lydighed og underkastelse. De, der ikke underkaster sig, bliver udgr√¶nset, br√¶ndem√¶rket eller likvideret. Et omfattende stikkeri s√łrger for, at borgerne holder sig p√• den rette sti og adlyder de ideologiske instrukser.
Tilhængerne af disse ideologier er ikke loyale over for det land, de lever i, men over for en international bevægelse, der lover et kommende tusindårsrige.

I sin bog fra 1921, Bolsjevismen i Teori og Praksis, sammenlignede den engelske filosof Bertrand Russell islam med bolsjevismen. I begge tilf√¶lde var der tale om noget radikalt nyt. Russel havde haft lejlighed til at m√łdes og tale med Lenin √•ret f√łr i Kreml og var blevet sl√•et af mandens brutalitet……..Hver dj√¶vel har sin tid, kronik af professor Bent Jensen. – (Om kronikken: Forsker: EU skriver gravskrift med afvisning af kristen arv.)

Oslo politi: “Vi har tabt byen”

Der kvinner voldtas ute i oslonatten, der ranes menn i langt st√łrre omfang. Bare de siste ti √•rene er mer enn 4000 personer blitt ranet i Sentrum og Gr√łnland politistasjons omr√•de, de fleste unge menn. Sturla N√łstvik er ransoffer nr. 351 bare p√• Gr√łnland i √•r, mens det i samme periode er anmeldt dr√łyt 50 overfallsvoldtekter i hele Oslo. Ranerne spiller p√• frykt, vold og harde trusler som setter spor i ofrene. Politioverbetjent Inge Sundeng p√• Gr√łnland betegner dem som ¬ęde litt glemte ofrene¬Ľ. [..]

Politiet opps√łkte Sturla N√łstvik da han var p√• legevakten til behandling etter ranet. De gikk rett p√• sak. Fra politifolkene fikk N√łstvik vite at unge menn i en ransgjeng hadde utf√łrt mange tilsvarende ran p√• Gr√ľnerl√łkka og omr√•dene rundt de siste ukene.
– De sa at alle har krav p√• √• f√łle seg trygge, men at de ikke har mulighet til √• forhindre ranene. “Vi har tapt byen”, sa de. S√• spurte de om jeg kunne gjette hvor mange patruljebiler de hadde ute i sentrumsgatene denne kvelden, sier N√łstvik. – De ga selv svaret, nemlig at to bilpatruljer var ute. Ransoffer nr. 351, Gr√łnland

Det er altid godt at h√łre det fra hestens egen mund og i avisen, s√• slipper man nok for selv at blive kaldt “ekstremist” og “opvigler” i en uges tid. De samme signaler har Malm√ł Politi for l√¶ngst sendt ud via meget sekund√¶re kilder, sk√łnt enhver der kigger efter, kan se at de har mistet magten for l√¶nge siden, undtagen svenske journalister, der ikke vil. Det g√¶lder alle tre store svenske byer, ens sikkerhed p√•hviler i h√łj grad √©n selv.

Hvis man foruds√¶tter at summen af magt forbliver konstant, s√• vil den nu fordele sig ud p√• X-antal p√• andre akt√łrer, eftersom de der burde have den, kun delvis har den. Det vil uv√¶gerligt medf√łre at selvt√¶gt i m√• forventes i tiltagende f√łr eller senere, og den vil utvivlsomt ogs√• komme til foreligge i form af modterror. Det er bla. PET, der fors√łger at overv√•ge den samfundsm√¶ssige forfaldsproces. I √łjeblikket forg√•r der det, at de der har r√•d k√łber sig sikkerhed i en ekspanderende sikkerhedsbranche, mens de der ikke har, m√• selvorganisere sig. Den r√łde, internationale solidaritet rammer de hjemlige svage f√łrst og h√•rdest.

