6
apr
Seneste opdatering: 6/4-12 kl. 2236
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Mark Steyn’s Australian Freedom of Speech Tour 2012 from Institute of Public Affairs.Læg mærke til den alleførste anekdote. Det er sĂĄdan jeg har det med vores nuværende regering. “Wait it out”, den varer kortere end vi frygter. Eller den om vores kunstneres mod. Eller om Lars Hedegaard og en video, jeg nok aldrig skulle have optaget. Og nogle af historierne har vi hørt før, men de er stadig sindssvagt underholdende.

Adonis: En Syrisk revolution må være sækulær og usekterisk

“og uden indblanding udefra, eller fĂĄr vi bare et andet despoti.” Den store syriske digter er ikke født i gĂĄr. SĂĄ meget for de forskellige muslimske grupper, der vil fylde et evt. tomrum efter Assad. Man kan lave revolutioner i tilbagestĂĄende, dybt religiøse samfund, men de bliver derefter. Der er udsigt til mange nyttesløst døde:

Syrian Poet Adonis: I Don’t Support Foreign Intervention in Syria; “A Revolution Cannot Be Completed in a Day or Two, with Only One or Two Deaths”. Dubai TV – March 19, 2012

Se også: »Min far, Adonis«

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Crass Børsting
Crass Børsting
9 years ago

Mark Steyn, great guy.

Prudentius
9 years ago

Adonis er usædvanlig sympatisk og usædvanlig fornuftig, bare ærgerligt at det Mellemøsten han er flygtet fra og det Vesten han er flygtet til ikke er det. Obama-administrationen har netop støttet det nye islamiske Egypten med millioner af dollars og er sammen med Saudi-Arabien og emiraterne ved at slide alevi-regimet i Syrien langsomt, men sikkert ned. Det muslimske broderskab er de sikre afløsere til Assad. Hvorfor støtter Vesten kalifat-byggerne og Israel-udsletterne? Givetvis fordi man tror de er tilregnelige og mere demokratiske end deres forgængere og dernæst utvivlsomt fordi de har flertallet af deres befolkninger bag sig. Det første er selvfølgelig ren… Read more »