21
feb
Seneste opdatering: 22/2-12 kl. 1722
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Angrib √©n kunstner, – uanset hvor amat√łragtigt – skr√¶m tusinder. Og det virker, det er terrorens id√© og dens v√¶sen. Vores behandling af terroristerne er ikke i n√¶rheden af at v√¶re s√• h√•ndfast, som den vil blive med tiden. Man skal ikke forvente sig, de ser den udvikling komme. De skriger og hyler, men de leger med ilden. Vilks er der, men resten af de frie, ubestikkelige √•nder er g√•et i flyverskjul, hvor de sidder og fletter samfundskritisk strapudemaj og g√łr i bukserne. Lars Vilks er alene. Kollegers solidaritet hviskes i krogene eller pipper lidt frem i festtalerne, men ligefrem risikere noget for et helligt, demokratisk pricip? Hvad enten man bryder sig om det, eller ej, s√• findes og trives den risikofrie kunst. Endnu.

Den mordhotade konstn√§ren Lars Vilks attackerades under en f√∂rel√§sning p√• Karlstads universitet i kv√§ll.N√§r han visade upp en bild av profeten Muhammed reste sig ett 15-tal personer upp och kastade √§gg p√• honom.Tumultet uppstod vid 18-tiden, cirka 20 minuter in i f√∂rel√§sningen “Yttrandefrihet och dess gr√§nser” i universitetets aula.Enligt Joachim Gustafsson, kommunikationschef p√• Karlstads universitet, b√∂rjade √§ggkastningen n√§r Vilks visade upp ett av sina konstverk f√∂r √•h√∂rarna.‚Äď N√§r han visade en bild av profeten Muhammed tillsammans med HC Andersson utanf√∂r en krog med en Tuborgskylt i bakgrunden reste sig ett tiotal killar i publiken och kastade ett tiotal √§gg. D√• tog Vilks livvakter med sig honom ut ur lokalen, s√§ger Joachim Gustafsson. Lars Vilks attackerad i Karlstad. √Ąggkastning p√• Vilks avbr√∂t f√∂rel√§sningen.√Ąggkastning avbr√∂t Vilks f√∂rel√§sning. Washington Post:Swedish Muhammad cartoonist pelted with eggs by angry group during lectureIslamiska Kulturf√∂reningen i Karlstad uppmanar alla studenter att inte g√• till universitetet den idag

.

Tele-tudekiks: Telefonlinje for islamofobiramte
Af Nicolai Sennels

Tænk, hvis de oprettede en telefonlinje for folk, der har islamonausea? Eller for folk, som er blevet forulempet af muslimer?

“A first helpline service has been launched in Britain to provide assistance to victims of Islamophobia amid concerns that incidents of Muslim hate crimes are not being reported or categorised properly….
“Many people think that Islamophobic crime does not exist. They say: ‘Where is the data?'”said the director of Faith Matters, Fiyaz Mughal.”If someone has suffered abuse, been attacked or received a leaflet with inflammatory comments about Muslims in it, I want to hear about it,” he added.“Phone line service launched in UK to help victims of Islamophobia

Paul Weston: “Blair declared war on our country”

Interview Steve Gill, talk radio Nashville. De kan godt lide mit foto, fred være for en gangs skyld med dem, PBUH eller skal det være PBUT?

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Charley
Charley
8 years ago

Hindringer af andres ytringsfrihed b√łr straffes h√•rdt, og s√•fremt hindringen indeb√¶rer nogen form for voldelige elementer, langvarig f√¶ngselsstraf.
S√•fremt personen er af udenlandsk herkomst, b√łr udvisning – inkl. evt. fratagelse af erhvervet statsborgerskab – v√¶re en indiskutabel konsekvens.
N√•r det g√¶lder religi√łst vanvid, t√łr folk snart slet ikke udtale sig, af berettiget frygt for repressalier.

Jannik Rasmussen
Jannik Rasmussen
8 years ago

Hvorfor er æggekasternes ansigter gjort ukendelige på filmene ?
Hvorfor blev ingen æggekaster anholdt ?
Er æggekastning en lovlig sport i Sverige ? Рeller gælder loven ikke for æggekastning ?

trackback

[…] http://snaphanen.dk/2012/02/21/paul-weston-blair-declared-war-on-our-country/ Kategori: Hizb ut-Tahrir, ISLAM, Islam Terror, Islamkritik, Lars Vilks, Muhammed, Sverige […]

Hr. Snusk
Hr. Snusk
8 years ago

Der findes stadig mænd med nosser i Sverige, i modsætning til denne nar:

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-48370286:hans-b%C3%B8rn-er-hverken-drenge-eller-piger.html

Aisha
Aisha
8 years ago

@Thomas Behring

Kurt Westergaard stod fast p√• det principielle, da alle andre (plus de fleste af de 11 andre Muhammed-tegnere) stak halen mellem benene. Ogs√• Flemming Rose stod fast. At de to efter deres store indsatser nu holder lav profil, vil jeg personligt ikke bebrejde Westergaard og Rose. Men det er da rigtigt, at Lars Vilks’ indsats er st√łrre. Den er uovertruffen. En sand frihedshelt.

