7
apr
Seneste opdatering: 7/4-12 kl. 2341
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er helligdage, tid til lange baggrundsartikler, foredrag, bøger, musik og ture langs stranden med venner. Nogle skal skrive. Ikke jeg, jeg skal lade alle batterierne efter en hård vinter. David Goldman/Spengler på TV for første gang. Islamic Civilization is Dying. A briefing by David P. Goldman

“Islam is chrashing and burning as it encounters the modern world. It’s going straight from infancy to senility without passing through adulthood, and we have a civillisation with a billion and a half people going into chaos, that we can’t stabilize, no matter how much we try to.” (Fra Ezra Levants interview. Video II: 19 minutter foredrag, resten debat med et godt informeret publikum. Hør det.)

Tidens højreekstremister

Og lidt opbyggelig lyrik fra dagens Sydsvenskan. Frygt ikke fremtiden, vi har helt tjek på den. Den skal være sådan her, og sådan bliver den:

Leicester en multikulturell lyckosaga – ”Här finns ett fyrtiotal moskéer. Om du och jag bara har pengar kan vi gå till kommunen och vi får tillstånd direkt för att bygga en,” säger han innan han går iväg för att spela ett parti biljard. – “Det är lättare att uppfostra barnen till muslimer här. För mig är det viktigt,” säger Hassan Said, som pustar ut efter en pingismatch. Uppemot 90 procent av de muslimska barnen mellan 5 och 14 går i en koranskola, enligt statistik från kommunen.Leicester en multikulturell lyckosaga – vita snart i minoritet (UK cities to have white minorities)

Staldtips til besætningen på Absalon

Absalon har landsat 17 formodede pirater, Piratjægere: Omsonst at tage dem til fange Videoen er helt ny, det fremgår ikke hvilket skib, der forsvarer sig. Der tales bla. engelsk, og den har været uploadet på en kinesisk site først. Man jager ikke pirater med hænderne bundne på ryggen af politikere, der både vil og ikke vil. Jeg var ikke klar over, man kunne skyde varselsskud på denne måde. Send to af de fyre med hvert eneste danske handelsskib, der skal den vej. Det er effektivt, og det koster en brøkdel af, hvad det koster at have Absalon sejlende rundt som en hul magtdemonstration. Somaliske sørøvere ville holde op med at klaske sig på lårene af grin over de vattede seminarister og kvarte scient.pol’er, der befolker Folketinget i Danmark, som hidtil har overøst dem med milliarder af kroner og nul risiko for deres forbrydelser.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] and a half people going into chaos, that we can’t stabilize, no matter how much we try to.” »Spengler« 1 kommentar » Spring til […]

trackback

[…] jeg mener. Artiklen nedenfor belyser fra en anden vinkel, hvad David Goldman (Spengler) siger i sin seneste bog med undertitlen “Why islam is dying”: “Islam is chrashing and burning as it encounters the modern world. It’s going straight from […]

T. Snorrason
T. Snorrason
9 years ago

Det er meget godt med hr. “samfundsforsker” Necef’s “videnskabelige” skriblerier, reelt er det forskerens politiske og skjulte muslimske holdninger, han giver udtryk for, samt hans ønske om at vi skal acceeptere islam og dens udøveres samfundsopfattelse. Læs overtage samme. Der skelnes ikke mellem normal indvandring af arbejdssøgende og hvad der reelt er en politisk og derudover nassende indvandring/invasion af socialklienter, der derudover, når de når op over 10%, får en politisk-religiøs vinkel med målet at overtage det invaderede samfund. Roepolakkerne forsøgte aldrig at indføre katolicisme – og slet ikke ved trusler osv. Islam er særegen og har brugt samme metoder… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
9 years ago

“Spengler” har meget ret i, at kurderne er det egentlige problem i Tyrkiet. Det er især deres tilstedeværelse, der bør få os til at holde Tyrkiet ude af “EU”. Udover, naturligvis, at mange tyrkere dyrker den myte om sig selv, at de er “racerene” – noget, der bør få andre folkeslag til at spørge sig, om der mon ikke går en naturlig grænse for, hvilket udbytte, man kan håbe på at have af et mellemfolkeligt samkvem med “racerene”. Der er i øjeblikket den risiko, at Tyrkiet simpelthen vil både hjælpe og “hjælpe” kurderne til en tilværelse i Europa, hvis vi… Read more »

Prudentius
9 years ago
Reply to  Morten - - -

At tanken om Tyrkiet i EU stadig rumler rundt oppe i hovederne på en pæn del af euroslænget, den “konservative” David Cameron iblandt dem, siger noget om den mur af arrogant uvidenhed og selvfed anti-fornuft der spærrer de herskende klasser, i dagens Europa, af fra virkeligheden.

