20
jan
Seneste opdatering: 20/1-12 kl. 1520
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

De senaste dagarna har Berlinbiennalen genom den tjeckiske konstnären Martin Zet drabbats av en massiv kritikvåg. Hans konstprojekt för biennalen är samla in 60 000 eller så många som möjligt av Thilo Sarrazins beramade bok Deutschland schafft sich ab, 2010 (German does away with itself). Boken som är kritisk mot det mångkulturella Tyskland och som betraktas som främlingsfientlig har åstadkommit en upphetsad debatt. Nu vill Zet motarbeta främlingsfientligheten genom att på olika platser samla in exemplar som sedan skall förstöras. Detta har föranlett starka reaktioner från medierna i Tyskland och associationen till nazisternas bokbål har framförts.Lars Vilks og „DEUTSCHLAND SCHAFFT ES AB“ – BUCHSAMMELAKTION

En farisæer er som bekendt en dogmatisk, bogstavtro hykler, og det er tankevækkende at der er så mange kunstnere at finde i den afdeling. Jeg kan ikke tage det som symptom på andet, end at der er alt, alt for mange kunstnere, som burde kunne gøre nytte steder, hvor deres begrænsede evner kom mere til deres ret. At indsamle bøger og destruere dem, er måske ikke den allersmarteste demonstration fra netop kunstens side. Tanker ved læsning af Henryk Broders interview med Thilo Sarrazin: Sarrazin pisker fariseerne til raseri.

Rekordudflytning fra Malmø

Svenskar flyttar från Malmö och antalet som flyttar ökar för varje år sedan 2009. Den huvudsakliga orsaken till detta tros vara otryggheten och kriminaliteten. Malmö är med andra ord en stad där svenskar ersätts med invandrare eftersom Malmös befolkning ökar och beräknas ha 400.000 invånare om 20 år. En ökning med 5000 invånare per år.Rekordstor flyttström från Malmö side 2. Se også Så nemt er det at købe skydevåben i Malmø.

Det er 11 år siden Malmø Kommune lavede en stor, grundig undersøgelse af, hvorfor folk flytter: Malmöbor flyttar bort från invandrarna, Så tycker utflyttarna om invandrare. Dengang flyttede 3.600 husholdninger om året, hvor mange personer det så var. Det var næppe 18.000.
Ormarna vid Moder Sveas barm

Af Kenneth Sandberg

I Sydsvenskan publiceras Per Svenssons recension av vänsteristen Magnus Lintons Under pälsen på extremismen .Boken presenteras som en resa i Ungern, Holland och Norge. Det är dock uppenbart att dess syfte och udd är riktad mot den folkliga opinion som protesterar mot massinvandringspolitiken i Sverige.

Symbiosen Svensson/Linton personifierar den orm vid Moder Sveas barm som är på väg att helt ödelägga tidigare generationers uppoffringar för att skapa ett välfärdssamhälle och en fredlig plats på jorden för sig och sina efterkommande.

Från sina redaktioner, inbäddade i en Godhetsbubbla, framställer de kartor som har ytterst lite med verkligheten att göra. Det närmaste realiteter som Linton kommer i sin bok är de fakta som han väljer för att raljerande beskriva de tre koderna i högerextremisternas hjärnkontor; “1) Parasiter (romerna) suger vårt blod. 2) Sluga Ockupanter (muslimerna) tar makten i vårt samhälle. 3) Förrädare (PK-journalisterna, multikultiakademikerna, vänsteraktivisterna, de fega politikerna) ljuger för folket och förföljer sanningssägarna”.

Svensson/Linton är helt oförmögna/ovilliga att förstå vad de senaste decenniernas massinvandring till Sverige innebär och därmed varför det finns en opinion mot den fatala politiken. Detta trots att det formulerats ett antal mycket uttömmande och faktabaserade böcker och avhandlingar i frågan. Kostnaderna och konsekvenserna på olika områden är så omfattande att redovisningarna idag fyller hyllmetrar. Samtidigt som redan några tiotal punkter i sig kan räcka för att beskriva hur vettlös den bedrivna politiken är.

Så reflekterar helt befogat gemene man över bland annat:

 Att de miljarder kronor/år som invandringen kostar svenska skattebetalare netto, istället borde gå till att upprätthålla sjukvård, äldreomsorg, skola eller fungerande infrastruktur, etc etc.
 Att den stora gruppen svenska fattigpensionärer borde få åtminstone lika mycket som den nyanlända analfabet från Somalia (uppgivande sig vara 65+ men som i avsaknad av identitetshandlingar icke sällan är närmre 45 år) som lyfter drygt 11000 kr/mån skattefritt – plus särskilt bidrag för många av sina utgifter.
 Att de ”företagsamma kulturberikare” som ägnar sig åt väpnat krig på gator och torg i sin – dessbättre oftast självsanerande – aktivitet för att värna om monopolet i den kriminella verksamheten, inte bara kostar rättsväsendet astronomiska summor och ianspråktar större delen av Polisens resurser, utan också innebär en fara för oskyldiga svenskar som råkar befinna sig på plats.
 Att alltfler föräldrar fruktar för sina pojkar och flickors säkerhet när de vistas utanför hemmets väggar. Vilket inte betyder att de många vuxna som allt oftare råkar ut för rån och våldtäktsöverfall själva känner sig tryggare.
 Att svenskar diskrimineras, inte längre räknas som folkgrupp (och därför heller inte kan anses utsatta för etniska hatbrott) och i accelererande takt fråntas alla de kulturaktiviteter och traditioner som förnöjt och fostrat generationer av barn till goda och kristna samhällsmedborgare.

