24
feb
Seneste opdatering: 25/2-12 kl. 1501
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Nicolai Sennels

Mens vi venter p√• Dansk Forening for Kvinderet, Kvinfo, Manu Sareen (ligestillingsminister og minister for afvikling af dansk kultur), Kvinder√•det og alle de andre politisk korrekte platugler, som tjener skattekroner p√• at st√łtte alle andre end de mest udsatte kvinder:

(08:00) “Hendes fingernegle blev trukket af, hendes h√•r blev revet af. Hun blev br√¶ndt med cigaretter. K√łd blev fjernet fra hendes krop med knive og andre ting. Hun fik t√¶sk flere gange hver dag. Hun blev sultet. … Jeg husker min bedstefar havde to piske p√• hans v√¶g, en til hans hund og en til hans kone.” (Dokumentaren sendt 21.02.2012.)

Dalrymple: EU er et gigantisk post-Tito Jugoslavien

N√•r man ser p√• Thornings indtil videre fuldst√¶ndigt mislykkede regeringsdannelse, hvis mest positive effekt er at svenske sm√¶deartikler mod Danmark er oph√łrt – kan man ikke lade v√¶re med at t√¶nke p√•, at den for hende bare er et springbr√¶dt til “The EU gravy train”, ligesom den var for hendes uh√łrt gridske svigerfor√¶ldre. En komiss√¶r-l√łn begynder ved 1.3 mio og slutter med sm√• 30 mio i pension. Hvis da EU endnu findes, nu hun er f√¶rdig i statsministeriet:

Greeks aren’t Germans:
A Belgian journalist who interviewed me recently about the European debt crisis asked me whether I believed in the European Project. I replied that I would answer her question‚ÄĒif she would tell me what the European Project actually was. By revealing my doubts, I proved to her that I suffered from the strange kind of mental debility known as Euroskepticism, a condition supposedly compounded of low intelligence and aggressive xenophobia. The low intelligence manifests itself in the patient‚Äôs view of European institutions as a gravy train for a transnational nomenklatura, rather than as the beginning of a new, generous, and free-spirited type of postnational identity. The xenophobia manifests itself as a secret desire for conflict and war, the European Union and its predecessors supposedly having been responsible for the avoidance of war on the Continent over the last 65 years.

Who’s the boss?The journalist then asked whether I thought that nationalism was dangerous. The question implied that the choice before Europe was between the European Union and fascism: that all that stood between us and the ascension to power of new Mussolinis, Francos, and Hitlers were the free lunches of senior Eurocrats. I replied that dangerous forms of nationalism existed, of course, but that in the present circumstances, supranationalism represented by far the greater danger. Not only was such supranationalism undemocratic, for it reflected no widespread demand or sentiment among the population; it also risked provoking the very kind of nationalism against which it was to stand as the bulwark. Further, the breakup of supranational polities in Europe tends to be messy, as history demonstrates.[..]

In short, the incontinent spending of many European governments, which awarded whole populations unearned benefits at the expense of generations to come, has‚ÄĒalong with a megalomaniacal currency union‚ÄĒproduced a crisis not merely economic but social, political, and even civilizational. The European Union that was supposed to put an end to war on the continent has resuscitated antagonisms that might end in bellicosity, if not in outright war. And the European Project stands revealed as what any sensible person could have seen it always was: something akin to the construction of a massive, post-Tito Yugoslavia.THEODORE DALRYMPLEThe European Crack-Up.

70.5 % af danskerne: Nej til Tyrkiet i EU

Et k√¶mpem√¶ssigt flertal af danskerne siger nej til, at Danmark skal fremme forhandlingerne om Tyrkiets optagelse i EU. Frygt for √łget indvandring og de d√•rlige erfaringer med Gr√¶kenland n√¶vnes som forklaringer. Massivt nej til Tyrkiet i EU

Paul Weston in Toronto

On Feb. 19, 2012, Robert Vaughan interviewed the Chairman of the British Freedom Party, Paul Weston in Toronto, Ontario, Canada.Robert Vaughan is co-host along with Robert Metz of the radio program Just Right which broadcasts from CHRW 94.9 FM in London, Ontario, Canada.

