9
jun
Seneste opdatering: 10/6-12 kl. 1015
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Folk må jo have valgt S og SF med 8000 stemmers margin 15. september 2011 for at se dem lide og gøre sig til grin. Hver gang der kommer en meningsmåling, tænker man at nu kan det da ikke bleve værre, men en ugen efter er det. Nu står Thornings parti til 17.5 – 16.9 % af vælgerne, en historisk bundrekord. Det er præcist halvt så stort som det svenske socialdemokrati, der ligger på 35,8 % og ellers ikke har udmærket sig i lange tider. I Sverige har SAP en mængde betonsosser foræret af vælgere, der aldrig har foretaget et valg. Ikke i Danmark. Politikerne ved aldrig hvor de har folk, det er et forsonende træk der skaber dage, hvor man lige akkurat kan holde politik ud. I Norge, hvor de fisefornemme Høyre og Fremskrittspartiet ville have flertal alene ved et valg, har Arbeiderpartiet 30.2 %. Se om det renskurede, stuerene, post-Breivik FrP her, og Siv Jensen i København få måneder efter Utøya. (Foto af Kirsten Damgaard, et skur på Holbæk Havn)

Udover det helt aktuelle sammenbrud i partiets og regeringens trepartsforhandlinger, så viser en ny meningsmåling foretaget for Rambøll/Analyse Danmark for Jyllands-Posten, at Socialdemokraterne står til at få blot 17,5 procent af stemmerne, hvis der var valg til Folketinget i dag. Den nye meningsmåling ligger i halen på to andre meningsmålinger inden for den seneste halvanden uge, hvor Socialdemokraterne ikke havde grund til færre panderynker, idet den ene måling viste en vælgertilslutning på blot 16,9 procent og den anden 17,1 procent.Socialdemokraterne befinder sig i dyb krise. 17,1 % til Socialdemokraterne, 35 % til Venstre i ny Greens-måling, Nedtur bider sig fast i Socialdemokraterne.

Så skete det igen – ung mand knivdræbt af udlænding

Der blev i 2011 begået 44 drab i Danmark, og alle blev opklaret. Flere er blevet dømt for det samme drab, således at antallet af dømte kom op på 53. Heraf var de 13 udenlandske statsborgere. Det svarer til, at 24,5 procent af samtlige drab blev begået af udlændinge.
Det skal sammenholdes med, at antallet af udenlandske statsborgere i Danmark i 2011 udgjorde 6,5 procent af den samlede befolkning. Eller 350.000 ud af det totale indbyggertal på 5,4 millioner. Drabsfrekvensen hos udlændinge er således over tre gange så stor som hos danskere. Eller måske endda større.[..]

Ser man på, hvem det er, der bliver myrdet, er det især danskere, der bliver ofre. Af de 44 drab, der blev begået i 2011, blev de 36 begået mod danskere og de otte mod udenlandske statsborgere.POUL ERIK ANDERSEN, DKA

‘Love jihad’: It’s time to stop using the word ‘Asians’

Is it time to stop using the word “Asian”? In recent weeks Britain’s Sikh and Hindu communities have complained angrily about the use of the misleading term in reporting of the Rochdale grooming convictions of men of Muslim Pakistani descent. Headlines like “Asian grooming – why we need to talk about sex crime”, “Child sex grooming: the Asian question”, and “Grooming offences committed mostly by Asian men, says ex-Barnardo’s chief” show the problem.
Obviously Sikhs and Hindus and other “Asian” non-Muslims, including Jains, Zoroastrians, Christians and Buddhists, don’t want to be associated with sexual grooming of vulnerable white girls. The vast majority of Muslims don’t want to either. The girls targeted in Rochdale, Derby and now in Luton are all non-Muslim. This is nothing new for British Hindus and Sikhs, who have complained about targeting of their girls for decades; Indians refer to the practice as “love-jihad”.It’s time to stop using the word ‘Asians


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.