25
apr
Seneste opdatering: 26/4-12 kl. 1340
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Filmen havde premiere p√• ti-√•rs dagen i 2011, og man har ikke set alle 9/11 videos, hvis man ikke har set denne. P√• kun ni timer evakuerede private b√•dejere, kaptajner p√• havnef√¶rger og bugserb√•de mv. n√¶sten 500.000 mennesker fra Manhattan ad s√łvejen, 200.000 flere end briterne evakuerede fra Dunkerque p√• fem dage i maj-juni 1940. En film der l√łfter en.

Vold og trusler betaler sig

Det vidste vi allerede udm√¶rket. Eneste mulige fattige kompensation er at f√• det dokumenteret og sagt h√łjt. N√•r det selv med det ligger tungt, er det spot til skade:

Politiken og Berlingske har siden Muhammed-tegningerne i en r√¶kke tilf√¶lde helt afvist eller redigeret tegninger, fordi de havde referencer til sagen. ¬ĽDet m√• man beklage i demokratiets navn,¬ę siger Claus Seidel, formand for danske bladtegnere [..]
En af de tegninger, Politiken har bortredigeret, er fra sommeren 2010, hvor avisen ville omtale Flemming Roses bog om hele Muhammed-sagen. Politikens tegner Mette Dreyer illustrerede Flemming Rose med en tro kopi af den turban med bombe i, som er den mest omtalte af Muhammed-tegningerne. Men da tegningen er afleveret og klar til tryk, får hun besked på, at tegningen ikke kommer i avisen.

¬ĽDet havde v√¶ret oppe at vende p√• h√łjeste sted. Jeg var godt sur over det, da det skete, men jeg mener ikke, at der er noget vitalt, som ikke er kommet i avisen,¬ę siger Mette Dreyer til Journalisten. Journalisten: Politiken og Berlingske bremsede bladtegninger

Alt i alt er der mindst fem eksempler p√•, at bladtegnerne p√• de to ovenn√¶vnte aviser har f√•et bortredigeret tegninger, der refererede til den oprindelige Muhammed-sag. Min personlige holdning er, at det p√• den ene side er godt, hvis dansk presse er ramt af en efterrefleksion, hvor retten til at ytre sig g√•r h√•nd i h√•nd med retten til at t√¶nke sig om – vi beh√łver ikke h√•ne andre kulturer for at demonstrere, at vi selv bestemmer, hvordan vi ytrer os. Retten til at redigere er en del af ytringsfriheden.

Men p√• den anden side, s√• viser eksemplerne ogs√•, at der har sneget sig en usynlig h√•nd ind, hvor der redigereres anderledes, end vi udadtil bryster os af. Vi forstiller os. En journalistisk overdommer forkaster i dag illustrationer, som tidligere ville glide lige igennem sekretariatet. Dermed skal tegnerne illustrere op imod en anden moral – som ikke er formuleret √•bent – end de skulle tidligere. ….Flere af de konkrete tegninger er eksempler p√•, at tegnerne – som altid i dansk bladtradition – tolker en situation og viser deres subjektive og ofte ganske spontane bud. N√•r disse bud udelukkes, tilmed uden at vi har taget en √•ben diskussion om det, s√• er udgangspunktet for bladtegningen forrykket. Stregen har flyttet sig; vi ytrer mindre frit. Journalisten: Den usynlige h√•nd i redigeringen

SVT dokumentar: Malm√łpolisen 1/6

En overraskende √¶rlig dokumentar om Malm√łs forslumring og fald ned i anarki. Ikke mindst de rene krigsscener fra Rosengaard er voldsomt skr√¶mmende. Mange lokale vil bare v√¶k, fort√¶ller en turistguide mig, som kommer der j√¶vnligt og taler med den menige Malm√łbo ‘off the record.’ Anbefales ogs√• til danske politifolk. Kan ses online fra Danmark. Den er i mods√¶tning til filmen ovenfor alt andet end opmuntrende, og s√• er det endda kun afsnit 1 af 6. Her ser man TV holdet blive overfaldet. – Malm√∂polisen, min 58:35.

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
victor
victor
9 years ago

Det her er ikke for sarte sjæle:

Din kone er lige d√łd…Hvad er det f√łrste du t√¶nker p√•?

