17
dec
Seneste opdatering: 18/12-11 kl. 2039
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

NĂ„ ja, skriger og hyler som et vist andet herrefolk. I Ăžjeblikket har de vist rigeligt at gĂžre frem for at erklĂŠre jihad mod Tyskland. I Syrien skal endnu en sekulĂŠr diktator vĂŠltes i lĂžbet af fĂ„ mĂ„neder – Syria’s Bashar al-Assad is doomedEgypten stĂ„r og vipper pĂ„ randen af kaos og i det af os befriede Libyen lurer en modrevolution mod revolutionen. Man skulle tro det var krig nok, men jordanske rettroende vejrer mellemĂžstligt forĂ„r og den jordanske sheikh vil “den totalen Krig.” – “Islam er fred,” sommer er vinter og lĂžgn er sandhed.

“We Declare Jihad Against… the German State, For Refusing to Allow Islam to Spread to the People of Germany… We Give Them a Choice: Either to Convert to Islam – Or to Pay the Jizya and Submit to the Laws of Islam”

Sheikh Ahmad Abu Al-Quddum is a leader of the Tahrir party in Jordan. According to Islamist forums, this was the first time a member of the Tahrir party appeared on a Jordanian television channel. Sheikh Ahmad Abu Quddum of Jordan’s Tahrir Party Discusses Jihad Against Germany, Pledges to Impose ‘Jizya’ Poll Tax on Non-Muslims, and Vows to Annihilate Israel.8,12. 2011.

Apropos herrefolk, sĂ„ hĂžre jeg i gĂ„r programmet “Den store roman” pĂ„ den nye radiostation, og det var interesant filosoffen SĂžren Gosvig Olesen inde og tale om sin bog Hitler- en introduktion. Han har selv oversat dele af Mein Kampf, det vil sige fĂžrt den tilbage fra de forskĂžnnende, forstĂ„elsesfremmende oversĂŠttelser til hvor irrationelt, svulstigt, knudret og prĂŠtentiĂžst Hitler i virkeligheden udtrykker sig. Den kan vĂŠre nok sĂ„ meget bestseller i MellemĂžsten, der er ikke Ă©n der kommer igennem den. Programmet handler og noget af det eneste Hitler i virkeligheden havde forstand pĂ„, nemlig at tale i timevis og forfĂžre med sit foredrag, ikke sit indhold. Jeg ved det, for jeg lĂŠste den selv dengang livet var langt nok til sĂ„ dĂ„rlige bĂžger. Det eneste man kan tage med sig fra den er, at det hele stod der inden det skete i virkeligheden. AltsĂ„: hvis nogen truer med noget, skal man overveje at stole pĂ„ deres ord. Programmet anbefales meget.

Sverige fÄr adgang til 80 procent af norsk data- og mobiltrafik

Stoler man nu nok pÄ Big Mother og dialogpoliserne til det?

Svensk politi vil om kort tid fÄ tilgang til nesten all e-post, og en stor del av SMS-er og mobilsamtaler inn og ut av Norge.Flertallet i den svenske riksdagen er nÄ enige om en lovendring som gir politiet rett til Ä overvÄke tele- og datatrafikk mellom Sverige og utlandet.Store deler av denne trafikken gÄr til og fra Norge.

Post- og teletilsynet rykker nĂ„ ut mot lovendringen og ber folk beskytte seg best mulig mot det svenske overvĂ„kningsregimet: – Dette er en klar utvidelse av hjemmelen til Ă„ lese trafikk til og fra Norge. Vi anbefaler alle til Ă„ ta forholdsregler og beskytte sensitivt innhold som sendes til mottagere i utlandet, sier Ørnulf Storm i Post- og teletilsynet, til VG. Svensk politi fĂ„r overvĂ„ke din mobiltrafikk og e-post.

Hvor kommer alt det had dog fra?

C’est le Coran, stupide. Mit franske er efterhĂ„nden temmelig rustent, men sĂ„ meget desto mere skrĂŠmmende er det at ingen semantik kan formilde udtrykket i denne video. Der bliver allahuakbaret og rĂ„bt dĂžd over jĂžderne, og svĂŠrdet pĂ„ Hamas’ flag er et internationalt piktogram der betyder ‘islam’. Disse mennesker skulle hjemsendes fra Europa tres tres vite (LFPC).

Sort snak for vulgÊrateister: De store spÞrgsmÄl

Historien fra hotair.com handler om at amerikanske kongresmedlemmer ikke mĂ„ Ăžnske Merry Christmas i breve sendt fra kongressens postkontor, men derimod gerne ‘Happy Holidays’. En i sig selv interessant ny facet i den lĂžbende fortĂŠlling om kulturel selvafvikling, men Tina Korbe runder historien af med en fremragende opsummering af hvad det er der driver mennesket til at sĂžge svar i religion. PĂ„ fĂ„ linjer fĂ„r hun sat ord pĂ„ de indlysende dimensioner i menneskelivet der er fuldstĂŠndigt fravĂŠrende i tidens gĂžglende monomane folkeateisme pĂ„ nettet og i lĂŠserbreve – religion er for svage mennesker / religion er skyld i alskens krig og ulykker / religion er fantasifuldt hokuspokus som oplyste mennesker som netskribenten har gennemskuet, etc. etc. (LFPC).

