7
dec
Seneste opdatering: 7/12-11 kl. 1154
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ikke bare svenske aviser er forf√¶rdende l√¶sning, tyske er mindst lige s√• slemme med en lind str√łm af skruppell√łse overfald p√• etniske tyskere, der kun n√łdt√łrftigt kan kamoufleres n√•r der en sj√¶lden gang er noget vold den anden vej. U-Bahnschl√§ger: K√∂lner Polizei fahndet mit Video, Hier spaziert der 20-Cent-Killer in die Freiheit Her f√•r en mand k√¶ben br√¶kket – uden nogen grund overhovedet, men han overlever i mods√¶tning til andre. M√•ske kun fordi forbryderne opdager, de bliver filmet. Hvis man advarer om, at Europas oprindelige befolkninger – ogs√• de, der ikke er sindssyge – en dag sl√•r tilbage mod dette, er man “ekstremist” og “net-hader og alarmist.” En advarsel er en advarsel, og logikken i beskyldningerne preller fuldst√¶ndigt af her. Deres karakter af fortr√¶ngning bliver tv√¶rtimod grundlaget for fremkomsten af en √¶gte, fascistoid modbev√¶gelse. Dette er ogs√• en advarsel, og velment. NB Ubehagelige billeder.

Tre tiltalt i G√łteborg for mordfors√łg p√• Lars Vilks

det drejer sig om anholdelserne ved R√∂da Sten Konsthall i G√łteborg i september, og det drejer sig om somaliere og irakere fra G√łteborg, hvad intet svensk medie n√¶vner. Det hedder f.eks “Man, 26 √•r Angered, G√∂teborg.” Det er retssagen hvor dommeren ved f√¶ngslingsforhandlingen i oktober m√•tte vise burkekl√¶dte kvinder ud af retssalen. I Danmark ville det v√¶re en oplagt terrortiltale, men i Sverige er almindeligt mord med kniv √•benbart ikke terror, der skal indg√• bomber, muligvis automatv√•ben. Hvis de bliver d√łmt, kommer de alts√• ikke til at sidde 12 √•r og blive smidt ud, som Kurt Westergaards somaliske attentatmand. Svenske kunstneres liv er billigere i handel og vandel, det er nok derfor de er s√• spagf√¶rdige og kun retter deres sociale indignation imod for l√¶ngst √•bnede d√łre, der ikke sl√• igen. Deres sk√łn af egen markedsv√¶rdi, er nok ikke meget ved siden af. Ikke fordi, jeg mener alle skal tegne en Rondellhund, men man kan ikke g√• for at v√¶re en fri √•nd, hvis man p√• forh√•nd underl√¶gger sig totalit√¶res dogmer, s√• har man i min bog anbragt sig selv i vinduesdekorat√łrbranchen. Man m√• g√• til AP¬īreferat som gengives af FOX og Washington Post, for at f√• historien uden filter.

Three men were charged Tuesday with plotting to stab to death a Swedish artist who has faced numerous threats from Muslim extremists for depicting the Prophet Muhammad as a dog. The men, ages 24 to 26 and of Somali and Iraqi origin, were arrested in the city of Goteborg on the eve of the 10th anniversary of the Sept. 11 terrorist attacks in the United States.
According to the charges, the suspects were planning to use knives to kill Lars Vilks, whose 2007 drawing of Muhammad offended many Muslims and rekindled a debate over free speech and Islam that raged a year earlier when a Danish newspaper printed 12 caricatures of the prophet. 3 Charged for Murder Plot Against Swedish Artist Who Depicted the Prophet Muhammed. – Man kan udtrykke sin st√łtte til de tiltalte her: Guilty until proven innocent.

Sarkozy: “Vi kan ikke t√•le ubegr√¶nset social migration”

Samtidigt i Bryssel: Cecilia Malmstr√łm: Asylum policy: Less talk, more solidarity, oversat: Mindre snak, flere immigranter. Imens kommer 100.000 illegale immigranter i transit gennem Gr√¶kenland om √•ret, og det er ikke dem, vi beh√łver flere af:Radical Islam Passing through Greece.