Ovanstående axplock av realiteter står som synes helt utanför Svensson/Lintons begreppsvärld. Vi som genom uppoffring av egen välfärd och bekvämlighet försöker hejda det pågående vansinnet har naturligtvis ingen anledning att be våra förfäder om ursäkt. Ändå känns det ibland som att man var dem det skyldig. På samma sätt gällande våra efterkommande. Såväl våra egna blodsband som de barn och barnbarn vars föräldrar nu omvandlar ett förhållandevis välfungerande svenskt Folkhem till en nation i kaos.
Kenneth Sandberg


2012-01-19

Om Kenneth Sandberg:

Bert Kenneth Sandberg, född 15 juli 1945, politiker och opinionsbildare, bosatt i Kävlinge. Fil.lic. i sociologi vid Lunds universitet.

Kenneth Sandberg var tidigare anställd som byrådirektör vid Statens Invandrarverk i Malmö och tjänstgjorde där vid mottagningsenheten. Sedan det under våren 1997 blivit känt på arbetsplatsen att Sandberg var aktiv inom Folkviljan och Massinvandringen uttalade verkets generaldirektör Lena Häll Eriksson i maj samma år att det är olämpligt att en person med Sandbergs åsikter handlägger asylutredningar. Sandberg sades upp från sin anställning med hänvisning till samarbetsproblem och företräddes först inför Arbetsdomstolen av förbundet Jusek, i vilket Sandberg var medlem. År 1998 drog Jusek emellertid tillbaka sin talan inför domstolen av politiska skäl hänförliga till Sandberg. Sandberg kom dock senare att vinna målet mot Invandrarverket och tilldömdes skadestånd.

Kenneth Sandberg søgte i 2002 asyl i Danmark.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] eller hin forlod Gøteborg eller Stockholm. For allerede 12 år siden havde Sydsvenskan artiklerne Malmöbor flyttar bort från invandrarna, Så tycker utflyttarna om invandrare, med ærlige svar på en enquete. De er nu fjernet af avisen, men man kan i en anden stadig læse […]

strangeThingsHappening
strangeThingsHappening
8 years ago

Sorry lidt off topic: Jeg så håndbold forleden, og syntes at jeg så det islamiske symbol på svenskernes trøjer, men dette er åbenbart Svenska Spels logo:

http://www.seeklogo.com/svenska-spel-logo-134418.html

Det er helt vildt underligt, så hvornår mon korset ryger væk fra de nordiske flag og bliver erstattet af halvmånen og stjernen? (vi skifter åbenbart kristendommen ud med månereligion/babylon!).

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Det er sandelig ikke nemt at gøre Sveriges “kulturberigere” tilpas 😉 http://gamingzion.com/gamblingnews/swedish-muslim-youth-furious-after-svenska-spel-donates-millions-2088 Swedish Muslim Youth Furious After Svenska Spel Donates Millions Written by Nick M. on 2011-05-31 at 23:09 ‘Young Muslims in Sweden’ is furious after the Swedish gambling monopoly Svenska Spel insulted the Islamic youth organization by trying to give it millions of euros. The president of the organization, Muhammad Harraki, rejected the money as haram (forbidden) under Islamic Sharia Laws. … Muhammad Harraki angrily spoke about the lack of respect [!!!!!] shown to Islam by both Svenska Spel and the National Board for Youth Affairs. Mr. Harraki, is… Read more »

ytto
ytto
8 years ago

Svenskene-dette passive folk-ingen selvfølelseagerer som myndigheten vil, bare forrakt en dem tildelt

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Utroligt – only in Sweden. http://ekstrabladet.dk/112/article1694843.ece Frikendt for at ville dræbe Muhammedtegner Tre mænd er ved en domstol i Göteborg frikendt for drabsplaner mod tegneren Lars Vilks. 16:11, 20. jan 2012 | Ritzau /112 Tre mænd, der var sigtet for at have planlagt drab på den svenske tegner Lars Vilks, blev fredag frifundet i byretten i Göteborg. Ifølge anklagemyndigheden ville de tre mænd dræbe Lars Vilks i forbindelse med en kunstudstilling i september sidste år. Motivet skulle være kunstnerens omstridte tegninger af profeten Muhammed, som blev bragt i flere svenske aviser i august 2007. Her blev profeten skildret som en… Read more »

Robin Shadowes
Robin Shadowes
8 years ago
Reply to  Bjovulf

Det svenska etablissemanget vill verkligen se Vilks död. Dom tror nog att kritiken mot islam och invandring kommer dö ut med honom.

