5
apr
Seneste opdatering: 6/4-12 kl. 2005
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er Union des organisations islamiques de France’ (UOIF) Ă„rlige mĂžde, hvor Frankrig har frabedt sig Youssef al-Qaradawi og tre andres tilstedevĂŠrelse, men mĂ„ finde sig i den schweiziske statsborger Tariq Ramadans. Den indĂŠdte antisemit Qaradawi kan hvile sin gamle ben derhjemme, der er alligevel Broderskabet der kĂžrer den Ă„rlige magtdemonstration pĂ„ europĂŠisk grund. MĂždet Ă„bner “i en spĂŠndt atmosfĂŠre.” UOIF : un congrĂšs sous haute tension, Ambiance crispĂ©e pour la 29e Rencontre des musulmans de France.

Cirkus Breivik kommer til byen

og domptÞren hedder advokat Lippestad, som vil gÄ over i Norgeshistorien for sit mangel pÄ gehÞr. Han burde have studeret advokat Sigrid Stray, en anden norsk advokat i en anden national-traumatisk retssag. Men ikke, Lippestad kÞrer med fuldt udtrÊk pÄ alle orgelpiber. Hans vidneliste er nu helt klar, selvom nogle navne ikke offentliggÞres, og den mÄ give Breivik smÄ julelys i Þjnene.

Dette modbydelige svin af en forbryder og narcissist, dette faceliftede operettefuck af en mandsling. Dette afskum af en massemorder og en nobody bliver nu reality-stjerne i sit eget politiske verdens TV show, hvor hÞj og lav er indkaldt som manegeheste. Han lykkes med at fÄ hele Norge med pÄ psykolog-briksen efter allerede at have fyldt alle norske medier hver dag i ti mÄneder. PÄ sin vis var Wilders retssagen forebilledlig, nÄr det nu endelig skulle vÊre: Tre prÊgnante vidner for forsvaret. I Norge skal der ogsÄ vÊre plads til politifolk, vidner pÄ UtÞya osv. selvfÞlgelig, men dette:

Politikere, eks-politikere, venstresnoede ekstremismeforskere, rabiate muslimer, norske nazister, BZ aktivister og sÄ Fjordman, som man har forestrukket fremfor Norges tre andre mest fremtrÊdende indvandringskritikere, Hege Storhaug, Hans Rustad og Ole JÞrgen Anfindsen. Lippestad skal ikke tro, Fjordman nÞdvendigvis er at foretrÊkke frem for de tre.

Det ligner en slem fejl af dommerne, at de tillader Lippestad at fremfÞre dette galleri i er retssag mod en massemorder, der ikke Þnsker andet end sÄ meget opmÊrksomhed som muligt. Det gÞr mig oprigtigt ondt for Norge. Det politiske udfald af dette, virker ogsÄ fuldstÊndigt uberegneligt, det kan blive en retssag der fÞjer et traume til traumet, en tragedie til tragedierne. Hanne Nabintu Herland, et af vidnerne, mener det havde vÊret bedst om Breivik var blevet skudt pÄ UtÞya. Ja, mon ikke det havde. Gid det kunne nÄs endnu. Det er svÊrt at se dette som en renselse og en afslutning. April til juli bliver forfÊrdelige mÄneder i Norge. Bagefter vil Breivik apellere, han vil styrketrÊne, pleje sin teint og bÞrste sin uniform og sÄ starter det forfra i januar 2013.

Hanne Nabintu Herland, valgforsker og professor i sammenlignende politikk, Frank Aarebrot, tidligere stortingsrepresentant for Frp, Jan Simonsen, blitzeren Stein Lillevolden og den ekstreme muslimen Mohyeldeen Mohammad, Vigrid (Nazi)-lederen Tore Tvedt, Mullah Krekar, Arfan Bhatti, Peder NÞstvold Jensen (mer kjent som bloggeren Fjordman), islamekspert Lars Gule, journalist og forfatter Øyvind StrÞmmen, Carl I. Hagen, tidligere FRP leder, tidligere stortingsrepresentant og stifter av partiet Demokratene Vidar Kleppe og psykiaterne Randi Rosenqvist og PÄl GrÞndahl. Ap-topp pÄ Breiviks vitneliste, Breiviks forsvarere vil ha «Fjordman» og ekstremist-ekspert i vitneboksen Vil ha Carl I. Hagen som vitne i terrorrettssaken.