Skylden for det p√•ligger udelukkende forbryderne, voldsm√¶nd og politikerne, ligesom ingen fornuftige mennesker vil skyde skylden for Breivik p√• andre end ham selv, og de politikere der har skabt hans foruds√¶tninger. Man skal v√¶re intellektuel eller medskyldig politiker for at mene, at Breivik skyldes dem der har beskrevet hans emner i ord og billeder. Om kunsten abekastning, t√łr man nok sp√• at vi kun har set den sp√¶de begyndelse. Vil man ikke st√• model til den udl√¶gning af √•rsag og virkning, som vi har set efter Breiviks terror, er det snart man skal tjekke ud af den offentlige samtale om masseindvandringen. Har man allerede glemt, at det kun er begyndelsen, – det er ikke l√¶ngere siden end den 27 juli at Politiken skrev Terroristens holdninger kom fra netv√¶rk stiftet i K√łbenhavn, – s√• l√¶s norske (og svenske) aviser hver dag, for at blive mindet om det. – Om et √•r eller to kan man h√łre denne historie i TV-Avisen under “diverse/udland” – se nedenfor.

UK: Ofre for grooming groft svigtet af politiet

Som jeg plejer at skrive er flysikkerheden et af de vanskeligste omr√•der at opretholde multikulturalismens facade p√• – illusioner om at truslen lige s√• vel kan komme fra de allestedsn√¶rv√¶rende h√łjreekstremister, kristne fundamentalister eller nonner i k√łrestol som fra muslimer, kan i sidste ende koste menneskeliv. Her s√¶ttes ber√łringsangst og politisk korrekthed under et helt uafviseligt pres op imod simpel overlevelsesdrift.

M√•ske kan det samme siges om de p√•g√•ende erobringstogter mod vestlige kvinder i bl. a. Oslo og Storbritannien. Sp√łrgsm√•let er om TV-Avisen med sine √•benlyse l√łgne og manipulationer i d√¶kningen af Oslo ender med at undergrave sin egen trov√¶rdighed yderligere i stedet – kvinder i de udsatte aldersgrupper ved godt hvem de skal vare sig for ude i byen. Groomingsagerne fra Storbritannien adskiller sig for s√• vidt at der her g√•s m√•lrettet efter svage piger som sikkert er vanskeligere at n√• gennem oplysningskampagner. Men truslens karakter kan umuligt v√¶re ukendt ude i befolkningen, og kan umuligt d√¶kkes af multikulturel glasur og relativering, eller af sproglig indpakning som “Asian”: Der er i det store hele tale om muslimske m√¶nd af pakistansk afstamning (LFPC).

The Government has finally answered the call to protect vulnerable children in danger of sexual exploitation. It will, this week, publish a National Action Plan designed to make the issue a ‘top priority’ for every local authority.

The news comes amid a devastating report into the failures of police and care agencies to protect teenage girls who have been groomed, raped and sold by male gangs, most of whom are Asian.

The mother of one teenager from Leeds, who attempted suicide after a gang rape, said her daughter was the victim of a ‘broken system.’

‘Everyone failed her,’ she told The Times. ‘There was no sharing of information. ‘They (police) had the names and knew where they (abusers) worked yet the men who did this have never once been arrested or spoken to by the police.’ […] Bring these evil men to book: Asian gangs who groom teenage girls for sex to be finally targeted in crackdown

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
François
François
9 years ago

Store byer i Frankrike lide samme skjebne.
Reaksjonene blir mer virulente mot Islam i Europa:
i Spania
http://www.youtube.com/watch?v=pw4efflXQP0
i Frankrike
http://www.youtube.com/watch?v=ir2CVORbo8M
http://www.youtube.com/watch?v=nXcllu9T_kg
i Sveits
http://www.yabiladi.com/articles/printview/7413/suisse-cochons-enterres-terrain-d-une.html
i Danmark
http://catholicforum.fisheaters.com/index.php?topic=1558665.0
I Italia er en av grisene gikk p√• fremtidig plassering av moskeer for √• hindre byggingen ved √• gj√łre bakken “urene”.
En sport som vokser: brenning og urinering på en koran
http://rutube.ru/tracks/4984540.html?v=3c23879c84188cd9658fc3e3dc543c80
http://www.youtube.com/watch?v=oSavdgs-RbU&feature=related
En gruppe identitet kringkaste muezzin oppfordring til å varsle innbyggerne i et foreslått moské
http://www.youtube.com/watch?v=uFqY2vBOEt0