French President Nicola Sarkozy said Thursday that the passport-free Schengen agreement should be rethought and re-founded so as to regulate border deals within certain European Union countries.”A Europe that applies the principle of free movement internally and does not control its external borders cannot last. The Schengen must be rethought,” Sarkozy said in the speech. “We can not stand unlimited social immigrants,” he said, stressing that “Europe needs more political responsibility.”Sarkozy calls for Schengen reform in Europe

¬ĽHar ikke ogs√• h√łyreradikale rett til √• uttrykke seg?¬ę

M√•ske, men mindre end andre og de skal kl√¶de sig i s√¶k og aske, ligesom Siv Jensen (eller i praksis forlade landet), og s√• skal de godtage pr√¶missen, at de er ekstremister. Norge bliver “interessant” i det n√¶ste √•rs tid. Mit norske er nu n√¶sten lige s√• godt som mit svenske, et tidens tegn. AP-partimedlem og advokat Lippestad har ikke sagt noget siden i g√•r (se nedenfor), men norsk presse opretholder sit politiske pres. Den vil ikke miste momentum, et bytte er ikke nedlagt f√łr det er d√łdt:

Jeg mener definitivt at man b√łr sette fokus p√• de som har kommet med slike ytringer, som for eksempel Fjordman, i en offentlig setting som en rettssak jo er. Jeg synes det er like relevant for bevisf√łringen som Breiviks medisinske diagnose, sier Eivind Rindal. Jeg mener at tonen, debatten og mistenkeliggj√łringen av spesielt muslimer p√• bloggene og nettforumene disse sto og st√•r bak, har v√¶rt med √• skape terroristen som slo til 22. juli. [..]

Jeg mener det er farlig om verdensbildet til Breivik, med det jeg ser p√• som en ikke-eksisterende konspirasjon og trussel om muslimsk overtagelse av Europa, automatisk ses p√• som en medisinsk diagnose med paranoia og schizofreni. Dette er et verdensbilde som ogs√• andre har. Avfeies disse holdningene som sykdom g√•r vi ikke inn i den tunge debatten om hvordan ogs√• friske mennesker kan gli ut og bli ekstremister, og til slutt personer som er villig til √• bruke vold.Jeg er tvilende til om 22. juli kunne ha skjedd om det ikke hadde v√¶rt for disse skribentene, debattene og skriveriene. Derfor synes jeg det er rett og rimelig at dette milj√łet trekkes frem….. Men milj√łet er nok st√łrre enn bare blogger og forum p√• nett. Det finnes ogs√• skribenter og forfattere av b√łker som har v√¶rt og er inspiratorer for de med slike holdninger. Ut√łya-offer om Breiviks inspiratorer.

Ord er ikke bare ord. Ord kan skade – noen gang p√• en m√•te vi aldri hadde forestilt oss.De d√łde for det de trodde p√•, sier vi om ungdommene p√• Ut√łya. Da sier vi ogs√• indirekte at ungdommene ble drept av noen som hatet de samme ideene. √Ö formulere en id√© og en virkelighet begynner med ord. De var med √• skape terroristen. Elisabeth Skarsb√ł Moen: Lippestad g√•r langt

Peder Jensen kommenterer:

VG‚Äôs debate editor, Elisabeth Skarsb√ł Moen, has undermined my right to reply for weeks, probably deliberately. VG even had the nerve to ask me for an interview just after they accused me of being morally guilty of aiding and abetting mass murder. I told them to get lost, and have already decided who will get my next interview. It will not be VG or any other Norwegian journalist.

VG has launched a massive campaign against my person. And it is not even a Leftist newspaper by Scandinavian standards. From the point of view of the mainstream media, it is very important to complete a full character assassination of me. They know that a large proportion of the general population agrees with me on many issues, and we must be silenced.

Since the glory days of Chairman Mao, an effective way to silence dissent has been to make an example of a few individuals, and crush them in front of the public so that others dare not say anything similar. That’s what we’re witnessing now.

Breivik’s lawyer Geir Lippestad is obviously trying to divert attention from his client’s crimes. I can understand that; it’s his job. But the way the mass media are buying into and applauding his tactics is absolutely shameful. It’s character assassination at its purest and very worst.

