1
jun
Seneste opdatering: 1/6-12 kl. 1924
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I kender David Woods ansigt, når I ser det. Wood argumenterer faktisk ret skarpt for, at Muhammed kan have eksisteret, og det er betydeligt mere interessant end debatten mellem Spencer og Choudhary om det samme emne. Det er en weekendfilm, en længere sag på næsten halvanden time. Indspillet 28 maj 2012.

A Witness Stands Down
The defense team in the trial of Anders Behring Breivik has built a carefully constructed a political show trial with the full co-operation of the Norwegian system of “justice”. Yet over the past few days the architecture of this judicial farce has been crumbling at an astonishing rate.Numerous “expert” witnesses have either refused to testify or have been excused by the court. The most recent to extend his polite regrets is Fjordman.Here’s the report from Document.no, as translated by ST:

Fjordman pulls out
by Hans Rustad

The list of witnesses shrinks: the latest to decline is Peder Nøstvold Jensen, alias Fjordman.After some back and forth, there was talk that Jensen would testify via Skype. He has been abroad for some time, far away from Norway.Now Fjordman has said that after the recent increasing complications he has decided to refuse to testify in any form. Also: Mullah Krekar and Hanne Nabintu Herland no longer have to give testimony.

In related news, Fjordman sends this note about his recent correspondence with a leftist newspaper — is there any other kind? — in Norway:

I was contacted by email on May 29 by the journalist Tore Letvik from the Norwegian daily Dagsavisen. He noted that Gates of Vienna was doing a donation drive, and asked whether this indicated that this ideology has so few followers that it cannot even fund a blog.

I replied that his own newspaper receives something like forty million kroner every single year in government press subsidies just to stay afloat. Perhaps he and his colleagues shouldn’t talk too loudly about “sustainable ideologies”.

I reiterated my call for an end to all press subsidies, as well as the withdrawal of the license for NRK.Needless to say, to date the newspaper has not published my response. Concerning Dagsavisen: Gates of Vienna readers may remember that this newspaper has very close ties to the ruling Labor Party. Tore Letvik also wrote the notorious article in December 2011 claiming that I promote “the same” policies as the SS and Heinrich Himmler, the prime architect of the Holocaust. He obviously hates my guts, and GoV as well. GoV.

Anders Behring Breiviks favorittforfatter nekter å vitne. Istedet blir en eller flere av Breiviks dataspillvenner innkalt. Peder Nøstvold Jensen opplyste i politiavhør i høst at han har flyttet til Danmark. Mandag denne uken skrev han i en e-post til Aftenposten.no at han var innstilt på å vitne. – “Det er riktig at jeg ikke lenger bor i Norge og ikke har gjort det siden høsten 2011. Jeg befinner meg heller ikke i Norden nå. Nei, jeg kommer ikke til Oslo, men jeg er fullt villig til å fjernvitne. Jeg har sagt helt fra begynnelsen av at jeg kan vitne dersom vi klarer å finne en praktisk måte å ordne dette på. Det mente jeg også. Ballen ligger nå hos Geir Lippestad og de andre forsvarsadvokatene,” skrev han i en e-post.Fjordman har gjemt seg, «Fjordman»: – Vil ikke vitne i noen form

Egyptisk imam: “Vi bliver rigere end Sverige”

Når ‘præster’ leger politik, bliver det tragikomik. Nu er det godt nok 30 år siden, Sverige var et velstandsforebillede, men alligevel. Egypten hvis økonomi har lidt svært under ‘revolutionen’, som står overfor en økonomisk afgrund, der ikke kan affyre et skud uden amerikanske reservedele, som ville synke ned i hungersnød, hvis ikke amerikanerne subventionerede deres hvedeindkøb, skal nu blive nu stenrige ved hjælp sharia og ved at håne dem, der holder dem i live. Har de ingen satirikere i det land?

If we accept the demands of Allah and implement His laws, we will live according to His words: “If the people of the towns had but believed and feared Allah, we should have opened for them all kinds of blessings from heaven and earth.”The best proof of this is Saudi Arabia. Abraham said [to Allah]: “My Lord, I have made some of my offspring dwell in a valley without cultivation, near Thy Sacred House.” But this “valley without cultivation” exports wheat, this “valley without cultivation” received bounty from the skies. Thus, airplanes carrying pilgrims in their millions have landed there. The people in that country live a life of plenty, after having lived a life of hardship, poverty, and deprivation. The land gives forth minerals and petroleum, and it has become one of the wealthiest countries. Why? It is thanks to the law of Allah.

