10
mar
Seneste opdatering: 11/3-12 kl. 0905
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

8 Israelis hurt, 1 seriously as terrorists continue attacks after IAF strike kills PRC chief; Iron Dome intercepts 25 rockets; Palestinians: 12 killed, 20 injured in Gaza.Palestinians fire 92 rockets at southern Israel

DR-Ritzau: Israelske luftangreb drĂŠber 12 i Gaza.

Bomb (er) i GĂžteborg

En meget kraftig bombe sprang i det centrale GĂžteborg natten til i gĂ„r kl 4 i hvad der ligner en hĂŠvnopgĂžrelse mod en restaturant blandt mafiosoer eller forsikringssvindel. Stort omrĂ„de af byen var spĂŠrret af hele fredagen: Polisen misstĂ€nker brott bakom explosion Kl. 2:34 i nat – natten til lĂžrdag – hĂžrer i dusinvis af GĂžteborgere endnu to store brag og sirener, men her kl 7:25 morgen er der ikke en lyd i svenske elektroniske medier, ikke pĂ„ den lokale avis, ikke pĂ„ den lokale radio. Hvad skete der i GĂžteborg denne nat? Vi gengiver lidt fra berettelserne i nat pĂ„ nettet. Kl. 02:37:

Lyssnade pÄ musik med mina hörlurar och har pÄ relativt högt nÀr jag plötsligt hör en smÀll frÄn centrala Göteborg (riktning mot vasaplatsen frÄn avenyn). NÄgon som hörde det? 02.34 stod klockan pÄ!

Jag hörde det bra oxÄ ifrÄn Kungshöjd. Konstigt att det inte finns nÄn info alls, första smÀllen va ju för nÀstan en timma sedan.

Vad fan Ă€r detta för skit egentligen!? Jag bor vid hĂ„llplatsen, och det small sĂ„ in i helvete. Fick ducka sĂ„ rĂ€dd jag blev. Tjejen Ă€r livrĂ€dd. Kan fan inte heller somna efter detta. Det finns inget “target” hĂ€r i omrĂ„det sĂ„ det Ă€r vĂ€l bara en tidsfrĂ„ga innan nĂ„gon lyckas ha ihjĂ€l mĂ€nniskor med allt bombande.

Japp, tvÄ smÀllar till har det varit, hörde ocksÄ de bÄda knallarna tydligt i natt, bor vid heden och lÀt som de kom norrifrÄn

Bor borta vid Sahlgrenska och Àven jag hörde en jÀvla smÀll! Jag hör sirener nu. Bor i vasa Ät hagahÄllet. RÀtt mycket sirener.

Israel-Iran: Temperaturen stiger

Et par lĂŠsvĂŠrdige artikler fra i dag: Michael Ledeen: It’s the War, Stupid, Not the Nukes hvor Ledeen skriver at Iran muligvis allerede har foretaget en prĂžvesprĂŠngning, og iĂžvrigt hĂŠfter sig ved styrets 30 Ă„r lange terrorvirksomhed. Man tĂŠnker: Hvorfor ikke benytte denne lejlighed, til at befri iranerne og alle os andre for deres plageĂ„nder? – og ANNE BAYEFSKY Obama Seeks to Delegitimize Israeli Concerns over Iran. Her Daniel Pipes hos Michael Coren:

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ole Burde
Ole Burde
9 years ago

Arvid Falck
““What exactly is a ‘targeted killing’? A relatively new addition to the lexicon of international security, it has no precise definition in international law ..”
Det er ellers ikke sĂ„ svĂŠrt at forstĂ„ , en “targeted killing” er nĂ„r man gĂžr sit bedtste for at ramme sĂ„ fĂ„ civile som muligt , uden at lade dette hensyn forhindre operationens sucses . Hvis DET ikke er lovligt , sĂ„ er det loven som er ulovlig.

Arvid Falk
Arvid Falk
9 years ago
Reply to  Ole Burde

Tack för svar, Ola Burde.

