12
jan
Seneste opdatering: 13/1-12 kl. 1652
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Demonstrationen i går samlede op imod 10.000 kinesere. For et halvt år siden demonstrerede kinesere mod det samme i Paris: 20.000 kinesere demonstrerer mod racistisk vold. Bertel Haarder har sagt: »Hvis alle etniske grupper var som kineserne, havde vi ingen problemer,« og det havde han fuldstændigt ret i. De interviewede i videoen taler hvad der lyder som flydende italiensk. Også i Rom er kineserne ofre for mellemøstlige røverier og vold, senest et mord på to, hvor to marokkanere er efterlyst for drabene: Historien er her: Kinesere offer for lovløshet i Roma. (Italiensk-læsende kan finde den samlede rapportering her.)

Sverige: 1.4 mio forbrydelser til 9.4 mio indbyggere

Det er hvad der i alt er anmeldt til politiet i 2011. (Danmark har sammenlignet ca. 450.000 anmeldte forbrydelser.) Det er en anmeldt forbrydelse for hver knap 7. svensker. Siden år 2000 er tallet øget med 16 %. Tallene for særligt grove, kulturpåvirkede forbrydelser som mord og voldtægt, foreligger ikke endnu, men den almindelige voldelighed – kælent kaldet “hverdagsvolden” – er med. Man ser en voldsom øgning i vold mod smøbørn. BRÅ glæder sig over færre stjålne biler. De er rigtignok blevet en del sværere at stjæle, det er næppe viljen, der mangler. (Kurve over befolkningsudviklingen og voldsudviklingen 1975-2011 her.)

Drygt 1,4 miljoner brott anmäldes under 2011, vilket är en ökning med 3 procent jämfört med året innan. Stöldbrott, brott mot person, skadegörelsebrott och narkotikabrott ökade jämfört med 2010. Det visar den preliminära statistiken över anmälda brott som Brå publicerar i dag.Under 2011 anmäldes 1 410 000 brott till polis, tull och åklagare. Det är en ökning med cirka 46 000 brott eller 3 procent jämfört med 2010 [..]

Fler anmälda våldsbrott: De anmälda våldsbrotten, som framför allt utgörs av misshandelsbrott, ökade med 3 procent till cirka 116 000 brott. De anmälda misshandelsbrotten ökade i samtliga åldersgrupper förutom mot barn 15–17 år där de minskade med 10 procent jämfört med 2010. Antalsmässigt ökade misshandeln mot män över 18 år mest med 1 100 fler anmälda brott till sammanlagt cirka 42 400 brott. Relativt sett ökade däremot misshandel mot barn 0-6 år mest med en ökning på 13 procent till 2 880 anmälda brott.Fler anmälda brott under 2011


Bent Jensen: Derfor går Europa under

De dominerende politiske og ideologiske kræfter i nutidens europæiske lande har mistet troen – både på Gud og på retten til at hævde sig selv. Derfor går Europa under, skriver Bent Jensen med afsæt i en iskold analyse, som den frygtløse russiske journalist Julija Latynina har udsat fem grundlæggende europæiske værdier for.[..]

En af de vigtigste nye europæiske værdier er Europas forening, grænsernes udviskning og euroembedsmænds dekreter om alt muligt mellem himmel og jord. Men da Europa ikke har været forenet siden sammenbruddet af Karl den Stores imperium, er det ikke en klassisk europæisk værdi. Tværtimod har Europas historie været kendetegnet ved staternes indbyrdes, hårde rivalisering, som i øvrigt bidrog til fremskridtet. På højdepunktet af sin berømmelse var Europa ikke forenet. De europæiske lande genrejste sig i øvrigt efter Anden Verdenskrig uden nogen overformynder som det senere EU.

Demokrati baseret på almindelig valgret hævdes af euroeliten og dens eftersnakkere at være en europæisk værdi og en europæisk bedrift. Men der var de mest forskellige styreformer i Vestens blomstringstid – parlamentarisk monarki i England, hvor vælgerne var begrænset til skatteyderne; republik som i USA, hvor også kun skatteydere havde valgret; absolut monarki som i Prøjsen, Spanien og Rusland. Almindelig valgret var altså ikke afgørende og blev først almindelig i Europa efter Anden Verdenskrig og har derfor intet med europæiske værdier at skaffe. Almindelig valgret fandtes ikke, da Vesten var ledende i verden. Da almindelig valgret kom til Vesten, mistede Vesten sit herredømme på rekordtid.[..]