I do not intend to go silent. I will continue writing and telling the truth about Islam, the EU, Multiculturalism and mass immigration to the Western world. The intimidation campaign will fail.People Like Fjordman

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Santor
Santor
9 years ago

T√¶nk hvis den Norske venstrefl√łj og Norske “politiske korrekte” en dag v√•gnede op og erkendte at det er dem selv der har skabt ABB og hvad der er endnu mere frygteligt, vil skabe flere som som ham hvis de insisterer p√• at dehumanisere deres politiske modstandere ? Problemet er ikke specielt Norsk, det ses i hele Europa. Den fortsatte forf√łlgelse, med retsager, af folk som Geert Wilders, Lars Hedegaard og mange flere viser at landene i Europa har n√•et et punkt hvor man kan retsforf√łlge “de forkerte holdninger” p√• trods af at vi praler af at have ytringsfrihed. Ytringsfrihed er… Read more »

Maria Due
Maria Due
9 years ago
Reply to  Santor

Nej, nej og atter nej, de beskyldninger må holde op. Ingen har ret til at pålægge andre sådan en byrde.

Santor
Santor
9 years ago
Reply to  Maria Due

Jo, Jo og atter Jo, Venstrefl√łjen og Alle PK-tosserne m√• og skal indr√łmme deres skyld!

Hvis de ikke er i stand til at bærer byrden må de stoppe med at dehumaniserer deres politiske modstandere.

Maria Due
Maria Due
9 years ago
Reply to  Santor

Man skal ikke g√łre sig selv s√• ringe som dem, der kalder andre for affalds- og skr√¶ldmennesker (s√łppelmennesker), og indtil videre tegner ABB’s psykiatrirapport et omrids af en person med en genetisk betinget sygdom. Det var det, min kommentar gik p√•. Hvad venstrefl√łjens skyld i √łvrigt ang√•r, forekommer det mig, at mange har tendens til at ryge over i en ny fanatisme, n√•r de bliver n√łdt til at droppe den gamle. Men der findes da heldigvis √¶rlige “skyldnere”, og s√• meget kan i hvert fald siges, at islam ikke ville have haft en chance, hvis ikke venstrefl√łjen havde bukket og… Read more »

Peer Pedersen
Peer Pedersen
9 years ago

√Ąnnu en dag i i Zoo var inh√§gnaden f√∂r farliga primater inte h√∂ll m√•ttet, tyv√§rr…

anno
anno
9 years ago

Ny Publikation fra Danmarks Statistik: Indvandrere i Danmark 2011 ht tp://www.dst.dk/pukora/epub/upload/16209/indv.pdf -Mens 24 pct. af alle danskere mellem 16 og 64 √•r fors√łrges af det offentlige, g√¶lder det samme for 38 pct. af de ikke-vestlige indvandrere i samme aldersgruppe -Blandt 30-√•rige ikke-vestlige efterkommere havde 44 pct. af m√¶ndene og 61 pct. af kvinderne i 2011 afsluttet en erhvervskompetencegivende uddannelse. De tilsvarende andele for 30-√•rige med dansk oprindelse var 73 pct. og 79 pct. -Mens de mandlige ikke-vestlige indvandrere har et kriminalitetsindeks p√• 134, s√• er indekset for ikke-vestlige efterkommere 245. Indekset for m√¶nd med dansk oprindelse er 97. ht tp://www.dst.dk/publikation.aspx?cid=16209… Read more »

th. mortensen
th. mortensen
9 years ago

positivt.

th. mortensen
th. mortensen
9 years ago

Fjordman har ingen skyld i terroren, og at p√•st√• noget andet er skruen uden ende og intet mindre end destruktivt for et √•bent demokrati, hvor ytringsfriheden er alfa og omega. Det er mit indtryk, at denne holdning trods alt er meget udbredt i Norge. Det som Fjordman kritiseres for er hans insisteren p√•, at han siger sandheden, og dermed indirekte at der ikke findes en anden sandhed. Dette er ikke et argument i en v√¶rdig diskussion mellem ligestillede, og jeg forst√•r andres harme, for jeg er i den senere tid ogs√• selv blevet harmfuld over alle de p√•stande, man p√•… Read more »

Maria Due
Maria Due
9 years ago

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10032317

Har hun ret i, at Norge er et barnligt, klaustrofobisk land, hvor janteloven regerer, og folk ikke har deres frie vilje?

