27
jan
Seneste opdatering: 28/1-12 kl. 2348
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Holland bliver det 3. land i Europa, der forbyder burka pĂ„ offentlige steder. En symbolsk beslutning uden nogen som helst effekt pĂ„ virkeligheden andet end nogle fĂ„ hundrede hidsige muslimaer og skĂŠgaber. Politikernes afmĂŠgtighed og fejltagelser udstillet. Der er ingen, der bliver europĂŠer, moderne og demokrat ved at man skifter tĂžj pĂ„ dem. PET fĂ„r ikke mindre travlt, socialbudgetterne mindsker ikke., der bliver ikke fĂŠrre revolter i europĂŠiske byer, men som voldtĂŠgtsforebyggelse for svenske kvinder, er burkaen sikker en glimrende idĂ©, og mĂ„ske vil forbuddet mindske bankrĂžverierne en anelse. (“heltĂ€ckande slöja” er en sĂŠrlig svensk eufemisme, der ikke er slĂ„et an i lande, hvor man stadig anvender sproget som et middel til at beskrive det, man observerer og tĂŠnker.)

The Dutch government will agree to introduce a ban on Friday making the Netherlands the third country in Europe to prohibit the burka, behind France and Belgium.Women caught wearing a burka in public, on the streets, public transport and in schools or hospitals will be fined ÂŁ330.There will be exemptions for mosques, or other religious buildings and for foreign women travelling through the transit lounges of international Dutch airports.Netherlands to ban the burka, Burqa Ban Comes To the Netherlands. Finally.

Svenska skolor skall ta emot elever med heltÀckande slöja och anpassa undervisningen sÄ att utbildningen kan genomföras. Bara undantagsvis ska lÀrare och rektor kunna sÀga nej.Ja till heltÀckande slöja i skolan (Myndighederne har fejgt ekspereret aben videre til de enkelte skoler.)

Vanekriminel pakistaner truer Norge foran Stortinget

Arfan Qadeer Bhatti er fĂždt i Norge, blev taget fĂžrste gang for kriminalitet som 13-Ă„rig og siden Bhatti vĂŠret Ă©n lang stime af elendighed og udgifter for Norge. Han er mistĂŠnkt for terror og flere mord, dĂžmt blandt andet skud mod synagogen i Oslo. Men han stĂ„r der stadig og taler under demokratiets beskyttelse den 20 januar 2012. Fra samme lejlighed: Bhatti: – HĂ„per Allah straffer PST, Her angriper Bhatti VG-fotografen

NordmĂŠndene er meget tĂ„lmodige sĂ„ lĂŠnge det nu mĂ„tte vare. En dag dukker der nogle op, der fĂ„r Siv Jensen til at minde om Margrethe Vestager. Man kan forstĂ„, at Anders Breivik var en meget velkommen distraktion fra personer som Bhatti for et etablissement, der har fortrĂŠngningsbehov sĂ„ lĂŠnge som muligt. Norsk psykiatri mener at han lider af en “dyssosial personlighetsforstyrrelse,” man kan spĂžrge sig, om ikke det tvĂŠrtimod er Stortinget, der lider af det. En dag sidder han og fletter fingre i kachotten med Breivik, ignoreret af teaterdirektĂžrer og andre velmenere, der gjorde ham mulig. Bhatti siger, “at dette ikke er en trussel.” Det er den eneste sĂŠtning, der ikke er en trussel. Trusler er den eneste form for samtale, han kender og en dag vil han blive tiltalt pĂ„ sit eget sprog. Andet strider mod fornuften, naturen og enhver historisk erfaring.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Laura
Laura
8 years ago

Det er vigtigt – meget vigtigt – med sĂ„dan en lov, om den sĂ„ kan ende med kun at vĂŠre symbolsk (for der er vel ikke ressourcer nok noget sted i Europa til at hĂ„ndhĂŠve sĂ„dan en lov?). Det symbolske bestĂ„r jo fĂžrst og fremmest i, at en sĂ„dan lov slĂ„r fast, at i dette land gĂŠlder den og den regel pĂ„ baggrund af det og det, hvilket er vedtaget ved demokratisk afstemning (altsĂ„ en IKKE-religiĂžs bestemmelse). * – Og sĂ„ sĂ„ jeg i Ăžvrigt ogsĂ„ en kvinde i niqap i Ikea tidligere i dag. Jeg ser flere og flere.… Read more »

Frank P
Frank P
8 years ago

Og det passer altsÄ ikke det der med at der meget fÄ kvinder i burka eller niqab. Jeg sÄ 2 sÄ sent som for 1 time siden i RosengÄrdcentret i Odense. Tidligere blev jeg fuldstÊndig chokeret, ikke lÊngere. Der er en del af disse spÞgelser i Odense, og sÄ er der fyldt med mÊnd med langt skÊg og store store vinterjakker, store brÞd pÄ over 100 kilo, gerne bukser i militÊr-farver og mÞnstre, typisk islamist-beklÊdning. Det virker stadig skrÊmmende.

Marit
Marit
8 years ago
Reply to  Frank P

Norge gÄr man motsatt vei. Her blir en niqabkledd kvinne sendt rundt i landet til skoleklasser for Ä informere om islams herligheter og niqabens fortreffelighet. At spÞkelseskostyme skal vÊre tillatt i skoler, synes myndighetene er helt OK. Noe annet er rasisme, mÄ vite.Nordmenn er verdens mest rasistiske folkeferd, sÄ det mÄ stadig opprettes nye instanser for Ä kontrollere denne genetiske tilbÞyelighet. Jeg nevner noen av dem her :

Antirasistisk senter
SOS Rasisme
Diskrimineringsombudet
Organisasjonen mot offentlig diskriminering
Interkulturelt museum
Tips. kripos.no Rasistiske ytringer pÄ Internett. Tips anonymt.

Storebror ser deg, i Norge.