JensH
JensH
8 years ago

@Thomas Bering

Du har en pointe i den forstand, at Kurt Westerg√•rd umuligt kan have vidst hvad han gik ind til med sin Muhammed-tegning i 2005, mens Lars Vilks lavede sine Muhammed-Rondelhunde efter Muhammed-‘krisen’ i 2006, og derfor udm√¶rket vidste hvad konsekevensen af at forn√¶rme ‘de evigt kr√¶nkede’ kunne indeb√¶re. Men jeg synes nu stadig Kurt Westerg√•rd er en h√¶dersmand.

Bent Larsen
Bent Larsen
8 years ago

Demokratiet er blevet s√• demokratisk at det ikke engang vil (eller t√łr) forsvare demokratiet. Vore love garanterer ytringsfrihed men muslimerne laver selv om p√• den sag. Gradvis v√¶nner vi os til at det ikke altid – m√•ske i virkeligheden aldrig – er demokratiet som har det sidste ord. Hvis muslimerne alvorligt mener noget andet s√• er det det som g√¶lder. For hver dag bliver det farligere at markere en antimuslimsk holdning. Politiet isolerer dem som g√łr det, ikke dem som fysisk truer ytringsfrihed og demokrati. Vi vesterl√¶ndinge tr√łster os stadig med at “det er jo bare sm√•ting, drengestreger” og med… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Dagens griner finder I ovre p√• Hodja ūüėÄ

http://hodja.wordpress.com/2012/02/21/dagens-emne/#comment-194620

Thomas Bering
Thomas Bering
8 years ago

Jeg tager sgu’ virkelig hatten af for Lars Vilks, imods√¶tning til Westergaard, som “uheldigvis/tilf√¶ldigvis” fik tegnet en tegning der gjorde ham upopul√¶r i bestemte kredse, k√¶mper Lars ufortr√łdent videre for sine idealer.

Westergaard = En uheldig fedtspiller, eller blot t√łsedreng, der stak halen mellem benene.

Lars Vilks = Et menneske der har bevaret sin integritet og forsætter kampen på det han tror på.

Skåning
Skåning
8 years ago

Har Nicolai Sennels blivit en regelbunden skribent h√§r p√• Snaphanen? I s√• fall f√•r man passa p√• att h√§lsa v√§lkommen. Jag hade stor beh√•llning av din bok “Blandt kriminelle muslimer”. Den borde √∂vers√§ttas till svenska.

Robin Shadowes
Robin Shadowes
8 years ago
Reply to  Sk√•ning

Men som du säkert är medveten om, så lär du nog snarare hinna se flygande grisar utanför fönstret. innan detta kommer hända i Sverige.

falke√łje
falke√łje
8 years ago

Det bedste svar p√• p√łbelen, der overfaldte Vilks, ville v√¶re at br√¶nde alle de Koraner,
de kunne få fat i.
Den gang pjat over en skide profet h√łrer ingen steder hjemme.

falke√łje

Nordbo
8 years ago

Det slår mig att pöbeln som skränar mot Vilks i filmen påminner om pöbeln som skränar i den här filmen:

http://www.youtube.com/watch?v=giP2O0G8y4Y

De skränar om raka motsatsen, för Gud och mot Gud, men likheten ligger i stilen, eller snarare bristen på stil. De bara skriker och skränar och beter sig som just en primitiv pöbel. Inga argument, ingen värdighet.

JensH
JensH
8 years ago

Man tror det er l√łgn, men islamisering er nu for alvor kommet igang ogs√• i USA, hvor den velkendte intimedering af alle der ikke retter ind efter islam f√•r “k√¶rligheden at f√łle*:

“Colorado Student Who Wouldn’t Sing Song Praising Allah Quits School After Death Threats”

http://www.khow.com/pages/boyles.html?article=9788619#article_comments

JensH
JensH
8 years ago

S√• har Robert Spencer igen v√¶ret p√• “The Peter Boyle talk Show” (p√• KHOW – Denver Free Radio). Denn gang var emnerne den seneste udvikling i det Arabiske ‘for√•r’, Pr√¶sident Obama’s m√¶rkv√¶rdige holdning til islamisternes sejr i dette ‘for√•r’ samt General Allen’s pinlige undskyldning til det ‘noble’ Afghanske folk over en p√•st√•et sk√¶nding af koranen af det Amerikanske milit√¶r:

http://www.khow.com/player/?station=KHOW-AM&program_name=podcast&program_id=fullshow_boyles.xml&mid=21837915

Historien om General Allen kan også læses her, (sammen med videoen af hans undskyldning):

http://www.jihadwatch.org/2012/02/afghanistan-enraged-crowd-of-2000-rallies-shouting-die-die-foreigners-over-alleged-quran-desecration.html

Erling
Erling
8 years ago

De kan godt lide mit foto.

Det er ogs√• et f√łrsteklasses portr√¶t.

Svensson
8 years ago

Våran Statsminster Fredrik Reinfeldt tjänar 150 000 kronor i månaden, Sverige är utsatta för den värsta krisen någonsin, vad gör våran statsminister då ? Inget. Läs mer här http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

falke√łje
falke√łje
8 years ago

Vi beh√łver ikke l√¶ngere t√¶nke i enorme atomskyer,
hvor vore fjender kan brænde op.
Et fly kan i dag sprede muteret figleinfluenza virus over alle fjendtlige
lande imod os.
Det er en langt mere tiltalende l√łsning, fremfor at importere hele
den muslimske Verden til os.
Det vil kun skabe en evig borgerkrig i Vesten.

falke√łje

Nielsen
Nielsen
8 years ago
Reply to  falke√łje

Hvis bare det var så nemt.