[…] An unrelated by related thought for both the PC police and that particular brand of atheist who finds public Nativity displays offensive: Freedom from religion isn’t really possible. Why? Let’s think about it for a moment. What is religion, really, but an attempt to grapple with certain inescapable, inevitable, unavoidable, pesky, problematic questions that plague all of us at one time or another? Questions like: Who am I? Why am I here? What is the meaning of life? And, above all: What happens when we die? Adults sometimes like to toss these questions aside as adolescent incoherence, but they’re not adolescent, even if they are elementary. Not everybody accepts divine revelation, but everybody has a suspicion of an answer to these questions. Let’s work with the last one, as that’s inexplicably the simplest. What happens when we die? Few of us can speak from experience. But, in general, people believe one of two things about it. Either we enter a different kind of existence or we simply cease to exist. Either of those beliefs is the foundation for an eschatology of sorts. Which eschatology you choose, in turn, informs your soteriology. If you believe in existence after death, you will likely seek some kind of eternal salvation — a happy otherworldly existence, in other words — and that will likely require some kind of savior. If you don’t, you’ll look for some kind of salvation here on earth (progress, perhaps, or utopia). Your eschatology and soteriology will inform your morality 
 and so on and so forth until you have adopted for yourself some kind of rudimentary religion. It might not be the right one — it might not be true — but it’s a religion, nevertheless. It’s no good to seek to avoid every reminder of the questions you don’t want to ask yourself. They’re inside of you, waiting to ambush when a loved one dies or when a child is born or when you lose a job or gain one. The only mature way to grapple with them is to embrace them, to follow where they lead. Those people seeking freedom from religion would be surprised at the freedom they’d find if they would. Tina Korbe: Congressmen can’t say “Merry Christmas” in mail

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
9 years ago

Frank P.

De skulle have nogle hĂžvl …….og det fĂ„r de ogsĂ„ en skĂžnne dag!!

Frank P
Frank P
9 years ago

Vil du pisse i bukserne af rĂŠdsel?

http://www.youtube.com/watch?v=tQGEh__A1Kc

Frank P
Frank P
9 years ago

Der spredes sĂ„ meget had fra mellemĂžsten, at det er chokerende at MSM ikke tager det op, at ingen gider beskĂŠftige sig med det, kun os counter-jihadister der har muslimer pĂ„ hjernen. Hvem er det, der virkelig kan pĂ„stĂ„, at et gammelt, aldrende og politik korrekt Europa skal kunne rejse mod denne islamiske ekspansion? Islam vinder. Men ikke fordi islam er noget sĂŠrligt, men fordi Europa lĂŠgger sig fladt ned. Om fĂžje er der kun islamister og forrĂŠdere tilbage. ForrĂŠdere, der holdes i live, fordi islam ellers ville implodere, sĂ„ bemĂŠrkningen om at islam er en parasit er mere rigtig… Read more »

Erling
Erling
9 years ago

What happens when we die? Few of us can speak from experience.

Vi kan alle tale af erfaring. Dust to dust; vi kommer tilbage til det sted vi var, fĂžr vi blev fĂždt. Nyd det, mens det varer.

Slyrgraff
Slyrgraff
9 years ago

Ved profetens skĂŠg! Der er flere penge i sĂ„dan en skat end i betalingsringen. Bare Mogens Jensen (PUHBÆ)ikke fĂ„r Ăžje pĂ„ det!

Stirner
Stirner
9 years ago

Apropos ateisme: http://jp.dk/opinion/klumme/article2640077.ece http://www.information.dk/287661 Man kan tale om ateister, eller de fromme ateister, der erstatter en gud med en anden idĂ© (humanismen f.eks.), sĂ„som idioterne hos ateistisk selskab: http://www.ateist.dk/ss/vil-ateistisk-selskab-afskaffe-folkekirken/ Men for at vende tilbage til indlĂŠgget, sĂŠtter hun strĂ„mĂŠnd op for de, der vitterligt ikke tror, og indlĂŠgget er derfor kun henvendt mod de fromme humanister. Forskellen er, at de fromme ateister/humanister i stedet for, at leve for sig selv og uden tro, gĂžr deres sĂ„kaldte ateisme til et kollektivt og politisk opdragelsesprojekt, der bĂŠrer troen pĂ„ fremskridt, humanisme, lighed og retfĂŠrdighed. Dette kommer hun godt omkring. Hauges kritik er… Read more »