Mohammed Merahs vÄbenarsenal

Hvordan er arbejdslÞs mekaniker kan have et vÄbenlager for over 13.000 Euros og kunne betale rejser til Israel, Jordan, Afghanistan og Pakistan, der ser man ikke noget der ligner et svar pÄ i franske aviser. Ja, nÊppe et spÞrgsmÄl, selvom der hviskes i krogene. En italiensk journalist, Daniele Raineri, mener ligefrem, han har vÊret en (dobbelt)agent for Frankrig, der er gÄet amok. Der er dunkle punkter. F.eks. kunne man velsagtens have taget ham med gasgranter uden at slÄ ham ihjel. Le Figaro.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] fastholder mit synspunkt, er ikke at jeg har noget udestĂ„ende med ham, skĂžnt jeg kalder ham et faceliftet operettefuck af en mandsling. Det vil nok vĂŠre ubehageligt for vores oppustede selvfĂžlelse at mĂ„tte aflive ham, men det ikke […]

Angof
Angof
9 years ago

Breivik was not insane. He knew he was going to commit a terrible crime and so adjusted his mind to the evil act he was about to commit and justified it in terms of history and that in centuries to come when the Europeans will be a small scared minority in their own land and they will see him as a Sitting Bull. Sure leftists have loads of blood on their hands and are ready to justify any evil act but these were a bunch of trendy lefty youth playing politics whose opinions were not fully formed and they might… Read more »

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
9 years ago
Reply to  Angof

Angof: “What peaceful means are open to reverse them?”

Svar: Uppmuntra inhemska ungdomar i respektive europeiskt land, frĂ„n 18 Ă„r och uppĂ„t, att gifta sig tidigt och skaffa sig minst 10 barn per familj. …..

Crass BĂžrsting
Crass BĂžrsting
9 years ago

For en jĂŠvn bonderĂžv forekommer det ejendommeligt, at alle mulige politiske og ideologiske “eksperter” skal fĂžres som vidner, uanset om det nu mĂ„tte forsvaret eller anklageren, der indkalder dem. Manden skal vel for fanden dĂžmmes for sine gerninger: PlanlĂŠgningen og udfĂžrelsen af et massemord. Dette skal belyses, hans skyld slĂ„s fast, og sĂ„ falder dommen. Hans prĂŠdikener og alle mulige andre snakkende hoveders meninger om samme – hvad har det med rettens opgave at gĂžre?

Marie
Marie
9 years ago

Jeg tillader mig at gentage og udbygge noget af det, jeg skrev som ekskurs i indlĂŠgget om Grass nedenfor. At udnĂŠvne Lars Gule til ekspert i islam og Øyvind StrĂžmmen som ekspert i ”hĂžjreekstreme” er i sig selv en hyper ekstrem handling. Det kan kun gĂ„ galt. http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10049727 Mon ikke vi nu kan tillade os at konkludere, at dette retslige show, der i ti uger er budgetteret til at koste mere end 2.5 mio norske kroner pr dag, er Arbeiderpartiets uofficielle optakt til nĂŠste stortingsvalg – blot betalt af den offentlige kasse. Dermed risikere Arbeiderpartiet i sin opulente iver for… Read more »

falkeĂžje
falkeĂžje
9 years ago

Det skal nok blive interessant!!!
Breivik skal vĂŠre tosset, det har det officielle Norge bestemt.
Hvorfor ikke ogsÄ erklÊre statsministeren og mange andre honoratiores
tossede?

falkeĂžje

arne
arne
9 years ago
Reply to  falkeĂžje

Det var to psykiatere som bestemte at han var “tosset”, ikke nĂždvendigvis hele det officielle Norge. En tredje psykiater konkluderte med at de to nok trodde det var “business as usual”. Dreper man 77 mennesker sĂ„ er man jo “gal”. Siden har de merket kjĂžret fra et samlet venstremedia og etterhvert ogsĂ„ Breivik selv, som heller vil ha Breivik kjent tilregnelig (sane).