28
mar
Seneste opdatering: 28/3-12 kl. 0929
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

‘Honour’ crime victims living in fear in the UK
ANOTHER MUSLIM PEDOPHILE GANG IN UK.

GĂžteborgsposten sammenligner Breivik og Fjordman

Der findes injurielovgivning i Sverige, eller hur ?

En grupp vittnen Ă€r vĂ„rdpersonal som sett Breivik pĂ„ nĂ€ra hĂ„ll och anser att han inte Ă€r psykiskt sjuk. En annan grupp ska vittna om att Breiviks Ă„sikter om bland annat muslimer inte Ă€r unika utan omfattas av mĂ„nga.Det mest uppmĂ€rksammade namnet Ă€r pseudonymen “Fjordman”, bloggaren Peder Nöstvold Jensen, som frĂ„n början ansĂ„gs vara Breiviks frĂ€mste inspiratör och till och med medbrottsling.En norsk hovrĂ€tt faststĂ€llde pĂ„ tisdagen att Breiviks egen förklaring under rĂ€ttegĂ„ngen av hĂ€nsyn till överlevande inte fĂ„r sĂ€ndas direkt till allmĂ€nheten av medierna. Beslutet var vĂ€ntat.Breivik och Krekar “delar vĂ€rldssyn”

Student Beaten Outside Jewish School in Paris

A Jewish boy reportedly was beaten outside the Ozar Hatorah school in Paris by youths shouting anti-Semitic epithets. The incident occurred Monday outside the school, which the 12-year-old victim attends. He was not seriously injured. The attack came a week after a gunman opened fire on the Ozar Hatorah school in Toulouse, killing a rabbi and his two young sons, and the daughter of the school’s principal.The boy in Paris reportedly was beaten about 100 yards away from the school, out of sight of police who have been guarding the school since last week’s attack in Toulouse. JTA. Franske (og andre) medier er medskyldige i jþdehadet.

Sverige Àr i en moralisk kris

Mishra

De flesta av mina vĂ€nner med akademisk bakgrund har reagerat med chock och försökt övertala mig att tĂ€nka om och inte ta detta steg. En invandrare som gĂ„r med i Sverigedemokraterna Ă€r det sista mĂ„nga i den politiska korrekta klassen skulle förestĂ€lla sig. Men jag har funderat mycket och lĂ€nge över mitt beslut. Det citat som kommer till minnet Ă€r: ”De hetaste platserna i helvetet Ă€r reserverade för dem som, i tider av moralisk kris, Ă€r neutrala”, av Dante Alighieri. Sverige Ă€r i en moralisk kris och mĂ„nga politiker och opinionsbildare beter sig som strutsar; grĂ€ver ner huvudet i sanden och hoppas att stormen helt enkelt inte existerar, medan problemen nĂ€rmast blivit oöverstigliga.Mishra: DĂ€rför har jag valt att bli sverigedemokrat

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Info
Info
9 years ago

SVERIGE I MORALISK KRIS – MEN NU KOMMER REGERINGENS RÄDDNINGSPROJEKT! PĂ„ regeringens uppdrag har Statens Historiska Museum i Stockholm engagerat sig i ett nytt, stort projekt, ”en omvĂ€rldsbevakning”. Att bevaka den historiska omvĂ€rlden verkar ju vara en rimlig uppgift för vilket historiskt museum som helst. Har man Ă€gnat sig Ă„t annat och helt felaktiga saker tidigare? Tydligen tillmötesgĂ„r regeringen med sin satsning Ă€ntligen sina uppdragsgivares, dvs. skattebetalarnas och vĂ€ljarnas, lĂ€nge uttalade krav och önskemĂ„l pĂ„ en ny, objektiv, historisk vetenskaplighet. Eller gör man det? FrĂ„gan Ă€r berĂ€ttigad med tanke pĂ„ projektets minst sagt besynnerliga inriktning. ”OmvĂ€rldsbevakning” Ă€r kanske inte det… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
9 years ago
Reply to  Info

“Queeraspekt” ? Og den slags aspekter finder man altsĂ„ ogsĂ„ i vikingetiden … Meget kinky. Det er jo i hvertfald lidt svĂŠrt at argumentere imod. IsĂŠr, nĂ„r man ikke er ordentlig indfĂžrt i lingo’en. Man er vel ogsĂ„ bange for, at man er kommet til at “overhĂžre” et eventuelt ironisk “tonefald”, der mĂ„tte skjule sig mellem linjerne. Er det helt alvorligt ment ? Og er det virkelighed, hvad rygtet taler om: BĂžrnehaver, der opererer ud fra en teori om, at kĂžn alene er en social konstruktion ? En dag mĂ„ jeg bevĂŠge mig over pĂ„ den anden side af sundet… Read more »

JensH
JensH
9 years ago

Briterne kunne virkelig lĂŠre noget af Italien her:

“How to get tough with a terrorist: As UK agonises over Qatada, Italy simply ignores Euro judges and kicks out fanatic

-We can’t reverse Italy’s deportation of terrorist to Tunisia, admits ECHR
-Tory MP leads calls for Britain to follow suit with hate cleric Abu Qatada”

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2121356/Abu-Qatada-row-As-UK-agonises-hate-cleric-Italy-simply-ignores-Euro-judges-kicks-fanatic.html