Jag har inte nÄgra egna, bestÀmda synpunkter i denna frÄga, utan ville peka pÄ 1. avsaknaden av nÄgon diskussion, om vad en stat (legalt) kan göra utanför sitt eget territorium och utan nÄgon formell krigsförklaring och 2. avsaknaden av nÄgra ifrÄgasÀttanden av, om 92 raketer Àr ett proportionerligt svar.

Arvid Falk
Arvid Falk
9 years ago

“What exactly is a ‘targeted killing’? A relatively new addition to the lexicon of international security, it has no precise definition in international law and did not come into popular usage until used by Israel in 2000. It has wrongly been equated with the terms ‘ extra-judicial execution’ or ‘assassination’, both of which are, by definition, illegal, whereas targeted killings can, in extraordinary circumstances, be legal. According to the report of the Special Rapporteur to the UNHRC on targeted killings, a targeted killing is: 
the intentional, premeditated and deliberate use of lethal force, by States or their agents acting under… Read more »

Johansen
Johansen
9 years ago

Over 130 terrorraketter er affyret af islamisterne i Gaza mod civile israelere i en stor radius rundt om Gaza det seneste halvandet dĂžgn.
1.000.000 israelere bor i omrÄdet indenfor raketternes rÊkkevidde.

http://honestreporting.com/israel-under-fire-missile-barrage-hits-south/

Helt i DRs Ă„nd melder den rĂžde stĂžjsender ikke noget om islamisternes omfattende terrorbeskydning mod civile israelere.
SkÞnt, at Israel fik ram pÄ nok en muslimsk terrorleder i fredags.

Frank P
Frank P
9 years ago
Reply to  Johansen

Den stÄr jo i den store mediehÄndbog:

1. Ignorér al terror mod Israel
2. Rapportér alle forsvarsgreb mod det opdigtede folk
3. BlÊs det op i sÊrlig grad nÄr kvinder eller bÞrn dÞr

Frank P
Frank P
9 years ago

Helt usandsynligt skingert toneleje i Sverige. ForfĂŠrdelig shaming-artikel af SD: http://www.sydsvenskan.se/malmo/article1614279/Polisen-SD-har-inte-koll-pa-laget.html SD fĂ„r skylden for alt. “Sverigedemokraterna Ă€r rasister. De har inte blivit mer demokratiska för att de sitter i riksdagen och vi vill inte ha dom pĂ„ Malmös gator, sa hon.” MalmĂžs politi benĂŠgter igen at udviklingen i MalmĂž har noget med den voldsomme indvandring at gĂžre: “Vi har ju nĂ€stan inga dömda. Det enda vi kan sĂ€ga Ă€r att det finns ett antal hĂ€ktade med olika bakgrund, sĂ€ger polisinspektör Lars Mahler, som bevakar demonstrationen pĂ„ Stortorget. ” NĂŠrmest jublende proklameres det at der jo ikke er nogen dĂžmte,… Read more »

Hans Und
Hans Und
9 years ago

Og her kan vi sĂ„ for gang nummer 1.000.000 se hvordan 1 “militant” + 11 andre leveres som, at de 11 er tilfĂŠldige civile. Man mĂ„ formode, at nĂ„r livvagter, chauffĂžrer og andet er trukket fra sĂ„ er der mĂ„ske 1 – 2 civile iblandt.

Ole Burde
Ole Burde
9 years ago

Civilbefolkningen i det sydlige Israel har efterhĂ„nden vendet sig til de periodiske raketangreb . Op og ned , lissom vejret , nogen gange regner det og nogen gange gĂžr det ikke . Stemningen har forandret sig meget siden “sidste omgang” , ikke flere hysteriske anklager mod regeringen for ikke at gĂžre noget ved det . Foer eller siden bliver regeringen nĂždt til at beslute sig til hvordan den vil angribe problemet Gaza , men forelĂžbibg stoler folk pĂ„ at regeringen bag ved kulisserne arbejder med at blive grundigt og effektivt forberedt til “nĂŠste omgang” . MĂ„ske vil det vĂŠre nĂždvendigt… Read more »

falkeĂžje
falkeĂžje
9 years ago

Israel bĂžr bombe igen med en sodavandsflaske fyldt med muteret fugleinfluenzavirus.
SĂ„ har de udryddet hele Gasaz muslimske befolkning, men de gĂžr klogt i at vaccinere
deres egne, for den virus kan udrydde et helt kontinent.

