29
dec
Seneste opdatering: 29/12-11 kl. 1929
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

This caricature, which first appeared on CagleCartoons.com, has been making the rounds on the Arabic blogosphere, and points to how democratic elections are serving to Islamize Egypt: average women enter the ballot box—”overseen” by the Muslim Brotherhood—only to emerge thoroughly veiled, thoroughly Islamized. [..]

Speaking of veils and the Brotherhood, here’s an interesting video of Egyptian president Gamal Abdel Nasser (1956-1970), showing just how much times have changed. Speaking before a large assembly, Nasser told of how back in 1953 he wanted to cooperate with the Muslim Brotherhood, and met with its leader. (Nasser eventually learned that the only response to the Brotherhood is suppression, not cooperation.) [..]

In other words, Sadat’s great mistake — which cost him his life —is that he conferred a degree of legitimacy on the Muslim Brotherhood, thereby allowing them to worm their way into Egyptian society. Such is the way of time: left unchecked, what was once ludicrous to suggest—for instance, the Brotherhood’s 1953 request “for every woman walking in the street to wear a headscarf”—slowly and gradually becomes part of the culture. It is for this reason that Sharia poses a threat to the West—not because it will be imposed on Westerners, but rather because, little by little, decade after decade, aspects of it may gradually worm their way in.Lessons on the Long Road to Hijab – Sammenlign evt. med Foreign Policys fotoessay: Once Upon a Time in Egypt.

Og til dem, der via DR eller Politiken skulle have fĂĄet den noget forenklede opfattelse, at myrderierne i Syrien drejer sig om en slags borgerrettighedsbevægelse, fĂĄ det nuanceret lidt ved at høre ham her: Syrian Oppositionist Mamoun Al-Homsi: If the Alawites Do Not Renounce Bashar Al-Assad, We Will Turn Syria into Their Graveyard. Der er ingenting, der en enkle i Mellemøsten. Det er derfor, der ser ud som der gør, og derfor generationer af forskere og journalister kan skabe hele karrierer ved at skrive om dets sygdom til døden. Tidligere vicedirektør i Verdensbanken, Svend Burmester, skrev for nogle ĂĄr siden: “Lad os dog vende vores opmærksomhed mod lande, der vil leve.” Han bor nu i Kina og taler kinesisk mens hans europæiske, tidligere landsmænd insisterer pĂĄ at importere yderligere uløselige problemer sydfra, og de har endda endnu ikke opdaget, at der er problemer i denne verden, der ikke har nogen løsning. Man mĂĄ bede til, at de har forladt deres embeder, nĂĄr den fulde effekt af deres politik slĂĄr igennem og er gĂĄet op for enhver. Mellemøsten er en lukket cirkel eller The Closed Circle: An Interpretation of the Arabs, som Pryce-Jones´hovedværk hedder, og vestlige eliter er desværre hypnotiserede ind i idioti af cirklen.

Malmø 2011: 17 bombeattenatater – “and counting”

Ă…ret er ikke slut endnu, der nĂĄede at komme et ekstra med, som ikke er i aviserne. Der er mange mĂĄder at komme ind under avisernes sigtelinje pĂĄ – PPRESS for eksempel: Brandbombsattentat mot cafĂ© vid Erikslust, nogle af dets copyrightede billeder her. Der er andre kilder, vi bruger – man mĂĄ finde dem selv og tage et kig ned i afgrunden.

Endnu en Sverigedemokrat smidt ud af fagforening

Man tror ikke sine egne øjne. Karen Jespersen skrev for snart syv år siden artiklen Har Sverige ytringsfrihed ? i Berlingske Tidende om nogle af de dengang mest kendte, der havde lidt samme skæbne. Siden er mange kommet til, senest Leif Rogerstam i Ljungby september 2010, i oktober Jerry Nilsson i Perstorp og i februar 2011 Björn Fälth i Vetlanda. Intet har forandret sig siden da, lovligt kan det ikke være, men ingen kunne være mere ligeglade end konkurrerende riksdagspartier:

“Du är aktiv Sverigedemokrat. Därför vill vi utesluta dig ur facket.” – Det är beskedet som Fredrik Lantz har fĂĄtt frĂĄn Transportarbetarförbundet. Själv förstĂĄr han inte agerandet utan ser det som ett hot mot demokratin.Fredrik Lantz är nyvald som ordförande för SD i Motala. Men den positionen gillas inte av hans fackförbund Transport där avdelningen begärt att han ska uteslutas ur förbundet pĂĄ grund av att han är aktiv Sverigedemokrat.