T. Snorrason
T. Snorrason
9 years ago
Reply to  Prudentius

Et eller andet sted så jeg, at det skulle være engelsk, ikke blot Cameron, udenrigspolitik at destabilisere og ødelægge EU ved at få Tyrkiet ind. Ganske som Blair med venner ville ødelægge England for de konservative ved at lukke mængder af muslimer ind. Helt tilbage i halvfjerserne herhjemme, mener jeg at socialdemokraterne ønskede stor indvandring, idet de mente at det kunne give den underklasse, som langsomt forsvandt i Danmark – og dermed socialdemokratiske stemmer. Det var forsideartikel da i Berlingske Aftenavis/Weekend-Avisen. Med andre ord, at det multietniske er et socialistisk projekt for egen vindings skyld, som nu eksploderer op i… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
9 years ago
Reply to  T. Snorrason

A propos fagforeningerne: DKPs oprindelige modstand mod “EU” – dengang “EF” – baserede sig faktisk til dels på en modstand mod massiv indvandring. Daværende formand, Knud Jespersen, frygtede at medlemsskabet ad åre kunne resultere i helt op til 500.000 tilvandrede.

Det lo man meget af den sommer i 1972.

Jeg tror slet ikke fagforeningerne tør have nogen holdninger. Derfor “mener” de, som de gør, og som alle holdningsløse gør. Der er ingen holdningsløse, der automat-mener som vi. Det er ikke let nok. Vores synspunkter kræver en stillingtagen.

– – –

T. Snorrason
T. Snorrason
9 years ago
Reply to  T. Snorrason

Det var næppe arbejderne, salig Knud tænkte på, snarere Sovjets frygt for et samlet Europa evt. under Tysklands lederskab.

Morten - - -
Morten - - -
9 years ago
Reply to  T. Snorrason

Det har nok vejet tungere på Røde Knuds – hemmelige – dagsorden. Men en kommunist kunne altså dengang ytre sig sådan. Det har engang været et gyldigt argument fra et påstået arbejderparti. Indtil der gik “hudfarve” i den.

– – –

Morten - - -
Morten - - -
9 years ago
Reply to  T. Snorrason

Det er sjovt med Necef. Han er ganske sympatisk, og han får udmærkede aspekter med her, men hvor bliver “det multietniske samfund” og “det multikulturelle samfund” som forestillinger af ? Hvorfor har han ikke det perspektiv og hele koblingen til “integrationen i Det Nye Europa” med ? Den var markant og synlig i firserne, og reelt forenede den højre og venstre, uanset de dybere bevæggrunde. – Venstrefløjen blev pro-“europæisk”, da den så “EU” forvandle sig til et middel til fremme af visse af dens visioner. De veluddannede vil gerne regere gennem organisationer, frem for gennem direkte demokrati. Og “EU” er… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
9 years ago
Reply to  T. Snorrason

P. S. Jeg har ikke kunnet google Mehmet Necefs sensationelle anbefalinger til “danske pi’r” på Nettet, og det skyldes nok, at han ikke har genfremsat dem i længere tid. Godt det samme, for de fleste menneskers personlige erfaring har nok overhalet dem indenom. Her er til gengæld en artikel, jeg kan lide: http://www.information.dk/47577 Den demonstrerer større indsigt, end så mange andre artikler. Og større indsigt, end de fleste “studerte”s. Necef er ikke klog nok, men han er desværre kolossalt meget klogere, end langt de fleste danske akademikere. Der er noget fundamentalt galt med måden vores skoling foregår på, når man… Read more »

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
9 years ago

Spengler Och när den ”potentiella USA-fienden- och kärnvapen-angriparen” Iran, i ”förebyggande självförsvar” a v USA har angripits och ”tillintetgjorts”, till skydd för Israel, men också naturligtvis till skydd för USA, som annars skulle riskera att bli atomvapenbombat av Iran, vilka andra nationer i runt jordklotet kommer då att stå på tur och bli betraktade som ”potentiella fiender” till både USA och Israel, och som därför kommer att i ”förebyggande självförsvarssyfte”, och ”för säkerhets skull”, bombas? Kina? Korea? Indien? Ryssland? Pakistan? Afghanistan? Det ”okristna, oansvariga, lättsinniga och Guds-fientliga”, och därmed ”omoraliska” Europa? Som då ”potentiella fiender” till både Israel och USA?… Read more »

Peter Andersen
9 years ago

Mange af dine idéer lyder ganske fornuftige Josefina. Især den med Parkistan!