LFPC
9 years ago
Reply to  Stirner

“Forskellen er, at de fromme ateister/humanister i stedet for, at leve for sig selv og uden tro, gĂžr deres sĂ„kaldte ateisme til et kollektivt og politisk opdragelsesprojekt, der bĂŠrer troen pĂ„ fremskridt, humanisme, lighed og retfĂŠrdighed“. Det er nok der jeg vil hen. Ikke-tro kan for mig kun vĂŠre et personligt valg, fordi der ikke kan argumenteres imod den tvivl der altid vil vĂŠre tilbage, og fordi den slet ikke kan pĂ„duttes andre. Det der er vulgĂŠrt for mig er nĂ„r religion reduceres til strĂ„mĂŠndene/karikaturerne om ufornuft og hokuspokus osv., og skribenterne tydeligvis aldrig har stillet sig selv de helt… Read more »

Stirner
Stirner
9 years ago
Reply to  LFPC

SĂ„ kan vi da blive enige om den ting, men nĂŠppe om det sidste, da vi anser hverandres synspunkter for underlĂždige. Jeg hĂŠvder, at religion er tosseri, som kun kan baseres pĂ„, at man uden videre har godtaget visse dogmer. Du hĂŠvder, at fĂžrnĂŠvnte udgangspunkt er baseret pĂ„ manglende modenhed i relation til eksistentielle spĂžrgsmĂ„l. Det forekommer frugteslĂžst, at debattere dette, nĂ„r nu det er sĂ„ nemt for begge sider, at hĂŠvde man har reflekteret dybt og lĂŠnge, higet og sĂžgt i etc…og dette ĂŠndrer ikke pĂ„ de dragne konklusioners forskellighed. Tak for dit svar i Ăžvrigt.

LFPC
9 years ago
Reply to  Stirner

“da vi anser hverandres synspunkter for underlĂždige. Jeg hĂŠvder, at religion er tosseri, som kun kan baseres pĂ„, at man uden videre har godtaget visse dogmer. Du hĂŠvder, at fĂžrnĂŠvnte udgangspunkt er baseret pĂ„ manglende modenhed i relation til eksistentielle spĂžrgsmĂ„l“. Du misser helt min pointe. Jeg beskĂŠftiger mig overhovedet ikke med hvilke konklusioner man kommer til mht. religion kontra ateisme. Det jeg ikke har respekt for er de floskler der flagrer rundt i debatterne, hvor debattĂžrerne sĂ„ vidt jeg kan se overhovedet ikke har forstĂ„et religionens dimension som Ă©n tilgang til almenmenneskelige spĂžrgsmĂ„l af eksistentiel karakter. I stedet bliver… Read more »

Johansen
Johansen
9 years ago

Uha, hvor er de dog aggressive og uhyrlige disse muslimske mĂžrkemĂŠnd i Frankrig. Hadet og fanatismen lyser ud af deres Ăžjne.
Og ja, selv om ens franske er rusty, sÄ udrÄbes den islamiske evergreen Allahu Akbar og jÞdehader-kamprÄbet Khaybar Khaybar ye yehud netop ogsÄ pÄ arabisk.

Marit
Marit
9 years ago
Reply to  Johansen

Jeg heller stadig til den tanke at islam fÞrer til sinnssykdom. Det kan ikke forklares pÄ annen mÄte.

Erling
Erling
9 years ago

Som een af kommentarerne lyder:

Innvandrerkupp?? Hele mitt gamle nabolag er i praksis kuppet av innvandrere. Det begynner ikke lenger norske barn i fĂžrste klasse der. Og pĂ„ skolen som helhet er det kun ca 5 % norske igjen. De som har sagt fra om denne utvikingen har fĂ„tt til svar:- Ali er like norsk som Ole – en elev er en elev. Er ikke Ali like norsk som Ole lenger?

Erling
Erling
9 years ago

SkideskĂŠg klumme fra document.no

http://www.document.no/2011/12/ap-vil-endre-valgloven-for-a-hindre-innvandrerkupp/

Oslo’s bystyre er blevet voldsomt kulturberiget, hvilket Arbejderpartiet’s pampere bestemt ikke bryder sig om, sĂ„ nu har de foreslĂ„et at skĂŠre lidt ned pĂ„ demokratiet.

T. Snorrason
T. Snorrason
9 years ago

Det vil lĂžse en del problemer, hvis et mellemĂžstligt land erklĂŠrer krig mod Tyskland.

Vagn Henning
Vagn Henning
9 years ago

Trods alt dejligt at se at idioten mĂžder lidt opposition…

Prudentius
9 years ago
Reply to  Vagn Henning

Det er for mig at se lige omvendt, det “idioten” siger er 100% islam og de andre paneldeltagere kan ikke rigtig finde pĂ„ noget at sige imod. Bortset fra at de vantro vesterlĂŠndinge selv, via occupy bevĂŠgelsen, ville vĂŠlte deres vantro regeringer, i en slags retfĂŠrdig vrede over deres egen vantro. Dog synes det rigtigt nok at forekomme dem at fyrens krig mod Tyskland er lidt fjern og fantastisk. Men “liberate Palestine” er de tydelivis helt med pĂ„, det er endda noget som den lille utilslĂžrede vĂŠrtinde efterspĂžrger, det er trods alt hvad enhver anstĂŠndig muslim synes man bĂžr se… Read more »