If a country with no potential for wealth can live in such abundance and joy, it is needless to say what would become of a country full of natural resources, if it implemented the law of Allah. By Allah, [Egypt] would be the mightiest nation of the world. It would be richer than Sweden, and its per capita income would be higher than any European country. Hence, our enemies do not want us to have stability, prosperity, or security, and they are constantly instigating civil strife, which afflicts the people like wildfire.Therefore, you must be vigilant. Be vigilant.Egyptian Cleric Muhammad Sallah: Implementing Religious Law Will Make Egypt the Mightiest Country in World, Richer Than Sweden

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
BE
BE
8 years ago

Egypten har nu problemer med at betale for olieforsyninger….

Egypt falters on fuel payments, suppliers say
http://www.egyptindependent.com/news/egypt-falters-fuel-payments-suppliers-say

….og egypterne oplever lige nu “den tredie oliekrise” siden revolutionen startede.

Egypt motorists thirsty for fuel after third shortage this year
http://english.ahram.org.eg/NewsContent/3/12/43309/Business/Economy/Egypt-motorists-thirsty-for-fuel-after-third-short.aspx

Frank P
Frank P
8 years ago
Reply to  BE

Lige om lidt kommer manglen på mad.

Arve Henriksen
Arve Henriksen
8 years ago

En ting har denne imamen og Sverige til felles: begge er en vits.

Vest
Vest
8 years ago

Spencer giver nogle stærke beviser for at Muhammed ikke eksisterede, hvorimod Wood kun giver enkelte indicier, såsom at det er mærkeligt, at der findes pinlige historier om Muhammed, hvis historierne er det pure opspind. Jeg vil kraftigt opfordre til at købe Spencers bog. Her er mine argumenter for at købe bogen: 1) Den er god. Jeg er selv ved at læse den, og det tegner godt. 2) Den bliver en klassiker i fremtiden. 3) Den kan bruges som opslagsværk, selv hvis man ikke har tænkt sig at læse hele bogen. 4) Den ser flot ud på reolen. 5) Det støtter… Read more »

Frank P
Frank P
8 years ago

Stockholm-syndromet i fuldt flor: center-partisten Fredrick Federley, homo og udsat for et voldeligt overfald i 2010 begået af indvandrere, langer ud efter Kent Ekeroth, SD, efter at denne har krævet udvisning af indvandrede voldtægtsmand og en statistisk opgørelse over udlændinges kriminalitet i Sverige. Han deler nemlig ikke Ekeroths ““sjukliga fascination för brott” (=syge fascination af kriminalitet).

http://avpixlat.info/2012/05/30/brottslighet-i-sverige-i-olika-befolkningsgrupper/#more-23406

Man pisker sig selv og nyyyyder det i Sverigistan…

Frank P
Frank P
8 years ago
Reply to  steen

Sverige er et mentalt fængsel og har tilsyneladende altid været det og de vil sandsynligvis også være det i fremtiden. Den herskende politiske kultur er noget nær umulig at ændre, det vil tage generationer. Det kan betegnes som et hegemoni, et politisk-journalistisk overherredømme, hvor der vogtes på befolkningen/hinanden, der udøves en magt, der måske endda ikke er synlig for magthaverne=dem-med-de-rigtige-meninger. Bare tag det tæskehold af venstrefløjsbloggere (journalister, politikere, folk i overklassen) der gik løs på Sveriges statsminister, da han dristede sig til at pege på det faktum, at etniske svenskere i højere grad er i arbejde end andre grupper –… Read more »

Prudentius
8 years ago

For mig ser det ud som Spencer har fremlagt de vise sten! Jeg har tidligere gjort mig til talsmand for den modsatte position, i en noget mere kluntet udgave end Woods, men den bryder ved nærmere eftersyn/læsning sammen. Ligesom Woods faktisk gør tilsidst, når han prøver at forklare det store mellemrum imellem de detaljerede profet-biografier fra Abbaside-tiden og de ikke-eksisterende henvisninger til Muhammed som en person i de første godt 60-70 år af det arabiske imperium. Ud over Spencers udmærkede “Did Muhammed exist”, er Yehuda Nevo og Judith Korens total udslettelse af den ortodokse islamiske fortælling “Crossroads to islam” et… Read more »

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x