23
apr
Seneste opdatering: 23/4-12 kl. 1246
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I mars inledde LO ett jĂ€ttelikt projekt som gĂ„r ut pĂ„ att utbilda 150.000 av sina medlemmar i att övervaka misstĂ€nkta rasister pĂ„ jobbet. De som rapporteras för invandringskritik riskerar att bli utesluta ur flera LO-anslutna fackförbund, enligt ett inslag i SVT Agenda. Den jĂ€ttelika angivarorganisationen blir med sina 150 000 medarbetare betydligt större Ă€n Stasi, som vid DDR-diktaturens sammanbrott hade 100 000 angivare runt om i Östtyskland. Syftet med verksamheten Ă€r att hĂ„lla koll pĂ„ mĂ€nniskors frustration över invandringspolitiken och göra sĂ„ att vanligt folk kĂ€nner sig övervakade och dĂ€rmed rĂ€dda för att lufta sina Ă„sikter med sina kollegor och vĂ€nner.

– Som förtroendevald mĂ„ste man stĂ€lla sig bakom den vĂ€rdegrund som finns i fackförbundet, sĂ€ger Kennet Bergqvist som Ă€r en av de utbildade angivarna.

Sitter nĂ„gon dĂ„ och ifrĂ„gasĂ€tter invandringen och sĂ€ger rasistiska grejer, dĂ„ mĂ„ste man ingripa, sĂ„ Ă€r det bara, fortsĂ€tter han. Enligt ett inslag i SVT:s Agenda fĂ„r arbetare inte ens sĂ€ga att det finns ”för mĂ„nga invandrare” i Sverige utan att riskera uteslutning ur facket. LO trener opp Stasiagenter.

Det har i Ă„revis vĂŠret rutine, at svenske fagforbund smed medlemmer ud, der Ă„bent bekendte sig som Sverigedemokrater. Nu satser de lidt stĂžrre end til chikane af enkeltpersoner med kampagnen Alla kan göra nĂ„got, der med tiden skal “utbilda samtliga 150 000 förtroendevalda i konsten att sĂ€ga ifrĂ„n,” som det sĂ„ perfekt uldent lyder. Man kan lĂŠse om den hist og her rundt, – hos Byggnads, hos IF Metall i avisen Arbetet og hos EXPO, naturligvis, – Stop racismen pĂ„ jobbet – som er hovedideologer bagved og som har top-sossen Mona Sahlin i bestyrelsen. De forskellige nuancer af rĂždt klĂžr hinanden lidt pĂ„ ryggen, multikultur-lobbyisterne pĂ„ EXPO fĂ„r penge og SAP undgĂ„r at miste stemmer til SD i 2014. Det er i al fald, hvad de tror.

For hele bullshitsnakken om LO’s “vĂ€rdegrund” dĂŠkker, som enhver allerede har gĂŠttet, selvfĂžlgelig over at svenske socialdemokrater fik dĂ„rlige nerver da de sĂ„ valgresultatet i 2010, og sĂ„ at SD i nogle fagforbund havde en betydelig tilslutning blandt de menige medlemmer. LO ved ogsĂ„ udmĂŠrket, hvor socialdemokratiske medlemmer er sevet hen i andre europĂŠiske lande. Ergo griber de til det eneste middel en svensk socialdemokrat kender, pĂŠdagogik, alternativt centralt styret propaganda og indoktrinering. Det bliver som at pisse i bukserne for at holde varmen, og det eneste de kommer til at opnĂ„ er at bidrage til det betydelige hykleri, som den offentlige svenske samtale allerede er lammet af: Ingen svensk arbejder vil fremover sige et ord om indvandringen offentligt, og vil da slet ikke erklĂŠre sig som Sverigedemokrat – selvom han er det. Hans eget A-kassekontingent vil gĂ„ til at betale disse politiserende farisĂŠere, der oven i kĂžbet har den frĂŠkhed at kalde sig demokrater. Det er ikke beskidte tricks i politik, man overraskes af, det er den Ă„bne selvfĂžlgeligehed, de udfĂžres med i Sverige. – Hvor dumme er svenske arbejdere? Det ved vi ikke med sikkerhed, men vi ved cirka hvor dumme, LO mener de er.

