22
maj
Seneste opdatering: 23/5-12 kl. 0118
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Europarådet angriber den danske pressefrihed

Ja, de angriber s√•dan set alt hvad der r√łrer sig Europar√•det:Danmark har problemer med racisme. I radionyhederne p√• DR kl. 16 sagde en engl√¶nder (citeret efter hukommelsen, for udsendelsen er efterf√łlgende √¶ndret i online-udgaven til et indslag med en bukkende og skrabende Marianne Jelved): “Danskerne kan lige s√• godt v√¶nne sig til, at flygtningepresset ikke g√•r v√¶k af sig selv.” Hvad han ellers sagde, har DR ved n√¶rmere eftertanke besluttet sig for at forholde offentligheden, men meningen var, at vi skulle holde op med at mods√¶tte os udl√¶ndinges overtagelse af vores land. Forst√•eligt at DR arkiverede det lodret, det kunne jo gavne misliebige personer, der ikke stemmer p√• de Radikale som journalisterne.

Europar√•dets generalsekret√¶r er normanden Torbj√łrn Jagland, der midt under den rygende Muhammedkrise i april 2006 faldt Danmark i ryggen med heltekvadet: Islamofobi v√•rt nye sp√łkelse? Det er til s√•danne typer som denne pr√¶miekryster og defaitist, vi har forskrevet vores ret til at bestemme hvor mange udl√¶ndinge vi vil have ind, og hvordan vi vil behandle dem. Hvorn√•r ser vi en statsminister der melder os ud af dette ut√•lelige formynderi fra en samling fuldst√¶ndigt tilf√¶ldige politikere? Et par smagspr√łver fra rapporten, der ikke er underskrevet af nogen navngiven person, selvom det er t√¶nkeligt at DR’s slettede engl√¶nder er en af forfatterne. P√• den ene side er dansk presse fri, p√• den anden side ville det v√¶re rart hvis…….

86. ECRI henstiller indtr√¶ngende til de danske myndigheder, at de med alle til r√•dighed st√•ende midler, men uden utidig indblanden i den redaktionelle frihed, g√łr medierne opm√¶rksomme p√• behovet for at sikre, at de oplysninger, som de formidler, ikke danner grobund for et fjendtligt klima mod medlemmer af de grupper, som har ECRIs s√¶rlige interesse. Det henstilles tillige, at myndighederne st√łtter ethvert initiativ taget af medierne p√• dette omr√•de, og at de tildeles de n√łdvendige ressourcer til tilrettel√¶ggelsen af indledende og intern undervisning i menneskerettigheder i almindelighed og racismeproblemer i s√¶rdeleshed.

ECRI opfordrer indtrængende myndighederne til at tilskynde medierne til at iværksætte en intern debat om den fremstilling, de giver af islam og muslimske samfund, og om deres ansvar for at undgå at befæste fordomme og formidle ensidig information. Dette er beskrevet i ECRI`s Generelle Henstilling nr. 5 om bekæmpelse af intolerance og diskrimination mod muslimer.

105. ECRI henstiller, at de danske myndigheder uden utidig indgriben i mediernes uafh√¶ngighed opfordrer medierne til at afholde sig fra at udsende oplysninger, som kunne t√¶nkes at for√•rsage √łget diskrimination og intolerance over for romaer. Sp√łrgsm√•let er behandlet i ECRI`s Generelle Henstilling nr. 3 om bek√¶mpelse af racisme og intolerance over for sig√łjnere/romaer.

119. ECRI opfordrer de danske myndigheder til at give asylans√łgere ret til at tage l√łnnet besk√¶ftigelse efter at have opholdt sig i landet i en vis periode. Det henstilles tillige, at asylans√łgere ydes passende bistand til at kunne g√• p√• gymnasium og universitet under deres ophold i landet. Myndighederne opfordres indtr√¶ngende til at h√¶ve de ydelser, som asylans√łgere modtager.

131. ECRI opfordrer indtr√¶ngende de danske myndigheder til at gennemf√łre en grundl√¶ggende reform af reglerne for √¶gtef√¶llesammenf√łring med henblik p√• at fjerne de elementer, der udg√łr direkte eller indirekte forskelsbehandling og/eller
som ikke st√•r i forhold til det erkl√¶rede form√•l. ECRI opfordrer ogs√• indtr√¶ngende myndighederne til at sikre, at b√łrns ret til at bo hos deres for√¶ldre i Danmark ikke g√łres til genstand for en integrationsvurdering uanset barnets alder.

151. ECRI opfordrer de danske myndigheder til at intensivere bestræbelserne på at rekruttere medlemmer af de etniske mindretal til politiet.

ECRI-RAPPORT OM DANMARK (fjerde monitoreringsperiode)

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
8 years ago

Hej, Sennels.

Det gjorde du godt. Du fik skitseret en række væsentlige ting tydeligt og klart, og ingen kan med rette benægte, at sådan forholder det sig.

Mvh.

Hans Erling Jensen
8 years ago

Tro ikke helt p√• det med “svenske tilstande” – Sveriges folk er faktisk ved at v√•gne, og det ser ud til, at de ikke er s√• nemme at lulle tilbage i s√łvnen som tilf√¶ldet er i Danmark – men fremtiden vil vise!

