8
jun
Seneste opdatering: 8/6-12 kl. 2309
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

af Mikael Jalving

Helle Frimann blev kontaktet af kommunedirektøren, fordi hun havde tilladt sig at kritisere forholdene for kristne konvertitter på det lokale asylcenter.

Efter at den langelandske sognepræst Helle Frimann Hansen i Sappho offentliggjorde sit åbne brev om muslimers behandling af kristne konvertitter på et lokalt asylcenter, forsøger kommunen at få hende til at klappe i. Samtidig får de fire konvertitter at vide, at de skal undgå at tiltrække sig opmærksomhed på asylcenter Holmegaard. Rådet kommer fra centerets daglige leder – på en hemmelig lydoptagelse. Læs videre på Sappho.dk. (fotos © Snaphanen, klik. f. helskærm.)

“Hvordan kan jeg forkynde om søndagen, at vi skal tage vare på hinanden, og så vende ryggen til om mandagen?”

Fader Zakaria Botross: “Islam er en cancer”
Interviewet med den koptiske præst udkommer naturligvis ikke uden at gedigen, svensk journalistisk brugsanvisning klistret i enden:

I veckan besöktes Sverige av en kontroversiell kändis i den arabiska världen. Det är den koptiske prästen och TV stjärnan Fader Zakaria Botross som kommit hit inbjuden av den kristna TV stationen Mediamission. De svenska värdarna menar att besöket syftar till att sprida kunskap om islam, men kritiker menar att Fader Zakarias retorik är islamfientlig och att den ökar polariseringen mellan kristna och muslimer, inte minst i Egypten. Reportage av Åsa Furuhagen med Fader Zakaria och Daniel Makar, koptisk bloggare som studerat arabiska TV kanaler. “Jag älskar muslimer men hatar islam”, SR min. 7:25

Så steg Cecilia Malmstrøms blodtryk igen

European Union nations in a landmark move Thursday agreed to enable countries to temporarily restore border checks in the visa-free Schengen area in the case of a surge of illegal migrants.Shrugging off opposition from Brussels and triggering fury in the European parliament, home affairs ministers unanimously agreed to dust off the border posts should there be excessive pressure from would-be migrants.

The EU’s Frontex agency in charge of manning borders said in a report that registered illegal crossings on the outer borders of the Schengen area shot up by 35 percent in 2011. Numbers rose from 104,000 in 2010 to 141,000 the following year, largely due to flows across the Mediterranean from the Arab Spring upheavals……”Disappointed by lack of European ambition among member states”, said the EU’s home affairs commissioner Cecilia Malmstroem, who opposed the move.She repeatedly argued that Schengen was never designed to control migration but to ease freedom of movement. EU ready to restore border checks to keep migrants out

Morten Messerschmidt skriver om, hvad Schengen har betydet for den almindelige dansker:

Siden Danmark trådte ind i det grænseløse Schengen-samarbejde for 11 år siden, er antallet af indbrud steget med 46 procent, trick-, taske- og lommetyverier med 140 procent, og tyverier på byggepladser, af benzin, biler og cykler er eksploderet. Sidste år satte danske forsikringsselskaber rekord med 2,3 mia. kroner i erstatning. 2007 blev der truffet afgørelse mod 3.269 østeuropæiske EU-borgere; sidste år var tallet 7.677.

Og mens vi har hørt kriminologer og sociologer fortælle, at østbanderne kun eksisterer i vores fantasi, så peger 10 af landets 12 politikredse i bladet “Dansk Politi” uden tøven på: Rumænere, lithauere og polakker. Og om rumænere: 589 blev sigtet i 2005. Fem år efter var tallet 2.524. Men for tiden lader lithauere til at tage têten.

Se også: Udlændinge fylder danske fængsler. Hver fjerde indsatte i de danske fængsler er udlænding. Der er ingen ende på EU’s problemer i øjeblikket, og heller ikke på den danske regerings, der må slå alle hidtidige rekorder i regeringsuduelighed. Den har allerede været dødsdømt i nogen tid, men Thorning vil utvivlsomt klynge sig til magten med neglespidserne, så længe det lader sig gøre. Klarer de den tre måneder til så ministerpensionen er hjemme? Nye, pinlige ulykker hver eneste dag, jeg følger underholdningen og mærker ikke den ringeste medfølelse. Ikke så underligt at svenske medier ikke indeholder ét eneste ord om den røde, danske klovneforestilling.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
offshore bank account
8 years ago

Siden Danmark trådte ind i det grænseløse Schengen-samarbejde for 11 år siden, er antallet af indbrud steget med 46 procent, trick-, taske- og lommetyverier med 140 procent, og tyverier på byggepladser, af benzin, biler og cykler er eksploderet. Sidste år satte danske forsikringsselskaber rekord med 2,3 mia. kroner i erstatning. 2007 blev der truffet afgørelse mod 3.269 østeuropæiske EU-borgere; sidste år var tallet 7.677.

Frank P
Frank P
8 years ago

Det er noget forbandet svineri vi er vidne til! Hvor vover folk, der søger asyl og som forventer at vi skal tro på, at de er forfulgte, hvor vover de som nyankomne til Danmark at forfølge konvertitter?! Det er noget USIGELIGT SVINERI!

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  Frank P

Ja, man burde bare gøre det krystalklart for dem lige fra starten, at hvis der er det mindste ballade af den slags eller krav om at ting skal køre efter islam på noget som helst felt, så fortaber de på stedet retten til at søge asyl, opholdstilladelse og senere hen statsborgerskab. Og det burde naturligvis foregå i form af en underskrevet kontrakt, hvor de på tro og love erklærer at ville overholde alle vore regler og normer for ordentlig opførsel – og det punkt for punkt, så de ikke senere hen kan sige, at der er noget, de har misforstået… Read more »

Johansen
Johansen
8 years ago

Hvor er det dog prisværdigt, at sognepræst Helle Frimann offentligt sætter ord på den afsindige intimidering af kristne konvertitter på Langeland. Og ikke mindst at Frimann kommer de nye kristne asylansøgere til undsætning med husly og fred fra deres tidligere trosfællers usle chikane. De muslimske fanatikere, som åbenbart huses på asylcenteret i Humble, burde helt indlysende sendes retur til deres respektive hjemlande efter deres terroriseren af deres kristne medasylanter. Udvis dem dog; de har med deres tilbagestående og forrykte ageren vist, at de ikke hører hjemme i Vesten men i et muslimsk diktatur. Og så lige en tak til Sappho… Read more »

Nielsen
Nielsen
8 years ago

Det er sjældent jeg er enig med nogen af de klerikale, men jeg vil give Zakaria Botross fuldstændig ret i at islam er en cancer.
Men glem ikke, at muslimer er symptomer på denne altødelæggende forbryderorganisation.