17
dec
Seneste opdatering: 19/12-11 kl. 0305
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Hver jul i ĂĄrene 1963-69 modtog medlemmerne af The Beatles’ fanklub en sĂĄkaldt flexidisc med indspilninger lavet specielt til dem. Gruppens tilbageværende medlemmer og rettighedshavere vogter nidkært over deres eftermæle, og som sĂĄ mange andre perler i gruppens samlede værker er julesinglerne aldrig blevet udsendt i almindelig cirkulation. Heldigvis er de lettilgængelige i uofficiel distribution ude pĂĄ det vilde internet, og ingen fans bør snyde sig selv for denne herlige oplevelse. Det er fascinerende at høre hvordan singlerne udvikler sig i takt med gruppens egen musikalske og personlige udvikling – de første viser gruppen som unge mænd med den velkendte Liverpoolhumor der fik verden til at falde pladask for dem. Herefter stiger ambitionsniveauet markant, og singlerne fra 1966 og 1967 fremtræder som egentlige sketches med brug af de samme rødder som senere udmøntede sig i Monty Python, og med brug af alskens tekniske effekter. 1968-69 afspejler sĂĄ gruppen under afvikling, med individuelle optagelser redigeret sammen (LFPC).


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.