EH
EH
8 years ago

Denne forsamling af fuldst√¶ndigt tilf√¶ldige politikere kan naturligvis mene akkurat, hvad de har lyst til. Det f√•r f√łrst betydning hvis danske politikere og journalister for alvor begynder at implementere dennne opfordring. Ja, begynder er vist ikke det helt rigtige ord. De er i fuld gang. ( TV2 news: Indvandrere giver stort eksportoverskud) ???. Men det er √•benbart for lidt og for langsomt. Det er ganske rigtigt krystalklart at man √łnsker svenske tilstande. Hvorfor? Hvad foreg√•r der egentligt i dette r√•d og m√•ske specielt udenfor samlingerne? Er det kun krysteragtig adf√¶rd og defaitisme som styrer disse lemminger eller er der mere… Read more »

Menig 442
Menig 442
8 years ago

Ak ja, og rederiene må heller ikke ansætte vagter på deres skibe, der med overdreven magtanvendelse ikke levner de somaliske pirater en fair chance for at fortsætte deres erhverv.

Jesper
Jesper
8 years ago

Det her ender med krig, og det er de r√łde der har startet dette. Nu er det eddermame nok. Muslimer h√łrer ikke til i et kristen samfund , da koranen jo d√łmmer os til d√łden. Hvad fanden t√¶nker de p√• nu skal festen slutte og muslimerne skal ud af landet. N√•r man ikke vil h√łre p√• fornuft, s√• kommer man s√• sandelig til at f√łle, husk det!…………………………………………..

Prudentius
8 years ago

EU, det anti-imperialistiske imperium, fyldt med anti-europ√¶iske “europ√¶ere”.

En hydra lavet af lort.

Frank P
Frank P
8 years ago

Europar√•det forlanger svenske tilstande, intet mindre. Jeg er tr√¶t af Europar√•det, EU og venstreorienterede organisationer, der partout vil tvinge mig til at leve sammen med muslimer og oveni kr√¶ver jeg skal betale for dem over skatten. Det er samme overskrift hvert √•r: “Racismen raser i DK”. Men sandheden er jo, at hver gang en muslim “kr√¶nkes” s√• er 10 etniske danskere blevet banket til blods, voldtaget, ber√łvet eller p√• anden m√•de kulturberiget. ECRI er en skamplet! Hvem glemmer hvordan Prof. dr. jur Mads Bryde Andersen forlod arbejdet som DK’s repr√¶sentant med begrundelsen om at der blev arbejdet efter komplet uvidenskabelige… Read more »

Santor
Santor
8 years ago

Eu mener alts√• at den Danske stat skal lyve for Danskerne for at fremme integrationen. Ikke at vi ikke vidste det men ligefrem at nedf√¶lde det p√• papir og s√• fjerne forfatternes navne, for at undg√• hvad? Som Dansker f√łler jeg mig pisset p√•, ignoreret og udsat for bagholdsangreb af en flok bureaukrater der intet har at g√łre med lovgivningen i mit land. Jeg forlanger at vores regering sender et skarp og irettes√¶ttende svar p√• EU`s nederdr√¶gtigheder og samtidigt iv√¶rks√¶tter Danske udmeldelse af EU. Det kan ikke passe at Vi skal v√¶re medlem af en dybt udemokratisk sammenslutning af overformynderiske… Read more »

falke√łje
falke√łje
8 years ago

Med hvilken rettighed kr√¶ver Europar√•det nu disse indr√łmmelser fra Danmark?
Alle konventioner er indgået uden det danske folks accept, uanset om de indeholdt
kompetanceafgivelse – eller ikke.
Derfor er de ugyldige iflg. Danmarks Riges Grundlov!!!
Den kræver en folkeafstemning, for at en tiltrædelse kan være gyldig.
De ansvarlige politikere har med andre ord beg√•et statskup ved h√łjlys dag!!!
Lad dem stå til regnskab for det, ligesom efter Besættelsen.

falke√łje

Marie
Marie
8 years ago

KLASSEKAMPV√ÜRKT√ėJER. Frygteligt, frygteligt og i forts√¶ttelse af, hvad jeg flere gange har v√¶ret inde p√• i dag og ofte i det hele taget. Her er et citat far Tom Jensens blog i Berlingske Tidende, hvor han konkluderer, at hans seks√•rige datters dr√łmme ikke t√¶ller, hun er blevet reduceret til et v√¶rkt√łj i klassekampen, hvor der tages fra de ressourcest√¶rke og deles ude til resten af verden. “Vang, Boel og Rosenkrantz-Theil har fundet ud af, at man i Danmark ikke kan omfordele mere via skatterne. Her er gr√¶nsen n√•et. Alts√• m√• man g√• direkte ud i de enkelte institutioner ‚Äď b√łrnehaver,… Read more »

JensH
JensH
8 years ago

At Europa-r√•det ser det som sin prim√¶re rolle at fremme islamiseringen af Europa er ikke en nyhed. Socialdemokraten Mogens Jensen skrev sin berygtede kronik “G√łr plads til islam i Europa” p√• baggrund af m√łder han havde deltaget i som medlem af Europar√•dets parlamentariske forsamling:

http://jp.dk/opinion/kronik/article2106181.ece

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
8 years ago

STASI stärker greppet.

Marit
Marit
8 years ago

Lederen i Europar√•det, nordmannen Thorbj√łrn Jagland, er en mislykket norsk AP-politiker. For at Jens Stoltenberg skulle bli kvitt ham, er han sparket oppover. Vi skattebetalere har m√•ttet finansiere hans omreisende kampanje for √• bli leder i Europar√•det.
I tillegg er han leder for den norske Nobelkomiteen. Den har jo utmerket seg med at Fredsprisen har blitt utdelt på en meget merkelig måte i flere sammenhenger. F.eks. til Barack Obama da han hadde sittet som president bare noen måneder og ikke fått utrettet noe som helst. Europrådets leder er meget lite ansett i Norge.