19
maj
Seneste opdatering: 21/5-12 kl. 0155
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Betina, underviser/procesleder: “I dagligdagen stĂ„r du ud for de udfordringer, at nogle af vores borgere har det rigtig rigtig skidt, og nogle af vores borgere ikke har noget sprog. De i det hele taget nogle fĂŠrdigheder, der gĂžr, at de kommunikerer pĂ„ en anden mĂ„de, end vi er vant til. SĂ„ den mĂ„de borgerne kommunikerer pĂ„ gĂžr, at der er en del misforstĂ„elser, eller personalet nogle gange bliver usikker pĂ„, hvad det er borgeren egentlig vil. Det kan sĂ„ fĂžre enten til konflikter eller til vold, eller til krĂŠnkende ord eller verbale trusler, og det er de udfordringer, vi stĂ„r i.”

Hvis MalmĂž er svensk, ser det sort ud for Sverige

De seneste godt 30 Ă„rs indvandring, isĂŠr til Sverige, har vist sig at have langt flere negative konsekvenser for modtagerlandene end forventet. Utilsigtede konsekvenser kan man godt kalde dem, men konsekvenser uanset hvad. De bestĂ„r, som det kendes fra hele regionen – sandelig ogsĂ„ pĂ„ den danske side – i en stĂ„ende konflikt mellem kulturelle normer og social praksis, ikke bare nĂ„r det gĂŠlder opfattelsen af kvinder, bĂžrn og lovens bogstav, men i videre forstand, nĂ„r det gĂŠlder accepten af, hvad et samfund egentlig er, og hvorfor vi har brug for en fĂŠlles retsorden og en tillidsbĂ„ret kernekultur, som er dansk, svensk og europĂŠisk, fĂžr den er noget som helst andet, og dermed forankrer de grundlĂŠggende frihedsrettigheder som f.eks. religionsfrihed og ytringsfrihed i en national og lokal sammenhĂŠng.

VÊrst stÄr det til i MalmÞ, hvor man i dag har brug for et oversigtskort over de seneste og mest ulykkelige skudepisoder for ikke at gÄ forkert, og hvor antallet af uopklarede mord sÊtter nye rekorder Är efter Är sammen med frekvensen af indbrud, tyveri og andre former for kriminalitet. De seneste Är har regionen desuden oplevet en stigende og stadig mere politisk accepteret intimidering af det jÞdiske samfund i MalmÞ. Alt dette er nysvensk for, at der er noget helt galt med lov og orden i det, der af de mest urokkelige apologeter stadig kaldes verdens mest svenske by. Hvis MalmÞ er svensk, ser det ikke blot sort ud for Sverige, men tillige for den Þresundsregion, vi bryster os af ved festlige lejligheder. Leder Øresundsreligion

Muslimsk mafioso truer Norge

Den britiske jihadisten Anjem Choudary oppfordrer «gode muslimer» til Ä gÄ fysisk til verks for Ä fÄ mulla Krekar ut av fengsel. Choudary sier ogsÄ at han «hadde hatt forstÄelse» for kidnappinger begÄtt for Ä kunne forhandle om Krekars lÞslatelse.IfÞlge Choudary er «alle gode muslimers plikt Ä sÞrge for at mulla Krekar kommer seg ut av fengsel», og at man mÄ vÊre villig til Ä ta «alle nÞdvendige midler i bruk for Ä fÄ til dette».

VĂ„r bror mullah Krekar i Norge lider i fengsel. Han har ofret alt for saken, og vi mĂ„ spĂžrre oss: Hva er vĂ„rt ansvar i denne situasjonen? – “Hva kan vi gjĂžre?”, sier Choudary nĂ„r NRK mĂžter ham i London. “Mitt budskap er at muslimer i utlandet mĂ„ gjĂžre alt de kan for Ă„ lĂžslate muslimer fra fengsel,” svarer Choudary. Se video: Norske soldater kan bli kidnappet for Ă„ fĂ„ lĂžslatt mulla Krekar, Muslim extremist issues Krekar warning.

