29
mar
Seneste opdatering: 30/3-12 kl. 0637
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Bilden av Malmö (min 58) er værd at se. Ikke på grund af Gellert Tamas, der af uransagelige grunde har fået foræret hele midterdelen af programmet, men på grund af hædermanden, den rigtige journalist, Janne Josefsson. Se det færdigt, han kommer igen til sidst og han skaffer noget virkelighed ind, som Gellert Tamas er alt for ideologisk indstillet, til at turde. Tamas’ bortforklaring på byens deroute lyder i korthed: sociale problemer og racisme rettet mod de 50 % af byens borgerne, der har udenlandsk oprindelse. Han producerer fiktion, ligesom da han producerede en psykiatrisk tilstand, der kun forekommer i Sverige: Det apatiske flygtningebarn. Har han også opfundet den apatiske journalist, eller abonnerer han bare på sub-specialet? “För högerpopulistiska partier i hela Skandinavien hålls nu staden upp som ett varnande exempel.” Det er Tamas’ bagvendte udgangspunkt, der kalder agitatoren i ham frem. “Sejren har mange fædre, men nederlaget er faderløst.” Ingen kommer til at påtage sig ansvaret for, hvad der sker med Malmø de kommende år. “It’s every man for himself.”Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5
Deltag i debatten...

avatar
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Peer PedersenJensHbowlarenSkåning Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Peer Pedersen
Guest
Peer Pedersen

I Irak är det precis som i Rosengård!

bowlaren
Guest

Pratar du med en invandrare i Malmö, då tycker dom Malmö är bra. Pratar du med en svensk i Malmö, då är Malmö en katastrof, vilka ska vi lyssna på.Landets riktiga befolkning, eller på flyktingar ?

JensH
Guest
JensH

“vilka ska vi lyssna på.Landets riktiga befolkning, eller på flyktingar ?”

Vi skal (tyvarr) selvfølgelig lyssna på flyktingar, da det er dem der er byens fremtidige flertals-befolkning.

Skåning
Guest
Skåning

Än finns det några Jomsvikingar kvar.

Peer Pedersen
Guest
Peer Pedersen

De har mig; en Dansk Göing fra Stevns där inte tar skit….