31
mar
Seneste opdatering: 31/3-12 kl. 0847
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I dag kan man i √Örhus opleve engelske arbejderklasseunge, der er blevet forr√•dt mindst dobbelt af deres politikere. De er blevet i mindretal i deres bydele, de har ingen repr√¶sentanter i parlamentet og de er ved masseindvandring p√•f√łrt massiv arbejdsl√łshed, voldelige overfald, mord, voldt√¶gter og flugt fra deres f√łdesteder.

Der er n√¶sten igen danske journalister, der har demonstreret den ringeste viden om hvilke forhold, der har skabt disse unge. Der findes stort set ingen beskrivelser p√• dansk af af, hvordan det har v√¶ret for dem at komme i mindretal i deres bydele overfor en agressiv, politisk kult som islam. Tilsyneladende vil ingen vide det, og da slet ikke de skrigende, fork√¶lede venstreekstremister, der vil farte til √Örhus i dag for at lade deres poltiske luksus-had g√• ud over nogle mennesker, hvis baggrund de intet aner om. DR 2 sendte forleden Channel Fours Lessons in hate and violence fra februar 2011 – kl 23 om natten. De sendte Undercover Mosque tre √•r forsinket p√• samme tidspunkt. Det tilfredsstiller m√•ske adsidighedskravet, men ikke oplysningskravet, for en br√łkdel ser det.

Men det v√¶rste er dog at h√łre vores politikere og journalister messe den samme salme om “h√łjreekstremister” dag ud og dag ind. EDL er hovedsageligt, som Douglas Murray sagde i K√łbenhavn sidste √•r, “et symptom p√• engelske politikeres enorme uf√łlsomhed, ligegyldighed og fors√łmmelser overfor de laveste i det engelske samfundshieraki.” N√•r eliten svigter s√• eklatant, vil n√łdvendige politiske kr√¶fter komme til udtryk fra gadeplan, og det er ikke nogen √łnskev√¶rdig situation, men EDL er skabt af engelske politikere siden Enoch Powell, og is√¶r af Tony Blair og Gordon Brown, de v√¶rste redepissere siden Kim Philby, Donald Maclean og Guy Burgess. Deres arv til England er s√• eksplosiv, og man beh√łver ikke undre sig i Danmark over, hvorfor s√• mange ikke ekstremistiske engl√¶ndere forventer den bliver blodig. En danske pendant er der gudskelov ikke brug for – endnu.

Der findes l√łdige beskrivelser p√• engelsk, der kan g√łre ignoranterne klogere, hvis de vil. Der findes main stream TV og avisartikler, der har beskrevet den muslimske magtovertagelse af Londonbydelen Tower Hamlets og nu den seneste i Bradford ved valgsvindel og den midlertidige marionet, George Galloway. En mand, der vandt de muslimske stemmer, Labour troede de havde f√•et for altid, og som tror, at han selv kommer til at bevare dem. En politisk opportunist og idiot, der kun befinder sig kun f√• √•r f√łr den situation, Malm√łs borgmester vil befinde sig i. (Det er m√•ske derfor, Reepalu efterh√•nden ser s√• stresset ud.) En mand, der appelerede til sine v√¶lgere med rene, relgi√łse underkastelsesman√łvrer:

God knows who is a Muslim. And he knows who is not….let me point out to the Muslims brothers and sisters what I stand for…..I, George Galloway, do not drink alcohol and never have… I, George Galloway have fought for Muslims at home and abroad, all of my life….what has the Labour candidate ever done for Bradford let alone Pakistan and Kashmir?… etc etc.

Se reportage: How Galloway’s cynical courting of young Muslims left Labour humiliated.- Der findes litteratur om levevilk√•rerne i Bradford. Og siden december 2011 findes der ogs√• denne bog om nabobyen Dewsbury skrevet af en erfaren lokal journalist Danny Lockwood. Selv The Guardian holder sig tilbage med at kaste m√łg p√• ham. Det m√• v√¶re den rette dag at introducere den, selvom det n√¶ppe spiller nogen rolle for “aktivister”, politikere og journalister i Danmark. To anmeldelser fra Amazon – der er otte i alt.