(En engelsksproget ven sĂ„ videoen ovenfor: “Hvorfor siger de “fuck it” hele tiden, nĂ„r det handler om ‘antiracisme’ og fagforeninger?” Jeg mĂ„tte fortĂŠlle ham, de siger “facket”( = fagforeneningen, i Danmark ogsĂ„ kaldet ‘fagforretningen’ af de mere bramfri arbejdsgivere.) Det lĂžftede mit humĂžr noget, og han lĂŠrte lidt svensk.)

Formyndere og hyklere

Nu vi er ved dem, sĂ„ passerede min nye telefons kamera Ekstra Bladets forside. En S, SF og en Enhedslisteryger. Jeg tĂžr vĂŠdde med, at der ikke er Ă©n eneste ryger i Det Radikale Nydelighedsparti. En lillebitte skabsryger? “Vi har en sĂŠrlig forpligtelse til at hjĂŠlpe de unge med at trĂŠffe sunde valg,” siger disse rygere. VĂŠlger folk forkert, koster det 5000 kroner, som herefter stiger til 10.000 og 20.000 kroner. RĂžg-hyklere: Politikerne pulser videre. Ny rygelov pĂ„ plads.

Kirker ud – moskĂ©er ind

Paradigmeskifte. KÞbenhavns StiftsrÄd anbefaler lukning af 16 kirker. Til gengÊld er der to moskéer pÄ vej i hovedstaden.

Historisk set bliver magttomrum fĂžr eller siden fyldt ud. Det sker naturligt nok ogsĂ„, nĂ„r magttomrummet knytter sig til tro. KĂžbenhavns etnisk danske indbyggere er i stigende grad ateistisk orienterede, og KĂžbenhavns StiftsrĂ„d anbefaler derfor lukning af 16 – muligvis 17 – kirker i hovedstaden.

Mens der er omfattende kirkelukninger pĂ„ programmet, bliver der inden for kort tid bygget to nye moskĂ©er i KĂžbenhavn. PĂ„ Vibevej opfĂžrer Foreningen Ahlul Bait i Danmark en shiamuslimsk moskĂ©, og pĂ„ NĂžrrebro – pĂ„ hjĂžrnet af Rovsingsgade og Vingelodden – stĂ„r Dansk Islamisk RĂ„d bag byggeriet af en sunnimuslimsk moskĂ©. IfĂžlge bygherrerne bliver der tale om en diskret bygning. Hvordan moskĂ©en kommer til at fremstĂ„ diskret, nĂ„r den er forsynet med en kuppel og en 20 meter hĂžj minaret, skal man sandsynligvis vĂŠre arkitekt i KĂžbenhavns Kommune for at forstĂ„. Arkitekt Jens Jacob Bierring, Center for Bydesign ved KĂžbenhavns Kommune, udtaler:

“Bygningens (moskĂ©ens, red.) formĂ„l og dens udseende kan godt rummes i den lokalplan, der allerede ligger for omrĂ„det (NĂžrrebro, red.), men tĂ„rnet (moskĂ©ens minaret, red.) krĂŠver dispensation fra lokalplanen.”

“Det er en bygning, der har moderne nordisk stil i sig, sĂ„ den er ikke helt islamisk, og jeg mener, at den falder fint ind.”

Kirkelukninger.FĂžlgende kirker i fĂžlgende provstier skal efter KĂžbenhavns StiftsrĂ„ds anbefaling lukkes:….Den Fri.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Klappjakten pĂ„ politiskt oliktĂ€nkande pĂ„ Sveriges arbetsplatser bedrivs frĂ„n tvĂ„ hĂ„ll. Dels frĂ„n arbetsgivarna, via chefer somPer Yng, och dels frĂ„n fackföreningarna, som Snaphanen tidigare rapporterat om. […]

trackback

[…] Klappjakten pĂ„ politiskt oliktĂ€nkande pĂ„ Sveriges arbetsplatser bedrivs frĂ„n tvĂ„ hĂ„ll. Dels frĂ„n arbetsgivarna, via chefer som Per Yng, och dels frĂ„n fackföreningarna, som Snaphanen tidigare rapporterat om. […]

Anne Karlsson
9 years ago

Jag har anmÀlt detta till EU och fÄtt svar, kommissionen för mÀnskliga rÀttigheter tar inte upp frÄgan men hÀnvisar till Sveriges DO och för vidare klagan till EU domstolen. Kommissionen kan inte agera för att Sverige har i sin tolkning av de mÀnskliga rÀttigheterna inte tagit med politisk ÄskÄdning. Det Àr upp till domstolen att pröva Sveriges tolkning, och jag hoppas att vi kommer dit.

