9
dec
Seneste opdatering: 9/12-11 kl. 1917
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

PAul Weston, tidligere UKIP, formand for det nydannede British Freedom Party. Han har Oxford Wits, han kan skrive, han er morsom og han kan klare Dødsruten uden snøvl eller slinger, kort sagt en rigtig englænder som de blev fremstillet for mange Herens årtier siden, da jeg fik mine første engelske venner. Jeg ved det, for jeg har kravlet på pub med ham et par gange. Hans seneste essay er få dage gammelt, bedøm selv: Muslim Misogyny, Feminist Indifference.

SĂĄ fik de heller ikke aflivet Lars Vilks denne gang

Salar Mahmood, 24, Abdi Aziz Mahmud, 26, och Malik Mohamud, 26, åtalades i går vid Göteborgs tingsrätt misstänkta för förberedelse till mord på den omstridde konstnären Lars Vilks.Polisen misstänker att attentatet var planerat i minsta detalj och att det skulle utföras natten mot den 11 september – på tioårsdagen av de blodiga terrorattentaten i New York. Så skulle de tre männen mörda Vilks, Männen tog kontakt med politiker.

Prøv at studere disse to artikler grundigt. Beviser og indicer mod wannabe-morderne er fuldstændigt overvældende, de er skyldige som ind i Helvede. Alt er altsĂĄ som sædvanligt, og dertil hører ogsĂĄ at de er sĂĄ underbegavede, at de fucker det hele op, som det hedder pĂĄ ny-danglish. Jeg kan godt lide en af jihadisternes spørsmĂĄl pĂĄ noteblokken: “Hvad er en biennale?”. Politiet kunne mĂĄske betjene dem med den oplysning, at det er italiensk og betyder “noget der sker hvert andet ĂĄr,”antagelig oftere end en lys idĂ© opstĂĄr i deres egne hoveder. Én ting er usædvanlig set med danske øjne. De tiltales for “(kluntet)forsøg pĂĄ mord.” Med andre ord, hvis de var lykkedes, ville det være mord, men hvis de havde brugt en bombe, og ikke knive, sĂĄ først da ville det have været terror i svensk lovgivnings øjne. Westergaards wannabe morder fik 10 ĂĄr og udvisning efter terrorparagraffen, og de her har da lykkedes med at terrorisere svenske kunstnere til endnu tavsere tavshed, for de ser som Vorherre først og fremmest pĂĄ den gode vilje. Og Herregud, vi leger jo bare, vi er kunstnere, er det farligt at sige ditten, siger vi bare datten. Ny-svensk er bare barbariet, eller hvordan var det nu ?

ForĂĄrskollektionen i Muslimaernes Magasin – feminister bifalder

Via Atlas Shrugs.

The Supreme Court must decide whether women may keep their faces covered in court. Or rather whether Muslim women can, but other women can’t.

A young Muslim woman in her thirties, known as N.S., claims that the psychological distress of testifying with her face uncovered against two male defendants, relatives she has accused of sexually assaulting her as a child, trumps the long-honoured right of the defendants’ lawyers to see her expression under cross-examination. Drudge sioa book jacketjpg3

The case went to the Ontario Court of Appeal in June of 2010. There, irony was heaped on irony in the presentations of two intervening groups whose perspectives sum up the conflict – the ideology of multiculturalism versus the sacred tenets of democracy – that sits at the heart of this case.

The Women’s Legal Education and Action Fund (LEAF) – a bastion of feminist activists – argued that the alleged victim should be allowed to wear the veil if her religion demands it, stating that forcing a Muslim woman to uncover her face while testifying “could very well be seen and experienced as an act of racial, religious and gendered domination.” […] Barbara Kay: Feminists back women as possessions in Supreme Court case

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Paul Weston fik forfald, men i stedet kom Robinson. Den Tommy, som en obskur side, der infiltrerede konferencen, – tilsyneladende uden læsere – i gĂĄr beskrev som ‘nervøs og svedende.’ Det var ikke lige mit indtryk af den drengede, uimponerede Lutonier, der svømmede som en fisk blandt professorer, journalister og teologer og bagefter kravlede pĂĄ de lokale pubs omkring den forslumrede Alberto Spinelli bygning, der passer sĂĄ glimrende til dem, der færdes i den – det eneste der rigtigt fungerer, er toiletterne. Tommy Robinson var uimponeret af sig selv og uimponeret af omgivelserne. Hvis han overlever, kommer han til… Read more »