23
mar
Seneste opdatering: 24/3-12 kl. 0307
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den store Hamershøi-udstilling pĂĽ Statens Museum er blevet kritiseret for at vĂŚre “overkurateret” – “overkureret?” Midt imellem Hammerhøi billederne hĂŚnger Munch, Whistler og Gauguin, fordi de ligner. Kuratorer er pĂŚdagoger, de tygger maden for os, de fĂĽr penge for det. Det er ikke antydningens kunst, men skidt. Der er billeder fra London, Stockholm, Paris, fra OrdrupgĂĽrd og Hirshsprung. Poul Vad ville have frydet sig, og Michael Palin. Der er billeder fra Dyrehaven (øverst), Strandgade og Søndermarken (nederst). Jeg genkendte Søndermarken ved vintertide og solnedgang, for jeg var der for nylig og det lignede. SĂĽ hvidt, sĂĽ sort og sĂĽ rødt. De samtidige malere var fascinerede af Hammershøi, publikum ikke. Skovgaard skal have set hans palet. “Den bestod af tre nuancer af grĂĽt plus blĂĽt eller brunt.” “Bed mig ikke forklare det.” Farvebilleder er bedre, jo fĂŚrre farver de har. Derfor er sommertiden den vĂŚrste for fotografer. (Bloggen er udenbys og vender tilbage pĂĽ mobilt bredbĂĽnd i løbet af weekenden. – Fotos Š Snaphanen.)

0 0 votes
Article Rating


DonĂŠr engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Frank P
Frank P
9 years ago

BTW, Cordua&Steno var lavet om til Javling&Steno i fredags. Jalving havde übenbart valgt at sÌtte Sverige pü dagsordenen og en ledende journalister pü Sydsvenskan var med. En del emner blev diskuteret, bl.a. Saudi-contra-skandalen der kører pt., og mod enden af 1. time tog Jalving ikke-emnet Sverigedemokraterna op. Stemning blev straks smü-kedelig og journalisten affejde SD lynhurtigt som et pari der kun har et emne og derfor kan man slet ikke lave politik sammen med dem. Selv om journalisten var erklÌret liberal blev SD affejet som var de nazister.

PBr
PBr
9 years ago

http://youtu.be/lCS8hUZXJ-g

“Lidt” Rued Langgaard, en stor komponist der af uransagelige grunde aldrig rigtig fik plads i sin leve tid. Det er der rĂĽdet noget bod pĂĽ senere og dette er nok en af de flotteste indspilninger af 1 symfonien jeg har hørt.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Sikke dog en overraskelse 😉

http://politiken.dk/udland/ECE1579185/toulouse-terrorists-bror-er-stolt-af-hans-doed/

Internationalt 23. mar. 2012 KL. 23.56
Toulouse-terrorists bror er stolt af hans død

AF Søren Astrup

Mohamed Merahs storebror støtter sin lillebrors handlinger.

Det er kommet frem under et grundlovsforhør over storebroderen, der har fĂĽet sin anholdelse forlĂŚnget efter terrorbestemmelserne i den franske straffelov. [ “Jamen, det er jo ellers sĂĽdan en pĂŚn familie, ikke? …. ” ]

Han erklÌrede, at han er stolt over, hvordan lillebroderen døde.

MIKE
MIKE
9 years ago

“We have one law for war, one law for peace, but we don’t have a law for the current situation,” said Alain Chouet, a former intelligence director at France’s DGSE spy agency.

“If we stopped (Merah) three weeks ago, what would people have said? ‘Why are you stopping him? What did he do?’”

LĂŚs eventuelt ….

http://www.timesofisrael.com/europe-wakes-up-to-threat-of-islamist-terror/

Info
Info
9 years ago

Kanske en smula Hammershøi-stämning?

http://www.malmgrenpaintings.se/outside_inside_delsida.htm