17
jan
Seneste opdatering: 18/1-12 kl. 1724
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!


Video truer kronprinsen, Støre og Stoltenberg.
PST etterforsker islamist-video. En bevisst provokasjon? Da You Tuben hele tiden bliver taget ned, har vi lavet vores egen kopi ovenfor.

Under et bilde av statsminister Jens Stoltenberg står det: «Å Allah ødelegg dem».Neste bilde er av kronprins Haakon Magnus med teksten “Å Allah ødelegg dem og la det være smertefullt”.– “Jeg kan ikke huske å ha sette dette i norsk sammenheng tidligere,” sier Anders Romarheim ved Institutt for forsvarsstudier til NRK.

Vi antager at stortingspolitikere vanen tro er “overraskede” og “chokerede,” tilstande der kun synes at optræde permanent i politiker-branchen. Trods det at Breivik fylder norske medier, mister norske PST ikke fokus, men konkluderer at “Ekstrem islamisme vil fortsatt utgjøre den største terrortrusselen for Norge i 2012.” Om højrefløjsterror skriver PST: “Terrorhandlingene 22. juli har ikke medført en økning i trusselen fra de organiserte nasjonale ekstreme miljøene i Norge. Truslen fra disse miljøene forventes å forbli lav i 2012.”

Det flugter helt med Europols statistik over tilstanden i hele Europa. Intet er ændret. Man kan roligt se bort fra Øjvind Strømmen og Vepsen (Norges Expo) segmentet, selvom de har kronede dage lige nu. Det går over. Der er megen akademisk og politisk ønsketænkning i tiden, men deres multikulturelle puddelhund har vist sig at være en ondskabsfuld kamphund. Jvf. dagens artikel: Three Fundamental Mistakes in Dealing with Islam. Vores medie-politiske elites uvidenhed udgør fortsat en af de største farer for fred og sikkerhed, og sammen med islam (“islamisme” som politikerne jo indbilder sig selv, det drejer sig om) vil de sikre stadig øget arbejdsbyrde til vore sikkerhedstjenester. I dag forlyder det opmuntrende: PET skønner, at der årligt sendes 20 millioner kroner fra Danmark til udenlandske terrorgrupper. Never a dull moment!

Flere personer i ekstreme islamistiske miljøer i Norge har reist til utlandet for å få kamptrening. De kan utgjøre en direkte trussel, mener PST. Det kommer frem i PSTs åpne trusselvurdering som ble lagt frem for pressen på Hotell Radisson Blue i Nydalen tirsdag morgen. – “Personene i de ekstreme islamistiske nettverkene er involvert i aktiviteter av mer operativ karakter enn tidligere,” heter det i rapporten, som ble lagt frem av PST-sjef Janne Kristiansen og justisminister Grete Faremo (Ap).[..]

På tross av at den største terrorhandlingen som er gjennomført på norsk jord siden krigen ble gjennomført av norske Anders Behring Breivik, mener ikke PST at angrepene 22. juli har medført noen endring i trusselen fra organiserte nasjonale ekstreme miljøer. Denne trusselen anses dermed fremdeles som forholdsvis lav, selv om PST har økt sitt fokus på nasjonale ekstreme grupper.PSTs trusselvurdering: Ekstrem islamisme den største trusselen.PSTs trusselvurdering for 2012

Tyskland: Alarmerende mange udlændinge på overførselsindkomst

1 kolonne: Nationalitet. 2) samlede antal i Tyskland 3) Deraf på overførselsindkomst 4) procentandel. I alt er der 5.144.843 udlændinge på tysk overførselsindkomst. Alarmierend hohe Hartz-IV-Quoten bei Ausländern – I Danmark så man i går at Hver tredje inaktive ung er indvandrer. Man under da RAF regeringen at bakse med sit eget skaberværk, og beklager dem der skal financiere det.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Det mest preventive tiltaket ville være å lekke navnene på de farligste personene. Men norsk presse brød seg ikke om det selv da vestlig etterretning lekket at en nordmann var blitt opplært av al Qaida og utgjorde en trussel mot de olympiske leker i London. Navnet var kjent, men ble ikke offentliggjort. Myndigheter rundt om visste hvem han var, men ikke publikum. Skulle man forebygd maksimalt skulle man offentliggjort. Hadde det vært en høyreekstremist ville både navn og bilde blitt offentliggjort, mediene ville trolig kappes om å gjøre det. Men samme kontante holdning gjelder ikke jihadister, selv om de… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago

P. P. S. Ovenstående P. S. er til en kommentar, der – på grund af et link – er røget i “filteret”. – Bare for at forklare “pudsigheden” …

PK
PK
8 years ago

249 terroraktiviteter var ikke islamiske.
Hvad er det?? 249 terroraktiviteter, hvor og hvordan?

trackback

[…] danskere. Produktivt aktive på arbejdsmarkedet bliver de aldrig, – hverken i Danmark eller i Tyskland som Snaphanen også lige beskrevet. Share this:TwitterLike this:LikeBe the first to like this post. Skriv en […]

Frank P
Frank P
8 years ago

Venstrefløjsere i Norge koger over af vrede når nu islam skal være boksebold igen. De gør opmærksom på at kun 3 ud af 249 terroraktiviteter var islamiske sidste år.

