23
nov
Seneste opdatering: 24/11-11 kl. 0334
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

HRS fikk redusert statsst√łtten etter terroren 22. juli. Ungdommer fronter Hege Storhaug om dette har noe √• gj√łre med hatet og islamofobien hun skaper mot islam og muslimer. Storhaug legger skylden p√• Audun Lysbakken og mener det er pga. hans bakgrunn som tidligere marxist. HRS har fra begynnelsen av 2000-tallet mottatt rundt 2 millioner kroner i statsst√łtte. Siden da har de brukt penger p√• √• kritisere islam, og avle fordommer mot muslimer. St√łtten ble i √•r redusert til 900.000 kr. Det er mye som tyder p√• at det har noe √• gj√łre med tragedien som skjedde 22. juli. Hvorfor Human Rights Services statsst√łtte ble redusert 50 % etter terroren 22/7? (Grenser for √•penhet og debatt.) – Som det fremg√•r af videoen, er HRS¬īs statsst√łtte ikke endeligt vedtaget endnu, det er endnu √łnsket√¶nkning fra Islam.nets side.

Kilden er Islam.net, som Storhaug skriver om her: En verden snudd p√• hodet. Stedet er Oslo H√łyskole, hvor publikum nu skriger de nye fascisters kampr√•b “Allahu Akhbar,” som man kan h√łre. De har medvind. Der foreg√•r et kapl√łb, publikum n√¶ppe er opm√¶rksom p√•, m√•ske har ikke engang ex-terroristen Lars Gule gjort sig det klart. De kapitaliserer Breivik til sidste dr√•be, inden multikulturen yderligere st√•r afkl√¶dt af om muligt endnu st√łrre katastrofer, som kan v√¶re mere forudsigelige. Breivik effekten kan fordufte overnight, Norge er i krise p√• fjerde m√•ned, ingen ved hvorn√•r den slutter eller hvorn√•r en ny begynder. Hege Storhaugs modstandere her g√•r fremad, bagl√¶ns, og det er ikke klart, hvor Norge g√•r hen. Storhaug f√•r ingen tak for at have advaret, og m√•ske er det i vidt omfang hinsides den tid, hvor advarsler nyttede. Man f√•r den tanke, n√•r man betragter Oslo, ‚ÄĚdenne forunderlige By, som ingen forlader, f√łr han har faaet M√¶rker af den.‚ÄĚ En klich√©, men med en s√¶rlig betydning netop i disse m√•neder.

Samfunnskontrakten er brutt

Ud√•den som ble beg√•tt i Oslo for vel halvannen m√•ned siden, m√• v√¶re en av de r√•este som har v√¶rt beg√•tt de siste √•r i Oslo. Den r√•skap, besluttsomhet og brutalitet, som ble beg√•tt under overfallsranet, s√¶rmerker den nye kriminalitet, som vi f√łr var forsk√•net fra i Norge. Ang√•ende r√•skapen, blir dette egentlig en formodning siden mange av disse overfallsran stort sett ikke omtales i media, unntatt som en liten notis. Men i likhet med overfallsvoldtektene, f√•r de store personlige konsekvenser for offeret.Aftenposten nett forteller 21. nov. 11 om saken, en omtale som m√• ryste leserne: [..]

Felles politi og milit√¶rvesen er de viktigste elementer for hvorfor grupper av folk gir opp sin rett til selvforsvar, hvorved det store fellesskap sikres personlig og √łkonomisk sikkerhet. Disse to rettigheter ansees for √• v√¶re den viktigste bestanddel i samfunnskontrakten. Begge elementer er s√• sentrale at de ikke kan v√¶re undergitt politisk diskusjon. Brytes samfunnskontrakten oppst√•r en misligholdssituasjon som gir borgerne rett til tiltak for √• avb√łte misligholdssituasjonen.AV ADVOKAT KNUT SKJ√ÜRG√ÖRD ( Og igen i dag: Etterlyser afrikaner etter voldtekt ved garasjeanlegg i Oslo.)

Egypten: Al-Qaedas sorte fane vejrer over Tahrir Square

Stunning Vid: See Cleric’s Pro-Bin Laden, Anti-Semitic Rally in Egypt Surrounded by Al Qaeda Flags

Sohns tilbagetog fra Moskva: ¬ĽDet har jeg aldrig lagt skjul p√•”

¬ĽJeg har aldrig skrevet under p√• eller modtager kontanter fra Sovjet til st√łtte for DKPs arbejde” –¬†Ekstra Bladet, 1991

¬ĽDet er ingen hemmelighed, at DKP fik √łkonomisk st√łtte fra Moskva. Nogen gange var det cirka 15 millioner om √•ret… Men det var ikke mig, der modtog pengene.” –¬†Ekstra Bladet, 1992

¬ĽI 1989 eller 1990 var jeg i en situation, hvor jeg i skarpe vendinger gjorde russerne opm√¶rksom p√•, at de skulle betale pengene til Terpo Tryk som aftalt.” –¬†Weekendavisen, 2001

