30
mar
Seneste opdatering: 1/4-12 kl. 1155
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

French elite police arrested around 20 people in early morning raids in suspected Islamist militant circles on Friday in several cities including Toulouse, scene of this month’s killings of soldiers and Jewish children, a police source said. The arrests in Toulouse in the southwest, Nantes and Le Mans in western France, and in the Paris region, were carried out by the RAID police commando unit, the source said. France police swoop on Islamist

Det er sket i de tidlige morgentimer, s√• der er n√¶sten kun fransksprogede historier publiceret omkring kl. 07. Anholdelserne skete i Toulouse, Nantes, Marseille, Lyon, Nice og Ile-de-France iflg. Nouvel Observateuer. De er ikke direkte relateret til Merah-sagen, men Sarkozy har bedt politiet tilbageholde de muslimske ekstremister, der anses for at v√¶re mest farlige, skriver Ouest-France. E’Express skriver dog, at politiet har ledt efter indblandede i terror-sagen. Le Point skriver at det er fransk elite politi, lokalt politi og indenrigsministeriets efterretningsv√¶sens anti-terrorkorps (DCRI), der har v√¶ret i aktion. N.Y.T er kommet med nu, og skriver at Kalashnikovs milit√¶rv√•ben er blevet beslaglagt, og at “et vist antal mennesker kommer til at blive udvist af Frankrig.” “Raids mod ekstremister kommer til at forts√¶tte. N√•r man er borger i Frankrig, skal man ikke v√¶re bev√¶bnet med Kalashnikovs.” . – Sarkozy siger, at “operationerne ikke er direkte forbundne til Toulouse-sagen, og at vi kommer til at udvise mennesker, der dybest set intet har at g√łre i Frankrig.” Blandt de anholdne er lederen af den nu forbudte salafist-gruppe Forsane Alizza, Mohammed Achamlane. (Overs√¶ttelserne er kommet p√• kronologisk som franske aviser har opdateret.)

Man har hele tiden vidst, at Frankrig ville komme til at v√•gne f√łr end politisk somnabule, dysfunktionelle befolkninger som Englands og Sveriges. De g√•r mod s√• meget desto “interessantere” en fremtid. Mon denne gang var Frankrigs anledning til at lappe lidt p√• √•rtiers fors√łmmelser ?

Ulrik H√ły i haram-mode

J√łsses, er han ikke tilh√¶nger af en r√łd regering l√¶ngere? Han beskriver hvad hans datter og barnebarn har oplevet af multikulturel chikane. Er det en ringe tr√łst, at H√ły ikke skal gennemleve de kommende tider, som hans sagesl√łse efterkommere skal. Ein gausame Salbe samme dag som Berlingske forts√¶tter sin artikelserie om, hvor let det er at svindle sig ind i det danske velf√¶rdssystem med “lejede identiteter”. Fire fem √•r, s√• man er borger i Danmark. “Alt flyder.”

DR2 viser i de kommende uger ¬ĽKampen om indvandringen¬ę, en dokumentation i 6 afsnit, og det er en god id√©. S√• god, at serien burde bringes i den bedste sendetid og omd√łbes til ¬ĽKampen om masseindvandringen fra de ikkevestlige lande¬ę, for det er den, det handler om.[..]

Kapitlet blev nu trykt alligevel. Ikke i B. T. som planlagt, men i Weekendavisen, og tilbage er der generationernes syn p√• sagen. Hvad med masseindvandringen fra de ikke-vestlige lande? For mig at se er det den st√łrste t√•belighed i demokratiets historie. En skandale. Second to none i sin mangel p√• omtanke. Det forholder sig anderledes for efterkommerne. For dem er masseindvandringen sk√¶bne og vilk√•r, en dikteret virkelighed, og man kan ikke klandre dem for at agere derefter.ULRIK H√ėY: Kampen om indvandringen, Weekendavisen (ikke online)

Vilks’ kamp for ytringsfriheden

Weekendavisen har et helsides-interview med Lars Vilks i dag af Helle Merete Brix og Uwe Max Jensen, et af de grundigste længe:

Kontrasten til sommeren 2010, da den ene af denne artikels forfattere bes√łgte Lars Vilks, er sl√•ende. Dengang kunne man k√łre direkte ind i kunstnerens indk√łrsel. Nu er han under konstant bevogtning af en s√¶rlig enhed under Sk√•nes politi.

“Jeg tror, man havde forestillet sig, at man i begyndelsen m√•tte tage hensyn til disse nye borgere og deres fremmede kultur. Men resultatet er blevet, at muslimer i Sverige ikke behandles som fuldt voksne i et demokrati. At de skal have en hj√¶lpende h√•nd for at kunne klare sig. Man kan ikke sige det ligeud. Men der findes ingen tidsplan for, hvorn√•r muslimerne skal behandles som fuldgyldige borgere.”

“S√•dan noget som at tage til stranden med venner en sommeraften, det g√łr jeg ikke l√¶ngere. Det bliver s√• m√¶rkeligt. Man skal annoncere, hvorn√•r ens g√¶ster ankommer, og s√• skal selskabet med politibeskyttelse til stranden. Man skal ogs√• svare p√•, hvor l√¶nge man t√¶nker sig at blive og s√•dan. Det bliver ikke rigtig socialt. Det er en slags husarrest, men en frivillig husarrest”.(Weekendavisen, Kultur, side 6, ikke online.)

Avisen har brugt nogle fotos fra arkivet fra en anden lejlighed. Jeg håber, de var billige. Her er så et par af mine egne, fra den dag. Poliserne, der spiller en vis rolle i artiklen, fik lovning på ikke at blive fotograferede:


0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Utflyttad svensk
Utflyttad svensk
8 years ago

Allt jag kan säga är att jag hoppas även svenskarna vaknar upp ur sin törnrosasömn.

Robin Shadowes
Robin Shadowes
8 years ago

Vad hemskt det √§r egentligen att vara f√•nge i sitt eget land. Speciellt med tanke p√• att det inte hade beh√∂vt vara s√• alls. Inte ens n√§r katastrofen √§r ett faktum, inte ens d√• √§ndrar politikerna kurs. Galenskaperna bara forts√§tter dag efter dag som om inget hade h√§nt. Med vettigare politiker vid rodret som hade haft vett och mod nog att v√§nda kurs och ta tag i problemen, s√• hade kanske Vilks s√• sm√•ningom kunnat uppleva sin √•lderdom i frihet igen. Varf√∂r skall det beh√∂va vara s√• sv√•rt att repatriera dom ointegrerbara, dom kriminella och terroristerna och krigsf√∂rbrytarna? Bara s√§tt… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago

Det er meget, meget sv√¶rt at omvende mennesker, der tilh√łrer en menighed, der hele livet igennem har dyrket forsagelsen af dj√¶velen (“racisten”) og alle hans gerninger (“racismen”). Disse menneskers verdensbillede er lige s√• fromt og enfoldigt som middelalderens. De √¶rer gud (humanismen) og frygter de ondskabsfulde sm√•dj√¶vle. Og de lader sig ikke friste af alt det, der fors√łges hvisket i deres √łre af (folke-)forf√łreriske fristere, men g√łr sig st√¶rke over for det. Vade retro, Satanas! Alle vores r√łgede, spegede, og spidsfindige argumenter preller af p√• disse ferske mennesker, der kun √łnsker at vide det ene forn√łdne: At alle mennesker i… Read more »