14
jan
Seneste opdatering: 14/1-12 kl. 2010
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Antisemitic Banner Raised at Egyptian Soccer Game: “One Nation for New Holocaust”,

“Svensker” tilstår terrorplaner i Bangkok

Sverige som eksportør af muslimsk terror er ikke en historie af nyere dato, som Bent Blüdnikow gør rede for i sin bog “Bombeterror i København.” Allerede for 40 år siden var Sverige Europas safe haven for muslimske terrorister, bedre er det bestemt ikke blevet og mere kan man trygt stole på, der vil komme. For 40 år siden eksisterede islam ikke i Skåne, i dag er ummahen derovre på over 100.000 individer. Aktuelt sidder fire i tilbageholdt i København for terrorplaner mod JyllandsPosten-Politiken. Havde de ikke været så underbegavede, havde de myrdet flere end Breivik gjorde og ville antageligt gjort et dybt og permanent indtryk på den danske journaliststand.

“Misstänkt terrorist i Bangkok hade svenskt pass.Thailändsk polis säger sig ha avstyrt ett terrorattentat, där två män ska ha planerat attacker mot israeliska och judiska mål i Bangkok. En libanesisk man är gripen, och Thailändska myndigheter misstänker kopplingar till Hizbollah.En av de misstänkta, den gripne, ska ha rest på svenskt pass.[..]

Enligt thailändska myndigheter har mannen erkänt planerna. Han kommer nu att hållas i förvar i max 60 dagar, för att sedan utvisas. “Police have interrogated the suspect, who admitted to preparing a terror attack in Bangkok. Police General Priewpan says that the next procedure on the suspect will be in line with the Immigration Act which allows the police to keep the suspect under custody for 60 days before deporting him to his own country without any charge, given he has not yet conducted the attack.“Misstänkt terrorist i Bangkok hade svenskt pass

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hans Und
Hans Und
8 years ago

Bangkok Post, af en MSM i øvrigt en OK publikation, har mere:

http://www.bangkokpost.com/news/security/275425/police-seize-chemicals-cache

Bemærk desuden, at Hamas terroristen slipper for den sædvanlige Thai-style photo-op. Det er næsten ømt…

trackback

[…] Snaphanen – en af de mest læste blogs i Danmark har haft fingeren på pulsen og fundet denne video fra en Egyptisk foldboldkamp, der opfordrer til nyt […]

Vagn Henning
Vagn Henning
8 years ago
Reply to  steen

Spørgsmålet gav mening inde i mit hoved da jeg stillede det 🙂 Det jeg vist nok mente var: Det ville måske sætte mere fokus på hvad det er for en udvikling de Anstændige i Sverige har sat i værk, hvis man undlod citationstegnene. Pludselig skal man være på vagt overfor svenskere når man er ude at rejse, og ikke kun fordi de bliver kontaktsøgende når de har fået lidt rigeligt at drikke…

Vagn Henning
Vagn Henning
8 years ago

Hovrfor gåseøjnene omkring “Svensker”?

Johansen
Johansen
8 years ago

Der skal efterhånden en hel del til for at overraske, når det kommer til åbenlys promovering af det blinde jødehad i islamisk sammenhæng. At man ligefrem medbringer en kæmpebanner til en egyptisk fodboldkamp, hvor man agiterer for et nyt Holocaust, det er ekstremt udover alle grænser. Disse fanatiske følgesvende af “Fredens” religion synes fyldt op til randen af islams iboende jødehad. Så meget at de helt utilsløret agiterer for et nyt folkemord på det jødiske folk. Forstå det, hvo som kan.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x