Dewsbury – The Canary In The Mine

In this provincial, very `northern’, factual memoir Lockwood has compiled a nostalgic work which describes the stark often sad reality of gradual cultural replacement as seen through the eyes of one man and his family. It seems the county of Yorkshire has a compadre for Canada’s Mark Steyn (`America Alone’ and `Lights Out’) – in that both authors have been dragged through the courts in an effort to silence them.

With blunt trauma prose Lockwood succeeds in showing that British freedoms are in peril due to a kind of cultural suicide propelled by `feel good’, self-righteous commissions, and their `head in the sand’ guidelines and rules. He also underlines, in a sobering but humorous way, that this unwanted change is further fuelled by those in power and other very `useful idiots’, carrying political correctness to ridiculous lengths. The reverse discrimination inflicted on the English over recent decades has created a fear of openly stating the obvious – a fear that Lockwood has thankfully managed to overcome (and some). Other members of the various indigenous classes are not let off the hook, however, particularly the benefit dependent non-working classes’ whose problems I would say parallel those of some of the most disenfranchised native communities on reserves in North America.

To surmise Danny Lockwood’s book, “The Islamic Republic of Dewsbury” is a stark reminder that England (and the west for that matter) has lost the plot. The unsaid but sad conclusion to this work is that there seems to be no strength of will to address the obvious problems highlighted within. That Lockwood refuses to be quiet on this important matter offers some hope that eventually those in control will hear his and other voices clearly stating `the emperor has no clothes. Keep your eye on what happens in the town of Dewsbury – it is `the canary in the (Yorkshire) mine’ of things to come.

The genocide of the British people in microcosm, 29 Mar 2012

This is a ground-level view of the genocide being inflicted on the British people by those whose job it is to protect them: politicians, journalists and the police. It shows how they consistently conspire against the interests of British indigenes in favour of the interests of alien incomers. Having read this book, I think it is no exaggeration to say that the British people are being subjected to racial persecution by their own government. Perhaps this sounds fantastical, but the many incidents described by the author leave no real room for doubt.

Among our governing elites, the obsession with race is so powerful that members of ethnic minorities (although the indigenous British are now the real ethnic minority in Dewsbury) can literally get away with crimes committed against indigenes. Often the police won’t even investigate them. But when the crime is the other way around, it becomes a major incident, attracting massive police resources and intense media interest.

Dewsbury is a once prosperous town that has been turned into a depraved third-world colony by the sick self-hatred of the British governing class. Alas, I feel its fate presages the future of Britain and Europe unless people develop enough moral backbone to stand up to the intimidatory accusations of “Racism!” whenever they seek to defend their own interests.

Cheradenine Zakalwe har bragt uddrag af bogen her og her.

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
anonym
anonym
9 years ago

Morten

Den korrekte betegnelse for disse områder, er herrefolksrene områder.

Morten - - -
Morten - - -
9 years ago

Desv√¶rre kan omr√•der som Dewsbury ogs√• kommer til at tjene som “m√łnstereksempler” p√• “fredelige islamiske samfund i Europa”. For hvis autoriteten bliver total i omr√•det, g√łr ingen l√¶ngere opr√łr. Og s√• bliver der “fred” p√• overfladen.

Fred betyder nemlig underkastelse i islam, som de selv uden blusel siger det (“dar al islam” og “dar al harb”).

N√•r f. eks. de f√• opr√łrske unge piger “falder til ro” (ingen appelmuligheder eller asyler) bliver der stille.

– – –

anonym
anonym
9 years ago

m

Hybris, nemesis og karma skulle det have været.

anonym
anonym
9 years ago

M Du er vel nogenlunde velinformeret om islam og muslimers syn p√• ut√¶kkeligt kl√¶dte utlid√¶kkede, vantro ludere. S√• du udm√¶rket godt ved at d√©t, at muslimer voldtager, men ikke mindst gruppevoldtager, vantro kvinder, piger og mindre√•rige piger, det er noget der sker ufatteligt mange gange i timen, bare her i Europa, s√• jeg ved udm√¶rket godt hvad jeg taler om, og jeg har ogs√• kommenteret derom utallige gange i de par f√• m√•neder jeg har gjort det. Hvad ang√•r dem, der er f√łdt med hypermobile h√•ndled, s√• g√¶lder reglen, at nemesis og karma ogs√• vil ramme dem, ligesom de f√łrstn√¶vnte.… Read more »