“Jag är besviken. Jag trodde att facket skulle skydda de anställda inte ägna sig ĂĄt ĂĄsiktsregistrering,” säger Fredrik Lantz. Innan förbundet fattar beslut om uteslutning har han rätt att uttala sig. Det har han gjort i ett telefonsamtal med fackliga företrädare där han har försökt att förklara sin stĂĄndpunkt.– “Det hjälper inte, för de säger att det stĂĄr i deras stagdar att man inte fĂĄr vara med om man är Sverigedemokrat”. SD-politiker utkastad ur facket

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Humoral
Humoral
9 years ago

Ang. Teokrati. För Sörine Gotfredsen, den danske sogneprästen / journalisten är det självklart att religionens roll är andlighet och inte politik. En insikt mĂĄnga av prästerskapets själssörjande utövare inte har. Framförallt i Sverige, där höga företrädare för det kristna samfundet tycks underordna sig kulturmarxismen. Dock är en andlig övertygelse vägvisande för en samhällsförändrande kamp man vill stödja. Exempel pĂĄ detta framgĂĄr av en BBC dokumentär om Gandhi. Här omnämns att G. Under studietiden i London, genom sin vegetariska livsstil kom att umgĂĄs i kretsen runt Mdm Blavatsky, en av Teosofins grundare och en ikon för spiritualister. Gav Mdm B:s tankar… Read more »

Prudentius
9 years ago

AngĂĄende Egyptens folkevalgte teokrati. Den var ikke svær at forudse! Muslims will be muslims, har jeg lyst til at tilføje. Svært at forudse var det heller ikke at Vestens multikulturalister øjeblikkeligt udrĂĄbte teokraterne til moderate sekularister. Skrev vi 1933 havde de præsenteret Hitler som jødernes bedste ven pĂĄ jord. De vil blive ved med at drømme og lyve til det sidste. Jeg sætter mine matador-penge pĂĄ allout vanvid i Dar al islam. De islamiske revivalister har fĂĄet Ă©t skud i bøssen og de har tænkt sig at bruge det, om det sĂĄ skal betyde deres egen undergang. Mellemøsten stinker af… Read more »

Jørgen Duus
Jørgen Duus
9 years ago
Reply to  steen

Hej Steen.

Naturligvis er det min spøg. Jeg ved bare ikke, hvordan man laver en glad smiley.

Jeg forestiller mig, at TV2NEWS-redaktionen har været i breaking news panic. Højt stress-niveau, opgaverne hastigt fordelt og Thorkild Dahl sendt i bil over broen med udrykningsfart. Alt sammen pga. noget, der desværre er en alt for hyppig foreteelse i Malmö. Man kan spørge: Hvorfor lige denne gang?

Hvis man kun kender Sverige fra de danske MSM’s dækning, vil man tro, at landet (herunder Malmö) er et lille, fredeligt smørhul Ă  la Bulderby, hvor der lige pludselig, uden varsel, er faldet en atombombe.

Jørgen Duus
Jørgen Duus
9 years ago

Apropos bombeattentaterne i Malmö.
Jeg var ved at tabe bĂĄde næse og mund, da TV2NEWS forleden pludselig bragte “breaking news” fra den skĂĄnske hovedstad. Én var dræbt og to hĂĄrdt kvæstet, da en mand pludselig var trængt ind pĂĄ en cafĂ© og havde ĂĄbnet ild. Vi fik at vide, at man havde sendt journalist Thorkild Dahl ekspres til Malmö og man ville følge nyheden hele aftenen.

Den slags sker jo også kun én gang hvert årti i Malmö.

Slyrgraff
Slyrgraff
9 years ago

En mand, en stemme, en gang. Var det forøvrigt ikke Ladekarl der var formand for kommunistisk ungdom i sin tid?

Bo
Bo
9 years ago

Sverige er et slags diktatur. Folk er lige sĂĄ hjernevaskede som i Nordkorea. Folk vogter pĂĄ hinanden som ingen andre steder i verden. Og sĂĄ tror man at man er verdensmester! 6 uopklarede bandemord i malmö, 3 bandemord i københavn – alle opklaret. Men selv fakta som disse vil ikke sive ind, andre steder i verden ville det betyde oprør.
Sverige er lukket for alt andet end muslimer.

anno
anno
9 years ago

– Per Stig Møller tror heller ikke pĂĄ det arabiske forĂĄr, imodsætning til Anders Ladekarl generalsekretær i Dansk Røde Kors, hør Ladekarl ca. 40:00 – Per Stig ca. 43:50

Ny fattigdom i Europa i 2012
Verden ifølge Gram 27. december 2011 kl. 10:03 på P1 (57:18)
ht tp://www.dr.dk/P1/Gram/Udsendelser/2011/12/27103514.htm