24
jan
Seneste opdatering: 24/1-12 kl. 1645
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sam Salomon studerede sharialov i 15 år, men blev omvendt til kristendommen, da han læste Ny Testamente. Det førte til, at han blev fængslet og dømt til døden. I sidste øjeblik blev han imidlertid udvist af sit hjemland. I dag bor han i England, hvor han har udgivet en række bøger og artikler om islam.Sam Salomon taler både med erfaringens vægt som tidligere muslim og med lærdoms vægt om islam og det vel at mærke ikke på religionsvidenskabelig sikkerhedsafstand, men som brændende engageret i åndsstriden mellem evangelium og islam.
Nu er der mulighed for at deltage i et endagsseminar med Sam Salomon:Tid & sted:Lørdag den 24. marts,Sorø Sognegård,4180 Sorø.Pris & tilmelding inden mandag den 16. marts. (Fotos: Solomon med hhv. René Stadtkewitz og Bjørn Larsen, Jimmie Åkesson, Linus Bylund og Kent Ekeroth.)

Nyt ord: “Indbruds-hetzen” i Vollsmose

“Vi er ikke racister.Når man er ude og lave indbrud, og der f. eks. står Hansen på den ene postkasse og Farshid på den anden, så tager man jo den lejlighed, hvor der står Hansen. Her er muligheden for, at dem, der bor der, kender ens familie eller venner mindre. Og på den måde er risikoen for at blive opdaget også mindre” siger Vollsmose kriminelle i dagens BT reportage. Fra 2010 til 2011 fordobledes antallet af indbrud i Vollsmose fra 94 til 188. “Oppositionen kræver handling.” Problemer erkendes først, når de ikke længere kan løses. Når politikere “kræver handling,” kunne man opdatere Machiavelli til.

– Det begyndte vel for ca. 10 år siden, hvor man begyndte at lukke alt, hvad der var dansk herude. Der er ikke noget tilbage for os danskere. I dag hilser man ikke på nogen som helst. Ja, man bliver nærmest set ned på som dansker, og man føler sig ikke velkommen længere, siger han. Stemningen i kvarteret er samtidig blevet mere brutal, hvilket Rene har fået af føle ved flere lejligheder. – Første gang, jeg blev overfaldet, var for otte år siden. Her brækkede de mit lårben. For fire måneder siden blev jeg så overfaldet ovre på stien, mens jeg kom kørende på min el-scooter. Her stjal de alle mine penge. Rene: ‘Jeg tør ikke bo her længere.’ Derfor går vi efter danskerne. – (Danish police: Immigrant criminals target Danes to make them move out of the (Muslim) area.)

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] der tillader den ene moske efter den anden, har ingen anelse om, hvad en moske er. Det har Sam Solomon, der er tidligere sharia-professor og kan koranen udenad på arabisk. Han er nu […]

Svensson
8 years ago

Det bevisar att man kan få även hjärntvättade personer, att kunna börja tänka normalt igen.
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
8 years ago

Rene Larsen har förmodligen varit socialdemokrat i hela sitt liv. Kan man föreställa sig ett sådant svek “utan gränser” av de som påstod sig kämpa för arbetarna och för de svaga? Vad fick dem att begå detta brott?

Frank P
Frank P
8 years ago

Når man læser historier som indbruds-hetzen i Vollsmose, så skal jeg altid minde mig selv om, at sådanne historier ALDRIG kommer til at se dagens lys i Sverige. Og det er jo tankevækkende… man vil benægte indtil det sidste… senest så jeg at en eller anden kulturskribent fra Sydsvenskan skrev om at selv i 1975 var Malmø jo kendt som Gangster-staden og gamle mennesker blev røvet.. Malmø har altid været kriminel og de sidste 10 års bølger af drab, bomber, røverier og voldtægter kan derfor ikke skyldes indvandrerstigningen… ak ja Vi ved herhjemme at 30 % i fængslerne er muslimer.… Read more »

JensH
JensH
8 years ago

Det ser nu endelig ud til, at den britiske regering er blevet godt og frundigt træt af De Europæiske Menneskerettighedsdomstol, og dens konstante beskyttelse af (udenlandske) kriminelles og terroristers ‘rettigheder’:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2091051/Europes-judge-launches-attack-Cameron-declaring-criticism-European-Court-Human-Rights-borne-facts.html

Frank P
Frank P
8 years ago
Reply to  JensH

Det er bare snak fra Camerons side. Ligesom da han afskrev multikulturalisme, der kommer ikke til at ske noget. Han er en dæmagog og ikke en døjt bedre end den etniske udrenser Blair.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x