anonym
anonym
9 years ago

12.00 radioavisen p√• P4 i g√•r sagde det hele. For de lagde ud med at omtale “The Battle of Aarhus”, som v√¶rende √©n demonstration mod islam, og √©n for islam. Dog rettede de sidstn√¶vnte til mangfoldighed. Og fjernsynsnyhederne i aftes var jo ogs√• fyldt med blodt√łrstige 24/7 heilende h√łjreekstremister, om end DR faktisk ogs√• var noget mere nuancerede end vanligt. S√• guderne m√• vide hvilket sprogbrug, jourslamisterne vil tage i brug i dag. Men vi kan jo h√•be p√•, at nogle (mindre√•rige) AFAt√łser bliver beriget med lidt chokolade- og lakridsstang. Og at AFAfredsaktivisterne ogs√• oplever lidt interkulturel interaktion, is√¶r g√¶ldende… Read more »

M
M
9 years ago
Reply to  anonym

Anonym: Dit h√•b om, at mindre√•rige “t√łser” m√• blive voldtaget, er modbydeligt. Voldt√¶gt af mindre√•rige er den v√¶rste forbrydelse, der findes. Det kan ingen omst√¶ndigheder √¶ndre p√•. Du t√¶nker ligesom Breivik, der sk√łd b√łrn, fordi de deltog i en venstreorienteret politisk event. T√¶nk dig lidt om. Ud over den √•benlyse grusomhed i at myrde eller voldtage folk – og oven i k√łbet b√łrn – er s√•dan en gerning meningsl√łs selv set ud fra psykopatens egne fordrejede principper. For b√łrn pr√łver forskellige ting af – somme tider rigtig dumme ting – i et fors√łg p√• at forst√• verden omkring sig. De… Read more »

Haha
Haha
9 years ago
Reply to  M

Man kan ikke l√¶re xxxx noget som helst, hvorfor dine ideer om at idioter, p√• magisk vis, forandrer sig informerede og civiliserede mennesker, er baseret p√• progressiv p√¶dagogik. Endvidere, kan jeg til din svada om “Det er ikke rart at se b√łrn deltage i ekstremistiske grupperinger med en voldelig agenda…” , sp√łrge: Hvem deltager? Udf√łrer de handlinger? Hvilke konsekvenser har disse handlinger? For hvem? Forsvinder det aff√łdte ansvar p√• magisk vis pga. en arbitr√¶r aldersgr√¶nse, baseret p√• sp√łgelser i hovedet mennesker, og i s√• fald hvorfor? Bare fordi? Dit svar er meningsl√łst, da hvis du h√¶vder, at gerninger er ligegyldige,… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Helt utroligt! – Er briterne i virkeligheden svenskere i forkl√¶dning? ūüėÄ http://www.dailymail.co.uk/news/article-2120236/Abu-Qatadas-delight-handed-expensive-taxpayer-funder-home.html Qatada, the happiest man in England: Brother boasts of hate-preacher’s delight as he is given a more expensive home (funded by the taxpayer, of course) New home has more bedrooms, a bigger garden and more fittings Family of freed terror suspect are said to be ‘delighted’ at the move 51-year-old had requested a move from previous home worth ¬£400,000 By Tom Kelly PUBLISHED: 21:30 GMT, 25 March 2012 | UPDATED: 13:33 GMT, 26 March 2012 Comments (961) Rehoused: Qatada has been handed a more expensive taxpayer-funded home Abu… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Bjovulf

Londonistan 2012 ( via Hodja ) Var det mon nu lige dette vore “k√¶re” uvidende og dybt uansvarlige ledere forestillede sig, da de h√•nligt og bedrevidende bel√¶rte alle os “svagtbegavede” og provinsielle danske landsbytosser og Morten Korch-l√¶sere om al den evigt lyksalige “kulturberigelse”, der ventede p√• os i deres fremtidige multikulti-paradis, som de da vist forresten lige i farten glemte at sp√łrge os, om vi var interesseret i og indstillet p√• konsekvenserne af? ūüėČ Hvorn√•r mon vi – og vore skr√¶kslagne b√łrn! – f√•r denne ekstreme variant at se for alvor p√• N√łrrebrogade og andre steder i K√łbenhavn mv. –… Read more »