3
maj
Seneste opdatering: 5/5-12 kl. 1335
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Filmen bygger pĂĄ det eneste overlevende referat af konferencen nr. 16 ud af 30, som amerikanerne fandt i tyske udenrigsministerielle papirer i 1947. Eichman havde skrevet dem med ordre til deltagerne om at læse det og brænde det. Filmen fanger miniportrætter af de 15 medvirkende konferencen, de urolige jurister, den vulgære, storædende Dr. Gerhard Klopfer, den iskolde Roland Freisler, den overfladisk charmerende Reinhard Heydrich, “Slagteren fra Prag, “Det blonde uhyre” som Kenneth Branagh spiller med en menneskeliggørelse, der gør virkningen om muligt værre. Endelig den golde, kejtede teknokrat Adolph Eichman, en virkelig nullitet, der til slut sætter adagioen fra Schuberts Strygekvartet i C dur pĂĄ og afslutter med ordene: “Jeg har aldrig forstĂĄet passionen for Schuberts sentimentale wiener-lort.” Man tror ham. – Originaldokumentet: Protokoll der Wannsee-Konferenz vom 20. Januar 1942

Pim Fortuyn rehabiliteret pĂĄ P 1

De fleste husker nok hvordan Fortuyn Ă©nstemmigt blev beskrevet for ti ĂĄr siden da han blev myrdet af en fanatiker, der kun var en anelse mere ‘progressiv’ end journaliststanden. Det er tankevækkende, at journalister og akademikere der i dag føler sig kapable til at dømme over, hvem der er ‘populist’ og hvem ikke, har en dømmekraft og en politisk tæft der befinder sig mindst ti ĂĄr efter deres befolkningers. Betænk blot, at 41% af svenske journalister i en undersøgelse 30 marts stemmer pĂĄ det post- og pseudokommunistiske Miljöpartiet, der er 100 procent virkelighedsbefriet. Hvem skal denne avantgarde i egen indbildning rehabilitere om ti ĂĄr ? Man har lov at gætte.

“Han advarede og hans analyse har vist sig at være lige pĂĄ kornet. Hollænderne stolede før pĂĄ eliten, det gør de ikke mere. De er bedre informeret og bedre uddannede end før, og de resultater de ser fra politikerne, imponerer dem ikke. De ser politik som et forældet teater med gamle løsninger pĂĄ nye problemer. De Hond opfatter situationen i Europa som eksplosiv og mĂĄske præ-revolutionær. Jeg tror vi er tættere pĂĄ den situation, end folk er klar over. Der skal bare en gnist til.”

På søndag, den 6 maj, er det 10 år siden, at den kontroversielle hollandske politiker Pim Fortuyn blev myrdet.Orienterings Jacob Langvad har været i Amsterdam, og tale med Maurice de Hond om sporene efter Fortuyn i hollandsk politik. De Hond står bag et af landets førende opionsmålingsinstitutter.Arven efter Fortyun, P 1 Orientering 03. maj 2012. Hør indslag (11:01)

Bin Laden Welcomed That “Arab Spring”

“The fall of the remaining tyrants in the region was inevitable,” he continued, and said al-Qaeda must increase efforts by “educating and warning Muslim people” about “half solutions” touted by the Muslim Brotherhood and similar Islamist groups. If al-Qaeda were successful in recruiting the newly freed rebels, bin Laden said, “then the next phase will [witness a victory] for Islam”.

He said al-Qaeda could capitalise on the revolutions, including “inciting people who have not yet revolted and exhort them to rebel against the rulers” and calling for jihadis to unite in a broader media campaign to that point. Bin Laden supported Arab spring

Man kan se hele korrespondancen her pĂĄ engelsk fra september 2006 og frem: Letters from Abbottabad: Bin Ladin Sidelined?

Antifacister banket af salafister i Solingen Halløj pĂĄ ekstremisthotellet – ‘Pang i bygget’ som det hedder. Salafisterne ville ogsĂĄ stene politiet. Det gik ikke godt.

Ah, a chance to use that excellent German word Schadenfreude. On 1 May in Solingen, the German anti-Islam movement PRO NRW (Pro North Rhine Westphalia) held a demonstration. Hundreds of assorted Muslims and far-left extremists turned up to harass and intimidate them. Two of these “antifascists” found themselves in the midst of a horde of Salafist Muslims, who promptly started beating them up with bits of wood. Even after they were lying helpless and passive on the ground, the Muslims kept laying into them. One was bad;y hurt in the head; the other in the arm. Both required hospital treatment. Apparently it wasn’t a failure of recognition either. The Muslims knew that these were leftist anti-fascists who had come to protest against the “islamophobes”. They beat them up anyway. German “Antifascist” Leftists Badly Beaten Up by Salafist Muslims, Linke in Solingen verprĂĽgelt

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
8 years ago

…….eller hvad med denne : ” klamme kælder-mennesker” !

En Carsten Jensen der vil bliver husket !

Limewoody
Limewoody
8 years ago

Politiken-/Information-segmentet ogsĂĄ kaldet fejhedskæmperne er mĂĄske ved at lave en besættelsetids-manøvre. Nemlig at rehabilitere “frihedskæmperne” og sĂĄ give det ud for at de skam hele tiden har ment hvad dem, de oprindelig kaldte terrorister, svinehunde, racister osv mente????

PK
PK
8 years ago

Hørte P1 i går om Pim Fortuyn og var aldeles lamslået.
Aldrig nogensinde har der i DDR været et så afbalanceret indlæg , der handlede om
en hvid europæisk politiker, som er/var imod islam.
NU bliver det spændende !. Mon det var en svipser?
Hvad mon alle de islam elskende hardcore venstrefløjs ledere i DDR nu gør?

Sune
Sune
9 years ago

Jeg hørte også indslaget. Men det der vedvarende plager mig er,
at det var en ‘dyreaktivist’ der stod bag mordet.

Det svarer til en rabiat ‘mink-aktivist’ pludseligt plaffer Pia K. med begrundelsen: ‘Jamen, hun har jo en ræv bag øret..!’

Logikken hænger ikke sammen. Men det gør den jo sældent, for rabiate personer…

Hr. Snusk
Hr. Snusk
9 years ago
Reply to  Sune

Galninge findes med forskellige labels. Jeg tror ikke at du skal tillægge det for stor betydning, at han var “dyreaktivist”.

Når det er sagt, så skal det retfærdigvis med, at galninge oftere tiltrækkes af ekstremistiske grupperinger, hvorfor sandsynligheden for galninge-tilstædeværelse naturligvis er væsentligt større blandt f.eks. dyreaktivister, anti-racister, etc.
Som bekendt findes de fleste ekstremistiske grupperinger på venstrefløjen.

Santor
Santor
9 years ago

Ja, den var der vist ikke mange der så komme 🙂

vederso
vederso
9 years ago

Impressive. That’s it in a short notice. Thanks.

Hr. Snusk
Hr. Snusk
9 years ago

Hørte også indslaget. Forbløffende godt.