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
9 years ago

Ps.

“Alla andra förslag eller allt annat tänkbart tyckande eller tänkande vore endast och enbart naivt, ointelligent, oförståndigt och insiktslöst trams.

Den saken är utan tvekan klar”………

DET VILL SÄGA definitivt och egentligen inte alls självklart och utan tvekan klar.

Ds.

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
9 years ago

Spengler Och när den ”potentiella USA-fienden- och kärnvapen-angriparen”, Iran, i ”förebyggande självförsvar” har angripits och ”tillintetgjorts”, till skydd för Israel, men också naturligtvis till skydd för USA, som annars skulle riskera att bli atomvapenbombat av Iran, vilka andra nationer i runt jordklotet kommer då att stå på tur och bli betraktade som ”potentiella fiender” till både USA och Israel, och som därför kommer att i förebyggande självförsvarssyfte, och för säkerhets skull, bombas? Kina? Sovjet? Pakistan? Afghanistan? Det ”okristna och oansvariga och Guds-fientliga, och därmed ”omoraliska” Europa? Som då ”potentiell fiende” till både Israel och USA? Och sedan? Kanske också Storbritannien?… Read more »

Vagn Henning
Vagn Henning
9 years ago

Uden at være ekspert vil jeg skyde på at brugen af “varselsskud” er reguleret i de internationale konventioner om skibstrafik, og at de ikke er overholdt 100% i klippet fra LiveLeak. Men dejligt at se lidt civil ulydighed 🙂

Superman
Superman
9 years ago

Tak for linket til den svenske artikel. Jeg besøger af og til svenske aviser, og er klar over at denne ikke er specielt “out there” i forhold til normalen. Og alligevel svimler det for mig. Ikke fordi den er så leflende og grotesk ukritisk. Heller ikke fordi den jo derved også er så lidt “upartisk” at det er pinligt Heller ikke fordi den hele vejen igennem er så forudsigelig – f.eks. sad jeg og ventede på hvornår de onde højreekstremister der ødelægger harmonien mon ville blive omtalt Heller ikke fordi at de fleste konkrete projekter der hyldes som successer, jo… Read more »

Prudentius
9 years ago

Sandheden om vores tid er velsagtens den, at mange almindelige pæne mennesker har ladet den ekstreme venstrefløj definere sandt og falsk, rigtigt og forkert, hvad de må sige og hvad de må tænke.

Man har udpeget anti-facisterne og anti-racisterne, overklassens forkælede, voldelige og tåbelige børn, til moralsk avantgarde. Det er kernen af arven fra 60-70erne.

Politik kan/må ikke længere formuleres uden utopiske målsætninger. “menneskeheden”, denne varmluftsballon, er altings begyndelse og ende, intet må fravige dette ubesmittede barometer.

Enhver antydning af fornuft er “højreekstrem”.

Morten - - -
Morten - - -
9 years ago
Reply to  Prudentius

Det er da i den grad sandheden om vor tid. Der er ingen tvivl om, at vi makrohistorisk set lever i Marx’ vision om “proletariatets diktatur”. Marx’ egen forestilling var utvivlsomt, at dette diktatur ville blive udøvet af “blue collar”-arbejderne – han indså muligvis ikke, at arbejdere, der kommer til magten, omgående skifter til “white collar”, og bliver “professionelle”. Tænk over ordet professionel i forhold til ordet identitet! Der er ingen prestige i at have “gjort det godt” længere. Rockefellers dage er omme. Nu skal man “arbejde med noget”, ikke eje noget, men være koncernchef, helst for skiftende koncerner. Christian… Read more »

arnar steinthorsson
arnar steinthorsson
9 years ago

Godt indlæg…. the usual suspects