I √Ügypten er det – i hvert fald if√łlge islamisterne – en sidste tur i h√łet.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2135434/Outrage-Egypt-plans-farewell-intercourse-law-husbands-sex-dead-wives-hours-AFTER-death.html

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Pittelkow: Amnesty angriber frihedsv√¶rdierne http://denkorteavis.dk/lead/amnesty/ Amnesty International skulle forsvare frihed og menneskerettigheder. Men i dag forsvarer organisationen kr√¶fter, som er imod frihedsv√¶rdierne. [!!!] Det understreges af en ny rapport om diskriminering af muslimer i Europa (‚ÄĚChoice and Prejudice ‚Äď Discrimination against Muslims in Europe‚ÄĚ). Man f√łlger de muslimske landes sammenslutning Her angriber Amnesty ytringsfriheden. Organisationen overtager holdninger, som i de senere √•r is√¶r er blevet fremf√łrt af de muslimske landes internationale sammenslutning (OIC). [!!!] Rapporten mener, at man ikke b√łr fremstille islam som et v√¶rdisystem, der afviser lighed mellem k√łnnene eller udg√łr en voldelig ideologi. Man f√łlger OIC‚Äôs argument om,… Read more »

li (islamonausea lidende)
li (islamonausea lidende)
9 years ago
Reply to  steen

Det kan godt v√¶re de har v√¶rdige sager, men n√•r de IKKE kan skelne mellem propaganda islamiske undertrykkelses v√¶rdier, s√• kan de have nok s√• mange gode sager, det er der andre der ogs√• har, s√• hvorfor st√łtte de misforst√•ede undertrykkelses amnesty forkerte sager.
Enhver der st√łtter undertrykkelses ideologien islam, har virkelig misforst√•et deres virke.
Aldrig, aldrig vil det naive venstreRADIGALE amnesty få pengenme op fra lommen fra mig.

Santor
Santor
9 years ago

Ang : Civil indgriben.

Det er “bare” s√•dan normale mennesker opf√łrer sig n√•r de oplever at deres medmennesker er i fare. De glemmer alt om personlig sikkerhed og handler rent instinktivt med det de kan eller har til r√•dighed.

Anonyme helte.

T. Snorrason
T. Snorrason
9 years ago
Reply to  Santor

Korrekt, the best in man.
Viser den bedste side af den amreikanske idé som samfund.
Den enkelte g√łr, hvad han finder korrekt, uden hensyn til love og regler, fastsat af andre.
Et eksempel til efterlevelse.

Corpsegrinder
Corpsegrinder
9 years ago

http://actorsandartistsfor911truth.com/

http://septemberclues.info/

Terrordåden var insidesjobb, ta del av dessa länkar och se själv!

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Hmm, mon nu den voldt√¶gsanklage i virkeligheden var falsk? Den lyder mist√¶nkeligt meget, som de uhyggelige sager vi kender til i massevis fra England – med tilh√łrende skr√¶mmekampagner mod offeret fra andre familiemedlemmer, klanen og vennerne. http://ekstrabladet.dk/112/article1748262.ece Falsk voldt√¶gtssag: Drenge r√•bte ‘m√łgluder’ i retten Midt under retssagen: Den 18-√•rige pige, der er tiltalt for falsk at anklage tre drenge for gruppevoldt√¶gt, blev svinet til af de frifundne drenge 11:05, 25. apr 2012 (Opdateret tid: 11:13, 25. apr 2012) | Thea Pedersen Sagen om den tiltalte 18-√•rige pige, der i dag sidder p√• anklageb√¶nken for falsk voldt√¶gtsanmeldelse mod tre drenge, tog… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Bjovulf

Mere fra samme skuffe:

http://lokalavisen.dk/16-aarig-lillebror-anholdt-for-grusomt-aeresdrab-paa-storesoester-/20120425/artikler/120429499/1265?ref=eblister112

16-√•rig lillebror anholdt for grusomt √¶resdrab p√• stores√łster

Mordet på en 19-årig kvinde mandag aften er formentlig et æresdrab. Den unge kvindes 16-årige lillebror er nu anholdt for det brutale knivmord i Landskrona i Sverige mandag aften.

. If√łlge formand Newroz √Ėtunc var den 19-√•rige forfulgt og truet af n√¶rtst√•ende, og det overskyggede alt andet i hendes liv.

Santor
Santor
9 years ago
Reply to  Bjovulf

Jeg har en rigtig d√•rlig fornemmelse omkring den sag. Den p√•st√•ede tilst√•else har jeg ikke h√łrt men jeg kan forestille mig at den er fremkommet under en eller anden form for intimidering fra brormands side.

Det undre mig hvis kommunen eller et kvindecenter ikke har tilbudt hende hjælp i forbindelse med retssagen!

Den sag lugter langt væk af angst.

Jacob Cete
Jacob Cete
9 years ago

Mon ikke √ėjvind Hesselager i ‘Journalisten’ bliver tiet ihjel…. hvis han er heldig ?