3
jan
Seneste opdatering: 4/1-12 kl. 0602
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Nu startar de ny gratis dagstidning på nätet, danska paret Ralf Pittelkow och Karen Jespersen. Båda två har gedigen mediaerfarenhet, och har länge tillhört den krets kring vilken mycket av den danska samtidsdebatten rör sig, inte minst den som handlar om invandringspolitik och sociala motsättningar och spänningar. Pittelkow har skrivit några av de allra viktigaste skandinaviska böckerna om tiden efter 11 september 2001, bl.a. Efter 11 september. Vesten og Islam. Faktiskt var det honom jag läste allra först i ämnet.

Han har en bakgrund som litteraturvetare och har länge – mellan 1973 och 1992 – varit lektor och adjunkt på litteraturvetenskapliga institutet vid Köpenhamns universitet, samt arbetat som rådgivare till den förre socialdemokratiske partiledaren och statsministern Poul Nyrup Rasmussen.

Karen Jespersen var minister i den danska regeringen 2000-2001, fortsatte som socialdemokratisk parlamentariker fram till 2006, då hon gick över till Venstre, och har i den egenskapen också varit välfärdsminister och inrikesminister i Anders Fogh Rasmussens tre regeringar….læs videre her. (Avisens hjemmeside er her, hvor man også kan abonnere på nyhedsbrev.)

Endnu et skuddrab i Malmø – femte mord på en måned

Drab 3 den 20.12 og 4 den 1.1. Dertil drab den 20 december og den 24 november. Ingen af drabene er opklaret. Nu synes socialdemokraten Morgan Johansson “at det er rigtig uhyggeligt.” Det har jeg syntes i ti år, indvandrere har ført krig på gaderne efter behag. Man skal vel være københavnsk journalist eller kommunepolitiker for ikke at opdage, at Riksdagen har plantet en bombe på Københavns dørtrin.

Det vil blive meget værre, det kan ikke kontrolleres andet end med meget drastiske metoder, som jeg ikke kan se Sverige vil gribe til: Mennesker der vil bruge våben uden hæmninger, vil Sverige ikke skaffe sig af med, og tilgangen til illegale våben ville ikke engang kunne standses, selv hvis der var en effektiv grænsekontrol. Hvad politikerne siger i dag, er derfor den samme gang øregas, de har udgydet i årevis, og det understreger kun deres impotens. Det kommende Malmø, – om et par år med indvandrerflertal og en dag også en muslimsk flertalsby, – bliver nødvendigt at indkapsle. Et halvlangt skud ganske vist, men vis mig den tendens, der peger i en anden retning. Malmøs drabsfrekvens er nu højere end hele Danmarks. Man kan udtrykke det på en anden måde: For hver 110 normale dage, producerer Sverige lige så mange drabsofre som Anders Breivik gjorde den 22.7.

En man har skjutits till döds på Kantatgatan, vid vändzonen till Lindängsvägen.Det är en man i 50-årsåldern som har avlidit. Han är identifierad av polisen, uppger polisinformatör Helena Ralmark under en presskonferens på platsen.Den döde mannen var inte känd av polisen sedan tidigare. Vittnen har sett en eller flera gärningsmän springa från platsen. Än så länge har dock polisen ingen exakt bild över hur skjutningen gick till. Man död efter skottlossning. “Jag såg mördaren”, Vittne berättar för Aftonbladet om dödsskjutningen i Malmö. Kartläggning: Så flödar vapnen i Malmö. Dødsvold er hverdag. Man ønsker ikke, at børn skal vokse op her, siger borgere i Malmø efter fem skuddrab. Video: SVT Rapport – Allmänheten skärrad efter nytt mord i Malmö. SD om tragedin i Malmö: “Som man bäddar får man ligga”.Jimmie Åkessons pressekreterare menar att svensk invandringspolitik “kostar människoliv och ofantliga summor skattepengar – varje dag”.

