5
apr
Seneste opdatering: 5/4-12 kl. 2043
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Tidligere var han WaffenSS Junge, nu skriver han som en gammel SS mand,” siger Henryk Broder om Günther Grass digt Was gesagt werden muss hvori Grass angriber Israels frygt for en iransk atombombe, skønmaler Teheran-regimet og angriber Tysklands eksport af våben til Israel. Det er måske at stramme den, men Broder uddyber og kommer længere omkring. Man kan læse om det på dansk her Grass forarger med Israel-angreb.

Digtet har gjort Grass til en helt på de mest vulgære antisemitiske netsider. Kan andre i Tyskland end Henryk Broder, når han lige bliver passet op at af TV hold, ryste en så gnistrende begavet og morsom kommentar op af lommen? Videoen er desværre for vor tid på tysk og utekstet. Jeg anser det for et af mit livs privillegier, at have oplevet denne lille tornado af vid og fornuft en tre fire gange, sidst på Restaurant Vita i Store Kongensgade, hvor man spiser and til kl. 05 om morgenen og bliver betjent af tjenere i livré. Broder er en stjerne i den tyske intelligentsia, men ingen kendte ham i København. Hvad værre er, sidste sommer var jeg sammen med adskillige tyskere i Sverige, de havde aldrig hørt hans navn. Hver stjerne har sin lille isolerede bane nu om stunder. Hvem kender hvem? Min gamle journalistnabo havde aldrig set Hirsi Alis ansigt i 2007. Hvis man vil være kendt og elsket, skal man skaffe en labrador eller en border collie.

319 millioner kr. til én ghetto på 11 år

I 2006 havde Sverige 156 ghettoområder, men antallet vokser så hurtigt, at det i dag må være omkring 180-190. Hvor mange penge der er hældt i dem, må Gud, Reinfeldt og Persson vide, men det må være betydeligt over 100 milliarder, og de har stort set været hældt ned i et sort hul. Danske ghettoer, der er betydeligt færre og mindre, har på 30 år kostet 48 milliarder, halvanden Øresundsbro. Når politikere bevilliger skattepenge til “ghettosatsninger” kan man være sikker på, at det er fordi de ikke aner deres levende råd. Man kan altid bruge penge, så længe man har dem, selvfølgelig, men det er uansvarlig omgang med betroede midler, når man giver dem ud forgæves blot for at vise handlekraft. De kunne i det mindste lade være med at føje spot til skade.

I dag gør Sydsvenskan regnskabet op for Rosengårds vedkommende, og det er ikke imponerende. Men pyt, de bliver valgt igen af folk, der byggede velfærdssamfundet, får 7000 om måneden i pension før skat og som ikke kan blive behandlet for deres sygdomme eller komme på plejehjem. Svensk presse har sørget for, at de ikke har siddet inde med forudsætningerne, for at være så gode demokrater, at de kunne stoppe politikerne i tide. Disse giver ikke mine til at stoppe. Økonomien vil sørge for, at de gør:

319 000 000 kronor. Så mycket har projekt bara i Rosengård kostat sedan sekelskiftet. Några beskrivs som lyckade, andra som bortkastade pengar. Inget har brutit segregationen eller mer än tillfälligt minskat arbetslösheten eller andelen obehöriga till gymnasiet.

Har pengarna använts på rätt sätt?

Ett enkelt svar är nej. Statistiken visar klart och tydligt att satsningarna inte fått den effekt som avsågs när det gäller frågor som skola, integration och sysselsättning. Titta hur det ser ut idag. Har det blivit bättre? Nej. Har det blivit sämre? Ja. Det är en enkel observation. De här projekten är helt enkelt inte hållbara, de pågår under en begränsad tid, några har deltagit i bra aktiviteter, vissa har fått jobb, men sen tar projekten slut och deltagarna går hem igen. Men kanske har projekten bromsat den negativa utvecklingen. Något måste man ju göra. Hade vi haft svaret på vad som skulle göras, hade vi löst det för länge sedan.Mycket babbel – lite verkstad.

Svenska politikere er utrættelige indtil videre: Skyskrapan Culture Casbah ska byggas på Rosengård. En kasbah betyder et fort, et citadel på arabisk. Den makabre ironi synes tabt på arkitekterne:

A kasbah or Qasbah (Arabic: القصبة al-qaṣbah) or qassabah is a type of medina, Islamic city, or fortress (citadel).
It was a place for the local leader to live and a defense when a city was under attack. A kasbah has high walls, usually without windows. Sometimes, they were built on hilltops so that they could be more easily defended. Some were placed near the entrance to harbors.

Borte tog Real Madrids kors

The top-ranked football team in Spain, Real Madrid, has removed a Christian cross from its official logo as a way to strengthen its fan base among Muslims in Europe and the Middle East. According to Spain’s top sports newspaper, Marca, the change was made to “avoid any form of confusion or misinterpretation in a region where the majority of the population is Muslim.”

Real Madrid says its decision to remove the cross from its logo (see image here) is simply a cost of doing business in a globalized world. But critics say the move represents yet another erosion of European culture and tradition in the face of encroaching Islam.The cross controversy comes as Real Madrid begins to build a $1 billion sports tourist resort in the United Arab Emirates. The foundation stone for the 50 hectare Real Madrid Resort Island was laid in the emirate of Ras al-Khaimah on March 29; the complex is scheduled to open in January 2015.[..]

In neighboring Germany, the Gelsenkirchen-based FC Schalke 04, which plays in Germany’s top league, the Bundesliga, asked an Islam expert to consider whether the team’s anthem is insulting to Muslims.The third verse of the anthem, which is titled “Blue and White, How I Love You,” contains the words: “Mohammed was a prophet who understood nothing about football. But of all the lovely colors he chose [Schalke’s] blue and white.”Elsewhere in Germany, the German Central Council of Muslims issued a fatwa (religious ruling) stating that Muslim football players are not required to fast during the month of Ramadan.Islam Conquers European Football

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jens Hansen
Jens Hansen
9 years ago

Antisemitisme i dagbladet Politiken.