trackback

[…] den zig√łjnerfamilie, der i juli var indblandet i et mordfors√łg ved et bryllup i Esl√łv. Vi skrev den 21.11 i forbindelse med Oslo, at politiet i Malm√ł forl√¶ngst har mistet kontrollen over byen. Det var ikke ment som en flot […]

Emeritus
Emeritus
9 years ago

Dekadence, k√¶re venner. Eliten er blevet selvtilstr√¶kkelig, dekadent og omnipotent med √•rene. Som Prudentius er inde p√•, er der intet universelt over nogetsomhelst, som eliten st√•r for. Men det universelle, de ikke form√•r at forsvare, st√•r og falder de ikke desto mindre med. Eliten er m√•ske smartere end os andre, men virkeligheden g√łr dem rangen stridig. Universalisme, utopi og omnipotens f√łlges gerne ad – ikke til at begynde med synderligt p√•faldende, men hen ad vejen stivner den slags i ur√łrlighed og magtfuldkommenhed. For at n√• s√• langt som til fuldkommenhed m√• eliten nemlig blive ur√łrlig. I en konstruktion som EU,… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
9 years ago

PRUDENTIUS kl. 14:32

Rigtig god gengivelse af de faktiske forhold.

Tak!

Thomas Bolding Hansen
9 years ago

Bertrand Russell om Islam og bolchevisme: ‚ÄúBolshevism combines the characteristics of the French Revolution with those of the rise of Islam‚Ķ Those who accept Bolshevism become impervious to scientific evidence, and commit intellectual suicide. Even if all the doctrines of Bolshevism were true, this would still be the case, since no unbiased examination of them is tolerated‚ĶAmong religions, Bolshevism is to be reckoned with Mohammedanism [Islam] rather than with Christianity and Buddhism. Christianity and Buddhism are primarily personal religions, with mystical doctrines and a love of contemplation. Mohammedanism and Bolshevism are practical, social, unspiritual, concerned to win the empire of… Read more »

Prudentius
9 years ago

Bent Jensen er altid god! Vi har vel fors√•vidt to totalit√¶re dj√¶vle at sl√•s med, den ene rigtig nok islam, der dog ville v√¶re et meget mindre problem, hvis det ikke var for totalit√¶r dj√¶vel nr. 2, den utopiske humanisme aka. multikulturalismen. Jeg ser personligt multikulturalismen som et barn af Vestens √łred√łvende sejr i den koldekrig. Det bliver ofte p√• diverse (ofte rigtig gode) multikulti-kritiske blogs pr√¶senteret som om venstrefl√łjen vandt den koldekrig uden nogen lagde m√¶rke til det og nu pusher deres totalit√¶re projekt igennem de stater de har overtaget, via den lange march igennem institutionerne. Sagen er vel… Read more »

Prudentius
9 years ago
Reply to  Prudentius

“et universelt ansvar”

S√•som at det vores skyld at de myrder hinanden i Mellem√łsten og ikke ejer ordentlige demokratier. Hvorfor det er deres ret at bo i vores.

Prudentius
9 years ago
Reply to  Prudentius

“overfl√łdighedshorn”!

Tak. (det er et etableret faktum at jeg hverken kan eller vil stave eller skrive ord korrekt)

ūüėČ

PK
PK
9 years ago

Åh ja, hende den lyshårede fra enhedslisten har disse linier hængende hjemme på sin væg..
Som jeg husker det: K√¶re udl√¶ndinge—lad mig ikke v√¶re alene med danskerne.

