31
jan
Seneste opdatering: 1/2-12 kl. 1551
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

..between war and dishonor. You chose dishonor and you will have war.” Denne tale er fra Cambridge i 2007, men jeg havde ikke hørt den før. Så passionerede, vidende og veltalende 11 minutter skal alle have lov at opleve, ikke mindst da de er endnu mere aktuelle, end da de blev udtalt. Mere intenst er Israels overlevelse ikke blevet forsvaret længe, så undtagelsesvist kommer en video, der ikke er spritny. Hele debatten fra dengang kan ses her.

Mindst halvdelen af Malmø er nu ikke-svensk

“ikke-nordisk” eller “ikke-europæisk” om man vil. Problemet med påstandene er, at den hverken kan bevises eller modbevises, og det skyldes udelukkende den statistiske metode. Min påstand er derfor en kvalificeret sandsynlighedsberegning, der medregner at: Efter 2. generation er figurerer alle som svenskere jvf. definitonen nedenfor af udenlandsk baggrund, og vi er nu i indvandringsforstand i al fald nået til fjerde generation – og 2) Statistikken siger f.eks. intet andet om de 9.000, der er født i Danmark, end at de er født her og har dansk pas. Når rapporten Aktuellt om: Befolkningsbokslut 2010 och befolkningsprognos 2011-2016 fra Stadskontoret derfor siger, at “fire ud af ti malmøboer har udenlandsk baggrund,” så er det hvad man må betegne som et helt urealistisk minimumstal, for os der er interesserede i befolkningens kulturelle baggrund. Den har som vi ved fra Danmark fortsat betydning for skoleresultater, kriminalitet, erhvervsfrekvens, brug af sygehusvæsen osv. osv. Det kan derfor ikke bruges til ret meget, det siger kun en delsandhed om virkeligheden på gadeplan. Min hjemmelsmand skriver:

Enligt statistik från 2010 är nu 30% av Malmös invånare utlandsfödda. Ytterligare 10% har två föräldrar som är födda i utlandet och räknas då ha utländsk bakgrund. De i sin tur har egna barn som utgör ca 10%. Dock slutas det föras statistik över de i det läget. Utvecklingen har gått väldigt fort de senaste åren och fortare lär det gå då utflyttningen slår rekord år efter år. Främst av svenskar men även en del invandrare som känner sig oroade. I rapporten kan man läsa att irakier är den största gruppen inflyttare år 2010 följt av danskar och personer från forna Jugoslavien. Det som ej nämns är att det ej är etniska danskar som flyttar till Malmö utan främst personer från Mena, Asien och Sydeuropa med danskt medborgarskap.

Rapporten skriver endvidere med hensyn til fremtiden:

I samband med studieövergången från grundskolan till gymnasiet diskuteras ofta femtonåringarnas bakgrund. Vid senaste årsskiftet hade drygt hälften av ungdomarna utländsk bakgrund, eller 1 511 av totalt 2 969 femtonåringar.

Hvordan bliver konflikterne i fremtidens Malmø, for de bliver ikke mellem ny-svenner og gammel-svenner, de berømte “vi och dom,” i daglig tale viochdom? De sidste giver sig ikke ind i en konflikt, der er tabt for længe siden. Den kunne f.eks – jævnfør den meget store shia-demonstration forleden – blive mellem shia- og Sunnimalmø. Men tallet på de to grupper, er det heller ikke meningen, vi skal kende. Mærkeligt nok må vi godt vide, at der er 600 jøder i byen og med brat aftagende antal. PK betyder ikke “politisk konsekvens,” det betyder”du skal vide og mene, hvad jeg fortæller dig.” Til det kan man bare sige :Spænd sikkerhedsselen, Malmø.”


0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] velundt, selvom jeg har ondt af menige Malmøboer, der er ofre for politikernes indvandringsidioti. Halvdelen af byen er nu indvandrede fra over 100 lande. Enhver der har betragtet Malmø på nært hold gennem et par årtier, har kunnet se hvordan det […]

Stormen fra Nord
Stormen fra Nord
8 years ago

Fantastisk video! Taleren henviser til begivenheder i 2009 så talen må være endnu yngre end det.