Det mĂ„ vĂŠre et spĂžrgsmĂ„l om tid inden det dĂŠmrer for vestlige politikere, at islams tilstedevĂŠrelse i Europa gĂžr krigseventyr for ‘ligestilling og demokrati’ i uhjĂŠlpelige muslimske lande umulige: Chokpris for Afghanistan-krigen: 642 milliarder dollars. SĂ„ har en millionstĂŠrk europĂŠisk ummah da tjent Ă©t godt formĂ„l.

“Vi er i krig med de folk”

“der ikke tillader fire koner og en elskerinde.” Det bliver spĂŠndende at se, hvordan Sverige vil uddanne imamer, der ikke prĂŠdiker tekstens ord. Vil de pĂ„tage sig deres fĂžrste krig i 400 Ă„r? Det er ikke troligt. Polygami vil blive officiel svensk politik. Leftist, genus-svenskere vil fĂ„ det indfĂžrt. Det er fremtidens feminisme version 2.0. De var bare ikke klar over, at det var det, de ville have. Politik drejer sig om at indfĂžre det modsatte af, hvad politikernes ‘visioner’ er. At blive overrasket, det er hele tricket. Psykoanalytisk set, mĂ„ der jo vĂŠre et uerkendt kvindeligt behov for at vĂŠre kone nummer fire, konkubine eller slave. Der er ting, man bare mĂ„ tage til efterretning. De er i krig med os, vi er ikke i krig med dem. Endnu.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ole Burde
Ole Burde
8 years ago

Jeg ved ikke rigtig med det der komune-kursus i selvforsvar for offentligt ansatte kvindelige voldtĂŠgtskandidater… Mon ikke det var en god idee ogsĂ„ at skrive dem op til et begynderkursus i “krav-maga” ? Det kan sagtens kombineres med et dykkerkursus i Eilat !

Peter buch
Peter buch
8 years ago

Noget andet om hvad angreb og undergravende aktivitet kan medfÞre, resultat endnu ukendt angÄende dagens boring:
http://www.bumus.dk/boring_tunnel.htm

Erling
Erling
8 years ago

Fem Tommy Robinson’er til Anjem Choudary: hvis han ikke fandtes, blev vi nĂždt til at opfinde ham.

Info
Info
8 years ago

EN PRESENTATION: EN AV SVERIGES MÄKTIGASTE KVINNOR VILL AVSKAFFA SVERIGE – DÄRFÖR SJÄLV UTSEDD TILL VÄRLDSLEDARE! Hennes ambition Ă€r att förinta oss svenskar. Och hon har nĂ€stan hela Sveriges riksdag och alla Sveriges journalister – sĂ€rskilt alla i Sveriges radio – bakom ryggen. Fast jag Ă€r inte död Ă€n. Nu ska jag hĂ€r inte argumentera med henne och Sveriges riksdagsmĂ€n och journalister utan bara, till att börja med, objektivt och rĂ€ttvist presentera henne för Snaphanens norska och danska lĂ€sare: ‱ BIRGITTA vill avskaffa Sverige: http://photoimagine.wordpress.com/2010/02/06/avskaffa-sverige/ ‱ BIRGITTA utsedd till vĂ€rldsledare: http://www.corren.se/ostergotland/linkoping/birgitta-ohlsson-utsedd-till-varldsledare-5955951-artikel.aspx ‱ HĂ€r skriver Tanja B. I sin blogg om… Read more »

patrik blom
patrik blom
8 years ago

I Sverige Ă€r det vanligt att kulturmaffian utan saklig underbyggnad bespottar sin förĂ€ldra- och farförĂ€ldrageneration, eller farfarsförĂ€ldrageneration, de som levde i och styrde Sverige under andra vĂ€rldskriget. Kulturmaffian och mĂ„nga andra behöver tyvĂ€rr det, för att underbygga sin godhetshybris bl a med “jag Ă€r bĂ€ttre Ă€n dom”. Jag ifrĂ„gasĂ€tter att det finns nĂ„gra som helst sakliga belĂ€gg för att Sverige prĂ€glades av antisemitism under den aktuella perioden. NĂ€r det meddelades att norska judar skulle förflyttas till Tyskland, erbjöd sig Sverige omedelbart att ta emot samtliga norska judar. Att man senare vĂ€lkomnade samtliga danska judar torde vara vĂ€lbekant. Nordbor, vĂ€lintegrerade i… Read more »