Vittnet berättar att hon har bott i Malmöområdet Lindängen i 26 år. Under årens lopp har hon sett hur området förändrats till det sämre. När hon själv var liten behövde hon inte vara rädd för att råka illa ut, inte räddare än barn i andra områden. Nu säger hon att det inte kommer att fungera i längden. Hennes äldsta barn, åtta år gammalt, är fortfarande för liten för att röra sig fritt i kvarteret. – Men det blir svårt att bo kvar här när det är dags. Det händer alldeles för mycket. Lindängen är inget område för barn. Malmö är ingen stad för barn heller.För en vecka sedan blev hon vittne till hur polisen ingrep mot två gäng som sköt mot varandra. – Det var som en film.Vittne: Jag såg den döde mannen

Ungarn som de-facto vejviser

Rent praktisk kunne alle problemer med multikultur og islam formentlig løses inden for mainstreampolitiske rammer uden anvendelse af virkeligt drakoniske midler. I virkelighedens verden er dette selvfølgelig utænkeligt – vi taler om midler som hårdhændet og kynisk anvendelse af udvisninger, om fratagelse af statsborgerskaber der aldrig skulle være tildelt, om forhindring af genindrejse, og absolut konsekvent inddæmning af totalitært og voldeligt religiøst virke. Umuligheden har sin årsag i ydre fjender som EU og slyngelrettighedsindustrien, og i helt indre fjender som den internaliserede værdirelativisme og nationalfobi som det formentlig vil være umuligt at få (vest)europæiske befolkninger til at aflægge sig.

I virkelighedens verden vil evt. nybrud derfor givetvis ske uden for det toneangivende Vesteuropa, og ikke nødvendigvis i en form der er intelligent, konstruktiv, demokratisk og stueren. Teksten og klippet her angiver altså de trøstesløse alternativer mellem et Ungarn der nok er mere primitivt end vi bryder os om, og så et EU der ingen skrupler har ved at betegne Ungarn som “autoritært” og “diktatorisk”. Måske er udviklingen på nationalt plan parallel til det der skete med invandringsdebatten for årtier siden: Landsbytosser som Glistrup så situationen knivskarpt hvor visse andre (host, host) lukkede øjnene og benægtede virkeligheden. I dette perspektiv kan diverse skæverter i nye demokratiske lande måske alligevel vise fremad (LFPC).

The reforms introduced in Hungary, although troubling in some respects, contain some elements that represent a bold challenge to elite ideology. In particular, official recognition of Islam as a religion has been rescinded; and the Hungarian government has unabashedly recognised ethnicity as being a determining factor in the assignment of political rights. Ethnic Hungarians living outside Hungary will now have political representation.

Lawmakers also adopted new rules that will allow parliament to approve laws in as little as a day and without substantive debate.

They also passed a law on religion that radically lowers the number of state-supported faiths to 14 from more than 300.

Religions to receive official recognition include the Catholic, Reformed, Evangelical and Orthodox Churches as well as Judaism.

Those excluded, such as all Islamic, Buddhist and Hindu congregations, will be able to apply for recognition if they have been operating for at least 20 years in Hungary. Source

Hungary Defies the World

Tommy Robinson hos Michael Coren om overfaldet, del I

Del II

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] En svensk skribent har omtalt nyheden på bloggen. Læs mere her […]

Slyrgraff
Slyrgraff
9 years ago

45 drab i Danmark i 2011. Og så er der alle mørketallene. Der forsvinder mange mennesker i Danmark, sporløst. Og selvmordene, unge mænd der af uforklarlige grunde hopper i havnen, og unge piger der hænger sig på måder der kræver næsten overnaturlige evner. Eller hvad med selvmorderen der stak sig 71 gange! Vi trænger til et politisk opgør med det kriminel-juridiske kompleks, og så skal vi have indført undersøgelsesdommere der af egen vilje kan tage sager op

Prudentius
9 years ago

Endnu engang hurra for Robinson, en af verdens modigste mænd, et sikkert og langt liv til ham og spandevis af succes til hans engelske forsvars liga!

