5
apr
Seneste opdatering: 6/4-12 kl. 2005
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er Union des organisations islamiques de France’ (UOIF) årlige møde, hvor Frankrig har frabedt sig Youssef al-Qaradawi og tre andres tilstedeværelse, men må finde sig i den schweiziske statsborger Tariq Ramadans. Den indædte antisemit Qaradawi kan hvile sin gamle ben derhjemme, der er alligevel Broderskabet der kører den årlige magtdemonstration på europæisk grund. Mødet åbner “i en spændt atmosfære.” UOIF : un congrès sous haute tension, Ambiance crispée pour la 29e Rencontre des musulmans de France.

Cirkus Breivik kommer til byen

og domptøren hedder advokat Lippestad, som vil gå over i Norgeshistorien for sit mangel på gehør. Han burde have studeret advokat Sigrid Stray, en anden norsk advokat i en anden national-traumatisk retssag. Men ikke, Lippestad kører med fuldt udtræk på alle orgelpiber. Hans vidneliste er nu helt klar, selvom nogle navne ikke offentliggøres, og den må give Breivik små julelys i øjnene.

Dette modbydelige svin af en forbryder og narcissist, dette faceliftede operettefuck af en mandsling. Dette afskum af en massemorder og en nobody bliver nu reality-stjerne i sit eget politiske verdens TV show, hvor høj og lav er indkaldt som manegeheste. Han lykkes med at få hele Norge med på psykolog-briksen efter allerede at have fyldt alle norske medier hver dag i ti måneder. På sin vis var Wilders retssagen forebilledlig, når det nu endelig skulle være: Tre prægnante vidner for forsvaret. I Norge skal der også være plads til politifolk, vidner på Utøya osv. selvfølgelig, men dette:

Politikere, eks-politikere, venstresnoede ekstremismeforskere, rabiate muslimer, norske nazister, BZ aktivister og så Fjordman, som man har forestrukket fremfor Norges tre andre mest fremtrædende indvandringskritikere, Hege Storhaug, Hans Rustad og Ole Jørgen Anfindsen. Lippestad skal ikke tro, Fjordman nødvendigvis er at foretrække frem for de tre.

Det ligner en slem fejl af dommerne, at de tillader Lippestad at fremføre dette galleri i er retssag mod en massemorder, der ikke ønsker andet end så meget opmærksomhed som muligt. Det gør mig oprigtigt ondt for Norge. Det politiske udfald af dette, virker også fuldstændigt uberegneligt, det kan blive en retssag der føjer et traume til traumet, en tragedie til tragedierne. Hanne Nabintu Herland, et af vidnerne, mener det havde været bedst om Breivik var blevet skudt på Utøya. Ja, mon ikke det havde. Gid det kunne nås endnu. Det er svært at se dette som en renselse og en afslutning. April til juli bliver forfærdelige måneder i Norge. Bagefter vil Breivik apellere, han vil styrketræne, pleje sin teint og børste sin uniform og så starter det forfra i januar 2013.

Hanne Nabintu Herland, valgforsker og professor i sammenlignende politikk, Frank Aarebrot, tidligere stortingsrepresentant for Frp, Jan Simonsen, blitzeren Stein Lillevolden og den ekstreme muslimen Mohyeldeen Mohammad, Vigrid (Nazi)-lederen Tore Tvedt, Mullah Krekar, Arfan Bhatti, Peder Nøstvold Jensen (mer kjent som bloggeren Fjordman), islamekspert Lars Gule, journalist og forfatter Øyvind Strømmen, Carl I. Hagen, tidligere FRP leder, tidligere stortingsrepresentant og stifter av partiet Demokratene Vidar Kleppe og psykiaterne Randi Rosenqvist og Pål Grøndahl. Ap-topp på Breiviks vitneliste, Breiviks forsvarere vil ha «Fjordman» og ekstremist-ekspert i vitneboksen Vil ha Carl I. Hagen som vitne i terrorrettssaken.

Mohammed Merahs våbenarsenal

Hvordan er arbejdsløs mekaniker kan have et våbenlager for over 13.000 Euros og kunne betale rejser til Israel, Jordan, Afghanistan og Pakistan, der ser man ikke noget der ligner et svar på i franske aviser. Ja, næppe et spørgsmål, selvom der hviskes i krogene. En italiensk journalist, Daniele Raineri, mener ligefrem, han har været en (dobbelt)agent for Frankrig, der er gået amok. Der er dunkle punkter. F.eks. kunne man velsagtens have taget ham med gasgranter uden at slå ham ihjel. Le Figaro.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

8
Deltag i debatten...

avatar
5 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
steenJosefina BergfastAngofCrass BørstingMarie Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
trackback

[…] fastholder mit synspunkt, er ikke at jeg har noget udestående med ham, skønt jeg kalder ham et faceliftet operettefuck af en mandsling. Det vil nok være ubehageligt for vores oppustede selvfølelse at måtte aflive ham, men det ikke […]

Angof
Guest
Angof

Breivik was not insane. He knew he was going to commit a terrible crime and so adjusted his mind to the evil act he was about to commit and justified it in terms of history and that in centuries to come when the Europeans will be a small scared minority in their own land and they will see him as a Sitting Bull. Sure leftists have loads of blood on their hands and are ready to justify any evil act but these were a bunch of trendy lefty youth playing politics whose opinions were not fully formed and they might… Read more »

Josefina Bergfast
Guest
Josefina Bergfast

Angof: “What peaceful means are open to reverse them?”

Svar: Uppmuntra inhemska ungdomar i respektive europeiskt land, från 18 år och uppåt, att gifta sig tidigt och skaffa sig minst 10 barn per familj. …..

Crass Børsting
Guest
Crass Børsting

For en jævn bonderøv forekommer det ejendommeligt, at alle mulige politiske og ideologiske “eksperter” skal føres som vidner, uanset om det nu måtte forsvaret eller anklageren, der indkalder dem. Manden skal vel for fanden dømmes for sine gerninger: Planlægningen og udførelsen af et massemord. Dette skal belyses, hans skyld slås fast, og så falder dommen. Hans prædikener og alle mulige andre snakkende hoveders meninger om samme – hvad har det med rettens opgave at gøre?

Marie
Guest
Marie

Jeg tillader mig at gentage og udbygge noget af det, jeg skrev som ekskurs i indlægget om Grass nedenfor. At udnævne Lars Gule til ekspert i islam og Øyvind Strømmen som ekspert i ”højreekstreme” er i sig selv en hyper ekstrem handling. Det kan kun gå galt. http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10049727 Mon ikke vi nu kan tillade os at konkludere, at dette retslige show, der i ti uger er budgetteret til at koste mere end 2.5 mio norske kroner pr dag, er Arbeiderpartiets uofficielle optakt til næste stortingsvalg – blot betalt af den offentlige kasse. Dermed risikere Arbeiderpartiet i sin opulente iver for… Read more »

falkeøje
Guest
falkeøje

Det skal nok blive interessant!!!
Breivik skal være tosset, det har det officielle Norge bestemt.
Hvorfor ikke også erklære statsministeren og mange andre honoratiores
tossede?

falkeøje

arne
Guest
arne

Det var to psykiatere som bestemte at han var “tosset”, ikke nødvendigvis hele det officielle Norge. En tredje psykiater konkluderte med at de to nok trodde det var “business as usual”. Dreper man 77 mennesker så er man jo “gal”. Siden har de merket kjøret fra et samlet venstremedia og etterhvert også Breivik selv, som heller vil ha Breivik kjent tilregnelig (sane).