Bo Rönn
Bo Rönn
9 years ago

Det mÄste vara en vÀrdighet att bli utsparkad av Stasi-inspirerade LO och deras tal om vÀrde.

LarsS
LarsS
9 years ago

O/T

Men verden er heldigvis ikke gÄet helt af lave!

http://www.youtube.com/watch?v=8JcXzSXeGIU

Anonymous
Anonymous
9 years ago

O/T, men verden er da ikke gĂ„et helt af lave – endnu!

http://www.youtube.com/watch?v=8JcXzSXeGIU

Jacob Cete
Jacob Cete
9 years ago

Det bliver som at pisse i bukserne for at holde varmen, og det eneste de kommer til at opnĂ„ er at bidrage til det betydelige hykleri, som den offentlige svenske samtale allerede er lammet af: Ingen svensk arbejder vil fremover sige et ord om indvandringen offentligt, og vil da slet ikke erklĂŠre sig som Sverigedemokrat Jeg vil nu mene, at hvis det svenske samfund dermed fĂ„r trynet og kuet befolkningen til ikke engang at turde tale om de Ă„benlyse problemer, men mĂ„ holde holdninger, meninger, spĂžrgsmĂ„l og oplevelser for sig selv, sĂ„ har de svenske multikulturalister fĂ„et sig en vĂŠsentlig… Read more »

Skjoldungen
9 years ago

Inden vi nu brĂŠkker os alt for meget over Stasi-organisationen ovre i Absurdistan kunne vi gribe i egen barm. Det er ganske vist ikke sĂ„ sjovt som at gribe i andres, men pĂ„ just det omrĂ„de – at angive hinanden – er vi for en gangs skyld forud for dĂ„rekisten histovre. Allerede i 1944 oprettede det “danske” Socialdemokrati nemlig deres “ArbejderbevĂŠgelsens Informations Central”, hvis formĂ„l det var at holde Ăžje med kommunisterne. Danmarks Kommunistiske Parti var pĂ„ det tidspunkt forbudt og lederne forsvarligt anbragt i KZ-lejre, men partiets menige medlemmer og de ledere ,det var lykkedes at flygte fra HorserĂžd,… Read more »

Skjoldungen
9 years ago
Reply to  steen

Indtil det begynder at fĂ„ mere ‘korporlige’ fĂžlger – d.v.s. nĂ„r Einhetzliztens Sturm-Abteilung og REDOX fĂ„r deres EsquadrĂŁo da Morte ordentligt organiseret, sĂ„ tjener deres lister og registre allerede et mere bekedent formĂ„l. Man behĂžver sĂ„mĂŠnd blot at forestille sig et ungt menneske som offentligt har ytret sig i et lĂŠserbrev med en politisk ukorrekt bemĂŠrkning. Vedkommende kan lĂŠgge enhver tanke om ansĂŠttelse som journalist, jurist, akademiker, forsker, lĂŠrer, politibetjent o.s.v., o.s.v. hen i den samme slraldespand hvor PET har anbragt de makulerede akter over kammeraterne…

Hans Erling Jensen
9 years ago
Reply to  Skjoldungen

Amen!

(Det er hĂ„rdt for mig her i Sverige. Jeg troede , at jeg opholdt mig i et Demokratur. Nu ved jeg, at jeg opholder mig i et “Folkhemsdiktatur” befolket af “inhemske” angivere og “uthemske”, men endnu hemskare, tyve, mordere og voldtĂŠgtsforbrydere!

MÄ Demiurgen vÊre min sjÊl nÄdig!

Marie
Marie
9 years ago
Reply to  steen

For mig, der har haft stalkere efter mig i Ă„revis i telefonen, som graffitimalere og pĂ„ nettet, er der intet nyt i det. Jeg har aldrig forstĂ„et, at de gider, men de har Ă„benbart det til fĂŠlles, at de er overbeviste om, at de er vĂŠldig intelligente og smarte, ellers skulle man tro, at de lagde mĂŠrke til, nĂ„r man er ironisk, men det gĂžr de ikke, eller ogsĂ„ virker det bare opildnende. De spiller selvopdigtede spil, hvor de bilder sig ind, at man deltager, og mĂ„ i det hele taget have al for god tid, siden de ikke har… Read more »

Marie
Marie
9 years ago
Reply to  Marie

GrĂŠnsen mellem stalking og reel spionage er flydende.

http://www.anti-stalking.dk/hvem-stalker

Marie
Marie
9 years ago
Reply to  Marie

Selv om det indirekte indgĂ„r i et foregĂ„ende indlĂŠg, hvor jeg oplyser, at jeg har talt i telefon med en “afdĂžd”, skulle jeg mĂ„ske prĂŠcisere, at identitetstyveri er en meget almindelig del af stalker- og spionagepakken. Min mest ihĂŠrdige og mangeĂ„rige stalker er i sĂ„ henseende hĂŠmningslĂžs, og han bruger udenlandske postbokse – russisk, argentinsk, amerikansk- you name it. Vi har indtil videre valgt at trĂŠkke pĂ„ skulderen, og familien spĂžrger til ham til julefrokoster etc.

