31
jan
Seneste opdatering: 2/2-12 kl. 1151
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I et firedobbelt æresdrab i Canada, der også inkluderede et polygamt ægteskab, blev tre familiemedlemmer i går dømt til mindst 25 års fængsel hver. I Pakistan er der et helt andet liberalt syn på denne skik, hvis idé er at man dræber nogle få, så millioner af (næsten udelukkende) kvinder kan lære at nære sig.

Bror dræber søster og mor til tre. Fader frafalder anklage – ‘Æren er det vigtigste’
Af Nicolai Sennels

Man tør slet ikke forestille sig, hvordan det foregår, når man skal hugge benene af et levende menneske. Shariaens og den muslimske kulturs vægtning af ære kan føre til de mest bizare og begrædelige situationer. Hvem sagde islamonausea?

‘She had become a nuisance. I feel no remorse over my actions. I am backed by the family. They were in favour of my decision to kill her,’ [Bachaya] said. …Alina*, 25, was married to Muhammad Akhtar. The couple had three children.
Akhtar, who is the complainant in the FIR against Bachaya, told The Tribune that while he had filed a complaint in the matter he might withdraw it in a few days.
‘I believe he (Bachaya) has not done wrong. Nothing is above honour,’ he said. ‘I would have also taken similar action had my sister left her husband and eloped with someone else,’ he said, ‘I filed the report so that the police are informed of the matter. I don’t plan on prosecuting him (Bachaya),’ he said. He said he would soon inform the police in writing that he had pardoned the suspect.
Bachaya attacked Alina* with an axe, chopping both her legs. She died while she was being taken to hospital.“Honour killing: Suspect surrenders, ‘confident of acquittal’.

Mustafa Ahmadi voldtog 12-årig med kommunens velsignelse

Skandalen som tystas ner av Kalmars Kommuns tjänstemän och politiker men även av media.

Detta är nog ett av de mest uppseendeväckande blogginlägg jag skrivit men ni får ursäkta att det blir väldigt långt.Just nu är jag precis hemkommen från kvällens kommunfullmäktigemöte och fruktansvärt upprörd!! Som tur är har jag skrivit hela blogginlägget tidigare förutom delen om kvällens KF-möte.

Ett flagrant exempel på den politiska korrektheten har rullats upp i Kalmar eller rättare sagt kommit till min kännedom. Ett exempel där både Kalmar kommuns tjänstemän och politiker är inblandade. Som vanligt är givetvis media med och tystar ner detta upprörande brott. Det som är än mer anmärkningsvärt är att enligt min egen uppfattning ingår även Kalmar Tingsrätt i denna pk-verksamhet genom att inte följa Brottsbalken och rättspraxis. Jag anser att detta fall är så anmärkningsvärt att det borde uppmärksammas av Janne Josefsson och Uppdrag granskning eller för den delen hela svenska mediakåren men nu gäller det ett så kallat ensamkommande barn och då gäller troligen helt andra måttstockar i det politiskt korrekta landet Sverige. se videre på Thoralf Alfsson:ENSAMKOMMANDE BARN DÖMD FÖR VÅLDTÄKT MOT BARN og Ensamkommande dömd för våldtäkt av 12-åring.

Malmø: Selvtægt øger

..efterhånden som de uløste og ikke-anmeldte forbrydelser hober sig op. Flere og flere bevæbner sig. Det skal man ikke være professor, for at regne ud. Da jeg ikke er det, advarede jeg imod det for mange, mange år siden. Med betydelig succes, som man ser:

Brottsstatistiken tyder på att allt fler tar lagen i egna händer. När fallen av olösta våldsbrott staplas på varandra ökar risken för att en våldskultur sprider sig.— Att det blir allt fler fall av kriminella påtryckningar är inte bara en avspegling av den organiserade brottslighetens tillväxt, säger Lars Korsell, enhetschef vid brottsförebyggande rådet. Det förekommer nu också allt oftare påverkan i relationsbrott och bland ungdomar.[..]

I Skåne anmäldes i fjor 624 fall av utpressning, 954 fall av övergrepp i rättssak och 42 fall av försök till mord eller dråp med skjutvapen. Sett över de senaste fyra åren ökar alla tre kategorierna stadigt både i hela riket och i Skåne. — Sedan början av 90-talet har gängkriminaliteten vuxit sig starkare och tagit sig tydligare uttryck, säger Lars Korsell som en början till förklaring.””En allt värre våldsspiral”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Forældre søger bedre skoler Nydanskere vælger privatskoler og friskoler http://www.bt.dk/danmark/nydanskere-vaelger-privatskoler-og-friskoler lere forældre med anden etnisk baggrund vælger at sende deres børn i en anden skole end folkeskolen, fordi de ligesom en del af forældre med dansk baggrund mener, at privat- og friskoler er bedre. [!!![ Ganske som tendensen hos resten af samfundet, vælger især ressourcestærke nydanske forældre at sende deres børn på enten fri- eller privatskole. De seneste år er flere børn end tidligere blevet meldt ind på især muslimske friskoler [!!!!!] – på tre år er antallet steget med 25 procent fra 3.175 til 3.967, viser tal fra Undervisningsministeriet.… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Franske tilstande i DK? Hvornår har vore politikere mon tænkt sig at tage sig sammen for alvor og begynde at fatte bare lidt af, hvad det er for en slags uforskammede og krævende “gæster”, de så letsindigt har inviteret i 100.000-vis, uden nogensinde at overveje at spørge det danske til folk til råds? http://www.bt.dk/danmark/kristen-praest-hetzet-ud-af-vollsmose Bøller løsnede forhjul og smadrede ruder Kristen præst hetzet ud af Vollsmose Mandag den 30. januar 2012, 23:28 Det virker måske fredeligt at hænge et kors i bakspejlet af sin bil. Men den slags tolereres ikke i Vollsmose. Her resulterede det i et styk afbrændt bil… Read more »

Info
Info
9 years ago

KOMMUNALT PEDOFILPENSIONAT I KALMAR

I Malmö härskar den organiserade, invandrade brottsligheten. På många andra platser i Sverige, t.ex. Kalmar, börjar det invandringsindustriella komplexet styra samhället i form av en allt stridare ström av “ensamkommande flyktingbarn”:

http://thoralfalfsson.webblogg.se/2012/january/ensamkommande-barn-domd-for-valdtakt-mot-barn.html