¬ĽDa jeg fandt ud af, at vi modtog ordrer -eller penge i form af ordrer og andet -s√• sagde jeg: Det her g√•r ikke, det er simpelthen ikke v√¶rdigt -og derfor satte jeg ind med at f√• lukket Terpo Tryk, Land og Folk og huset i Dronningens Tv√¶rgade.” –¬†TV2, oktober 2010

Du vidste i hele din formandsperiode, at der var overfakturering, uden at du tog afstand fra det? ¬ĽJamen, ja… det har jeg aldrig lagt skjul p√•. Det var en del af det. S√•dan fungerede det.” –¬† JP november 2011.¬† – fra Sohns slingrekurs, B.T. 23.11.2011, ikke online.

Der er flere slags danske kommunister. De der gik selv, de der blev smidt ud, og de der som Sohn og Aaen blev til det sidste, hvor pengestr√łmmen fra Moskva stoppede, men dog kvikt justerede sig til nye tider med et navne- eller partiskift. De ikke helt frivilligt reformerede. I Danmark er det ikke et problem, at man har tilh√łrt en totalit√¶r, folkemorderisk bev√¶gelse og har v√¶ret financieret af udlandet, de facto fjenden under den kolde krig, som i al fald efterretningstjenesten betragtede som en femte kolonne. Vi er anst√¶ndige mennesker, det er et st√łrre problem at lyve og snyde skattev√¶snet. Det er en udflugt i mine √łjne, det er Sohns DKP fortid, der er det store problem. S√•dan m√• enhver der har gjort den kolde krig med, se p√• det. L√łgnen er det korte Christiansborgske tunnelsyn. Han skal ikke forf√łlges med b√•l og brand, men han skal heller ikke g√łres til minister. D√©r burde gr√¶nsen g√•. Ovenfor er s√• minister Sohns stadier p√• l√łgnens vej.

Belgien: 13-√•rig j√łdisk pige gennembanket af muslimske piger

Med Stern-journalisten Hans-Ulrich J√∂rges’ ord l√¶ngere nede kunne man her sige at “de betragter ikke den 13-√•rige pige som medborger”. Men ville J√∂rges selv overhovedet kunne t√¶nkes at anl√¶gge denne vinkel? (LFPC).

Five Muslim Moroccan girls in Belgium beat a 13-year-old classmate, called her a “dirty Jew‚ÄĚ and told her to “return to your country.‚ÄĚ

The girl, Oceane Sluijzer, has filed a complaint with police after the anti-Semitic attack at a sports training center. The attackers were identified and questioned by police.

Jewish legislator Viviane Teitelbaum of Brussels denounced the “silence” of political leaders and most of media after this attack. […]¬†Belgian Jews in Shock over Beating of 13-Year-old Girl¬†

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
9 years ago

JOHANSEN

Islams kvinder er omvandrende eksempler p√• det der ben√¶vnes som ” Stockholm Syndromet “.

Johansen
Johansen
9 years ago

Stor respekt for Hege Storhaug som indvilgede i at tr√¶de ind i l√łvens hule til “debatm√łde” hos islamnet.no.

Det er n√¶rmest tragikomisk, at de kvinder, hvis rettigheder Storhaug forsvarer og k√¶mper for, sidder og buher ad hende. De muslimske kvinder, som sidder tilsl√łret som kloner af hinanden i en k√łnssegregeret Oslo h√łjskole, synes fuldst√¶ndig indoktrinerede til at hylde de selvsamme l√¶nker, som de er bundet til.
Fængslingen af disse kvinder er både åndelig via den ideologiske indoktrinering og fysisk i form af klonende maskerings-kostumer. Uha, det er slemt.

Nils
Nils
9 years ago

Faner vajer. Sporhunde vejrer. V√¶gte vejer. ūüėČ

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago

Ja, hvorfor politikere skal drages ind i hvordan mennesker indretter sig på lovens grund fatter jeg ikke.
Der er ikke noget, der tyder p√• netop politikere skulle v√¶re kapable til at l√łse en masse problemer.
Drop venligst ensidig fiksering p√• politikere respektivt opg√łr med s√•danne, til fordel for reelt praktiske forslag almindelige mennesker skulle v√¶re i stand til at f√• etableret.
Tak.

falke√łje
falke√łje
9 years ago

I Danmark begynder selvtægtsgrupperne så småt at tage form.
Lad os smide alle politikere ud, p√• r√łv og albuer, og lade
selvtægtsgrupperne råde, til landet er rent.