Ang. Grass.
Ja og så er der også en antisemit der skriver i Politiken.
Se artiklen: Israel er på vej mod apartheidregime.
Den er skrevet af Herbert Pundik, som udover at være antisemit ovenikøbet er jøde og bor i Israel.
Antisemitismen kender da heller ingen grænser !!!!
se linket :
http://politiken.dk/debat/profiler/pundik/ECE1590094/israel-er-paa-vej-mod-apartheidregime/

Balder
9 years ago

“Jeg ville gerne opgive det hvide Europa, men jeg vil ugerne opgive det demokratiske Europa.” (Henryk Broder)

Gad vide om Broder også “gerne vil opgive det jødiske Israel”, og nøjes med “et demokratisk Israel”.

Det kan være jeg snart spørger man..

Vagn Henning
Vagn Henning
9 years ago

Boykot Real Madrid. Det er selvfølgelig nemt for mig da jeg hader fodbold…

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Det samme er så iflg. artiklen også sket med FC. Barcelonas kors – allerede for 5 år siden! http://www.elconfidencial.com/cache/2007/12/18/77_barcelna_modifican_escudo_paises_musulmanes.html På et eller andet tidspunkt må de spanske og europæiske fans vel gøre oprør over for denne dybt naive liggen-på-maven for islam og dens endeløse række af vanvittige krav? Hvad bliver det næste? Mønter og frimærker, danske pas og kongekronesymboler mv.? Der har jo allerede været flere globalradigale danskere, der har forsøgt at få fjernet alle kristne symboler – fx. billedet af den store Jellingsten med Jesusfiguren på korset i vore pas. Den mest ivrige af disse PK-tosser hedder endda ghm.… Read more »

li (islamonausea lidende)
li (islamonausea lidende)
9 years ago
Reply to  Bjovulf

Tja, som Ateist, fritænker, dejligt fri for diverse fandens guder, så går jeg personligt ind for korset i vores pas, fordi det virker som hvidløg mod vampyr…..øh, krænkelses mod muhammedanerne 😀 Jeg er efterhånden så træt af de voldsparate irrationelle overfølsomme evig og altid krænkede muhammedaner og deres mærkelige “erstatningskrav” for ikke at skulle følge de regler og love som alle vi andre er underlagte, så enhver “krænkelse” af muhammedanerne bifalder jeg. Efterhånden er min lede ved disse ritual underlagte plageånder muhammedanerne så stor, så jeg overvejer at iføre mig et kors, for kors i røven hvor er jeg træt… Read more »

Peter Andersen
9 years ago
Reply to  Bjovulf

De forenede arabiske emirater har købt og betalt F.C. Barcelona. Iøvrigt har spanierne ikke noget imod, at lægge sig ned. Det er set før…

Ligesom med mod-demonstrationen i Århus, ser man altid de svage lægge sig ned og de stærke blive stående. Og der er jo, trods alt, flere svage mennesker end der er stærke…

ThorG
ThorG
9 years ago

Hvor bliver jeg deprimeret over danske tilstande, hver gang jeg ser et godt tysk interview, hvor kloge og velformulerede mennesker bliver stillet fornuftige spørgsmål og får tid til at svare. Eller jeg blev deprimeret. Nu har jeg blot accepteret, at det ikke er i lille Danmark, der bliver ført nogen som helst offentlig intellektuel debat om noget som helst – og da slet ikke om vores samfund og fremtid. Og det er meningsløst at forvente, at det skulle kunne vendes. For det første, hvem skulle stille spørgsmålene, og for det andet, hvem skulle svare på dem? Vi har Clement Kjærsgaard,… Read more »

Jernhesten
9 years ago

Real Madrid har en muslimsk sportchef – Zinedine Zidane – måske har det også med det at gøre?

Ellers kan jeg ikke sige andet et endnu et usmageligt knæfald for en intolerant ideologi som officielt kaldes en religion.

Prudentius
9 years ago

Det bliver, som Snaphanen så ofte har påpeget, økonomien der fælder den multikulturelle utopi.

For det er nemlig tydeligt, at der ikke bliver nogen frivillig og rationelt argumenteret kursændring væk fra at skabe et menneskerettighedsbaseret universelt samfund. Religiøs humanisme, samt frygten for/uviljen mod at indrømme elefanten i den utopiske dagligstue, har for længe siden nået et fanatisk niveau hos medie-politiker konglomeratet og dets halehæng i de indfødte befolkninger.

Marie
Marie
9 years ago
Reply to  Prudentius

Ja, jeg har skrevet det i årevis.

Marie
Marie
9 years ago

Ekskurs. SUS I SASSAFRASEN Her er en liste over nogle af Breiviks vidner, og det er ikke en tam flok. Bevar mig vel. At udnævne Lars Gule til ekspert i islam og Øyvind Strømmen som ekspert i ”højreekstreme” er i sig selv en hyper ekstrem handling. Det kan kun gå galt. “Stein Lillevolden: Mangeårig aktivist tilknyttet Blitz-miljøet Pål Grøndahl: Mye brukt rettspsykiater Thorbjørn Berntsen: Stortingsrepresentant i 20 år Øyvind Strømmen: Journalist og forfatter, ekspert på høyreekstreme Mulla Krekar: Islamsk leder som nylig ble dømt til 5 år i fengsel Jan Simonsen: Tidligere stortingsrepresentant for Fremskrittspartiet Vidar Kleppe: Stiftet Demokratene i… Read more »