Multikulturalisme hævdes med stor kraft at være en europæisk værdi. Den går ud på, at alle kulturer er beundringsværdige; at enhver immigrant, der ankommer til et europæisk land, har ret til at bevare sine beundringsværdige traditioner. Og hvis man ikke kan forstå, at det er en lykke for en arabisk kvinde, at hendes bror har ret til at slå hende ihjel for hor, eller at det er en lykke for en seksårig somalisk pige at få skamlæberne skåret af med en køkkenkniv på spisebordet uden anæstesi – så er vedkommende en idiot, reaktionær eller fascist.

Latynina gør her opmærksom på, at Europa også havde sine grumme traditioner med f. eks. barbariske offentlige henrettelser – traditioner som de europæiske lande selv har gjort op med. Men multikulturalisme er ikke nogen europæisk værdi. De europæiske værdier i kolonialismens epoke var en forestilling om den europæiske civilisations og fremskridtets ubetingede forrang. Europæerne mente, at den sorte og gule race genetisk ikke var ligeværdige. Der var ingen, som mente, at kannibalisme, flerkoneri eller enkebrænding var et beundringsværdigt alternativ, som man skulle pleje og pusle om. Det faldt ingen ind at kæmpe for den slags vrøvl.

Den russiske journalist konkluderer: På kun 20 år – efter de ”almenmenneskelige værdiers” triumf og Europas forening – har den nu dominerende euroelite sat alt det over styr, som gjorde Europa til en mægtig kraft i 500 år. Jeg vil føje til: De dominerende politiske og ideologiske kræfter i nutidens europæiske lande har mistet troen – både på Gud og på retten til at hævde sig selv. Derfor går Europa under. Kronik: En russisk opsang til Europa af Bent Jensen, professor, dr.phil. Frørup

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
8 years ago

Angående de olika orsakerna till de Europeiska 500-åren av framgång för Europa, som Julija Latynina tydligen beskriver, så kanske man inte skall glömma 100-års-kriget mellan fransmän och engelsmän, eller heller inte 30-åriga kriget mellan katolicism och protestantism, samt alla de olika förföljelser och kätterianklagelser, med medföljande bålbränningar, samt olika bannbullor och skampålar, och också regelrätta blodbad, ”på politiskt oliktänkande”, som t ex i Stockholms blodbad 1520, och Linköpings blodbad, 1600, som också är en del i den Europeiska historien….. Och naturligtvis och självklart bör man inte att glömma de brutala, vulgära, råa och mördande revolutionerna, både den franska och den… Read more »

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
8 years ago

Rättelse: Menade revolutionsåret 1848, (och inte 1948 som felaktigt angivits i min text.)

Jernhesten
Jernhesten
8 years ago

Omkring omtalen af antallet af forbrydelser i Sverige: For fuldstændighedens skyld, så jeg syntes jeg ikke at det er nok at vide at antallet er forbrydelser er steget med 16%. Hvis fx befolkningstallet var steget med mere end 16%, så ville der jo reelt være tale om et fald. Det er naturligvis under forudsætning af, at antallet af ikke-anmeldte forbrydelser er konstant. Dette mørketal er der ingen som kender, men befolkningens tillid til retssystemet giver nok en god indikator. Herudover kan der være tale om reginale forskelle, og en forskydning mellem antallet af forbrydelser begået i små og og større… Read more »

Aisha
Aisha
8 years ago

@ En Mand

Tak for udredning/udregning. Magtede det ikke selv. Konstaterer, at forskellen mellem Danmark og Sverige er endnu højere, hvad den alvorligste forbrydelse – mord – angår. Måske kan nogen regne ud, hvad forskellen er?