Frank P
Frank P
9 years ago
Reply to  Prudentius

Det er ved at være farligt for folk som Robinson. Mon ikke vi snart får en martyr i ham. Utroligt, at briterne, myndighederne, journalisterne og politiet bare slår det hen. De tager ligefrem parti for islamfascisterne. Det være sig dommerne der frikender muslimer der overfalder, fordi de jo ikke er vant til alkohol. Det være sig politikerne, der straks smed en konservativ sort mand ud af partiet, da han havde vist sig ved en EDL rally. Det være sig journalisterne, der beskylder Robinson for at lyve og opdigte det hele. Og hvor bliver oprøret af? Snart er muslimerne nok til… Read more »

Prudentius
9 years ago
Reply to  Frank P

“…,der findes ingen gråzoner.” Den totale mangel på flertydighed, empati og ja paradoksalt nok “relativisme”, er den islamiske tilstand par excellence. Bedre bliver det selvfølgelig ikke af, at islamisk moral IKKE definere en forbrydelse udfra gerningen, men udfra ofret. Er ofret vantro eller “hykler”, en falsk/forkert muslim, så er der simpelthen ikke tale om en forbrydelse, men om en fuldt legal udøvelse/påførelse af Allahs vrede, via en rettroende stedfortræder/lydig slave. Og det gør selvfølgelig at knivene sidder uendeligt (rast)løst i hænderne på muslimer. Der er ingen tvivl om at Robinson lever livet utroligt farligt, og det sgu fanden i sit… Read more »

TD
TD
9 years ago

Den socialdemokratiske politiker Morgan Johansson udtaler også, at de er ved at få “amerikanske forhold”.

Nej gu fanden er I ej. I er ved at få mellemøstlige forhold. Men det er jo politisk ukorrekt at sige, og den gode Morgan ville hurtigt miste sit job og anseelse i det gode selskab, hvis han sagde, hvilke forhold de virkelig er ved at få…

http://www.b.dk/globalt/politichef-jeg-har-aldrig-vaeret-med-til-noget-lignende

Frank P
Frank P
9 years ago

Så er der opløftende nyt for multikulti-elskerne og dem der ikke kan tåle at høre sandheden: http://www.fr-online.de/die-neue-rechte/spitzenpolitiker-alarmiert–politically-incorrect–geraet-unter-druck-,10834438,10841688.html Snart kan islamhadske bloggere bosiddende i Tyskland forventes at blive smidt i fængsel eller betale bøder. Tyskerne ser dermed ud til at ville gå Østrigerne i beddene: http://www.vol.at/6000-euro-strafe-fuer-islamfeindliches-posting/news-20110922-10594550 Myndighederne siger de ikke vil have en ny omgang 1930’erne, men forstår ikke, at det netop er det de baner vejen for. Tyskerne, englænderne eller svenskerne. Det er svært at vurdere hvilket land der fører i kampen om at vinde krigen mod den oprindelige befolkning. Tyskerne buldrer derudaf, det går virkelig stærkt. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_L2Xd2ho7P4 Fantastisk sigende… Read more »

Johansen
Johansen
9 years ago

Mordene i Malmø hænger ikke sammen med den ekstreme massetilvandring fra muslimske lande.
De ekstremt mange voldtægter i Sverige hænger ikke sammen med den ekstreme massetilvandring fra muslimske lande eller med det forkvaklede islamiske kvindesyn.

Hvor længe kan denne verdensfjerne og virkelighedsfornægtende illusion blive ved med at holde?
Hvornår blotlægges bedraget mod ursvenskerne og Folkhemssverige i massemedierne?