Der er ogs√• British Freedom Party Chairman – Paul Weston – IFPS Dinner Speech – Toronto – Feb 19. F√łrste halvdel af talen er i store tr√¶k lig, med den vi gengav forleden, men mere elaboreret og i bedre lydkvalitet. Den anden halvdel er anderledes:

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] kilder: Paul Weston, Snaphanen, Jewish Tribune, […]

Jens Hansen
Jens Hansen
8 years ago

K√¶re Stirner, Phd. Hvorfor har De ikke ogs√• oversat sidste halvdel af min kommentar : En del landsforr√¶dere blev likvideret under den tyske bes√¶ttelse af Danmark, og de modstandsfolk, som udf√łrte likvideringerne blev ikke efter bes√¶ttelsen stillet til ansvar for deres handlinger, fordi likvideringerne blev opfattet som legitime, bes√¶ttelsen af Danmark taget i betragtning. N√•r Lars Hedegaard og andre erkl√¶rer, at vi, dvs. den vestlige verden, allerede de facto er i krig med muslimerne, og at der vil blive tale om et retsopg√łr med landsforr√¶derne, n√•r krigen er vundet, kan det da ikke undre, at der er folk som Breivik,… Read more »

Progressiv Idiot
Progressiv Idiot
8 years ago

H√łjst√¶rede Jens Hansen, Een tillod sig, at befri dem fra deres falske bevidsthed (anst√¶ndigheden), hvorfor een oversatte deres ord til hvad de virkeligt udtrykker: Et pluralistisk demokrati kr√¶ver respekt for personer, der mener noget andet end en selv. Ellers umuligg√łres enhver demokratisk debat. N√•r man som Jens Hansen bruger ordene “medansvarlig for Breiviks massemord” eller skyldig, som ordene i virkeligheden betyder, lukker man af for enhver demokratisk debat. Medansvar for massemord kan de fleste steder i verden straffes med d√łden, ogs√• i lande, hvor man ellers ikke praktiserer d√łdsstraf. Ved at kalde sine politiske modstandere medansvarlige for massemord, er man… Read more »

Jens Hansen
Jens Hansen
8 years ago

Kære Stirner, Phd,
Hvorfor har De ikke også oversat sidste halvdel af mit indlæg.
Med venlig hilsen
“Den Prgressive Idiot.”

Jens Hansen
Jens Hansen
8 years ago

Kære Dr. Stirner.
Jeg beklager meget, men jeg bliver faktisk ikke spor forn√¶rmet over at blive beskyldt for at v√¶re “anst√¶ndig”.
Det er m√•ske lidt anderledes med ordet “idiot”, som jeg egentlig slet ikke mener h√łrer hjemme i en diskussion mellem voksne mennesker.
PS. Hvad er det for en GED der henvises til ?

Jens Hansen
Jens Hansen
8 years ago

Ang. “Anst√¶ndigheden”.
Citat fra Den Danske Forenings hjemmeside:

“HVAD B√ėR DU G√ėRE?
DEN, DER TIER, SAMTYKKER
Det er s√• nemt bare at f√łlge str√łmmen og den tankel√łse snak om “nazisme”, “racisme”, “fremmedhad” o.s.v. Men man bliver nu engang ikke ekstremist af at lade sig lede af anst√¶ndigheden og sin sunde fornuft.”

Er der lidt forvirring omkring sprogbrugen inden for milj√łet ?