Jernhesten
Jernhesten
8 years ago

Malmø må regnes som den mest islamiserede by i Norden. I det som endnu kendes som Europa, vil jeg tro at det er Amsterdam som har den tvivlsomme “ære” at bære den gule førertrøje – nej må hvis hellere sige grønne førertrøje. Her er der specielt mange som stammer fra Marokko og Tyrkiet. I Belgien er det vel Antwerpen. Byen med nu 44 moskeer og sikkert også snart en ny stor-moske. Dog er de tæt forfulgt af den by som huser EUSSRs førerbunker. I Tyskland var det i mange Frankfurt a M. som blev anset for den mest fremmedgjorte by,… Read more »

Frank P
Frank P
8 years ago

Jeg har allerede forudsagt det… masse-konverteringer er i vente, hipsterne og den kreative klasse vil gå foran.

Liam Neeson på nippet til at blive muslim (uden pis): http://www.huffingtonpost.co.uk/2012/01/25/liam-neeson-catholic-faith-islam_n_1230350.html

Johansen
Johansen
8 years ago

Tak til Snaphanen for at bringe denne eminente tale af Douglas Murray. Et sublimt forsvar for Israel og en total afklædning af Murrays opponenter.

Ole Burde
Ole Burde
8 years ago

Det er langt fra sikkert at Malmø er et repræsentativt billede af hvordan Danmark kommer til at se ud når muhammed koeficienten når de 50 %…. det vil sandsynligvis blive MEGET værre ! Det næste og afgørende trin på vejen til den totale katastrofe er islamisering af det politiske system som sådan . I Holland er der nu oprettet et islamisk politisk parti , det bliver uhyre interresant at se om dette er begyndelsen til enden …. På et tidspunkt vil der sandsynligvis blive en mulighed for at splitte feks Sverrige og andre europæiske lande op efter etniske linjer ,… Read more »

JensH
JensH
8 years ago

Nyt skyderi i Malmø her til aften. En person dræbt på åben gade:

http://politiken.dk/udland/ECE1525309/nyt-skuddrab-rammer-malmoe/

MIKE
MIKE
8 years ago

OFF TOPIC: … men ikke meget.

http://www.stonegateinstitute.org/2796/muslims-ban-dogs-europe

Iøvrigt har forfatteren af artiklen skrevet en masse artikler om Fredens Religion™

http://www.stonegateinstitute.org/author/Soeren+Kern

VH

MIKE

Svensson
8 years ago

England är ett land som har lidit hårt av massinvandringen. Finns vissa likheter mellan Malmö och England, båda har misslyckats totalt.
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

TravellerX
TravellerX
8 years ago

Jag ser att bland bland de äldre (upp till ca 95 år) dominerar svenskarna ännu starkt i Malmö, men sedan bland 100-åringarna gör utlänningarna en stark uppryckning i andelen. Kan det vara yoghurten som gör en del av dem riktigt, riktigt gamla?

JensH
JensH
8 years ago

Alle der har børn burde følge udviklingen i Malmø. Det er deres børn og børnebørns fremtid de der vil få et indblik i.

Frank P
Frank P
8 years ago

Malmø er og bliver et meget spændende eksperiment. 15-20 km fra Danmark. Hvis 40-50 % betyder en mordrate på 4-5 per. 100.000 (kan blive en del højere i 2012), 3 gaderøverier om dagen (København har i snit 1 gaderøveri dagligt), 10 voldsepisoder dagligt (med mørketal mange gange flere), 30-50 overfaldsvoldtægter årligt. Jamen så er det måske bare ikke så slemt? Som en debattør andetsteds påpegede, så er mordraterne jo ikke gået grassat i forhold til hvad man ellers kan finde i verden, og de slår jo mestendels hinanden og sig selv ihjel. Der er åbenbart stadig en stopklods, måske påvirker… Read more »

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x