21
jan
Seneste opdatering: 22/1-12 kl. 2347
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

 

Illegale indvandrere besætter rådhuset i Paris´10 arondissement med krav om bedre boliger. Indenrigsminister Claude Gueant ønsker at smide flere ud af landet. Som Jean Raspail sier i interviewet her, har franske politikere sagt det i årtier, alligevel kommer 200.000 ind i Frankrig hvert år:

Han sagde, at i alt 32.922 illegale indvandrere blev deporteret fra Frankrig i 2011, og regeringens mål er 35.000 udvisninger i 2012. “Dette tal er det højeste nogensinde” , siger Claude Gueant. Antallet af udvisninger steget fra 9.000 i 2001 til 29.000 i 2008 under Nicolas Sarkozys regering. Dog er 80% af udvisningerne ikke gennemført, fordi hjemlandene ikke vil tage imod dem. Claude Guéant veut revenir à 150 000 entrées d’étrangers par an en France

Fængselsmoské
En kombiløsning der endnu ikke er dæmret for arkitekststanden. To fluer med ét smæk:

A third of inmates at one of Britain’s most notorious youth jails are Muslims and the religion is attracting a large number of converts.There are 229 Muslims out of a total of 686 youngsters detained at Feltham Young Offenders’ Institution in West London, according to Ministry of Justice figures.There are now so many worshippers at Friday prayers that they have to be split between Feltham’s mosque and its gym. Sources claim that converts are attracted by the chance of better food and a more comfortable regime.

Prison insiders say most non-Muslims are locked up during Friday prayers because so many guards are needed to monitor the lunchtime service. A THIRD of inmates at Feltham youth jail are Muslims… and more convert to get better food


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.