1
maj
Seneste opdatering: 2/5-12 kl. 1640
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Islam‚Äôs War Against the West and Me. De f√łrste to videoes der er kommet fra U.S.A. Idag udkommer Geert Wilders’ nye bog. Han lancerede den i g√•r aftes med et foredrag p√• Gatestone Institute i New York. Man kan l√¶se hans tale her mens vi venter p√• videoen. Ovenfor kan man i mellemtiden se hollandsk interviewe ham TV p√• gaden i New York. Det drejer sig om det samme som alle overskifterne hjemme i Holland: Wilders ben√¶gter planer om at rejse til Amerika, Geert Wilders bliver i Holland, Wilders ikke flytter til USA. En ophobning af journalistisk √łnsket√¶nkning. Video II er p√• hollandsk, utekstet. – Geert Wilders ‚Äď Vestens forsvarer.

Svenskere vil bo med svenskere

“Mest intressanta i detta √§r att den faktiskt publiceras och kommentarer till√•ts,” skriver en kommentator til artiklen. S√• l√¶rte vi ordet “undvikandem√∂nster.” Der findes nok en pille imod det, nu ‘white flight’ mod forventning ikke kun forekommer i ikke-svenske lande.

Matz Dahlberg vid institutet f√∂r bostads- och urbanforskning, IBF, vid Uppsala universitet har studerat vad som h√§nder med majoritetsbefolkningen i ett bostadsomr√•de n√§r andelen invandrare √∂kar. ‚Äď Vi s√•g att det fanns en brytpunkt n√§r andelen invandrare n√•dde 5 procent. D√• b√∂rjade majoritetsbefolkningen krympa, s√§ger Matz Dahlberg. Majoritetsbefolkningen minskade med 4,7 procent i de omr√•dena. Medan den invandrade befolkningen √∂kade med 1,3 procent. Den totala befolkningen minskade med 3,4 procent. Majoritetsbefolkningens barn fick ocks√• s√§mre betyg √§n i andra omr√•den och ekonomin f√∂rs√§mrades.[..]

Roger Andersson vid IBF har tittat p√• hur olika kategorier flyttar. Man har ocks√• st√§llt fr√•gor till inf√∂dda svenskar ang√•ende deras syn p√• etnisk boendesegregation. ‚Äď Det vi kan se √§r ett v√§ldigt p√•tagligt undvikandem√∂nster. Svenskar undviker att flytta till invandrart√§ta omr√•den. ‚Äď Oavsett andra resurser som utbildning och ekonomi tenderar personer att ha en l√§gre social tillit om de bor i ett invandrart√§tt omr√•de. Svenskar vill inte bo i invandraromr√•den.

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hende
Hende
8 years ago

-M√• den blive udgivet p√• dansk….SNART!

Dogge
Dogge
8 years ago

There is a powerful and very accurate quote I use to think about a lot nowadays. It’s so perfectly fitting to our society and the current rulers of our country. Namely:
“Justice will triumph, you say? Of course it will! Because the one with power will become justice!”

PK
PK
8 years ago

Hvem vil ogs√• √łnske at bo i “krigszoner?
Selv denne verdens onde Sahliner og Jelveder
vil jo heller ikke.
Men landsforrædere er de onde kvinder.

anonym
anonym
8 years ago

Ordet er “Whites-only-white-upper-academic-creative-middleclass-aryan-neighborhood “. Og for deres b√łrns vedkommende, “private schools”. Eller p√• et mere jordn√¶rt og j√¶vnt dansk, elfenbensminareter, hvorfra godhedspsykopaterne og LKCerne (landsforr√¶derne, kultur√łdel√¶ggerne og civilisationsudsletterne), i ro og mag(elighed), tryghed og sikkerhed, kan docere deres viden om alle os urene u(nder)mennesker.
Men, den/dem, der ikke vil besk√¶ftige sig med virkeligeheden, de kommer allligevel til det, n√•r virkeligheden begynder at besk√¶ftige sig med den/dem. S√• der er da den lille tr√łst i det, at deres b√łrn og b√łrneb√łrn, is√¶r dem af hunk√łn, ogs√• f√•r f√łrsteparket til Tour de L’enfer.

Prudentius
8 years ago

“Svenskar vil inte bo i invandraomr√•den”

Men vi ved jo alle at multikulturen er en god ide. Ikke fordi den virker efter hensigten, næ nej, men fordi den er så smukt tænkt.

Og √łnsket√¶nkning er nu engang det materiale virkeligheden er lavet af, s√• speederen i bund folkens, utopia er lige om hj√łrnet.

Yes we can…!