15
maj
Seneste opdatering: 15/5-12 kl. 1547
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Åklagarmyndigheten i Jönköping har tidigare sagt att gruppvåldtäkten i Mariannelund är förmodligen det värsta i modern svensk rättshistoria. Idag kom domen mot de åtalade asylsökande afghanerna. Rättegången har varit omfattande och genomfördes på nio dagar under tre veckors tid. I förra veckan släpptes en av de åtalade fri från häkte i väntan på dom vilket kunde innebära frikännande eller mildare straff. De övriga sju riskerade upp mot tio års fängelse för grov våldtäkt på en tvåbarnsmamma. Åklagare Gunnar Brodin hade yrkat på sex års fängelse för sju av de åtalade och sju år för den så kallade huvudmannen. Dessutom yrkades det på utvisning för sju av de åtta till Afghanistan om de skulle dömas till fängelse.Fängelse för brutal asylgruppvåldtäkt i Mariannelund

Jeg springer normalt grove, svenske kriminalsager over af den enkle grund, at der er for mange af dem. Desuden slider de for h√•rdt p√• hum√łret, og det skal man bruge til at leve med. Det betyder dog ikke, at jeg ikke ser dem, og nogle skiller sig ud ved deres helt ubegribelige galskab og brutalitet i den endel√łse r√¶kke af tragedier, Riksdagen tr√¶kker ind over sin befolkning i godhedens navn. Mariannelund er en lille fl√¶kke i det nord√łstlige Sm√•land i n√¶rheden af Vimmerby og Hultsfred. Dette skete den 11 december 2011. Oven p√• forbrydelsen sad kvinden i rullestol for sine skader i underlivet og m√•tte indl√¶gges p√• psykiatrisk hospital for sine sj√¶lelige traumer. Hun var blevet et tortur-offer. B√łdlerne var regeringen Reinfeldts lokale stedfortr√¶dere, men hun overlevede da. Modsat ham her og hende her og i hundredevis af andre.

Vanvid og vandrehistorier

Af Nemo
Hvad har vandrehistorier og sindssyge mordere til f√¶lles? Det er ikke s√• meget en usmagelig vits som et seri√łst sp√łrgsm√•l. For sagen er, at b√•de almindelige mennesker, der fort√¶ller en vandrehistorie, og den sindslidende griber fat i tidens br√¶ndende emner.
Dengang verden var optaget af aliens og ufo‚Äôer fortalte folk historier om at blive bortf√łrt af rumm√¶nd, og de mentalt syge troede p√•, at de havde v√¶ret bortf√łrt, at naboen var en alien osv.
Ny teknologi som mikrob√łlgeovne og kabeltv blev grobund for b√•de vandrehistorier og vrangforestillinger i halvfemserne, ligesom der er opst√•et en storstilet samling vandrehistorier og konspirationsteorier omkring angrebet p√• Twin Towers i New York i 2001.
Her og nu er det på godt og ondt indvandringen, der optager sindene, og derfor er det det, folks fantasi griber fat i. Robert Zola Christensen, der har skrevet ph.d.-afhandling om vandrehistorier fortæller denne her:

¬ĽMin fars nye kone boede ovre i blokkene. Hun kunne ikke forst√•, at der kom flere og flere m√łrke skjolder p√• loftet. Da det til sidst begyndte at dryppe, tog hun kontakt til varmemesteren, der straks aflagde overboen en visit. Lejerne viste sig at v√¶re fra Jugoslavien, en familie p√• ni. Gulvet var brudt op, og der var lagt kartofler over det hele.¬ę

Den oprindelige svenske ‚Äôlaserman‚Äô Wolfgang Zaugg tumlede voldsomt med sin egen identitet som indvandrer i Sverige. Han blev alvorligt psykisk syg og var tvangsindlagt flere gange. Og s√• endte han med at bebrejde indvandrere og specielt kriminelle indvandrere for alle sine problemer. Den ny ‚Äôlaserman‚Äô, Peter Mangs, har lignende problemer med at holde sig mentalt og socialt p√• ret k√łl.

If√łlge den grundigste af de psykiatriske evalueringer er ogs√• Anders Breivik alvorligt psykisk syg. Der er ikke noget at g√łre ved at syge menneskers aggressioner ind imellem retter sig mod et politisk emne, lige s√• lidt som det forhold at normale mennesker bearbejder oplevelsen af ny teknologi eller skr√¶mmende begivenheder ved at fort√¶lle vandrehistorier. Om noget betyder det at vi, der arbejder seri√łst med indvandrings- og integrationsproblematikken, skal v√¶re opm√¶rksomme, hvis vi kommer i kontakt med folk, der er ude af balance og taler om at bruge vold. Ingen kunne formentlig have opdaget Breivik gennem det han sagde og skrev ‚Äď men m√•ske en anden gang. (Se evt. SVT dokumentaren om John Ausonius fra 2005.)

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
anonym
anonym
8 years ago

LKC’erne (landsforr√¶derne, kultur√łdel√¶ggerne, civilisationsudsletterne) i Voldt√¶gtssverige, b√łr ALLE stille deres egne d√łtre og b√łrned√łtre til r√•dighed for herrerotterne. Og liges√• biurde det ogs√• v√¶re alle andre steder, men det sker heldigvis ogs√• i fremtiden.

Nemo

Psykisk syge mennesker kan nu en gang ikke g√łre for, at de er hvad den Hellige Treenighed; naturen, biologien og generne bestemmer hvad de skal v√¶re. Ideologisk syge mennesker derimod, er fuldt tilregnelige godhedspsykopater.

Johansen
Johansen
8 years ago

De afghanske voldt√¶gtsforbrydere burde, udover f√¶ngselsstraf og udvisning, kastreres for deres nederdr√¶gtige √łdel√¶ggelse af denne svenske kvindes liv.

Frank P
Frank P
8 years ago
Reply to  Johansen

Nej nej, de har jo rettigheder… menneske-rettigheder… Svenske venstrefl√łjsere, Amnesty og FN ville jo g√• amok….

resursesvag
resursesvag
8 years ago

Jeg gad nok vide, om der er mere end en Zahid Mansoor i Danmark?

“En livsstil, der if√łlge Zahid Mansoor (ops√łgende gadeplansmedarbejder) er inspireret af blandt andet den amerikanske rap- og hip hop-kultur, og som frister de unge.” (http://www.folkebladet.dk/broendby/artikler/er-her-stoevsuget-for-politibetjente.aspx)

Hizb ut-Tahrir-foredrag om forbilleder af Zahid Mansoor: http://www.hizb-ut-tahrir.dk/foredrag.php?contentid=134

PK
PK
8 years ago

Reinfeld,sahlin og alle de andre ,
M√Ö alle jordens forbandelser ramme jer.
Svin er I , svin.

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  steen

N√•, s√•dan – ja, ok – jeg skal nok kigge bedre efter fremover ūüėČ

Jeg faldt bare lige over den og kunne ikke mindes at
have set den f√łr.

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Jeg kan ikke huske, om denne video har været nævnt herinde, men det er da interessant, at selv TV-programmer som 60 Minutes ( i den australske udgave? ) nu vælger at se på en mand som Tommy Robinson & EDL.

http://www.youtube.com/watch?v=Bi4tsVZPsv8

60 Minutes EDL Tommy Robinson On Islamic Extremism