Jens Hansen
Jens Hansen
8 years ago

Snaphanen og Sappho/trykkefrihedsselskabet har et medansvar for Breiviks massemord. Et pluralistisk demokrati kr√¶ver respekt for personer, der mener noget andet end en selv. Ellers umuligg√łres enhver demokratisk debat. N√•r man p√• Snaphanen og Sappho/Trykkefrihedsselskabet bruger ordet ‚ÄúQuisling‚ÄĚ eller ‚Äúlandsforr√¶der‚ÄĚ, som udtrykket Quisling jo i virkeligheden betyder,lukker man af for enhver demokratisk debat. Landsforr√¶deri kan de fleste steder i verden straffes med d√łden, ogs√• i lande, hvor man ellers ikke praktiserer d√łdsstraf. Ved at kalde sine politiske modstandere landsforr√¶dere, er man derfor med til at legitimere drab p√• disse, og dermed ogs√• med til at legitimere mord , som dem Breivik… Read more »

Jens Hansen
Jens Hansen
8 years ago
Reply to  steen

Citat Steen :
Hedegaard har sagt, at en del muslimer opfatter sig som i krig med os, men vi opfatter os ikke i krig med dem.

Citat Nicolaj Sennels Snaphanen :

Vi andre f√łrer vores krig mod islam placeret sikkert bag vores computersk√¶rme.

anonym
anonym
8 years ago

Her er lidt mere om Tyrkiet i EU. I det Radigale propagandaorgan, Nordvestnyt har de gennem et par par m√•neder k√łrt en artikelserie om tyrkerne i Holb√¶k. Hvor de sluttede af med at skrive om en ingeni√łr (alts√• ikke en lavintelligent, indavlet gedeknepper fra den anatolske h√łjslette) der var blevet gift med sin kusine her i Danmark. Og hans s√łster var gift med hendes bror. S√• det lover jo godt for fremtiden. Og hvad besk√¶ftigede de sig s√• hovedsageligt med? Jo de var som s√• mange andre kolonisatorer ansat ved integrationsprojekter. Noget som deres kolloborat√łrer, her i landet uden tvivl… Read more »

Hunter59
Hunter59
8 years ago

Hvorfor lar vi ikke disse stakkars kvinnene fra Afganistan komme til Norden. De m√• jo per definisjon oppfylle alle internasjonale konvensjoner som flykning. La dem brenne burkaen p√• flyplassen ved ankomst. S√• la disse vakre kvinnene f√• et liv i frihet her oss oss. Istedenfor importerer vi deres torturende menn, som, n√•r de har f√•tt oppholdstillatelse importere sine kvinner, l√•ser dem inne og kaster n√łkkelen. Det er ikke noen forskjell p√• √• v√¶re mishandlet og fengslet i Afganistan eller Norden, s√• lenge dine fangevoktere er de samme. Hvor er v√•re feminister i dette sp√łrsm√•let. Slipp kvinnene fri, det er v√•r… Read more »

bowlaren
8 years ago

Nu måste England välja, låta Muslimerna sprida ut sig mer, eller minska ner det med hjälp av lagar.

Limewoody
Limewoody
8 years ago

Apropos Tyrkiet via Gallia Watch: Turkey Walks Out From Yves Daoudal we learn that Turkey is in a snit, fortunately for Europe: According to Die Welt, the Turkish government announced to European authorities that it would suspend all official relations with the EU during the rotating presidency of Cyprus (during the second semester). It had already warned that it would not negotiate its candidacy with a country it does not recognize. The admissions process will therefore remain a dead issue this year. Last year, for the first time since the start of the process, in 2005, no new chapter of… Read more »

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  Limewoody

Jeg bliver faktisk mere og mere tilh√¶nger af Tyrkiet i EU. Hvis ikke det er nok for de venstreliberale, at √łkonomien er k√łrt totalt i s√¶nk og der er en begyndende social uro i alle europ√¶iske lande, s√• lad dem dog f√• alt den ballade de vil ha’..

Der vil hurtigt blive flertal for Danmarks udmeldelse af d√łdssejleren og s√• kan tyskerne, og alle de andre EU-liderlige tosser, jo pr√łve, om de kan kaperer den massive indvandring og samtidig redde Tyrkiets √łkonomi.

Så derfor РTyrkiet ind i EU Рog lad det gerne ske lidt tjep!!!