Hvilken foragt….hvilket had.

PK
PK
9 years ago

Tragedien er at volden mod skandinavierne f√łrst stopper, n√•r
kvinderne i Soc, SF, de radikale og enhedslisten (Og hvad disse partier hedder i S& N) siger, at nu er det nok.
Desværre kommer det ikke til at ske.
Ingen medmenneskelighed fra den side.

Hvordan kan jeg være så sikker?
T√¶nk p√• Jelved ,Auken, Dybkj√¶r med flere med det rigtige menneskesyn…

Endnu en vantro
Endnu en vantro
9 years ago

I er s√• spot on idag som nogen overhovedet kan v√¶re. I er LYS√ÖR foran den danske journaliststand. Kan jeg ikke indbetale licensen til jer istedet for DR? I fortjener statsst√łtte, og gerne mange millioner. Jeg har f√łr efterlyst tvkanaler der har materiale og journalistiske vinkler som i frembringer. Det er fandme tiltr√¶ngt skulle jeg hilse og sige. Klare meninger, uden omsv√łb, uden PK/Newspeak, kritisk p√• den saglige og pr√¶cise m√•de. I prikker hul p√• mange bylder, og rammer nogle nerver som ikke mange andre form√•r i DK. Ham der kalder sig Lars Findsen P√• Crack :), den ene af… Read more »

LFPC
9 years ago

Tak for ordene, men det ville v√¶re en katastrofe, for at v√¶re helt √¶rlig. Min lille niche er at sidde ved pc’en med benene p√• skrivebordet og f√• ideer til perspektiveringer og sproglig vinkling af de historier jeg finder rundt omkring. Jeg beundrer virkelig de bloggere der har the right stuff til at brede sig ud i andre medier som tv og talerstole, men jeg har det slet ikke i mig, desv√¶rre :-).

MIKE
MIKE
9 years ago

Endnu en vantro@ … og du er selv spot on ūüôā Snaphanen er kongeriget Danmarks bedste og vigtigste nyhedskilde.

… og ellers skal vi til udlandet for at finde rigtig nyhedsd√¶kning:

Canada: http://www.sunnewsnetwork.ca/shows/the-source.html

Rusland: http://rt.com/

… dvs ej at forglemme formiddable udenlandske blogs som GoV, Jihadwatch m. fl.

Frank P
Frank P
9 years ago

I Oslo har de tabt byen. I Stockholm har man besluttet, at der er trygt!

http://www.stockholm.se/Fristaende-webbplatser/Fackforvaltningssajter/Socialtjanstforvaltningen/Forebyggande-arbete/Kunskapsbaserad-prevention/Trygg-i-Stockholm-2011/

Andre steder diskuterer man de farligste byer i Europa. 2 kommentatorer peger p√• Malm√ł. Imponerende.

http://www.businessinsider.com/europe-dangerous-cities-2011-9

Per
Per
9 years ago

Helt vilt! To politibiler ute på patrulje i Oslo. Da ber du om bråk.

Frank P
Frank P
9 years ago

Forehold det her de ansvarlige politikere, og de vil stadig kun tale om den farlige h√łjredrejning og den stigende islamofobi.

Politikerne VIL IKKE vide af det!

Prudentius
9 years ago

Den multikulturelle/multietniske stat kan selvf√łlgelig intet andet end at falde sammen i splittelse, vold og had.

Grupper konkurrerer n√•desl√łst om magt og territorium, indtil der er fundet en vinder der kan opsluge eller forjage de andre, hvorefter vinderen l√¶gger sig ud med nye grupper. Det er cirklen uden ende.

Multikulturen bevirker således det stik modsatte af hvad den stiller i udsigt. Den lover fred, men skaber ufred.

Det som ikke kunne lykkes for det hedengangne Sovjet vil heller ikke lykkes for EU.

Babelstårnet styrter i grus igen og igen.