4
dec
Seneste opdatering: 5/12-11 kl. 0757
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

To af denne fotografs tidligere modeller. Bruce Bawer taler fra minut 0:52- 12:00 i video 1. Resten er her: The Decline of the West, and the Rise of the Rest. Ledeen er endda morsom! Efter ham taler Bruce Thornton.

Steyn: Nogle samfund for dumme til at eksistere

Det er nok en god idĂ© ind imellem at vĂŠrdsĂŠtte hvor godt et land Danmark er. Vi bringer dagligt historier fra den ganske verden om drakonisk og kvasi-totalitĂŠr politisk korrekthed, og sandt er det at der er en gennemstrĂžmmende tendens til at fortie ondskab med oprindelse i formĂžrkede kulturer fra de varme lande, som vi ogsĂ„ er en del af. Glemmes skal det dog ikke vores enestĂ„ende grad af frihed for fĂŠnomener som ‘sensitivity training’ eller genus-eksperimenter i bĂžrneinstitutioner. Mig bekendt er det heller ikke en mulighed i Danmark at syvĂ„rige kan sĂŠttes pĂ„ livslang blacklisting som sĂŠdelighedsforbrydere for …. et rask spark i skridtet pĂ„ en legekammerat. Dette skulle angiveligt vĂŠre sket i Boston: First Grader Accused Of Sexual Harassment. Mark Steyn kommenterer (LFPC).

[…] One can understand that a school board might wish to discourage such activity, but not that it is so irredeemably, obtusely perverse as to categorize such an act as “sexual harassment”. The response of the official school board spokesmoron, one Matthew Wilder, is not encouraging:

“Any kind of inappropriate touching would fall under that category,’’ Wilder said. “The school administration is conducting a full investigation that has not concluded yet.’’

The mother said she spoke with the principal, Leslie Gant, who supposedly told her:

It doesn’t matter who hit who first
 He said he hit him in the testicles. That’s assault. That’s sexual assault.

There may be “another side” to this story, but it’s hard to foresee any version of events in which a First Grader can plausibly be guilty of “sexual assault”. Nevertheless, if found guilty, Mark Curran when he turns 18 will be placed on a “sex offender registry”, and his life will be ruined. Mark Steyn: ‘Sometimes societies become too stupid to survive.’


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.