Info
Info
9 years ago

STOREBROR SER DIG ”150.000 angivare ska övervaka dig pĂ„ jobbet”: http://www.friatider.se/150-000-angivare-ska-overvaka-dig-pa-jobbet Och Storebror gör dig: http://www.malmgrenpaintings.se/1984_delsida.htm Jag antar – bekrĂ€fta gĂ€rna – att LO:s massutbildning administreras av den halvstatliga stiftelsen EXPO, nĂ€rmare bestĂ€mt av ”Expo-akademin” i Vindeln, som arrangerar kurser i ”antirasistisk projektledarutbildning”. Projektledare: Alex Bengtsson (v). ”Kursen vĂ€nder sig till dig med ett brinnande engagemang, som vill ta fighten mot rasism och frĂ€mlingsfientlighet i vardagen. – – – Förkunskapskrav: Inga förkunskaper krĂ€vs. Till ansökan skall du bifoga ett personligt brev dĂ€r du berĂ€ttar om dig sjĂ€lv och varför du vill gĂ„ utbildningen. Finansiering: Utbildningen Ă€r studiemedelsberĂ€ttigad via CSN. Vissa… Read more »

Hr. Snusk
Hr. Snusk
9 years ago

Det er faktisk en af de mest chokerende nyheder i lang tid.

Crass BĂžrsting
Crass BĂžrsting
9 years ago

Beklageligvis mÄ man sige om svenskerne som om nordkoreanerne: De finder sig i det.

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
9 years ago

HÀr Àr en annan förklaring till det som sker i svensk arbetarrörelse. Det ser knappt ut att finnas nÄgra socialdemokrater kvar som orkar stÄ emot kommunisterna:

http://axess.se/blog/post/2012/04/22/SSUs-samarbete-med-politiska-aktivister.aspx

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
9 years ago

LO/EXPO: Det som sker har naturligtvis ingenting med den egentliga socialdemokratin att göra. Det finns all anledning att misstĂ€nka att EXPO Ă€r lika hĂ„rt kontrollerat av kommunister som sin systerorganisation i Norge, SOS Rasisme. (Stig Larsson Ă€r en indikation): http://www.p4.no/story.aspx?id=319970 http://no.wikipedia.org/wiki/SOS_Rasisme SOS Rasisme har, som tidigare noterats i bloggen, infiltrerat eller rentav skapat Norwegian Defence League (NDL) för att skapa en fiende och för att kunna kontrollera och kartlĂ€gga islamistkritiker. Med dessa fakta som bakgrund Ă€r det inte alls överkonspiratoriskt att misstĂ€nka att Anders Behring Breivik-Kurras illdĂ„d Ă€r det yttersta utslaget av den kommunistiska ondskan. Har han ocksĂ„ kopplingar till… Read more »

PK
PK
9 years ago

Det er nu mĂŠrkeligt.
SÅ mange svenskere, som ikke holder af deres land og andre svenskere.
Gad vide hvordan disse mĂŠrkelige mennesker ser deres land om f.eks. 50 Ă„r?

Robin Shadowes
Robin Shadowes
9 years ago
Reply to  PK

De flesta kommer nog att skrika allahu akhbar dĂ„ tror jag. 🙁

TheReligiousCynic
TheReligiousCynic
9 years ago

“Det er ikke beskidte tricks i politik, man overraskes af, det er den selvfĂžlgeligehed der omgiver dem i Sverige”

Det er nettopp det. Frekkheten er sÄ stor at det er hinsides. Her i Kina er de ikke lenger halvparten sÄ frekke, nÄ som Mao er dÞd og de befinner seg i sin tolvte 5-Ärsplan.

Men sÄ er det altsÄ ennÄ hÄp for Sverige! De skal bare gjennom ett antal 5-Ärsplaner fÞrst.