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago
Reply to  Frank P

Hej Frank – du bør nok linke, så vi kan få syn for sagn 🙂

Så skal jeg til gengæld linke til William Jansens gennemgang af “terrortallene”. For hvad er en terrorhandling nu lige ? En bombe i et varehus – eller måske en muhammed-tegning ?

Det er ikke sådan, at vi ikke godt kender den ratio, du præsenterer os for. Den har givet livskraft til mange af de myter, der blandt andet hersker nede i “EU”. Om “underlødige menneskesyn”, “irrationelle fordomme”, “islamofobi” og den slags …

– – –

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago
Reply to  Frank P

P. S. Læs også kommentarerne under gennemgangen. Her inddrages nye, interessante aspekter, som ikke rigtigt kan udelades, hvis man virkelig ønsker at forstå. Selv kunne jeg tænke mig at gøre gældende, at hvis man optalte en del af den hærværk, der begås af muslimske unge som “separatistisk terror” (sådan som man gør, når det er andre mindretalsunge i f. eks. Spanien), så ville ratioen ændre sig. Dramatisk!

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago
Reply to  Morten - - -

P. P. S. Ovenstående P. S. er til en kommentar, der – på grund af et link – er røget i “filteret”. – Bare for at forklare “pudsigheden” …

Maria Due
Maria Due
8 years ago

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Video-truer-kronprinsen_-Store-og-Stoltenberg-6743488.html

Trusler mod kronprinsen, statsministeren og udenrigsministeren. Sandsynligvis fordi de føler sig sikre i sadlen overfor disse leflende herrer,

JensH
JensH
8 years ago

“bara ute efter israeler”.

Nå, men så er han vel nærmest ‘folkehelt’ i de Svenske MSM.

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
8 years ago

Svenska tidningar rapporterar att den “svenske” terroristen i Thailand inte innebär någon fara för svenska turister. Han var “bara ute efter israeler”.

Robin Shadowes
Robin Shadowes
8 years ago

Tydligen planerade dom en Mumbai-liknande attack. Det primära målet var en synagoga men dom hade även en sekundär-plan att röja på en känd affärsgata eftersom det uppehåller sig många israeler och amerikaner där. Kan ju inte uteslutas att det finns européer där också.

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
8 years ago
Reply to  Robin Shadowes

I några medieuppgifter framgick det att man hittade 400 bordsfläktar i sina originalförpackningar tillsammans med 4 ton konstgödsel. Jag vet inte vad det färdiga sprängämnet skulle väga, men det blir ju åtminstone 10 kg per kartong. En tänkbar hypotes kan ju vara att avsikten var att ställa upp dem i stora pyramider i någon eller några elektronikbutiker som man kontrollerar i ett område dit många turister går…och sedan kanske anordna en jätterea på någonting helt annat som västerlänningar skulle vilja köa för… Skulle gärna vilja veta vem Breivik är egentligen. Om PST har kartlagt hans liv “minut för minut”, som… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago

Det slår een, at tyskerne end ikke kan integrere vietnamesere på arbejdsmarkedet. Det tyder på totalt kollaps.

Det største og mest vellykkede integrationstiltag nogensinde på det europæiske kontinent (i den tid, der har været sådanne behov) er 24-årsreglen og tilknytningskravet. Det er sådan, sand integration stimuleres. Skønt dårlige, er alle vore tal bedre, end vore “bedre” nabolandes.

– – –

JensH
JensH
8 years ago

“extrema islamismen och den grova organiserade extremvänstern”

Og dermed lægge sig ud med hele journalist-standen?? Nej, mon ikke PST er for kloge til at tale højt om denne forbindelse (eller alliance). PST kan i forbindelse med sit virke jo også have brug for lidt ‘good-will’ i MSM, ikke sandt.

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
8 years ago
Reply to  JensH

Jo, självklart är de enskilda tjänstemännen för kloka för att tala högt, men det vore intressant att veta vad de tänker, hur de ser på hoten och om det över huvud taget är möjligt att kollegor emellan tala om det uppenbara. Kan de enskilda tjänstemännen ens lita på varandra? Det är naturligtvis av yttersta vikt att vi kan lita på att våra säkerhetstjänster fungerar. Kanske är det t.o.m. nödvändigt att bygga upp nya för att rensa bort infiltratörer. Förmodligen måste då de gamla tjänstemännen kvalificera sig genom att bevisligen ha tillfogat våra fiender allvarlig skada. Hur många kan det?

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
8 years ago

Det skulle vara intressant att höra vad PST verkligen har att säga om samverkan mellan den extrema islamismen och den grova organiserade extremvänstern och om samspelet mellan det fysiska hotet och den psykologiska krigföringen.

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x