Svensson
9 years ago

Ska bli kul att se vad den Svenska regeringen gör åt Malmö nu, eller gör man inget, för Malmö klassas som ett getto ? För det bor det ju inga Moderater där, så dom behöver typ inte bry sig om det som händer där. Ska bli intressant att följa.
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

Frank P
Frank P
9 years ago

http://jp.dk/udland/europa/article2652711.ece “Ifølge tal fra 2008 er knap 9.000 danskfødte personer bosiddende i Malmø.” Selv JP vil ikke rigtigt hinte til hvad der er baggrunden. JP har tabt meget på det seneste. En masse venstreradikale kvinder er blevet ansat og redaktionen er en skygge af sig selv. Jeg havde tilbage i 2006 en snak med en veninde, der ville flytte til Malmø pga. de lavere boligpriser, hvor jeg advarede hende stærkt. Tilbage i 2009 mødte jeg hende igen og spurgte til hvordan det så gik i Malmø. “Jo det går da fint.” Hun forstod det ikke helt, så jeg spurgte nærmere… Read more »

Jørgen Duus
Jørgen Duus
9 years ago

I Danmark var der ca. 45 mord i 2011. Altså under 1 om ugen. Således er der lige nu flere mord i Malmö alene, end der er i hele Danmark. Det er tankevækkende. Spørgsmålet er, hvordan den svenske elite forklarer det. Det har naturligvis ikke noget med indvandringen at gøre, for det er der pr, definition intet ubehageligt, der har, men hvad skyldes det så?

Peer Pedersen
Peer Pedersen
9 years ago
Reply to  Jørgen Duus

Man kommer tillsätta en utredning, förstärka poliskåren med något dussin så kallade “dialogpoliser” och komma fram till att den pågående rån och mordvåg kan spä på “rasism & främlingsfientlighet” om verkligheten beskrivs i detalj.

Frank P
Frank P
9 years ago
Reply to  Peer Pedersen

Det er da også vejen frem, nu har politiet i Sverige jo lært lidt arabisk 🙂 Men hvorfor skal de ikke også lære bosnisk, tyrkisk, persisk, urdu eller nogen af de andre sprog? Hvis man skal i dialog må man jo møde folk der.

Frank P
Frank P
9 years ago

Oraklet Sarnecki har talt. Manden man altid hiver frem, når der har været lige lovlig mange pengetransportrøverier, mord eller voldtægter på kort tid. Han kan altid forsikre, at kriminaliteten generelt er faldende i Sverige, at middelalderen var meget meget værre end i dag, at det bare er medierne der går i selvsving. Manden, der også mener at han skylder Sverige (særligt det officielle Sverige) noget, fordi han som polak kom til Sverige. “Är det ett särskilt problem i Malmö? – Ja det är det. Malmö har flera olika egenskaper som gör att det är mer sannolikt med dessa problem. Det… Read more »

Frank P
Frank P
9 years ago

Stadig intet fra det officielle Sverige?

Fantastisk med en blog der i 10 år har peget på udviklingen i Malmø. Mon the establishment vågner op en dag? Og hvis det gør, så vil det aldrig indrømme, at det hænger sammen med den voldsomme indvandring. “Antallet er aldrig et problem”.

Aisha
Aisha
9 years ago

Malmö 1, 2, 3, 4, 5…

Det går stærkt.

Frank P
Frank P
9 years ago

Endnu et eksempel fra Tyskland (det kunne lige så godt have været Sverige eller England), hvor en udlænding går fri efter at have stukket et andet menneske med en enorm kniv så vedkommende næsten dødede. Selvom han var straffet før for bl.a. vold, så troede dommeren på næsten-moderen Tahir og hans venner (2 tyrkere der vidnede) om at Tahir handlede i nødværge, da han jog en kniv ind i en tysker.

Retssystemet i Tyskland er råddent, dommerstanden er en skændsel. Arven fra Nazitiden gør ondt på tyskerne og der banes derfor vej for et nyt herrefolk.

http://www.tagesspiegel.de/berlin/polizei-justiz/freispruch-fuer-24-jaehrigen-messerstecher-blutiger-streit-ums-parken-in-zweiter-reihe/6008560.html