falke√łje

PBr
PBr
9 years ago
Reply to  falke√łje

klaphat

ThorG
ThorG
9 years ago

I et mediebillede, som er fuldst√¶ndig sk√¶vvredet, og hvor en borgerlig/h√łjreorienteret/republikansk vinkling i den grad savnes (bare en time om dagen p√• P1 eller 24syv, please…..lidt ytringsfrihed, lidt for alvor-demokrati), er det tragikomisk at l√¶se f√łlgende i Politiken: “Ny unders√łgelse p√•viser, at folk, der ser Fox News, ved mindre om verden end folk, der slet ikke l√¶ser eller ser nyheder.” http://politiken.dk/kultur/tvogradio/ECE1458397/ny-undersoegelse-fox-news-er-ikke-bedre-end-ingenting/ “Det er en rigtig d√•rlig ide at se Fox News. I hvert fald hvis du ser amerikanernes foretrukne nyhedskanal for at blive velinformeret om verdens gang (……) Et af sp√łrgsm√•lene l√łd: ‘Efter din bedste overbevisning, er det lykkes oppositionsgrupper… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago

Man kan mene samfundskontrakten er brudt, men man kan vel ogs√• udover at ytre den opfattelse, tolkning eller konstatering, foretage sig noget derud over. Eksisterende forhold og tilstande kan tolkes som udgangspunktet, selve det grundlag, hvorfra en opgaves l√łsning findes. Det er et helvede derude, herfra tolket. Der er i dagens jobannonce https://job.jobnet.dk/CV/FindJob/details.aspx/3025785 n√¶vnt: fast udstationering hos en af kunderne. At man indg√•r i kundens daglige rutiner, blandt arbejdsopgaverne n√¶vnes udover at udf√łre sikkerhedsrelaterede opgaver, monitering af CCTV, AIA, ABA anl√¶g, assistance med daglige g√łrem√•l som afhentning af b√łrn, sikre at kundens k√łret√łjer bliver vedligeholdt, supervisere h√•ndv√¶rkere & underleverand√łrer hos… Read more »

Tim Pallis
Tim Pallis
9 years ago

Sikke et stof den pige er lavet af. Vivi Andersen sagde forleden, at det st√łrste problem er vore egen venstrefl√łj, det n√¶ste er islam selv. Jeg ved godt, at det ikke er helt ordret, men ja disse kulturmarxister, ny-marxister, eller hvad man nu vil kalde denne multikulturelle venstrefl√łj, er jo de nyttige idioter i vort samfund. De m√• kunne omvendes, fordi de ikke er muslimer, men troende kommunister. Muslimerne selv kan vi ikke overbevise om noget andet end Koranen, men den dybt uvidende venstrefl√łj og kulturradikalisterne m√• kunne v√¶kkes. Det interessante er, at nogle af de st√¶rkeste islam-kritikere i dag… Read more »

Frank P
Frank P
9 years ago

H√łr lige p√• galningen 7:30 i √łvrigt…

Frank P
Frank P
9 years ago

Det er vildt provokerende at den hellige treenighed bestående af politikere, medier og universitetsfolk stadig benægter alt.

Per
Per
9 years ago

Hege Storhaug er meget modig som deltar i et m√łte arrangert av islam-net. Dette er fanatikere av verste sort. Hun snakket fornuftig til mennesker som hater henne og alt hun st√•r for. Hun ble utsatt for mange usselheter. Jeg s√• det satt kvinner i salen ogs√•. Selv om de var godt innpakket h√•per jeg de fikk med seg det hun sa. Trolig gikk hun dit for deres skyld. All √¶re til Hege Storhaug.

Prudentius
9 years ago

En ren had-fest.

Storhauge er selvf√łlgelig “to blame” for alt det onde i denne verden og i Norge. Muslimer er selvsagt sagesl√łse ofre, klart nok.

Det hele er en stor had-konspiration imod islam og de stakkels muslimer. (den norske stat ses nikke enigt i baggrunden)

Imens udkæmper Hege Storhaug et umuligt slag for en tåbelig menneskerettighedsreligion der er igang med at knuse hendes land og hele vores kontinent.

Multikulturalisten i midten svælger i sit eget forræderi.

JensH
JensH
9 years ago

Det var dog det mest gyselige m√łde jeg har oplevet. Det er jo helt grotesk at en tidligere terrorist som Lars Huge kan f√• lov til at sidde og moralisere over Hege Storhauge. Jeg kan forst√• hun skred, men undrer mig over hun holdt det ud s√• l√¶nge.

Svenskasvensson
9 years ago

Invandringen kommer bli dom Nordiska ländernas undergång.

J√łrgen Duus
J√łrgen Duus
9 years ago

I filmfilen fra Norge er der i hvert fald √©n person, der har lovsunget en terrorhandling, hvor 25 b√łrn og unge blev plaffet ned. Faktisk tilsluttede han sig kort efter terrorgruppen bag. Det er herren i midten med det kortklippede, gr√• sk√¶g, Lars Gule.
Hvordan kan det gå til, at netop han får lov til at agere overdommer over Hege Storhaug? Hvordan kan nogen overhovet tage ham alvorligt i debatten om Breivik?

Th. Mortensen
Th. Mortensen
9 years ago

Stakkels Hege Storhaug. Jeg har l√¶st, hvad hun bagefter skrev om det m√łde. Hun der i forvejen m√• leve i en slags eksil i eget land.