PK
PK
8 years ago
Reply to  Bjovulf

Bjovulf; den svenske stat vil noget så gerne give berigere en chance til.
Lars Vilks er bare en svensker, som staten mener ikke bør være i Sverige.
Lars Vilks er noget så sjældent en kunstner, der advarer mod islam.

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Fra den muntre afdeling 😉

Nu skal vi sikkert snart høre på, at knive er en naturlig del
af den islamiske påklædning i Pakistan, og at vi virkelig også
må til at lære at vise hensyn og tolerance over for denne type
“kultuberigelse” i Danmark.

http://www.bt.dk/krimi/kamal-qureshi-snuppet-med-kniv-i-lufthavnen

Sigtet for overtrædelse af våbenloven
Kamal Qureshi snuppet med kniv i lufthavnen

Af LINE FRANDSEN – Fredag den 20. januar 2012, 15:40

Tidligere folketingsmedlem Kamal Qureshi er blevet sigtet for overtrædelse af knivloven, efter han blev snuppet i lufthavnen med en lommekniv i håndbagagen.

Peer Pedersen
Peer Pedersen
8 years ago
Reply to  Bjovulf

Ha ha nu får “Kamelen” på pukkelen…

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Ja, så er den gal igen-igen med muslimlefleriet ;-( Hvis Fields’ indfører dette, så sætter jeg – og sikkert mange andre med mig – aldrig mine ben der igen. Det er nok nøjagtigt denne dybt naive følgagtighed og leflen for de mest ekstreme muslimers evindelige og vanvittige særkrav og evigt provokerende opførsel, der har ført til de enorme problemer, man fx. har masser af med dem ovre i Storbritanien, hvor 30-40 % af dem ønsker sharialove indført – eller at de i hvert fald skal gælde, hvor der er muslimer involveret – , og at en stor del af de… Read more »

Peer Pedersen
Peer Pedersen
8 years ago
Reply to  Bjovulf

Provokativt att offentligt manifestera Islam på detta sätt.
Man kan jo hoppas att det i tidningen fanns någon fet annons för grisfötter, om inget så för ett pauvert hopp om någon sorts nemesis.

BeCool
BeCool
8 years ago

“RAPkunstner” opfordrer til drab

I DK går “kunstnerne” et skridt videre her opfordrer den psykoinfantile ordvrænger med meglomaniske
politisk korrekte attityder (som man kan fodre svin med på Nørrebro) til at nogen vil dræbe (KILL – KILL –
KILL) Pia Kærsgaard og Morten Messersmith! Kidd lider af samme psykiske sygdom som Anders Breivik!

Jonny
Jonny
8 years ago

“Mångfaldsfariséerna” tycker alla likadant. De lever sina liv i en ekokammare. Här är ännu en röst i kören: … Hade radikalhögern gått och blivit sionister? Sen började jag läsa och då förstod jag plötsligt: bosättarpolitiken, bombningarna utav Gazaremsan och den alltmera hätska tonen inom landet. Radikalhögern hade omfamnat Israel för att de förtrycker muslimer. I dag är allt det där historia. Att Sverigedemokraterna och Danskt Folkeparti gillar Israel vet alla och det fungerar i dag som ett klockrent exempel på radikalhögerns förmåga att ömsa skinn. Eller för att uttrycka det lite mera spetsigt: att passa in i det politiska klimatet.… Read more »

Skjoldungen
8 years ago

Må jeg ydmygt forslå d’herrer Abschaffere at afholde ceremonien på Opernplatz, Berlin – for at blive i traditionen

Nils
Nils
8 years ago

Deutschland schafft ihn ab bliver næste.

Vilks konstaterer tørt på sin blog: “Man får nog säga att konstprojektet inte tillhör de mest lyckade,”

Thomas Nydahl
8 years ago

I SVT gjorde Niklas Orrenius stort nummer av att 9.000 människor om året flyttar till Malmö. Han sa förstås inte ett ord om vem det är som kommer till staden. Han arbetar ju för propagandaministeriet på Sydsvenskan och där säger man aldrig vem som t.ex. trakasserar stadens judar – det ordet – “m-ordet” är förbjudet både på tidningens redaktion och utanför när anställda uttalar sig. Per Svenssons diktat innebär att eufemismerna, “kallt huvud och varmt hjärta” (hans egna ord) ska vara ledmotiv för allt som detta ministerium gör, säger och skriver. Nu läser jag här att 18.000 lämnade Malmö förra… Read more »

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
8 years ago

Jag “kan inte kommentera specifika fall”, men det har blivit alltmer uppenbart att den islamistiska terrorn och aggressionen mot väst får ett strategiskt understöd av västs “egen” extremvänster. Den vanligaste och långsiktigt effektivaste metoden har varit att bedriva psykologiskt anfallskrig genom att kommunister som kallar sig journalister skruvar vår bild av verkligheten och knyter ett starkt nät som hindrar oss från att tala öppet om hotet. Ofta ges den psykologiska krigföringen sin legitimitet genom att man citerar andra kommunister som har iklätt sig roller av oberoende opinionsbildare, forskare, experter, präster, statstjänstemän, kulturarbetare m.m., m.m. Det handlar alltså inte om åsikter… Read more »

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x