1
dec
Seneste opdatering: 2/12-11 kl. 0619
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Hvem har ikke været på Andys Bar til kl. 05 ? Menneskelig fejlbarlighed. Og en anden gylden popsang, aussies, jeg også skylder en kvinde, som i virkeligheden også næsten alt andet. Hver lørdag hører man så meget her. Hvem ved, om Peter Øvig Knudsen lytter med, og græder snot over at være for ung ? Dyrk det ikke, for det ligner en last, selvom man kommer i P1, Radio 24 et eller andet københavnerkulturpersonligheder og Deadline. København er en købstad, førstegenerations-genierne hænger løst på det indre Nørre-Vester- og Østerbro. De har fået deres egen public service radiokanal, hvis mødregrupper og mondæne small-talkere har fået smidt den klassiske musik af FM båndet. Det er konservativ politik, måske derfor partiet kysser spærregrænsen.

Tom Waits: Bad as me

Gravel Pit The voice and times of Tom Waits anmeldt i The New Yorker

When Waits was a teen-ager, he saw Bob Dylan perform. Like Dylan, Waits is big on characters, stories, and punch lines, and he favors images over confessions.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.