falkeĂžje

Hilmar
Hilmar
9 years ago
Reply to  falkeĂžje

Det er kommentarer som din, “falkeĂžje”, der understreger hvor overfladisk og ensidig en lĂŠserskare snaphanen har. Israel er altid uskyldig, ligegyldigt hvor mange bomber og hvidt fosfor de smider i hovederne pĂ„ civile kvinder og bĂžrn. Man har lagt sig fast pĂ„ at Islam er evigt slem, og Israel evigt ejegod. Og sĂ„ rykker man sig ellers ikke ud af stedet. Jeg hĂ„ber virkelig du mente bemĂŠrkningen med den muterede fugleinfluenza ironisk. Hvis ikke, sĂ„ undrer det mig, at den ikke er blevet kritiseret af administrator eller fjernet som den direkte opfordring til vold og, ret beset, folkemord som den… Read more »

Santor
Santor
9 years ago

Ang : Bomb (er) i GĂžteborg

Man burde vel ikke lĂŠngere byde Svenskerne velkommen til virkeligheden ?

Alligevel, Velkommen til virkeligheden Sverige.

Prudentius
9 years ago

Apropos Israel.

Jeg har siden jeg var en lille dreng set nyheder om “Israel-PalĂŠstina konflikten” pĂ„ de to licensfinancierede kanaler og som alle andre hĂžrt om den ene kuldsejlede fredsplan efter den anden i de forgangne Ă„rtier.

Aldrig blev islams forpligtende kald til hellig krig nĂŠvnt med bare et ord!

Denne islamiske doktrin der tydeligvis udgĂžr kernen i de vedvarende stridigheder, kom fĂžrst op til overfladen efter 9/11, da dens eksistens ikke kunne skjules lĂŠngere. Og selv herefter forbliver dens afgĂžrende betydning helst ignoreret af msm.

Det er da, i bedste fald, en underlĂždighed af enorme proportioner.

Hilmar
Hilmar
9 years ago
Reply to  Prudentius

Hvad med de israelske hÞjrepartier, sÄsom shas der offentligt proklamerer Þnsket om at alle palÊstinensere rammes af pest?

Eller deres ambitioner om at alt land mellem Middelhavet og Eufrat skal tilhĂžre “Stor-israel”?

Er det aspekter af konflikten du har hĂžrt om for nylig i tv-avisen?

Der er ekstremister pÄ begge sider, ogsÄ i Israel. Flere af dem har faktisk ministerposter i Netanyahus regering.

Hr. Snusk
Hr. Snusk
9 years ago

Der er faktisk blevet skrevet om eksplosionen her:
http://www.goteborgdaily.se/news/strong-explosion-at-gamle-port

Man kan ogsÄ lÊse denne ikke-relaterede historie:
http://www.goteborgdaily.se/news/man-stabbed-to-death
“The police declined to release more details about the case…”
Vi mÄ endelig ikke vide for meget.

Frank P
Frank P
9 years ago

Til gengĂŠld kan svenskerne hĂžre og lĂŠse om:

Polisman utreds för hets mot folkgrupp

Den kĂžrer overalt og hele tiden… det er vigtigt

hansL
hansL
9 years ago

Jamen, hvad er der sker i Sverige, sagerne bliver mere og mere groteske.. Man kan jo snart forestille sig hvis krigen bryder ud i det sydlige Sverige, sÄ er der ingen der for noget af vide i resten af Sverige.

Jernhesten
9 years ago
Reply to  hansL

Jo, de skal nok fĂ„ det at vide – det bliver bare af andre kanaler!