21
apr
Seneste opdatering: 22/4-12 kl. 2015
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

AP Möller Maersk: Mærsk Mc-Kinney Møller har avlidit, Herr Møller – en man med slips, Hon blir Mærsks nya överhuvud. Danmark har sagt farvel til Hr. Møller. Det er godt med indbygget ansigtsgenkendelse sådan en dag. Herren på det 3 nederste billede er Kong Fredrik og Dronning Ingrids livlæge, Sten Madsen, nu 95 år gammel. De andre genkendes nok.

Sten Madsen var aktiv i frihedskampen, og var bla. chauffør for Ole Lippman, da de skulle til Kastrup og tage imod general Dewing og hans få hundrede engelske soldater, som samtlige tyske tropper skulle overgive sig til. De og Danmark havde en interesse i, at russerne ikke kom først. Så havde vi ligget øst for jerntæppet, hvad vi jo delvist gjorde geografisk, og tyskerne var røget til Sibirien.

(Billedserie her)


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.