Marit
Marit
9 years ago
Reply to  Maria Due

Kjendisveteren√¶ren Trude Mostue har helt rett i det hun sier. Hvorfor i alle dager skaffer man seg barn, n√•r man raskest mulig √łnsker √• sette dem bort til andre ? 1-√•ringer har ingen ting i barnehage √• gj√łre.

Maria Due
Maria Due
9 years ago
Reply to  Marit

Enig, og min unge var der heller ikke, dertil var han mig alt for dyrebar, og jeg synes heller ikke, at jeg blev specielt dum af at passe ham. K√łdgryder har vi ikke haft mange af, vi steger mest. ūüôā

th. mortensen
th. mortensen
9 years ago

“LIPPESTAD er i sin fulle rett til √• stevne de vitner han mener kan kaste lys over saken, og han understreker at det ikke handler om noe strafferettslig ansvar. Vi stiller oss likevel meget undrende til at han overhodet trekker inn begrepet “ansvar” i denne forbindelse. Det kan bidra til √• forkludre det skarpe skillet mellom ytterligg√•ende meninger og kriminelle handlinger.” Dette citat er fra dagens leder i Aftenposten, og vi m√• h√•be, at man forts√¶tter med at forsvare ytringsfriheden med s√•danne udmeldinger. I √łjeblikket synes jeg, at advokat Lippestad virker inhabil, som jeg ogs√• argumenterede for i den foreg√•ende… Read more »

Aisha
Aisha
9 years ago

“Svenske kunstneres liv er billigere i handel og vandel, det er nok derfor de er s√• spagf√¶rdige og kun retter deres sociale indignation imod for l√¶ngst √•bnede d√łre, der ikke sl√• igen.”

Det gælder nu ikke Dan Park fra Malmö.

http://lidlday.blogspot.com/2011/12/fick-hem-ett-erbjudande-att-byta.html

Robin Shadowes
Robin Shadowes
9 years ago
Reply to  steen

Nyligen skickade han in en blankett till det ny-öppnade medicinska centret för araber i Malmö. Han skrev in namnen Mohammed Hund och Aisha Gris. Han har mer balls än dom flesta. I Sverige är det väl bara han och Vilks som inte är politiskt korrekta inom konstnärs-skrået.

JensH
JensH
9 years ago

Nu bliver der virkelig presset p√• for at f√• indf√łrt Sharia-domstole i Danmark med England som forbillede, og det Danske politi st√łtter ideen: “Debatm√łde i Gellerup afsl√łrede behov for islamisk r√•d, der bakker op om og validerer domstoles afg√łrelser. B√•de politi og juraprofessor er √•bne for ideen. Imam Abdul Wahid Pedersen, foreslog et islamisk r√•d, der kan validere domstoles afg√łrelser, s√• de ogs√• g√¶lder under islamisk lov, og de andre paneldeltagere var √•bne for ideen. Imamen afsl√łrede, at han forestiller sig en √łst- og en vestafdeling med 23-30 personer: ¬ĽOrganet skal ikke kunne g√• imod en myndighedsafsagt handling, men det… Read more »

Vagn Henning
Vagn Henning
9 years ago
Reply to  JensH

Det gode sp√łrgsm√•l er naturligvis hvad der sker hvis shariadomstolen m√•tte undlade at st√łtte en myndighedsafg√łrelse. Det er der tilsyneladende ingen indenfor etaten der har overvejet… Suk.

Scarlet P
Scarlet P
9 years ago
Reply to  JensH

Det ville ligegodt v√¶re nemmere, hvis alle bare respekterede de danske domstole. Men det er vel udelukket p√• forh√•nd…

Vagn Henning
Vagn Henning
9 years ago

Har Norge fortjent demokratiet?