JensH
JensH
8 years ago

Så tager SydSvenskan yderligere et skridt ud i det multikulturelle vanvid:

“På det store dagblad Sydsvenskan i Malmø har man efter en fokuseret mangfoldighedsindsats gennem to år nu indført kvoter for, hvor mange indvandrere samt mænd vs. kvinder, der skal optræde på avisens billeder.”

http://mediearbejdsgiverne.dk/nyhed/sverige-sydsvenskan-indfoerer-kvoter-indvandrere-paa-billeder-i-avisen

Svensson
8 years ago

Varken Sverige eller Danmark har haft såna här problem förrut, helt klart är det en bieffekt av all invandring, det vi nu ser.
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

Maria Due
Maria Due
8 years ago

Det er en mørk tid, hvor det er nemt at forfalde til mørke tanker, især når man har en retssag hængende over hovedet, som Bent Jensen (og jeg) har. Den slags er udmattende, papirbunkerne bliver monstrøse, man kan næsten ikke tæske sig til at gå i gang med dem igen og igen og igen, og nye advokater bliver indkaldt. Man føler sig urimeligt og usselt behandlet. Min modparts advokat holdt sig ikke tilbage i sine breve, og når jeg bruger datid i den forbindelse, er det fordi det er slut nu. Vi har nemlig omsider mødt hinanden, og det endte… Read more »

Maria Due
Maria Due
8 years ago
Reply to  Maria Due

Apropos i går. Her er et overrraskende eksempel på den nødvendige nytænkning, som må sættes ind mod “undergangen”. Lidt har jo også ret, og der foreligger intet om eksotiske citronplukkere. 🙂

http://jp.dk/indland/article2662555.ece

Frank P
Frank P
8 years ago

Så er 3. mord begået!

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/malmo-kvinna-skjuten-till-dods_6763745.svd

I øvrigt: Faktatjek giver grønt lys til Ullenhas påstånad om at det er en myte, at indvandringen koster mia.

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/gront-ljus-till-ullenhag-om-invandringsmyt_6739593.svd

Men det er da virkelig sjovt at man i DK kan konstatere, at indvandringen fra den 3. verden koster, men det gør den ikke i Sverige.

Er det bare et totalitært og politisk korrekt medie der har talt igen?

Hvorfor accepterer man det fortsat i Sverige?

Frank P
Frank P
8 years ago
Reply to  Frank P

Og så er det i øvrigt meget svært at finde noget om det nye mord i Malmø.

Bemærk overskriften: “Kvinde skudt – ingen mistanke om kriminalitet.”

Lad os hellere hurtigt få den rubriceret som ulykke eller selvmord. Det er bedre for statistikken. Kriteriet er åbenbart nu, at der skal have været et vidne tilstede før der er tale om mord. Men hey, så bliver folk i det mindste ikke så urolige, som de egentlig burde være.

Velkommen til Nordens Juaréz!

En Mand
En Mand
8 years ago

@Aisha

Befolknings tal DK = 5.544.000 (kilde verdendbanken, søg på google)
så i DK er der 5.544.000 / 450.000 = 12,3 indbygger pr. anmeldelse

I SE er tallet 9.400.000 / 1.400.000 = 6,7 indbygger pr. anmeldelse

12,3 / 6,7 = 1,84, SE har altså næsten 2 gange så mange forbrydelser som i DK

JensH
JensH
8 years ago

“Vor tids jøder er…jøderne og kineserne”. Men Araberne kan altså heller ikke lide Kinesere. Hvem kan de i det hele taget tolerere??

Angående Bent Jensens kronik, så må jeg sige, at det er en af de bedste kronikker jeg har læst i meget lang tid. Denne russiske journalist, Julija Latynina, er knivskarp i sin analyse af de seneste årtiers katastrofale politiske udvikling i Europa.

Jonny
Jonny
8 years ago
Reply to  JensH

Me against my brother.
Me and my brother against our cousin.
Me, my brother and my cousin against our neighbour.
Me, my brother, my cousin and our neighbour against the stranger.

Aisha
Aisha
8 years ago

“Sverige: 1.4 mio forbrydelser til 9.4 mio indbyggere

Det er hvad der i alt er anmeldt til politiet i 2011. (Danmark har sammenlignet ca. 450.000 anmeldte forbrydelser.)”

Tallet er ikke så meget højere end i Danmark (som man kunne have forventet på baggrund af de mange drab i Sverige), når man tager i betragtning, at der bor næsten dobbelt så mange mennesker i Sverige.

Det danske tal er for øvrigt også alt for højt! Det kan ikke være rimeligt med så mange forbrydelser i Danmark.

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x